-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
آخه اخوی بخاطر اینه که خود شما هم نمیدونی داری چکار میکنی
تو سایتت فقط جواب پرت و پلا میدی تا وقت گرفته بشه
اینجا چی جواب دادید؟(همین پست بالایی)
حالا ببین
داخل تیکت چی نوشتی
shayan asgarpour
کارمندان |
28/05/2013 04:44 |
اطلاعیه سایت رو مشاهده کنید امتیاز شما به این پاسخ چند است؟ |
ضعیف |
|
|
|
|
|
عالی |
بالاخره کدوم یکی؟
انتقالی هستم؟ یا نیستم
جواب تیکتت درسته؟
یا این جوابت
اگر نیست پس منتقل هم نمیشید چون فقط همین رنج ایپی منتقل میشه
اگر منتقل نمیشم چرا سرویسم قطع شده
چون اطلاعیه ی سایت فقط متعلق به انتقالیهاست
برای باز ۱۰۰۰م هست میگم از سایت پیگیر باشید متوجه نیستید چزا!؟!!!!!!!
درصورت تکرار ۴۸ ساعت هیچ جوابی بهتون داده نمیشه
من نمیدونم اینجا کدوم مشتری من هستید
باز هم میگم از سایت پیگیر باشید درصورت تکرار تا ۴۸ ساعت عمدا هیچ حوابی بهتون نمیدم
روز خوش
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
آقا شایان از دیشب منتظرم وی پی اس رو تحویل بدید. تیکت هم دادم! میدونم سرتون شلوغه ولی اگه یکم سریع تر رسیدگی کنید ممنون میشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hoomanf
آقا شایان از دیشب منتظرم وی پی اس رو تحویل بدید. تیکت هم دادم! میدونم سرتون شلوغه ولی اگه یکم سریع تر رسیدگی کنید ممنون میشم.
سلام
شرمنده بابت تاخیر
از دیشب تا الان نخوابیدم سر این انتقال سرور ها
چشم نصب شالان تموم شده تا بزودی ایپی ست میشه و ارسال میشه براتون
-
-
آقا بهتره یه دلیل قانع کننده برای خاموش شدن سرورمون بدید. اینطوری نمیشه که هر وقت بخواید بیاید و سرور را انتقال بدید؟!
اطلاع رسانیتون هم باید کامل باشه. وقتی سرویس ایمیل سایتتون کار نمیکنه بهتره که مطمئن باشید که اطلاعیه به تمام کاربرانتون برسه.
شما گفتید در حال انتقال میباشید اما سرور من انتقال پیدا نکرده که هیچ بلکه کاملا پوکیده و هیچ بکآپی هم از اطلاعاتم نداشتم.
لطفا جواب قانع کننده بدید . در تیکتها متاسفانه فقط با چند کلمه نامفهوم پاسخ میدید..
ممنون.
-
آقا یه ایمیل میزدید اعلام میکردید خوب.
من امروز صبح سرورم قطع شد اومدم تو سایتتون فهمیدم اینجوری شده. از اطلاعاتم هم بک آپ ندارم یعنی پرید همش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تیکت زدم از صبح جواب ندادید الانم دیگه کلا داخل یوزرم تو سایتتون نمیتونم بشم میگه پسورد درست نیست
اگه سرور جدید میدید زودتر بدید لطفا
-
فقط از طریق سایت پیگیر باشید و از طریق سایت سرور جدید ارسال میشه
ایمیل سایت 5ماهه مسدود هست و قابل حل هم نیست
چونمسدود هست هم توی سایت اطلاعیه زدم
هم توی فروم توی این ادرس
http://www.webhostingtalk.ir/f15/734...tml#post772191
اطلاع هم دادم
هم 4-5 بار توی یاهو اطلاع دادم
خیلی هم ساعت های اول تیکت دادند و منتقل شدند
بههحرال فقط از طریق سایت میتونم کمکتون کنم
وضیفه بنده اطلاع رسانی بوده و انجام شده
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_ng
آقا یه ایمیل میزدید اعلام میکردید خوب.
