سرور بنده هنوز مسدود نشده و هیچ مشکلی ندارد . آقای پارسیان گفته بودند تا تاریخ تمدید مشکلی ایجاد نمی شود که تا این لحظه همین طور بوده است ... !
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور بنده هنوز مسدود نشده و هیچ مشکلی ندارد . آقای پارسیان گفته بودند تا تاریخ تمدید مشکلی ایجاد نمی شود که تا این لحظه همین طور بوده است ... !
سلام امروز يعني پنج شنبه 1391/6/1391 اين پس ميزارم که بدونن جديد هست
1-بنده به ايشون تماس گرفتم واسه انتقال دامنه ج ندادن بعد تماس گرفتم رد تماس دادن و کلا خط من رفت رو رد تماس حالا بين همون ساعت زنگ زدم که گفته بودن 9تا 1 من 11:30 زنگ زدم چندين بار
2- هاست من چند وقته بالا نمايد تيکيت ميزنم ج نميدن
3-گفتم تيکت اصلا ناحيه کاربري من ميگه رمز اشتباه ولي تو کوکي من رمز درسته ميرم قسمت فراموش کردن رمز ميزنم ايميل مياد واسم ميگه لينک اشتباه هست
4-حالا.... رفتم دوباره ثبت نام کردم تيکيت زدم مشکلات بالا رو گفتم انگار نه انگار من دارم تيکيت ميزارم
5-سايت ايشون چند روز پيش هک شد کي هک کرد؟ نميدونم
اربر 10/09/2012 11:25
با سلام
براي فکر کنم بار 5 دارم نامه ميدم ولي رسيدکي نميشه البته از ايميل بود چون وارد ناحيه کاربري نميشه
من هاست دارم ولي نميتونم وارد ناحيه کاربري بشم دليلشم اينه که ميگه پسور اشتباه هست ولي توي کوکي درسته به هر حال زدم بازيابي رمز ولي وقتي روي لينک که اومده تو ايميل ميشگه اين لينک نا معتبر هست چند باز امتحان کردم hector_1365@yahoo.com
ايميل اصلي منه ولي مجبور شدم يه بار ديگه ثبت نام کنم
مشکل اصلي من اينه وارد هاست نميتوم بشم ............... اين لينکي هست که خودتون داديد ولي الان ديگه چند روز وصل نميشه حتي با **** زدم وارد نشد
به دوستان هم دادم وارد نشد
لطفا ايندفعه ديگه ج بدين
لطفا مشکل ناحيه کاربري و هاست بنده رو حل کنيد
----------------------------
کاربر 11/09/2012 12:27
انگار اصلا کسي نيست تا ج بده ................
کاربر 12/09/2012 10:06
سلام کسي نيست ج بده؟ تو رو خدا ج بديد
کاربر
خواهشا ج بديد من چيکار کنم ميدونم با اينهمه تيکت خسته هم شديد اما به من حق بديد من هر کاري ميکنم وارد هاست نميشم خو چيکار کنم کمک کنيد
اصلا توهين کردم که حلا ج منون نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با بهرتين نحو ممکن با ايشون برخورد کردم که نگن توهين کردي فلان و فلان مدرکم کاملا حق با منه
6- شرمنده اينو ميگم مدير فرانتفورک ولي بنده به سايت فتا شکايت کردم دلايلمش معلومه
دوستان عزيز با اين همه پستي که گذاشتيد هيچ فايده نداره
کلا من رو هم رفته 21000ت پول هاست و دامين من شده اصلا مسئله پول نيست کلا من هاست ديگه دارم کارمم دارم انجام ميدم ولي
مسئله مهم ايشون با رفتارشون دارن توهين ميکنن
اره عزيز شکايت کردم واسه چي؟
چیزی درست نمیشه و به جای ختم نمیشه با شکایت از خود پلیس یا فتا پلیس یا هر کسی دیگه . نیازمند اخبار جدید هستیم که بررسی پرداخت های مشکل دار دیتا سنتر به کجا رسیده است :|
اگه منظورتون این لینک هست:
ثبت شکایت | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
خیلی وقته بسته است :
کاربر گرامی؛ به اطّلاع میرساند که سامانهی دریافت شکایات به علّت اجرای پارهای تغییرات تا اطّلاع ثانوی در دسترس نمیباشد. لذا خواهشمند است برای طرح شکایات خود از جرایم رایانهای و اینترنتی، ضمن مراجعه به دادسرا، طرح شکایت و دریافت مرجوعهی قضایی، به پلیس فتای استان متبوع خود مراجعه نمایید.
پلیس فضای تولید و تبادل اطّلاعات ناجا
چرا همه میخوان بیان تخریب؟ اونم با یک پست
خير عزيز يعني چي تخريب چرا از موضوع خبر ندارين الکي ميگين تخريب؟
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
از اينجا فروشگاه اينترينتي
چون اون قسمت بسته بود اول مطمين بشين بعد بگين تخريب اوکي؟
به هر حال بايد از يه جايي شروع کنم به اونجا هم ميرسم يا به حقم ميرسم يا خير تا خدا چي بخواد