پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
یه پرداخت دیگه هم برای من انجام دادن (یکمی هم باعث دردسر شدیم :d)
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
با دروود
کسری بنده رو هم جبران کردند که از ایشان سپاسگزارم.
سلام . رفیق 4 یورو رو چند حساب میکنی ؟ کارمزد هم میگیری ؟ مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qozmyox
سلام . رفیق 4 یورو رو چند حساب میکنی ؟ کارمزد هم میگیری ؟ مرسی
از طریق یاهو در ارتباط باشید.
سلام
قیمت روز دلار رو میفرمایید؟
ارادت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3245
سلام
قیمت روز دلار رو میفرمایید؟
ارادت
سلام،
هر دلار 1930.
ارادتمند
پاسخ : پرداخت با Paypal برای name.com
سلام.
در رابطه با صحبتهای تلفنیای که انجام دادیم، از name.com استعلام کردم. ظاهرا که مشکلی وجود نداره.
کد HTML:
Ticket #118150: payment method (paypal) Your ticket (#118150) has been updated.
Julie, Apr 19 03:18 pm (MDT):Hello,
Thanks for your email. no, that is not true, you may certainly use PayPal as your payment method at Name.com.
Please feel free to contact us for further assistance, we are happy to help!
Thanks and have a wonderful day :)
Julie
Name.com
Julie
Sepehrnoosh, Apr 19 12:50 pm (MDT):Hi
I've heard that paypal section of your payment methods doesn't work anymore!
Is this true or I can still use it?
Thanx
You can respond to this email to update your ticket.
This email is a service from Name.com Support
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
از طریق یاهو در ارتباط باشید.
رفیق ادد کردم . اگر accept کردید یک pm بدید مرسی
با سلام به اعضای محترم سایت
من ویزا کارت(یا مستر کارت) فیزیکی بدون نام میخوام یعنی پاسپورت ندارم که بخوام با نام بگیرم میخواستم بدونم کسی اینجا هست که بتونه کمکی کنه تهیه کنم با عرض شرمندگی من اولین بار هست که این سایت میام نمی دونستم باید کدوم پست برم دیدم به روز ترین این پست هست اومدم اینجا.
کسی اینجا هست بتونه کمکی کنه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toomaj
با سلام به اعضای محترم سایت
من ویزا کارت(یا مستر کارت) فیزیکی بدون نام میخوام یعنی پاسپورت ندارم که بخوام با نام بگیرم میخواستم بدونم کسی اینجا هست که بتونه کمکی کنه تهیه کنم با عرض شرمندگی من اولین بار هست که این سایت میام نمی دونستم باید کدوم پست برم دیدم به روز ترین این پست هست اومدم اینجا.
کسی اینجا هست بتونه کمکی کنه !
سلام،
بله، موجود داریم چنین کارتی، با شماره تلفن بنده تماس بگیرید تا عرض کنم. 09147781416.
ارادتمند / بیگی