من امروز صبح سرورم قطع شد اومدم تو سایتتون فهمیدم اینجوری شده. از اطلاعاتم هم بک آپ ندارم یعنی پرید همش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تیکت زدم از صبح جواب ندادید الانم دیگه کلا داخل یوزرم تو سایتتون نمیتونم بشم میگه پسورد درست نیست
اگه سرور جدید میدید زودتر بدید لطفا
ایمیلتون و مشخصات سرورتون رو برام پیغام خصوصی کنید در صورت صحت اطلاعات رمز ورود جدید توی پیغام خصوصی براتون ارسال میکنم
-
خوب تیکت جواب بدید که اینجام نیایم همش
از صبح منتظر جوابم
والا ما هم کلی کاربر داریم که کلافمون کردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_ng
خوب تیکت جواب بدید که اینجام نیایم همش
از صبح منتظر جوابم
والا ما هم کلی کاربر داریم که کلافمون کردن
180 تا تیکت هست
که الان اودمش روی 70 تا
دارم تک تک جواب میدم نوبت شما بشه به شما هم جواب میدم
ممنون میشم صبر کنید و منتظر جواب باشید
-
آقا شایان عزیز..
بازهم پاسخ درست و حسابی ندادید..
تمام این حرفها دلیلی برا تعویض سرور نیست.! شما اگه قرار باشه سرور عوض کنید باید یک هفته قبلش اطلاع رسانی کنید .
بنده اطلاعات مهمی روی سرورم داشتم. قرار نیست که هر روز بیام تو سایت و ببینم که اطلاعیه جدید فرستادید یا نه..! لطفا کمی منطقی باشید . اگه قرار باشه هر سرویس دهنده ای هر مدت به مدت سرورهاش را ببنده و بیاد بگه سرور جدید بهتون میدم که نشد خدمات رسانی..!!
این بار چندمه که دارید سرورها را بدون دلیل میبندین و اگه قرار باشه هر وقت دوست داشتید سرور عوض کنید و اینطوری اطلاع رسانی کنید اصلا بدرد نمیخوره...
در ضمن در اطلاعیه نوشتید در حال انتقال سرور میباشیم.. انتقال بدین معنا میباشد که اطلاعات سرور قبل به سرور جدید منتقل میباشد.. نه اینکه یهو سرور را خاموش کنیم و بعد بیام بگیم که هر کی میخواد بیاد بگه براش تو سرور جدید وی پی اس بدیم..! فکر کنم معنی کلمه انتقال را هنوز متوجه نشدید.
بهرحال سروری که بنده داشتم سرور بکآپم هم بوده و اطلاعات مهمی نیز درون آن داشتم و اگه قرار باشه اینطوری خسارت بزنید دیگه نمیشه کار کرد.
-
از دیروز همچنان در انتظار پاسخ تیکت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
آقا شایان عزیز..
بازهم پاسخ درست و حسابی ندادید..
تمام این حرفها دلیلی برا تعویض سرور نیست.! شما اگه قرار باشه سرور عوض کنید باید یک هفته قبلش اطلاع رسانی کنید .
بنده اطلاعات مهمی روی سرورم داشتم. قرار نیست که هر روز بیام تو سایت و ببینم که اطلاعیه جدید فرستادید یا نه..! لطفا کمی منطقی باشید . اگه قرار باشه هر سرویس دهنده ای هر مدت به مدت سرورهاش را ببنده و بیاد بگه سرور جدید بهتون میدم که نشد خدمات رسانی..!!
این بار چندمه که دارید سرورها را بدون دلیل میبندین و اگه قرار باشه هر وقت دوست داشتید سرور عوض کنید و اینطوری اطلاع رسانی کنید اصلا بدرد نمیخوره...
در ضمن در اطلاعیه نوشتید در حال انتقال سرور میباشیم.. انتقال بدین معنا میباشد که اطلاعات سرور قبل به سرور جدید منتقل میباشد.. نه اینکه یهو سرور را خاموش کنیم و بعد بیام بگیم که هر کی میخواد بیاد بگه براش تو سرور جدید وی پی اس بدیم..! فکر کنم معنی کلمه انتقال را هنوز متوجه نشدید.
بهرحال سروری که بنده داشتم سرور بکآپم هم بوده و اطلاعات مهمی نیز درون آن داشتم و اگه قرار باشه اینطوری خسارت بزنید دیگه نمیشه کار کرد.
این سرور 7 ماه شارژ شد وقتی مشکلی بوجود میاد مجبور به انتقال هستیم
خودم هم دوست ندارم انتقال بدم چون حداقل 1هفته اعصاب خردی داره و 2ماه جواب پس دادن به مشتری که چرا تغییر دادم!!
