پاسخ : آیا دیجیکالا عامل گران فروشی ها در ایران شده؟!
دوستانی که میگن دی جی کالا پایین تر از بازار هست بهشون پیشنهاد میدم از جاهای مختلف قیمت بگیرن دیگه مثل قبل نیست قیمت ها در ضمن شاید تو شهر شما یا اون محلی که قیمت میگیرید سورس خوبی واسه این کار نباشه
سلام
بعضی از کالا ها که آف خورده دی جی کالا قیمتش خوبه اما مابقی داخل مغازه یا سایر فروشگاه اینترنتی ارزان تر هست حتی تخفیفات بهتری هم ارائه می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
دوبی براتون ممکنه ارزانتر در بیاد. بستگی به هزینه سفر داره! صبح بری شب برگردی یا 7 روز گردش کنی!
- - - Updated - - -
قاچاقچی مجانی براتون میاره؟
مجانی نمیاره ولی یک بیستم قیمت میاره !!!!
رد کردن 20 تا کانتیر میشه قد رد کردن 2 تاش از گمرک!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
دوستانی که میگن دی جی کالا پایین تر از بازار هست بهشون پیشنهاد میدم از جاهای مختلف قیمت بگیرن دیگه مثل قبل نیست قیمت ها در ضمن شاید تو شهر شما یا اون محلی که قیمت میگیرید سورس خوبی واسه این کار نباشه
تو بخش دوربینش اینطور نیست !
تقریبا همه ی دوربین هاش بسته به قیمت از 30-40 تومن تا 400 تومن زیر قیمت ناصرخسرو هست !!!
درود
من یک مودم وایرلس و یک هارد اکسترنال خریداری کردم
قیمتش نسبت به بیرون خیلی بهتره
البته بگم بعضی محصولاتشم گرون تره
تا حالا هم از گارانتی استفاده نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
دوستان تا الان کسی بوده از دی جی کالا خرید کنه و از گارانتی تعوضش استفاده کنه؟
مثلا روی گوشی خط افتاده (چون داخل جعبه هست و محافظ داره و ... بحث جابه جایی نیست.)
ایا واقعا تعویض میکنند؟ کسی تجربه داره؟
================================
من قصد خرید یک لپتاپ و یک گوشی دارم مجموعا حدود ۸ تومنی تموم میشه
به نظر شما از بازار بخرم یا دیجی کالا(با فرض ارزان تر بودن دی جی کالا)
یک تبلت خریدم که بعد از باز کردن دیدم که صفحش شکسته
فرستادیم تعویض کردن
بنده خودم فروشگاه داشتم 2-3سال پیش...
از دیجی کالا به مشتری قیمت میدادیم،زیرقیمت از جای دیگه تهیه میکردیم...
از هر 100تا شاید قیمت یکی بود(اونم با 10-15تومان کمتر بود از دیجی کالا)دیجی کالا گرون میداد ،از این جهت خوب بود برای ما اما درکل اصلا پیشنهاد نمیشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
دوستان تا الان کسی بوده از دی جی کالا خرید کنه و از گارانتی تعوضش استفاده کنه؟
مثلا روی گوشی خط افتاده (چون داخل جعبه هست و محافظ داره و ... بحث جابه جایی نیست.)
ایا واقعا تعویض میکنند؟ کسی تجربه داره؟
================================
من قصد خرید یک لپتاپ و یک گوشی دارم مجموعا حدود ۸ تومنی تموم میشه
به نظر شما از بازار بخرم یا دیجی کالا(با فرض ارزان تر بودن دی جی کالا)
درود،خودم تجربه ندارم اما چند نفرفتن عوض کردن ولی خیلی اذیت کردن
شما بهتر نیست باتوجه به مبلغ حضوری خرید کنید؟!
عجب بحث واردات شد و دوستانی که تجربه ای «تاحالا نداشتن حرف های 1 کلاغ چهل کلاغ بقیه رو زدن»
البته عذر خواهی می کنم اینقدر رک می گم ولی دیجی کالا برترین فروشگاه و بهترین سورس قیمتی هست
مسایل گارانتی + گمرک + حتی همون قاچاقی که می گید اگر گیر بیوفته بار ریسک 1 در 10 هست .
+ سود دیجی کالا+ مالیات کشوری ( تنها در ایرانه که ما بالای 5 بار مالیات می دیم )
+ مابین التفاوت و ریسک ارزی ( دلار ثانیه ای شده دیگه)
همه ی اینارو بگید من می گم رسما خاک بر سر اون دیجی کالا کنم که چرا قیمتاشو 30 درصد بیشتر اینا نذاشت
و اینکه یه اتحادیه درست حسابی نداریم اینایی که تو بازار قاچاق میارن رو جمع کنن و اینکه حداقل مفت فروشی نکنن که مردم پر رو شوند
همون قاچاقی که ارز می کنید لنجی ها آدم هایی هستن که باید سرشون ریسک کرد حالا لنج کی راه بیوفته کی برسه آیا بارشو بگیرن یا نگیرن.
