-
پاسخ : واگزاری کلیه سرورهای خریداری شده توسط نتورک پلاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
شما کلا با مزه ای همیشه اینقدر؟ هی تو تاپیک ها مختلف حرف ها زیادی زدی بهت چیزی نگفتم !! در مورد اینتر پل میتونین از خود آقای کوهی سوال کنین که باهاشون مستقیم از اینتر پل تماس گرفتن....
شما هم یکم حواستون رو جمع کنین این فقط یک توصیه بود!
آقای پارسیان این مسئله رو روشن کنید! اینترپل کلانتری سر کوچتون نیست که بخواد ایشون رو همینجوری کشکی بکنه تو لیست و همین شکل کشکی هم از لیست دربیاره! منم الان زنگ بزنم به شما انگلیسی صبحت کنم بگم از اینترپل تماس گرفتم شما قطعا به خودتون افتخار میکنید که آره منم رفتم تو این لیست الان پشت تلفن میگم بهش از لیست درم بیاره!! بعدش هم با ایشون تماس گرفتند ایشون خودشون اگر چنین چیزی صحت داشته باشه که 100درصد به صورت قاطع میگم زائده ذهن شما دوست عزیز و یا آقای کوهی یا ... هست خود ایشون باید بیان اعلام کنند با مدارکی که نشون بده ایشون تحت تعقیب اینترپل بودند(!!!!!!)
لطفا رفتار و صبحتتون در خور یک انسان بالغ باشه! با این صبحت و رفتار تنها چیزی که دوستان بهتون میگنند مثل آقای سلطانی "کلا سخنتون فان بود"!
و درآخر اینترپنل کلانتری نیست که با تلفن زدن مشکل رو حل کنید! حداقل یک هفته دوندگی داره باید وکیل و ... تا احتمالا مشکل حل بشه!
موفق باشید
-
پست من روی صفحه هشت رو بخونید من نوشتم مشکل دقیق گفتم چی هست ..ایشون هم سابقه اسنل دارند کمی سرچ زدم چند هفته پیش از یک سایت فروشنده اکانت های ماهواره ای هم کلاه برداری کردند اسم سایتش هم ا
broadsat.com
می تونید ایمیل بزنید بپرسید .
در مورد اینتر پل زنگ زدن به ایشون فکر نمی کنم واقعی باشه ولی 100% اونها پگیر هستند و خواهند بود چون مبلغ کلاه برداری شده مبلغ زیادی هست .:109:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
آقای پارسیان این مسئله رو روشن کنید! اینترپل کلانتری سر کوچتون نیست که بخواد ایشون رو همینجوری کشکی بکنه تو لیست و همین شکل کشکی هم از لیست دربیاره! منم الان زنگ بزنم به شما انگلیسی صبحت کنم بگم از اینترپل تماس گرفتم شما قطعا به خودتون افتخار میکنید که آره منم رفتم تو این لیست الان پشت تلفن میگم بهش از لیست درم بیاره!! بعدش هم با ایشون تماس گرفتند ایشون خودشون اگر چنین چیزی صحت داشته باشه که 100درصد به صورت قاطع میگم زائده ذهن شما دوست عزیز و یا آقای کوهی یا ... هست خود ایشون باید بیان اعلام کنند با مدارکی که نشون بده ایشون تحت تعقیب اینترپل بودند(!!!!!!)
لطفا رفتار و صبحتتون در خور یک انسان بالغ باشه! با این صبحت و رفتار تنها چیزی که دوستان بهتون میگنند مثل آقای سلطانی "کلا سخنتون فان بود"!
و درآخر اینترپنل کلانتری نیست که با تلفن زدن مشکل رو حل کنید! حداقل یک هفته دوندگی داره باید وکیل و ... تا احتمالا مشکل حل بشه!