سرور هایی که سفارش دادم دیر به دستمون رسید وگرنه از 9روز قبلش سرور سفارش داده بودیم
جایی نوشته نشده توی متن خبر که درحال انتقال هست! گفتم قصد انتقال داریم بکاپ بگیرید و بعدش تیکت بدید برای انتقال
اطلاع رسانی درست بوده طبق گفته خودتون توی تیکت یاهومن رو بلاک کردید خوب خودتون نمیخواهید از اخبار ما اطلاع داشته باشید
یهو خاموش نکردیم 40 نفر تیکت دادن بهشون سرور جدید داده شد و توی تایم مشخص انتقال دادند
باز هم میگم مشکلات رو از سایت پیگیر باشید
بنده باید جواب مشتری هارودر سایت بدم پست دادنتون تویانجا فقط باعث وقت بیشتری تلف بشه برای پاسخ دادن توی اینجا!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-baba
از دیروز همچنان در انتظار پاسخ تیکت
ساپورت:
سایت
تلفن
اس ام اس
لطفا اینجا درخواست ساپورت ندید
-
2 فایل پیوست
این هم تستی که خودم از یکی از سرور هاشون گرفتم
فایل پیوست 13487
-
اخه این چه وضعشه
مسخرش رو در آوردی هر چی اطلاعات داشتیم رو سرور جنابعالی بوده اون وقت شما میای میگی دوست ندارم اینجوری شده
نمیتونیم به خاطر جنابعالی هر روز به سایتت سر بزنیم
نه ایمیل فرستادید نه هیچی الان من فقط اطلاعاتم رو میخواهم
خودتون یک کاریش بکنید چه میدونم بگید براتون روشن کنند یا هر چی باشه که حد اقل ما اطلاعاتمون رو برداریم
با این پشتیبانی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n_u
اخه این چه وضعشه
مسخرش رو در آوردی هر چی اطلاعات داشتیم رو سرور جنابعالی بوده اون وقت شما میای میگی دوست ندارم اینجوری شده
نمیتونیم به خاطر جنابعالی هر روز به سایتت سر بزنیم
نه ایمیل فرستادید نه هیچی الان من فقط اطلاعاتم رو میخواهم
خودتون یک کاریش بکنید چه میدونم بگید براتون روشن کنند یا هر چی باشه که حد اقل ما اطلاعاتمون رو برداریم
با این پشتیبانی
توی پست های بالاتر توضیح داده شده
نیازی به توضیح دوباره نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
این سرور 7 ماه شارژ شد وقتی مشکلی بوجود میاد مجبور به انتقال هستیم
خودم هم دوست ندارم انتقال بدم چون حداقل 1هفته اعصاب خردی داره و 2ماه جواب پس دادن به مشتری که چرا تغییر دادم!!
سرور هایی که سفارش دادم دیر به دستمون رسید وگرنه از 9روز قبلش سرور سفارش داده بودیم
جایی نوشته نشده توی متن خبر که درحال انتقال هست! گفتم قصد انتقال داریم بکاپ بگیرید و بعدش تیکت بدید برای انتقال
اطلاع رسانی درست بوده طبق گفته خودتون توی تیکت یاهومن رو بلاک کردید خوب خودتون نمیخواهید از اخبار ما اطلاع داشته باشید
یهو خاموش نکردیم 40 نفر تیکت دادن بهشون سرور جدید داده شد و توی تایم مشخص انتقال دادند
باز هم میگم مشکلات رو از سایت پیگیر باشید
بنده باید جواب مشتری هارودر سایت بدم پست دادنتون تویانجا فقط باعث وقت بیشتری تلف بشه برای پاسخ دادن توی اینجا!
بله این سرور جزء همون سرورهای شش ماهه بوده.. که تخفیف خوبی بهش میخورد.!
شما ظرف چهار ماه دوبار سرور عوض کردید.. البته سرور قبل را براحتی کنسل میکردید و اطلاعاتش را هم از بین میرفت... پس حرفتون در مورد دوست نداشتن انتقال کاملا غیر منطقی میشه..
در مورد اطلاع رسانی اگه منظورتون اینه که یه اطلاعیه تو سایتتون بذارید که هیچ ایمیلی هم به کاربرانش داده نمیشه و بعد از 24 ساعت سرور را ببندید که اسم اطلاع رسانی نمیشه گفت.
