-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shitoonn
چرا یکی نمیاد این مرتیکرو ببنده .چقد باید کلاه برداری کنه
لطف کنید در تاپیک فروش بنده پا برهنه ندوید، تا به آلان تمامی پست های شما به صورت اسپم در آمده است و آخر هم نتوانستید ثابت کنیدُ میگویید کلاه بردار، اما جواب تمامی مشتریان تا آلان داده شده و هیچ مشتری بی جواب نمانده است
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
سرور کانادا سفارش داده شد و تیکت 12 ساعتی ارسال شد لطفا پیگیری کنید ممنون
یوزر : irankeys@gmail.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
schakalz
سرور کانادا سفارش داده شد و تیکت 12 ساعتی ارسال شد لطفا پیگیری کنید ممنون
یوزر :
irankeys@gmail.com
بله در جریان تیکت شما هستم، تا دقایق دیگر مشخصات برایتان ارسال خواهد شد، سفارش را ساعت 3 صبح زدید
-
-
سلام میشه بگید به نظرتون یه سایت با روزی 5000 تا بازدید و یه آپلود سنتر رو هم به چقدر رم نیازمنده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alaviyoon
سلام میشه بگید به نظرتون یه سایت با روزی 5000 تا بازدید و یه آپلود سنتر رو هم به چقدر رم نیازمنده ؟
در صورت امکان در مسنجر یاهو (yasnavps@yahoo.com) یا جیمیل (alireza.076@gmail.com) در تماس باشید تا راهنمایی کنم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
در صورت امکان در مسنجر یاهو (yasnavps@yahoo.com) یا جیمیل (alireza.076@gmail.com) در تماس باشید تا راهنمایی کنم
موفق باشید
شرمنده جیمیلم باز نمیشه (یه جایی ام که سرعت کمه ) و یاهو هم ندارم .
اگه بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azaditafakor
سرور از دیروز با تاریخ سررسید اشتباه خاموش شده و پاسخی هم به تیکت نمی دید / چرا ؟
تیکت : 617281
آی پی : 199.201.127.236
سومین روز خاموشی نیز در حال اتمام است و حتی به تیکت پاسخ هم نمیدن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alaviyoon
شرمنده جیمیلم باز نمیشه (یه جایی ام که سرعت کمه ) و یاهو هم ندارم .
اگه بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم !
خواهش میکنم
پ.خ شد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azaditafakor
سومین روز خاموشی نیز در حال اتمام است و حتی به تیکت پاسخ هم نمیدن !
بنده دیروز پاسخ دادم و منتظر جواب شما بودم و تیکت شما در سیستم به صورت پاسخ داده شده ثبت شده بود، آلان که برسی کردم دیدم تیکت ارسال نشده، ظاهرا مشکلی در سیستم میباشد
تیکت جدیدی ارسال کردم
-
پست اول ویرایش شد، از این پس برای خریداران جدید نرخ جدید تایین شده است اما برای دوستانی که قبلا از ما سرویس داشتند یا تمدید میکنند با نرخ قبل حساب میشود.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safinia
خود کلاه بردار همین اقاس یعنی سرور هاش ۱ تومان هم می ارزه
مدرکی دارید؟
-
عزیز از طریق یاهو تماس گرفتم جوابی نگرفتم ازتون عزیز تیکت هم دادم ممنون میشم کانفیگ اولیه رو اوکی کنید یک روزه میگذره کانفیگ مربوط به برنامه ای که گفتم اوکی نکردید ( کانفیگ اولیه )
قضیه پورت هم سریعتر اوکی کنید ممنون میشم چون از چند جا سرویس داشتم پورت باز کردن در عرض 5 دقیقه انجام دادند برام ( 3paco )
یوزر : irankeys@gmail.com
-
من کاری به سرور اورسل ایشون ندارم
1- اگر اورسل نکنن پول سرور رو باید از جیب بده با این قیمت
2- کاربرایی که سرور رو به قیمت چیز پی ان توقه دارند چنین مسائلی هم نباید براشون عجیب باشه شما اگر هزینه واقعی رو بدی این آقا سرور رو اورسل نمیکنه !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safinia
تا دلت بخواد یه بار گفتم مدیر پاک کرد کسانی که مشتریتم تو همین انجمن ببین از ۵۰ تا ۴۵ تا نا راضی هستن جمش کن دیگه با سرور های اورسلت که wmvare هم نمیدی و اسپید سرر امریکات ۲ مگا بایت در ثانیه
اورسل رو شما تو چی می بینی دوست عزیز؟؟
سرعت دو مگابایتی دلیل بر اورسل شده از کی تا به حال؟
اولا از سایت یا لینک معتبر دانلود کنید!