موفق باشید
ما که جواب دادیم پاک شد! موفق باشید
-
با سلام دوستان هر گونه سوالی دارین و مشکلی فقط از طریق تیکت در سایت آقای کوهی اقدام کنین خودم جواب میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
ما که جواب دادیم پاک شد! موفق باشید
همون شکلی که دیدید تمام جوابهای بی ربط پاک شدند! جوابی بدیدید که ربط داشته باشه :)
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
همون شکلی که دیدید تمام جوابهای بی ربط پاک شدند! جوابی بدیدید که ربط داشته باشه :)
موفق باشید
شما جوب خودتون رو نیز حذف کردید :d
البته منظوری ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
شما جوب خودتون رو نیز حذف کردید :d
البته منظوری ندارم
دلیلش این بود که جواب من جوابی بود به جواب ایشون که ربطی به این مبحث نداشت! پس جواب خودم رو هم حذف کردم! :) ایشون میتونن جواب بدن ولی در چهار چوب این تاپیک! هر بحث و سوال یا ... دارند میتونن در تاپیک دیگه ایی بیان کنند، یا از طریق پ.خ در ارتباط باشند یا از طریق سایت تیکت ارسال کنند بنده در خدمت ایشون هستم!
موفق باشید
-
با سلام دوستان هر گونه سوالی دارین و مشکلی فقط از طریق تیکت در سایت آقای کوهی اقدام کنین خودم جواب میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
دلیلش این بود که جواب من جوابی بود به جواب ایشون که ربطی به این مبحث نداشت! پس جواب خودم رو هم حذف کردم! :) ایشون میتونن جواب بدن ولی در چهار چوب این تاپیک! هر بحث و سوال یا ... دارند میتونن در تاپیک دیگه ایی بیان کنند، یا از طریق پ.خ در ارتباط باشند یا از طریق سایت تیکت ارسال کنند بنده در خدمت ایشون هستم!
موفق باشید
مصطفی جان اومدید پست را حذف کنید کلا اکانت بنده را حذف کردید:-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
مصطفی جان اومدید پست را حذف کنید کلا اکانت بنده را حذف کردید:-|
از بس بنده خدا پست حذف کرد تو این یک روز که قاطی کرد
یعنی الان اکانت شما حذف شده!!؟
چه بدشانسی
-
-
کارت هکی بوده دوستان . جریان اینترپل هم درسته و در جریانش هستم بنده .
-
پرداخت ها در چه تاریخ هایی بودن که حالا دیتاسنتر این کارو کرده.
این واسه من خیلی مهم هست.آقای کوهی شما کی پای زدی که این مورد الان بروز کرده؟
-
به من گفتین مشکل ابیوز بود و سرورم بسته میشه و دیگه حتی بکاپ هم نمیتونم بگیرم
اما الان سرور باز شد و اکسپایر هم نشد حتی گفتین 15 روزاز فاکتور کم میشه و من قبول کردم اما هنوز تاریخ تمدید همونه
من بخاطر این حرف های شماها بکاپ گرفتم و کاربرا رو واگذار کردم چون توان خرید سرور بهترنداشتم
درصورتی که سرور سر جاشه
من تازه چند روزه تمدید کردم
روی هوا حرف میزنین؟
با همین حرف هاتون من زحمت چندماهه خودمو به باد دادم
لطفا یکی بگه چه خبره
اگه دارین باهامون بازی میکنین حداقل پول بازی رو از جیب خودتون بدین
دقیقا یکی تکلیف شخص بنده یعنی مهرداد تاری رو مشخص کنه
اکسپایر میشه؟
تمدید نمیشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
اما الان سرور باز شد و اکسپایر هم نشد حتی گفتین 15 روزاز فاکتور کم میشه و من قبول کردم اما هنوز تاریخ تمدید همونه
من بخاطر این حرف های شماها بکاپ گرفتم و کاربرا رو واگذار کردم چون توان خرید سرور بهترنداشتم
درصورتی که سرور سر جاشه