در مورد اطلاع رسانی یاهو همه که آی دی یاهوی شما را ندارن. وقتی سایت هست نیازی به آی دی نیست. و بعدش دلیلم نیز برای بلاک کردن آیدیتون اسپم های زیادتون بود...
در ضمن هیچ جا 24 ساعت فرصت برای انتقال اطلاعات نمیدن. بنده اطلاعاتم بالای 100 گیگ بوده برای انتقالش حتما نیاز به یه سرور دیگه داشتم. (اگه سرور دیگه را هرجا سفارش بدم تا بدستم برسه حداقل 1 روز میگذره..) انتقالش هم حداقل یکروز زمان میبره.. پس چطور کاربر میخواد ظرف مدت یکروز انتقال بده..!
شما مسئول سرورهاتون هستید و وقتی مشکلی برای سرورتون پیش میاد یا اشتباه از خود شما بوده (در مورد raid , ...) و یا اشکال از دیتاسنتر میباشد. اگه دیتاسنتر مشکل ایجاد کرده باشه که از رداستیشن بعیده حتما بهتون خسارت میده و یا حداقل اطلاعات از بین رفته را بازگردانی میکنه..
دوست عزیز شما یه جوری صحبت میکنید انگار ما ناشی هستیم. بنده مطمئن هستم که اونهایی که سرور داشتن و یا سرور میفروشن بابت اطلاعات کاربرانشون احساس مسئولیت میکنن و اگه قرار باشه اتفاقی بیوفته بعدش آفرهای خاصی هم میدن. اما شما نتنها هیچکدام از این مسائل را رعایت نکردین بلکه کاملا حق مشتری و کاربرنانتون را نیز پایمال میکنید.
بهتره از این قوانینی که میگن مسئول اطلاعات خودتان هستید را نگید چون همه میگن ولی اکثرا رعایت میکنن و حواسشون هست که حق مشتریانشون پایمال نشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
بله این سرور جزء همون سرورهای شش ماهه بوده.. که تخفیف خوبی بهش میخورد.!
شما ظرف چهار ماه دوبار سرور عوض کردید.. البته سرور قبل را براحتی کنسل میکردید و اطلاعاتش را هم از بین میرفت... پس حرفتون در مورد دوست نداشتن انتقال کاملا غیر منطقی میشه..
در مورد اطلاع رسانی اگه منظورتون اینه که یه اطلاعیه تو سایتتون بذارید که هیچ ایمیلی هم به کاربرانش داده نمیشه و بعد از 24 ساعت سرور را ببندید که اسم اطلاع رسانی نمیشه گفت.
در مورد اطلاع رسانی یاهو همه که آی دی یاهوی شما را ندارن. وقتی سایت هست نیازی به آی دی نیست. و بعدش دلیلم نیز برای بلاک کردن آیدیتون اسپم های زیادتون بود...
در ضمن هیچ جا 24 ساعت فرصت برای انتقال اطلاعات نمیدن. بنده اطلاعاتم بالای 100 گیگ بوده برای انتقالش حتما نیاز به یه سرور دیگه داشتم. (اگه سرور دیگه را هرجا سفارش بدم تا بدستم برسه حداقل 1 روز میگذره..) انتقالش هم حداقل یکروز زمان میبره.. پس چطور کاربر میخواد ظرف مدت یکروز انتقال بده..!
شما مسئول سرورهاتون هستید و وقتی مشکلی برای سرورتون پیش میاد یا اشتباه از خود شما بوده (در مورد raid , ...) و یا اشکال از دیتاسنتر میباشد. اگه دیتاسنتر مشکل ایجاد کرده باشه که از رداستیشن بعیده حتما بهتون خسارت میده و یا حداقل اطلاعات از بین رفته را بازگردانی میکنه..
دوست عزیز شما یه جوری صحبت میکنید انگار ما ناشی هستیم. بنده مطمئن هستم که اونهایی که سرور داشتن و یا سرور میفروشن بابت اطلاعات کاربرانشون احساس مسئولیت میکنن و اگه قرار باشه اتفاقی بیوفته بعدش آفرهای خاصی هم میدن. اما شما نتنها هیچکدام از این مسائل را رعایت نکردین بلکه کاملا حق مشتری و کاربرنانتون را نیز پایمال میکنید.