دوما دو مگابایت در ثانیه از نظر من سرعت معقولانه ای هست
انتظار دارید کل سرعت پورت مال شما باشه!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safinia
من به شما سرور امریکا می دم 40 مگ دانلود بده
یه سرور کانادا خواست بده 2 هفته الاف کرد می گفت دیتا سنتر ای پی نمی ده :-|
عزیز ایشون پشتیبانیشونم خوب نیست اخه
سلام
بنده چند روزی به انجمن سر نزده بودم، ایمیل انجمن هم به دست بنده نمیرسد
دو ست عزیز که می گی 40 مگ سرعت دانلود بده
وقتی که پورت سرور 100 مگ باشد چجوری 40 مگ سرعت شما از پورت 100 مگابیت میگیرید :d
شمایی که نمیدونید پورت 100 مگ حداکثر 11 مگ بیشتر نمیدهد ان هم بعضی لینک ها رو چجوری مقایسه میکنید؟!!!!!
برای بدست آوردن سرعت دانلود میبایست 100 مگابیت را به مگابایت تبدیل کنید که برای اینکار تقسیم بر 8 باید بکنید که سرعت دالنود شما بیاید
بهتره به جای این که فحاشی کنید در تاپیک فروش این و اون، بروید در انجمن وقتتون رو بزارید 2 کلمه یاد بگیرید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
من کاری به سرور اورسل ایشون ندارم
1- اگر اورسل نکنن پول سرور رو باید از جیب بده با این قیمت
2- کاربرایی که سرور رو به قیمت چیز پی ان توقه دارند چنین مسائلی هم نباید براشون عجیب باشه شما اگر هزینه واقعی رو بدی این آقا سرور رو اورسل نمیکنه !!!
سرویس به صورت کولو میباشد، دلیل ارزونی به همین دلیل بود که تا چند مدت پیش نیز اروزن ارائه میدادیم زیرا ما سرویس را 3 ماه هزینه کولو داده بودیم به همین دلیل مشکل ارز نداشتیم
من دیگه نمی دونم رم 512 یعنی 20 هزار تومن هم که دارم ارائه میدهم شما چجوری حساب میکنید، شما که دیگه واردید چرا؟!!
-
شما پاسخ تیکت هاتون رو نمی دید ؟!
شماره تیکت : 810829
--
تیکت رو آپدیت هم کردم ولی انگار بی توجهی به تیکت ، وقت ، هزینه و اعصاب مشتری در شما نهادینه شده!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azaditafakor
شما پاسخ تیکت هاتون رو نمی دید ؟!
شماره تیکت : 810829
--
تیکت رو آپدیت هم کردم ولی انگار بی توجهی به تیکت ، وقت ، هزینه و اعصاب مشتری در شما نهادینه شده!
اطلاعیه ها -
12- پشتیبانی تیکت از ساعت 12 ظهر تا 12 شب در روز های کاری میباشد و در ساعات 2 صبح، 4 صبح و 10 صبح معمولا نیز به بعضی تیکت ها پاسخ داده میشود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
اطلاعیه ها -
12- پشتیبانی تیکت از ساعت 12 ظهر تا 12 شب در روز های کاری میباشد و در ساعات 2 صبح، 4 صبح و 10 صبح معمولا نیز به بعضی تیکت ها پاسخ داده میشود.
پس از نظر شما از صبح 7 ژانویه که سرور رو خاموش کردید ، بعد پاک کردید! ، تا بحال به هیچ عنوان شامل این زمان ها (12 ظهر تا 12 شب) نشده که هنوز سرویس قبلی رو تحویل ندادید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azaditafakor
پس از نظر شما از صبح 7 ژانویه که سرور رو خاموش کردید ، بعد پاک کردید! ، تا بحال به هیچ عنوان شامل این زمان ها (12 ظهر تا 12 شب) نشده که هنوز سرویس قبلی رو تحویل ندادید ؟
سرویس را به شما تحویل دادیم که گفتید لینوکس میخواهید
لینوکس آماده میباشد، ساعت 12 به شما مشخصات تیکت میشود
باور ندارید خود بنده که مسئولش نمیباشم شخصا برایتان ارسال کنم تا دقایق دیگر!!!