روی هوا حرف میزنین؟
لطفا یکی بگه چه خبره
اکسپایر میشه؟
تمدید نمیشه؟
طبق تجربه که قبلا با این دیتاسنتر داشتیم
اینا دوتا کار انجام میدن یا 15 روز کم میکنن و میزاره ماهه دوم یا سوم میبینی یا سرور دیگه به کل بستن یا اینکه قابل تمدید نشد
ی اینکه باز میکنن و سرور کنسل میخوره منظور قابل تمدید نیست
در کل این سروری که ایبیوض خورده تمدید نکنید بهتره
البته من طبق تجربه حرف زدم
-
آقای پارسیان من یه تیکت زدم تو سایت خودتون لطفا جوابش را بدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
به پیشنهاد یکی از دوستان ویرایش شد
آقای پارسیان من یه تیکت زدم تو سایت خودتون لطفا جوابش را بدین ;;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
سلام ابرای فاکتور ها به محض اینکه م ن تماس یرید دقیقا توضیح بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
موفق باشید
سلام دوست عزیز تمامی درها به روی من بشتست الان نیاز به کمک دارم خواهش میکنم کمکم کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
با سلام جناب موسوی فکر نکنم نیاز باشه به شما این موضوع رو توضیح بدم! چون نه سروری دارین از ما نه چیزی! شما به فکر مشکلات خودتون با هتزنر و پرداخت هاتون که میدین 2 نفر هم زمان میزنن باشید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
درصورتی که سرور سر جاشه
روی هوا حرف میزنین؟
لطفا یکی بگه چه خبره
اکسپایر میشه؟
تمدید نمیشه؟
در مود مشکل شما هم در سایت آقای کوهی تیکت بدین خودم رسیدگی میکنم
-
آقای کوهی هر کمکی بخواید اگر در حد توانم باشه انجام میدم.بهم پ.خ بدین یا یاهو یا تلفن من درخدمتم
لطفا این پست رو دیگه حذف نکنید چون مرتبط به همین موضوع است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
---
-
s.w.a.t گل گلاب شما یکم در مورد این تاپیک و آقای پارسیان زیاد سخت گیری نمیکنید ؟!
یک صفحه رو کلا میزنید حذف میکنید با یه کاربر اشانتیون روش بعد هم این بنده خدا اومده کمک کنه رو بن میکنید !
این همه هم مثل این بچه ها که تا یه واژه رو یاد میگیرن دیگه ول نمیکن هی چاله میدون نگید ! زشته دیگه
یکی به خود شما بگه خوشت میاد خب ؟
لااقل ایشون رو از بن در بیارید چند روز دیگه که مشکل بر طرف شد بن کنید :(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
s.w.a.t گل گلاب شما یکم در مورد این تاپیک و آقای پارسیان زیاد سخت گیری نمیکنید ؟!
یک صفحه رو کلا میزنید حذف میکنید با یه کاربر اشانتیون روش بعد هم این بنده خدا اومده کمک کنه رو بن میکنید !
این همه هم مثل این بچه ها که تا یه واژه رو یاد میگیرن دیگه ول نمیکن هی چاله میدون نگید ! زشته دیگه
دوست عزیز ایشون همون شکلی که گفتم هنوز ادب فعالیت در انجمن های عمومی رو مثل شما یاد نگرفته اند! پس باید مثل کودک خردسال رفتار کرد باهاشون اینقدر یک کلمه ایی رو گفت که یادبگیرن! بفرما و بشین یک معنی رو میده تا به الان با ایشون به زبان بفرما رفتار میکردیم ولی دیدیم که ظاهرا تاثیری نداره پس ناچار با زبان بشین باهاشون صبحت کردیم بلکه تاثیر داشته باشه چون در غیر این صورت برای همیشه باید با این انجمن خداحافظی کنند.
خودشون هم اعلام کردند
نقل قول:
پس لزومی نیست که یوزر ایشون الان باز بشه بعدا دوباره بن بشه!