بار شما ضربه نخورده باشه
بارتون گم نشده باشه .
و هزار جور مسیله ی دیگر که خیلی هم کرایه ی زیاد می گیرن
الان یه لنج 300 تنی برابر با 80 ماشین نیسان ( مقدار بارش ) باید 50 میلیون تومان پول بده به رییس گمرک و دربانو هزار چیزه دیگه
که بارشو رد کنه .
کرایه های لنجی ها هم خیلی بالا هست اصلا فکرشو نکنید و بازم شرمنده تزه بیخود ندید همین دوستمون که گفتن از چینو اینا لباس میارن
می تونم تضمین کنم تاحالا طعم واردات رو نداشتن حرفاشون پیشه ما بچه گونست :|
بازم بحث واردات رو باز نکنید
شرمنده سر همتونو درد اوردم ولی از چیزی که نمی دانید سخن نگویید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-developers
عجب بحث واردات شد و دوستانی که تجربه ای «تاحالا نداشتن حرف های 1 کلاغ چهل کلاغ بقیه رو زدن»
البته عذر خواهی می کنم اینقدر رک می گم ولی دیجی کالا برترین فروشگاه و بهترین سورس قیمتی هست
مسایل گارانتی + گمرک + حتی همون قاچاقی که می گید اگر گیر بیوفته بار ریسک 1 در 10 هست .
+ سود دیجی کالا+ مالیات کشوری ( تنها در ایرانه که ما بالای 5 بار مالیات می دیم )
+ مابین التفاوت و ریسک ارزی ( دلار ثانیه ای شده دیگه)
همه ی اینارو بگید من می گم رسما خاک بر سر اون دیجی کالا کنم که چرا قیمتاشو 30 درصد بیشتر اینا نذاشت
و اینکه یه اتحادیه درست حسابی نداریم اینایی که تو بازار قاچاق میارن رو جمع کنن و اینکه حداقل مفت فروشی نکنن که مردم پر رو شوند
همون قاچاقی که ارز می کنید لنجی ها آدم هایی هستن که باید سرشون ریسک کرد حالا لنج کی راه بیوفته کی برسه آیا بارشو بگیرن یا نگیرن.
بار شما ضربه نخورده باشه
بارتون گم نشده باشه .
و هزار جور مسیله ی دیگر که خیلی هم کرایه ی زیاد می گیرن
الان یه لنج 300 تنی برابر با 80 ماشین نیسان ( مقدار بارش ) باید 50 میلیون تومان پول بده به رییس گمرک و دربانو هزار چیزه دیگه
که بارشو رد کنه .
کرایه های لنجی ها هم خیلی بالا هست اصلا فکرشو نکنید و بازم شرمنده تزه بیخود ندید همین دوستمون که گفتن از چینو اینا لباس میارن
می تونم تضمین کنم تاحالا طعم واردات رو نداشتن حرفاشون پیشه ما بچه گونست :|
بازم بحث واردات رو باز نکنید
شرمنده سر همتونو درد اوردم ولی از چیزی که نمی دانید سخن نگویید
وای من بابا شما استــــــاد !
پ.خ بده حدود 200 فاکتور ثبتی و حواله برات پیوست کنم که مال دو ماه اخریه فقط !!!
کلا تو متنت اصلا معلوم نیست چند چندی شما با حودت چی میگی یه بار تائید میکنی حرف منو یه بار تکذیب؟
ظمنان لباس رو ما تو تهران فرودگاه تحویل میگیریم
تاحالا طعم واردات رو نداشتم؟ (اینو ترجمه کن)
ضمنان کرایه لنج بالاست بله ولی کل لنج رو که دربست نمیگیریم ! یه کانتینر
مورد بعدی لباس چینی از فرودگاه میاد اگر خواستی همین الان ترکینگ نامبر بدم بت چک کنی تو سایت پست عمو جان !!!یا ترکینگ ودو اکسپرس بدم بهت؟ کدوم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
تو بخش دوربینش اینطور نیست !
تقریبا همه ی دوربین هاش بسته به قیمت از 30-40 تومن تا 400 تومن زیر قیمت ناصرخسرو هست !!!
سلام
قصد خرید یک تلفن بی سیم برای هدیه داشتم ، قیمت ها رو بررسی کردم توی نت چند تا سایت معتبر (نمایندگی ها و ..) همه حدود ۱۰ تا ۳۰ تومن ارزون تر از دی جی کالا میفروختند....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
قصد خرید یک تلفن بی سیم برای هدیه داشتم ، قیمت ها رو بررسی کردم توی نت چند تا سایت معتبر (نمایندگی ها و ..) همه حدود ۱۰ تا ۳۰ تومن ارزون تر از دی جی کالا میفروختند....
دقیقا همینطوره من خودم قبل عید میخواستم یه گوشی و یه دوربین کامپکت بخرم
گوشی رو 90 تومن بالای قیمت بازار میداد ، ولی دوربین رو 70 تومن اینطوریا زیر قیمت بازار !
دوربین رو از دیجی کالا خریدم گوشی رو زا بازار