من آدرسی که از تو گوگل میاد رو رفتم:
Gilan, Rasht, District 1, ساختمان آذر، آرسس شبکه گیل، بلوار معلم
این آدرس صحیح نیست چون یکی از اقوام رفتند و به نتیجه نرسیدند.
اگر باهاشون بزرگ شدید، یه تماس بگیرید ببینید قضیه چیه
نمایش نسخه قابل چاپ
ثبت کننده شخصیت حقوقی : سازمان ثبت اسناد و املاك كشور
شناسه ملی : 10720293454
تاریخ تأسيس : 1390/10/07
نام شخصیت حقوقی : آرسس شبكه گيل
نوع شخصیت حقوقی : بامسئوليت محدود
شماره ثبت : 17342
واحد ثبتی : مرجع ثبت شركت ها و موسسات غيرتجاري رشت
کد پستی : 4153676755
محل اقامت قانونی : رشت ، خ معلم شرقي ، كوچه نيايش ، ساختمان آذر ، واحد 1
دوست عزیز من مثل شما از بچگی با ایشون بزرگ نشدم ولی ایشون همیشه پشتیبان خیلی خوبی بودن و من به شخصه هر وقت مشکلی داشتم ایشون سریعا حل می کردن، بهمین خاطر هست که توقع دارم ایشون که به حسن پاسخگویی شهره هستن بیان یه اطلاعیه بدن و مثل همیشه پاسخگو باشند، بنظر شما این بی مسئولیتی نیست؟ مشکل برای همه وجود داره ولی این همه آدم رو بلاتکلیف گذاشتن قابل گذشت نیست.
به نظر من هم یه اطلاعیه نه چندان کامل و یا ارائه دلیل مشکل هم میتونست دلشوره ما رو کم کنه. این همه آدم رو بلاتکلیف گذاشتن کار سختی نیست مهم اینه که بهشون امید بدی.
دوستان عزیز لطفا توجه کنید ...
منم با این مورد که زود قضاوت کنیم ، کاملا مخالف هستم . اما یه مورد مهم اینجا نمایان هست . اونم اینکه توی دنیای اینترنت امروز اگر کسب و کار شما به مدت 1 ساعت بخوابه ، ممکنه در آینده ضرر چندین ساله رو در مقابل رقبای خودتون محتمل بشید که شاید جبران کردنش بسیاز سخت باشه ...
الان حدودا 24 ساعت از وقوع این اتفاق میگذره . اوضاع برای دوستانی که سایت ها و فایل هاشون روی سرور های یوگیگ هست ، سخت و ناهموار شده . حتی اگر همین الان و در همین لحظه ای که من دارم این پست رو مینویسم ، یوگیگ به حالت اول خودش برگرده ، درست کردن این ضرری که به وجود اومده ، به خصوص برای دوستانی که وقت و سلامتی خودشون رو پای کارشون گذاشتن ، شاید حتی غیر ممکن باشه . هر چند من شخصا دعا میکنم کار به اونجاها نکشه اما متاسفانه چه بخوایم و چه نخوایم بخاطر عدم پاسخگویی و عدم دادن اطلاعیه توسط دوستان و همکاران در شرکت یوگیگ ، این اوضاع به پیچیدگی حال حاضر رسیده ...
مورد بعدی اینکه ، اصلا چرا باید آدرس یک شرکت ثبت شده دارای تناقض باشه ؟ همین مورد متناقض بودن و شک داشتن در آدرس اصلی شرکت یوگیگ ، خودش مسئله ای هست که باعث نگرانی بیشتر دوستان عزیزمون میشه . به وسیله قانون برید جلو و پیگیر باشید . اینکه مدیران اصلی شرکت یوگیگ رو بر فرض مثال کسی میشناسه ، این جای اطلاعات رو برای دوستانی که الان کسب و کار و سایت هاشون روی هواست نخواهد گرفت . اینکه جناب آقای صادق ( اگر اشتباه نکنم ) آدم خوب و مطمئنی هستن ، در حال حاضر نمیتونه اطلاعات دوستانی که به شدت در این ماجرا درگیر شدن رو بر گردونه ...
حتی من حاضرم فقط اطلاعات رو بهم بدن و فعلا تا مشکلشون برطرف بشه از یه هاست دیگه استفاده کنم. خیلی وضعیت برای ما بد شده، خیلی از دوستان به تمسخر گرفتند اما روراست بگم این هاست برای برنامه ای بود که حدود ماهی ۷۰-۸۰ میلیون تومان درآمد داشت و این مشکل میتونه درآمد رو به صفر برسونه.
خواهش میکنم یکی خبر دقیق به ما بده
تو سایت ده بانک که برای ایشون هست و روی سرور اصلی یوگیگ قرار داره اطلاعیه زده سده که تا 7 روز آینده در دست رس نیست! البته این سایت هم بالا نمیاد باید از کش گوگل استفاده کنید! از لینک زیر میتونید ببنید
http://webcache.googleusercontent.co...p://10bank.ir/
این پیغام رو قبل از این اتفاقات نوشتند؟
- - - Updated - - -
این آخرین پیغام کانال تلگرامشون هست @ugig24
ای کاش مینوشتند اطلاعات ما قابل بازگشت هست یا خیر :
یوگیگ:
یه علت مشکلاتی ، یوگیگ موقتا از دسترس خارج شده است.
مشکل در حال بررسی بوده و از طریق این کانال اطلاع رسانی خواهد شد.
یا ابوالفضل . من یواش یواش داره حالم بد میشه .
آقا کسایی که تو رشت هستند نمیتونند یه ارتباطی بگیرن باهاشون.