شما هم هرگونه جوابی به این پست من دارید از طریق پ.خ در ارتباط باشید که مسیر تاپیک بیش از این منحرف نشه!
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
خودت که کلاه تری!!!!!:59:
اینجا مربوط به داستان دیگس!
دادگاه نیست هم دیگرو محاکمه کنیم!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
دوست عزیز ایشون همون شکلی که گفتم هنوز ادب فعالیت در انجمن های عمومی رو مثل شما یاد نگرفته اند! پس باید مثل کودک خردسال رفتار کرد باهاشون اینقدر یک کلمه ایی رو گفت که یادبگیرن! بفرما و بشین یک معنی رو میده تا به الان با ایشون به زبان بفرما رفتار میکردیم ولی دیدیم که ظاهرا تاثیری نداره پس ناچار با زبان بشین باهاشون صبحت کردیم بلکه تاثیر داشته باشه چون در غیر این صورت برای همیشه باید با این انجمن خداحافظی کنند.
خودشون هم اعلام کردند
پس لزومی نیست که یوزر ایشون الان باز بشه بعدا دوباره بن بشه!
شما هم هرگونه جوابی به این پست من دارید از طریق پ.خ در ارتباط باشید که مسیر تاپیک بیش از این منحرف نشه!
موفق باشید
سلام بنده را کوهی هستم خواهش میکنم لطف کنید و اقای پارسیان از بن بیارید بیرون اگر این بنده خدا دست من را نگرفته بود دقیقا من نمیدانم باید چه کاری انجام میدادم خواهش میکنم یورز ایشان را باز کنید خواهش میکنم
چرا در اینجا ار کسی خواست مشکلات نفر دیگری را رفع کنید سریعا با ان برخورد می کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
من خودم 2تا پست انتقادی دارم توی این سایت و هنوزم پاش وایستادم اما خودایی این تاپیک خیلی دیگه داشت بد میشد به نظرم مدیران باید دخالت میکردند
من یکم از پست ها رو خوندم اسم 10 نفر بود 10نفر جوابگو بودن 10نفر اصلا سرویس نداشتن از ایشون
این وسط فقط پای fbi وسط کشیده نشد
البته نظر من هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahd
سلام بنده را کوهی هستم خواهش میکنم لطف کنید و اقای پارسیان از بن بیارید بیرون اگر این بنده خدا دست من را نگرفته بود دقیقا من نمیدانم باید چه کاری انجام میدادم خواهش میکنم یورز ایشان را باز کنید خواهش میکنم
چرا در اینجا ار کسی خواست مشکلات نفر دیگری را رفع کنید سریعا با ان برخورد می کنید
کمک کردن ایشون به شما فکر نمیکنم ارتباطی به از بَن در آوردن ایشون داشته باشه!
ایشون قبل از اینکه بخوان مشکل دیگران رو حل کنند بهتره طرز صبحت کردن با دیگران رو یاد بگیرند که تا به الان هر پستی از ایشون دیده شده با لحنی نامناسب ایشون پاسخ داده اند!!
