پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
جناب عبید !
در مورد تهمت هایی که زدید دو راه دارید . یا ثابت کنید یا پستتون رو ویرایش کنید . در غیر این صورت تمامی مواردی که به من نسبت دادید رو اجرا میکنم تا خدایی نکرده دروغگو خطاب نشید . نیازی هم به اثبات این که میتونم یا نه نیست چون طبیعتا وقتی این موارد رو بهم نسبت میدید از تواناییم با خبرید و نمونشم قبلا دیدید.
من اگر کارایی رو که گفتید انجام داده بودم ترسی از بیانشون نداشتم چون نه از شما میترسم و نه از شما بزرگترش . سعی نکنید مظلوم نمایی کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online.ir
ایراد از شماست که اسپم تشخیص میدید ;)
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
جناب عبید !
در مورد تهمت هایی که زدید دو راه دارید . یا ثابت کنید یا پستتون رو ویرایش کنید . در غیر این صورت تمامی مواردی که به من نسبت دادید رو اجرا میکنم تا خدایی نکرده دروغگو خطاب نشید . نیازی هم به اثبات این که میتونم یا نه نیست چون طبیعتا وقتی این موارد رو بهم نسبت میدید از تواناییم با خبرید و نمونشم قبلا دیدید.
من اگر کارایی رو که گفتید انجام داده بودم ترسی از بیانشون نداشتم چون نه از شما میترسم و نه از شما بزرگترش . سعی نکنید مظلوم نمایی کنید .
ایراد از شماست که اسپم تشخیص میدید ;)
نه فقط ایشون کارو زندگیش مچل کردن یوزراست و تلکه کردن پوله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
هزینه کانفیگ طبق پیام ارسالی برگشت داده میشه ولی در مورد تحویل سرور هیچ قصوری از بنده نبوده و بنده نمی تونم مسئولیت تحویل سرور رو بر عهده بگیرم و بر عهده اقای عبید هست.
هزینه ی کانفیگ برگشت زده شد واسم 15ت بود
ولی هزینه ی سرور رم 2
که قابلیت ارسال اسپم داشته باشه نه هزینش برگشت داده شده و نه خود سرور از سرور از سمت آقای عبید
آقای حامد و عبید تکلیف بندرو مشخص کنید یا 70% هزینه ی سرور (21ت) بهم بدید و یا یک سرور با قابلیت ارسال ایمیل انبوه و یا دامنه
توجه کنید : در لحظه اول خرید من تنها شرطم قابلیت ارسال ایمیل بود و اینباکس و سرور ویندوز و لینکس به هیچ دردم نمیخوره من فقط سرور میخواستم با قابلیت ارسال اسپم
برسی کنید لطفا
همینطو که مشاهده فرمودید به محض مشاهده بنده در انجمن و این که سریع به ایشون پاسخ دادم
متوجه شدن.... و خودشون پست های ارسال شده و پاک کردن
خوب دوستان بفرمایید که چه تصمیمی بگیریم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
پاسخ پست منو بدید لطفا
هزینه شما باید از طرف ایشون کاملا برگشت داده بشه
بنده پیگیری خواهم کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
هزینه شما باید از طرف ایشون کاملا برگشت داده بشه
بنده پیگیری خواهم کرد
با تشکر از شما
ولی باز آقای حامد میگن که شما باید بدید :| منو هی دارین پاس میدین :(
قابل ذکر هست که هزینه ی کانفیگ 15ت بازگشت داده شده
من حدود 4 وی پی اس ازتون خریدم همش باز نمیشه . آخه این چه وضعیه تیکتم که جواب نمیدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
با تشکر از شما
ولی باز آقای حامد میگن که شما باید بدید :| منو هی دارین پاس میدین :(
قابل ذکر هست که هزینه ی کانفیگ 15ت بازگشت داده شده
خیر عزیزم شما ناراحت نباشید
بنده با تمام وجود پیگیری میکنم
اگر به نتیجه رسیدم خودم تمام درخواست شما رو انجام خواهد داد
از بابت حق و حقوقتون اصلا نگران نباشید
به خاک پدرم قسم اگر می دونستم این برنامه ها قرار هست پیاده بشه هیچ وقت همچین کار و نمی کرد....
به هر حال الان از نظر من همه باید با هم تعامل داشته باشیم
هر سوالی بود من خودم در خدمتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loox2music
من حدود 4 وی پی اس ازتون خریدم همش باز نمیشه . آخه این چه وضعیه تیکتم که جواب نمیدید
بزودی اطلاع میدم به چه صورت سرویس ها باز خواهد شد