بهتره از این قوانینی که میگن مسئول اطلاعات خودتان هستید را نگید چون همه میگن ولی اکثرا رعایت میکنن و حواسشون هست که حق مشتریانشون پایمال نشه.
هیچ مشکلی توی اطلاع رسانی نبوده
اگر بوده پس افرادی که تیکت دادن از کجا اطلاع داشتند؟؟!
به هرحال بنده به وضیفه خودم عمل کردم
توی همون اسپم این چیز ها هم ارسال میشه
تخفیف ماه قبل تموم شده بود اگر میخواستم از هزینه 2برابر فرار کنم ماه قبل منتقل میکردم نه این ماه
به هرحال اگر دوست دارید سرور جدید بگیرید تیکت بدید
ایمیل هم چندین ماهه که مسدود هست وگرنه اول خودم با ایمیل اطلاع رسانی میکردم
انتقاد دارید با مدرک توی بخش انتقاد تاپیک بزنید
-
اطلاع رسانی در این زمینه صفر بود . ما هم اطلاعاتمون پرید بدون اینکه متوجه بشیم .
نه ایمیل نه تیکت و نا یاهو ... حتی در صورت اطلاع رسانی همه این موارد 24 ساعت برای مطلع شدن خیلی کم هست .
حالا یه عده توی اون زمان سایتتون رو چک کردن از خوش شانسیشون بوده نه از اطلاع رسانیه خوبه شما .
همیشه که سایت شما رو چک نمی کنیم . به هر حال چه مشکل از سمت شما بوده باشه چه از سمت دیتاسنتر همیشه در این مواقع سرویس دهنده باید به سرویس گیرنده خسارت بده .
در حال حاضر تکلیف ما چیه که صبح بیدار شدیم و دیدیم سرور خاموشه ؟
تمام افرادی که سرویس داشتن مطمئناَ قصد انتقال داشتن شما باید تمام افرادی که هنوز سرویس داشتن رو انتقال میدادید .
من نمی دونم دیگه چی بگم.
-
سلام
میگم چرا قیمت های پست 1 با سایتتون فرق داره؟؟
-
متاسفانه پک آپ های ما هم پریده بدون هیچ اطلاعی دقیقی..
جناب شایان اطلاع رسانی از یاهو مثل اطلاع رسانی با کبوتر نامه رسون میمونه ..
متاسفانه ضرری که به ما زدید جبران ناپذیره و توصیه اکید من به کاربران اینه که از این اقا سرور نگیرید
چون هیچ تضیمنی بابت قطعی ها و تیکت ها و...
-
دوست عزیز
من بیکار نیستم بشینم و اطلاعات مشتریانم رو پاک کنم
برای بهتر شدن منتقل کردم
حالا اطلاع رسانی جوری بوده که متوجه نشدید تقصیر من نیست
اوکی من نمیخوام کسی از من شاکی باشه
این مشکل رو گزدن میگیرم
تیکت بدید از 10 روز تا 1ماه بهتون سرور رایگان میدم تا راضی باشید
ولی انصافا 90درصرد مشتری های این سرور برای اکانتینگ سرور داشتند
بکاپ اکانتینگ هم خیلی بشه 10 مگ یعنی یک بکاپ نداشتید ؟ اگر انقدر براتون اطلاعات با ارزش بوده یک بکاپ 10 مگی نتونستید بگیرید؟!
کسایی که سرور برای فیلم داشتند یا سایت موزیک بهشون 1ماه رایگان میدم بهشون
هر خسارتی میخواهید 48 ساعت دیگه تیکت بدید فعلا فقط و فقط دارم سرور های جایگزین رو تحویل میدم
لطفا تماس نگیرید چون واقعا نمیتونم جواب کسی رو در حال حاظر بدم
-
کسی هم نگفت که شما پاک کردی .
به نظر من اصلا نیازی به این 1 ماه و 2 ماه رایگان نیست اونایی که هیچی نداشتن به قول شما 10 مگ که به کنار ( هرچند شما باید احساس مسئولیت کنید حتی برای همون 10 مگ )
ولی اونایی هم که خسارت بهشون وارد شد فکر می کنم الان توی شوک هستن و با این خسارت شما هم چیزی درست نمیشه !