موفق باشید
-
ما که ته این زیر مجموعه سرورایم اما یکی بگه کی این قضیه تمووم میشه من از دو جای مختلف وی پی اس گرفتم هر دوشونم از آقای کوهی سرویس داشتن
حل میشه نمیشه؟
-
ماشالله همه مثل هم فقط میخواییم بجنگیم
نصف این تاپیک شد درس اخلاق و جنگ و اسپم (مثل همین تاپیک خودم
ده درصدش شد حل مشکل
چهل درصدش هم فعلا توی آمار نیست
========================
همگی برای حل مشکل فقط توی سایت اقای کوهی تیکت کنین
اینجا بحث کردن فایده ای نداره و به جوابی نمیرسین
-
با سلام
اگه حرف بزنیم شاید یک سری از دوستان ناراحت بشن اگه حرف نزنیم جواب خودمون رو چی بدیم
من که از روز اول که از آقای کوهی سرویس خریدم کل سیستم کاری ما ریخت بهم
روزهای اول تو یاهو یا تلفنی زنگ می زدن می گفتن پارسیان اینو میگه پارسیان اونو میگه فلان می کنه یک جوری که هر لحظه امکان داره سرور از دست بره
3 روز مونده بود مدت زمان سرور تموم بشه ما تمدید کردیم 2 روز بعد آنتی هک برا ما اومد به آقای کوهی گفتم این چیه گفت برا شما نیست گفتم اگه برا من نیست چرا تو پنل من اومده بعد بهشون گفتم چرا 15 روز از تاریخ تمدید کم شده گفت شاید حسابداری دیتا سنتر اشتباه کرده بعد هم کل وی پی اس ها خاموش شدند و وقتی من دوباره روشن کردم کل سرور خاموش شد. من به ایشون گفتم چون خودشون بلد نبودن شماره آقای خوشنویس رو به من دادند که آقای خوش نویس به ما گفتند اون 15 روز به خاطر آنتی هک هست و اصلا معنی تیکت آنتی هک چیه.
این رو میخوام بگم وقتی شما یک کاری رو بلد نیستی چرا هم خودتون و هم دیگران رو اذیت می کنی بنده تو این 2 ماهه 300.000 هزار تومان ضرر مالی کردم که به جهنم ضرر بد نامی ما رو کی میده این همه زحمت می کشیم شما میای رو همش خاک می ریزی.
آقای پارسیان میگن 20 درصد تخفیف وجود نداره پس ایشون 20 درصد رو از کجا می دادند از جیب خودشون می دادند یا از همون دلار های هکی آقای کوهی شما خودت رو مظلوم جلوه نده که مجرم اصلی خود شمایی.
یک سوال پیش میاد چون من با چند تا از دوستان که صحبت کردم می گفتن مثل بنده چند روز بعد از پرداخت براشون آنتی هک اومده و سرور از دسترس خارج شده می خوام دوستان بگن که آیا کسانی بودند که بیشتر از 2 ماه تمدید کرده باشند؟
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cdcenterahmadi
با سلام
اگه حرف بزنیم شاید یک سری از دوستان ناراحت بشن اگه حرف نزنیم جواب خودمون رو چی بدیم
روزهای اول تو یاهو یا تلفنی زنگ می زدن می گفتن پارسیان اینو میگه پارسیان اونو میگه فلان می کنه یک جوری که هر لحظه امکان داره سرور از دست بره
3 روز مونده بود مدت زمان سرور تموم بشه ما تمدید کردیم 2 روز بعد آنتی هک برا ما اومد به آقای کوهی گفتم این چیه گفت برا شما نیست گفتم اگه برا من نیست چرا تو پنل من اومده بعد بهشون گفتم چرا 15 روز از تاریخ تمدید کم شده گفت شاید حسابداری دیتا سنتر اشتباه کرده بعد هم کل وی پی اس ها خاموش شدند و وقتی من دوباره روشن کردم کل سرور خاموش شد. من به ایشون گفتم چون خودشون بلد نبودن شماره آقای خوشنویس رو به من دادند که آقای خوش نویس به ما گفتند اون 15 روز به خاطر آنتی هک هست و اصلا معنی تیکت آنتی هک چیه.
این رو میخوام بگم وقتی شما یک کاری رو بلد نیستی چرا هم خودتون و هم دیگران رو اذیت می کنی بنده تو این 2 ماهه 300.000 هزار تومان ضرر مالی کردم که به جهنم ضرر بد نامی ما رو کی میده این همه زحمت می کشیم شما میای رو همش خاک می ریزی.
آقای پارسیان میگن 20 درصد تخفیف وجود نداره پس ایشون 20 درصد رو از کجا می دادند از جیب خودشون می دادند یا از همون دلار های هکی آقای کوهی شما خودت رو مظلوم جلوه نده که مجرم اصلی خود شمایی.
