پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
با سلام...من هم پرداخت کردم مبلغ 20 تومان...
ایدیم:
Designer_@Rogers.COm
تیکت هم زدم....
با تشکر
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hejazee
من ایشان رو تایید می کنم. چون که آدم درست کاری هستند. من از سرویس خودم راضی نبودم و ایشان هزینه رو بازگشت دادند.
کیفیت سرویس هم در برخی ساعات بسیار عالی و فراتر از انتظار است و در برخی ساعات بسیار ضعیف است (البته شاید آن ساعاتی که کیفیت سرور کم بوده، حالت استثنایی بوده)
در زیر دو تصویر از کنسول vps لینوکس که از sv24.co خریداری کردم را ضمیمه کردم.
یکی از تصاویر مربوط به ساعت حدود 11 شب است و همان طور که می بینید، سرعت دانلود 802 کیلوبایت در ثانیه است. و سرعت هارد هم چند مگابایت در ثانیه. یعنی خیلی کند است
تصویر دوم مربوط به ساعت 3 بعد از ظهر است. سرعت دانلود 50 مگابایت در ثانیه (و حتی بیشتر) است و سرعت هارد هم نزدیک 150 مگابایت در ثانیه. یعنی فوق العاده است.
اگر فرض کنیم که تصاویر فوق حالات استثنایی و شانسی بوده است، در مجموع میشه گفت که سرور ارزشمندی است. خصوصا چون که بازگشت وجه هم انجام می دهند، لذا کاملا می توان به ایشان اعتماد کرد.
با سلام
اولا فکر نمی کنم فقط با یک روز تست کردن بشه در مورد کیفیت سرور اظهار نظر دقیقی کرد
ثانیا به نظر پشتیبانی و جوابگو بودن در مورد سرویس مهم تر از فروختن سرور و یا قیمت سرور هست
ایشون هم به نظر من که با توجه با این کلاهبرداری های چند وقت اخیر که در این فروم پیش اومده تو این 7 روز که من 2 تا سرور ازشون دارم
مشکلی نداشته و رعایت احترام بوده که از ایشون دیدم
سلام
سفارشم رو ثبت کردم با شماره سفارش 7310198016
با تشکر
سفارشم رو تحویل گرفتم
ممنون
من هم تحویل گرفتم...فعلا که عالی بوده...خیلی سریع تحویل داده شد=D>:x
میگم استارتر جان شما یک سایت ندارید این مشتری ها آنجا تیکت بدند؟ هر کی پرداخت و سفارش داره آمده اینجا داره تیکت میده..یکی شماره حواله گذاشته یکی شکایت سرعت و یکی.. صفحه رسید 45 ها :71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
میگم استارتر جان شما یک سایت ندارید این مشتری ها آنجا تیکت بدند؟ هر کی پرداخت و سفارش داره آمده اینجا داره تیکت میده..یکی شماره حواله گذاشته یکی شکایت سرعت و یکی.. صفحه رسید 45 ها :71:
سلام
والا من 48 ساعت هست گفتم اصلا هیچی نگم تو تاپیک ببینم چی میشه .
یه 24 ساعت دیگه هم صبر میکردم یه جنجال به پا میشد فکر کنم :71:
داداش پرداخت آنلاین مشکل داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shadow666
داداش پرداخت آنلاین مشکل داره؟
بله متاسفانه این بانک ملت همه را مسخره کرده . بی مسئولیت ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
بله متاسفانه این بانک ملت همه را مسخره کرده . بی مسئولیت ها
سلام
دوست عزیز مشکل از بانک ملت نیست مشکل اینکه هاست هایی که خارجی هستند مخابرات پرت 443 لیمیت می کنه بعضی موقع ها مشکل ارتباطی به وجود می یاد به همین دلیل مشکل ساز شده هاست خارجی با درگاه پرداخت ملت . هاست داخلی هیچ مشکلی ندارند.
با تشکر