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safinia
خیر رو پورت ا گیگ مردم پول می دن پورت بیشتر می گیرن شما پول نداری نگیر عزیز که سرورت ۲ مگ دانلود بده
دیتاسنتر Xlhost بر روی هر سرویسی پورت 1 گیگ ارائه نمیهد
https://www.xlhost.com/order/step1.php?service=105
کمی جسنجو کنید بعد حرف بزنید
فایل پیوست 10846
-
نقل قول:
به شما نمیده به شما همون ۱۰۰ مگ داده بهت حال داده منم بودم به شما ۱ گیگ نمی دادم هروقت پول داشتی بگو پورتتو ۱ گیگ بگیرم
شما چرا اینقدر پول پول می کنی؟
برو از جایی بگیر که پورت 1 گیگ بهت بده.. الان 95% کسایی که از XLHost سرورمجازی میدن پورت سرورشون 100Mbps هست.
رنج سرورایی که پورت 1Gbps میدن گرونه؛ به صرفه نیست واسشون ;)
پیشنهاد من اینِ که سرورتون رو کنسل کنید و از ماه بعد تمدید نکنید تا به این اختلافات کشیده نشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safinia
به شما نمیده به شما همون ۱۰۰ مگ داده بهت حال داده منم بودم به شما ۱ گیگ نمی دادم هروقت پول داشتی بگو پورتتو ۱ گیگ بگیرم
شما حالتون خوب نیست ظاهرا
نمیدونم ما رو داریید مسخره خودتون میکنید یا واقعا انقدر ...
Xlhost بر روی حدودا 3 4 تا آفر خود پورت 1 گیگ ارائه میدهید، در صورتی که ارائه میداد هر مبلغی که بوده بنده به دیتاسنتر حاظر بودم بدهم، اما وقتی که ارائه نمیدهد چه من چه هر فروشنده ی دیگر چجوری پورت 1 گیگ بخریم؟!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
شما چرا اینقدر پول پول می کنی؟
برو از جایی بگیر که پورت 1 گیگ بهت بده.. الان 95% کسایی که از XLHost سرورمجازی میدن پورت سرورشون 100Mbps هست.
رنج سرورایی که پورت 1Gbps میدن گرونه؛ به صرفه نیست واسشون ;)
پیشنهاد من اینِ که سرورتون رو کنسل کنید و از ماه بعد تمدید نکنید تا به این اختلافات کشیده نشه
اصلا پورت 1 گیگ ارائه نمیدهد
شما یه سر به این آفر های دیتاسنتر بزن:
Dedicated Servers | Windows & Dedicated Server | Dedicated Hosting
همچنین ایشون سرویسشون مشکل دار نبود، 1 بار گزارش اتک برایشان آمد متن ایبوز را ارسال کردیم و به ایشون اطلاع دادیم، سرویس را غیر فعال کردیم تا متوجه شوند، دوباره فعال کردیم اما پس از چند روز دوباره گزارش اتک برایشان آمد که مبلغ 10 هزار تومان جریمه کردیم که پرداخت نکردند و ما هم سرویس ایشون رو غیر فعال کردیم
-
نقل قول:
اصلا پورت 1 گیگ ارائه نمیدهد
چرا عزیزم پورت 1 گیگابیت هم میدهد :))
نقل قول:
شما یه سر به این آفر های دیتاسنتر بزن:
for example : https://www.xlhost.com/order/step1.php?service=86
Don't be noob
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
شما حالتون خوب نیست ظاهرا
نمیدونم ما رو داریید مسخره خودتون میکنید یا واقعا انقدر ...
Xlhost بر روی حدودا 3 4 تا آفر خود پورت 1 گیگ ارائه میدهید، در صورتی که ارائه میداد هر مبلغی که بوده بنده به دیتاسنتر حاظر بودم بدهم، اما وقتی که ارائه نمیدهد چه من چه هر فروشنده ی دیگر چجوری پورت 1 گیگ بخریم؟!!