یک سوال پیش میاد چون من با چند تا از دوستان که صحبت کردم می گفتن مثل بنده چند روز بعد از پرداخت براشون آنتی هک اومده و سرور از دسترس خارج شده می خوام دوستان بگن که آیا کسانی بودند که بیشتر از 2 ماه تمدید کرده باشند؟
موفق و پیروز باشید
من بودم كه ماه ژيش يك سرور تمديد زدم كه به خاطر ژرداخت بستن سرور م رو و مجبور شدم يك سرور ديگه بگيرم اما بازم ابرت نكردم
انسان هرچي مسكشه از خودشه كه ميكشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
خودت که کلاه تری!!!!!:59:
شما که اخرش نتونستی کاری بکنی همه مدارکت هم موجوده بهتره شما که کوچیکی توی موضوع بزرگتر ها دخالت نکنی!
-
نقل قول:
با سلام
موفق و پیروز باشید
شرایط من و شما دقیقا مثل هم هست
ضرر مالی بنده هم به کنار ابرویی هم که ازم رفت به کنار کل کاربران رو مجبور شدم واگذار کنم چون گفتن سرور درجا اکسپایر میشه
من واگذار کردم چون اون لحظه نمیتونستم سرور دیگه بخرم
در صورتی که الان که واگذار کردم سرورم روشن و خالیه و باید 20 و خورده ای روز صبر کنم تا اکسپایر شه
اگه در مورد چیزی که نمیدونین حرف نزنین این مشکلات برامون پیش نمیاد
گفتین بخاطر انتی هک سرور دیگه باز نمیشه
در صورتی که سرور هم بازه هم اکسپایر نشد
ضرر از این بیشتر؟
-
یک سوال :
میشه یکی بگه چرا هنوز میگید رضا کوهی ؟ ایشون تو پست اول گفتند که منتقل کردند که :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahd
با سلام خدمت کاربران محترم نتورک پلاس از این به بعد کلیه سرور های اختصاصی پشتیبانی و مدیریت کامل سرور های اختصاصی خریداری شده توسط رضا کوهی به جناب اقای دانیال جلودار واگزار شد و جهت هماهنگی کامل با ایشان از طریق شماره تماس 09171230739 در تماس باشد بنده رضا کوهی برای مدت یک هفته کلیه سوالات و پرسش های شما را پاسخ خواهم داد و بعد از این به اقای دانیال جلود ار کلیه خدمات را واگراز میکنم این کار به خاطر صلاح دید در اعمال کارهای شما صورت گرفت با تشکر
از مدیران عزیز میخواهم این را به بخش انتقاد و پیشنهاد انتقال دهند
تماس با اقای دانیال جلو دار 09171230739
ایدی zcj
نام کاربری zcj
با تشکر رضا کوهی
کلیه دوستان عزیزخواهش میکنم تاپیک را به صورت کامل بخوانید کاملا توضیح داده شده در ادامه صفحه دوم و سوم
با تلفن جناب دانیال جلودار تماس بگیرید فکر کنم بهتر باشه.
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
یک سوال :
میشه یکی بگه چرا هنوز میگید رضا کوهی ؟ ایشون تو پست اول گفتند که منتقل کردند که :
با تلفن جناب دانیال جلودار تماس بگیرید فکر کنم بهتر باشه.
یا حق
بين تحويل و اين اتفاق فقط 1 روز فاصله زمانيش بوده پس هنوز كامل واگزار نشده بوده
درضمن فرقي نميكنه ان موقع كه جلودارو كوهي يكي بودن حالا نميدونم از هم جدا شدن يانه
-
آخر ماجرا چی شد ؟ سرور ها تمدید میشن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaweb
آخر ماجرا چی شد ؟ سرور ها تمدید میشن ؟
یه سر به اینجا بزن
فرانتورک چی شد ؟
این قضیه که دیگه قدیمی شده جدیدترش اینجاست گند جدید