فقط دلیل قانع کننده بیارید و چه تضمینی هست که دوباره این اتفاق نیوفته ( چون بار ها این اتفاق افتاده انگار برای وی پی اس فارس )
و شما فکر می کنی کسی که خسارت بهش وارد شده باز هم تمدید می کنه سرویسش رو ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jamelebrons
کسی هم نگفت که شما پاک کردی .
به نظر من اصلا نیازی به این 1 ماه و 2 ماه رایگان نیست اونایی که هیچی نداشتن به قول شما 10 مگ که به کنار .
ولی اونایی هم که خسارت بهشون وارد شد فکر می کنم الان توی شوک هستن و با این خسارت شما هم چیزی درست نمیشه !
فقط دلیل قانع کننده بیارید و چه تضمینی هست که دوباره این اتفاق نیوفته ( چون بار ها این اتفاق افتاده انگار برای وی پی اس فارس )
و شما فکر می کنی کسی که خسارت بهش وارد شده باز هم تمدید می کنه سرویسش رو ؟
بار دوم هست
تضمین ما اطلاع رسانی ما هست
هیچ وقت تضمینی بابت بکاپ سرور ها ندادیم و نمیدیم چون سرویس ها دارای بکاپ نیستند
تنها دلیل قانع کننده اینه که مشکل ایمیل رو برطرف میکنم و این اطلاع رسانی ها که شاید هر 4-5 ماه پیش بیاد از ایمیل ارسال بشه
واقعا دیگه نیمدونم چی بگم چون اطلاع رسانی کردم - خسارت دارم میدم اش نخورده و دهن سوخته
-
برای پنل تحت وب باید دوباره نام کاربری ساخته بشه
لطفا دوستان برای فعال شدن مجدد پنل نام کاربری و ایپی سرورشون رو تیکت کنند
با تشکر
-
آقا شایان یه کاری بکن دستت درد نکنه ، تمام زندگیمون تو اون سرور بود ، چند سال زحمتمون به باد میره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
آقا شایان یه کاری بکن دستت درد نکنه ، تمام زندگیمون تو اون سرور بود ، چند سال زحمتمون به باد میره
چشم من هم خیلی شرمنده دوستان شدم
تیکت بدید فعلا بهتون سرور جدید رو تحویل بدم بعدش برای خسارت 48 ساعت بعدش تیکت بدید
-
آقا یه سرور فقط به من بده اطلاعات رو نمیخوام. تیکت هم که جواب نمیدید. کی میدید سرور رو؟ صدا یوزرهام در اومده
یوزرم این هست: amir_ng20002000@yahoo.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_ng
آقا یه سرور فقط به من بده اطلاعات رو نمیخوام. تیکت هم که جواب نمیدید. کی میدید سرور رو؟ صدا یوزرهام در اومده
یوزرم این هست:
amir_ng20002000@yahoo.com
روی نصب هست دوست من
دارم نصب میکنم تموم بشه براتون ارسال میکنم ( تا 15 دقیقه دیگه میاد دستتون )
-
متاسفانه اطلاعات من هم پاک شده و در یاهو مسنجر هم اطلاع رسانی نشده بود. افر جدید میزارید send to all میزنید اما خبر به این مهمی هیچ!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
روی نصب هست دوست من
دارم نصب میکنم تموم بشه براتون ارسال میکنم ( تا 15 دقیقه دیگه میاد دستتون )
ممنون منتظرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal
متاسفانه اطلاعات من هم پاک شده و در یاهو مسنجر هم اطلاع رسانی نشده بود. افر جدید میزارید send to all میزنید اما خبر به این مهمی هیچ!
الان داشتم چک میکردم فط دست کسایی رسیده که اون زمان انلاین بودن
تیکت بدید
سرویس جدید تحویل بگیرید بعدش از 10 تا 60 روز خسارت میدم بهتون
-
ببخشید دوستان
اطلاعیه ای که شایان برای انتقال سرور تو یاهو داده بودند برای من اومد خوب از هر کسی سرور میگیرید یاهوشو هم ادد کنید ضرری نداره که:-s:(
-
:))
یه نکته خیلی مهم.ایمیلی که موقع ثبت نام و سفارش و پرداخت برای مشتری ارسال میشه سند هست و اگه کسی بخواد برای احقاق حق شکایتی رو رسمی پیگیری کنه نمیتونه به چیزی که توی پنل ثبت هست استدلال کنه چرا که پنل کنترل کاملش دست کسی هست که از شکایت شما ذی نفع نیست!و به راحتی میتونه همه چیز رو ویرایش کنه یا کلا پاک کنه
اونی که به شما هیچ مدرکی دال بر این که ازش چیزی چه وقت و با چه شرایطی خریداری کردید نمیده خوب میدونه داره چیکار میکنه!!! فردا روزی خواهد آمد که نمیتونید ثابت کنید کدوم سرور برای شما بوده و فقط قادر خواهدی بود که ثابت کنید پولی بین حساب شما و حساب کلاه بردار رد و بدل شده!