Xlhost بر روی حدودا 3 4 تا آفر خود پورت 1 گیگ ارائه میدهید،
-
قصده دخالت ندارم ولی همونطور که دوستمون گفت پورت 1 گیگابایت هم هست .ولی قیمت گرونه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
قصده دخالت ندارم ولی همونطور که دوستمون گفت پورت 1 گیگابایت هم هست .ولی قیمت گرونه!
وقتی که دیتاسنتر بر روی آفر ما لحاظ نکرده بنده چجوری خرید کنم
به هر حال
ارائه نیز بدهد قیمت بالا حتما ارائه میدهد که شما هم همین را می گویید
بنده قیمت پایین منظورم هستش، دوستمون که آقای دانیال آفری که نشان دادند به قیمت 20$ ارائه میدهند فقط بر روی چند آفر خاص میباشد، سایر آفر ها ندیدم بدهد، بدهد نیز طرف حالش خوش نیست که با قیمت بالا بخرد، مثلا ارتقاع رم 16 گیگ به 32 گیگ ماهیانه 120 $ میباشد
هیچ کس همچین کاری میکند برای ارتقاع؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
سرویس را به شما تحویل دادیم که گفتید لینوکس میخواهید
لینوکس آماده میباشد، ساعت 12 به شما مشخصات تیکت میشود
باور ندارید خود بنده که مسئولش نمیباشم شخصا برایتان ارسال کنم تا دقایق دیگر!!!
موضوع هم به این شکل که شما می گید نبوده!
من تا اینجا قصد بازگو کردن مشکل در انجمن را نداشتم.
تا تحویل سرور هم صبر می کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azaditafakor
موضوع هم به این شکل که شما می گید نبوده!
من تا اینجا قصد بازگو کردن مشکل در انجمن را نداشتم.
تا تحویل سرور هم صبر می کنم.
چند دقیقه پیش در داخل سایت تیکت ارسال شده
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safinia
اقا جان ۲۰ دلار می خواهد شما بقل سایت نوشته live chat اگه زبان بلدی بپرس بعدم گففتم که پول خرج کن نیستی
واضح میباشد که شما مارو مسخره گرفتید دوست عزیز
بر روی بعضی از آفر ها 20$ میباشد، بر روی آفر ما 20$ نمیباشد، یک ساعت بحث ما هم همین میباشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safinia
عزیز من از پشتیبانیش پرسیدم شما هم بپرس بهتون میگه اگه زبان بلدی
روی سرورهای Discount Rack پورت 1گیگابیت نمیده !!
شما که میخواستی $20 هم هزینه اضافی بدی ؛ چرا نرفتی یه سرویس دهنده ای که پورت 1گیگابیت داشته باشه!!!!؟
-
نقل قول:
روی سرورهای Discount Rack پورت 1گیگابیت نمیده !!
شما که میخواستی $20 هم هزینه اضافی بدی ؛ چرا نرفتی یه سرویس دهنده ای که پورت 1گیگابیت داشته باشه!!!!؟
تایید میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
سرویس به صورت کولو میباشد، دلیل ارزونی به همین دلیل بود که تا چند مدت پیش نیز اروزن ارائه میدادیم زیرا ما سرویس را 3 ماه هزینه کولو داده بودیم به همین دلیل مشکل ارز نداشتیم
من دیگه نمی دونم رم 512 یعنی 20 هزار تومن هم که دارم ارائه میدهم شما چجوری حساب میکنید، شما که دیگه واردید چرا؟!!
رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان !!!
من به کاربرایی که توقه زیاد دارن گفتم !!! که حاظر نیستند پول بدند و از طرفی خیلی توقه دارن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان !!!
من به کاربرایی که توقه زیاد دارن گفتم !!! که حاظر نیستند پول بدند و از طرفی خیلی توقه دارن !
http://www.webhostingtalk.ir/f15/63286/#post587902
ممنون از نظر شما اما
دیگر ارائه نمیشود به قیمت پایین، قیمت پایین دادیم اینجور افراد ... شدند مشتری ما!
vds ram 512 MB
H.D.D : 50GB
Ram : 512 MB
Bandwidth : 2000 GB
19,900 تومان ماهیانه
-
ایشون از فروشندگان خیلی خوب هستن تایید می شن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
بعضی ها حاظر هستند بخاطر 1000 تومان هر ماه سرور رو تعویض کنند !
-
-
اين چند روز كه تعطيل بود امروز روز كاري هست به نگاهي هم به تيكتمون در سايت بندازيد