ساده لوح نباشید!
-
سلام من وی پی اس میخوام برای کاره دانلود و اپلود روی هاست دانلود .... هاست دانلودم از انگلیس هست میخوام وی پی اسم هم انگلیس باشه تا سرعت اپلودم بالا باشه .... تا حالا دوبار وی پی اس خریدم اما موقع اپلود سرعتم افتضاح بود ایا سرور انگلیس برا تست دارین در حد 5 دقیقه من سرعت اپلود رو هاستم رو امتحان کنم واگه خوب بود سفارش بدم و تحویل فوری میخوام چون کار سایتم لنگه ... لطفا دوستان زود جواب بدن .... کاربری هم اگه هست اجازه بده من یه لحظه تست کنم ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
:))
یه نکته خیلی مهم.ایمیلی که موقع ثبت نام و سفارش و پرداخت برای مشتری ارسال میشه سند هست و اگه کسی بخواد برای احقاق حق شکایتی رو رسمی پیگیری کنه نمیتونه به چیزی که توی پنل ثبت هست استدلال کنه چرا که پنل کنترل کاملش دست کسی هست که از شکایت شما ذی نفع نیست!و به راحتی میتونه همه چیز رو ویرایش کنه یا کلا پاک کنه
اونی که به شما هیچ مدرکی دال بر این که ازش چیزی چه وقت و با چه شرایطی خریداری کردید نمیده خوب میدونه داره چیکار میکنه!!! فردا روزی خواهد آمد که نمیتونید ثابت کنید کدوم سرور برای شما بوده و فقط قادر خواهدی بود که ثابت کنید پولی بین حساب شما و حساب کلاه بردار رد و بدل شده!
ساده لوح نباشید!
شما اول مدارکی که قرار بود تئوی صفحه های قبل نشون بدید رونشون بدید
اگر قرار شکایت بشه تمام ریز تراکنش ها توی درگاه های بانکی و حساب طرف هست چه ایمیل بیاد چه ناید فرقی به حالش نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
84032262
سلام من وی پی اس میخوام برای کاره دانلود و اپلود روی هاست دانلود .... هاست دانلودم از انگلیس هست میخوام وی پی اسم هم انگلیس باشه تا سرعت اپلودم بالا باشه .... تا حالا دوبار وی پی اس خریدم اما موقع اپلود سرعتم افتضاح بود ایا سرور انگلیس برا تست دارین در حد 5 دقیقه من سرعت اپلود رو هاستم رو امتحان کنم واگه خوب بود سفارش بدم و تحویل فوری میخوام چون کار سایتم لنگه ... لطفا دوستان زود جواب بدن .... کاربری هم اگه هست اجازه بده من یه لحظه تست کنم ممنون میشم
سلام
از رم های 2گیگ و 4گیگ استفاده کنید
رم 2گیگ فوری هست
تست ندارم ولی اگر مشکلی توی سرویس بود پولتون بک داده میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
از رم های 2گیگ و 4گیگ استفاده کنید
رم 2گیگ فوری هست
تست ندارم ولی اگر مشکلی توی سرویس بود پولتون بک داده میشه
یعنی حتی سرعت اپلود پایین باشه و شما مقصر نباشید پس میگیرید ؟
سرور ها کانفیگ شده تحویل داده میشن ؟
من اگه الان سفارش بدم کی بهم تحویل میدین (سیستم عامل ویندوز باشه ) ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
84032262
یعنی حتی سرعت اپلود پایین باشه و شما مقصر نباشید پس میگیرید ؟
سرور ها کانفیگ شده تحویل داده میشن ؟
من اگه الان سفارش بدم کی بهم تحویل میدین (سیستم عامل ویندوز باشه ) ؟
speedtest.net تست کنید پایین بود پولتون رو بک میدم
خام تحویل میدیم
تا 1 شب دستتونه