-
پاسخ : فروشگاه کارت شارژ (ام پی سی شارژ)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mpc
دوستان فعلا صبر کنید در هنگام انتقال سرور برخی از فایل ها پاک شدن در حال ترمیم فایل ها هستیم یک چند ساعتی همچین مشکلاتی رو خواهیم داشت
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
انگار تمام مشکلات دست در دست هم دادن تا این ورژن در زمان گفته شده منتشر نشه دوستان عزیز شرمنده من آدم بد قولی نیستم خودم فکر می کردم , یعنی مطمئن بودم که امروز ورژن جدید منتشر می کنم ولی این مشکلات نمی زاره تا به قولم عمل کنم می دونم خیلی وقته منتظر این ورژن هستید ولی سعی می کنم در کمترین زمان ممکن ورژن رو منتشر کنم دیگه امروز فردا نمی گم که بد قول شم ولی تمام سعیم رو می کنم که ورژن جدید هر چه زودتر منتشر شه
باور کنید تنهایی کار کردن روی یک همچین پروژه ای خیلی سخته
بازم از همه ی شما عزیزان عذر خواهی می کنم :x
سلام آقای پاکزاد زیاد به خودتون فشار نیارید مهم نیست چقدر دیر کنه مهم اینه که یک اسکریپت درست حسابی بدون ایراد تحویل بدید شما هم دست تنهایید درکتون می کنم زیاد عجله نکنید کار رو با حوصله تموم کنید تا مشکلی نداشته باشه کسی شمارو تحت فشار قرار نداده که حتما باید الان بدین نه
از زحمات شما تشکر می کنم که این همه به فکر هستید و دوست دارید کاربراتون راحت باشن
-
ممنون
پس هنوز اسکریپت اماده نیست!!؟
کی 100% اکی میشه؟کلا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naserkhan
ممنون
پس هنوز اسکریپت اماده نیست!!؟
کی 100% اکی میشه؟کلا
فقط قسمت مدیریت کاربران مونده اون قسمتی که توی مدیریت اعضای سایت رو می تونی مدیریت کنی + یک مشکل در آمارگیر و چند قسمت دیگه پیدا شده این مشکلات حل بشه می دم بیرون.
بازم عذر می خام از این که معطل شدید
اگه می شد امروز تموم می کردم ولی امروز خیلی اوضاع قاتی شد از طرفی سرور عوض کردیم از یک طرف برخی اطلاعات از دست رفت اونارو دوباره کد نویسی کردم
این مشکلات باعث شد نتونم تموم کنم
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
دوستان می تونند تست کنند فعلا مدیریت رو نمی دم تا اسکریپت منتشر شه ولی نسخه جدید رو خودم نصب کردم می تونید سمت کاربرش رو تست کنید
chargme.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mpc
دوستان الان سایت بالا میاد کلا !؟
chargme.ir
منتقل شدیم به هاست ایران دات کام
اها ، افرين حالا شد!!! اوكي شد بلا خره هفت خان رد شد و پس از هفته ها تونيتسم سايت رو ببينيم!! حالا لينك دانلود و خلاصه بخش هاي ديگه رو هم بديد تا كمكي نظري چيزي بكنيم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasivell
اها ، افرين حالا شد!!! اوكي شد بلا خره هفت خان رد شد و پس از هفته ها تونيتسم سايت رو ببينيم!! حالا لينك دانلود و خلاصه بخش هاي ديگه رو هم بديد تا كمكي نظري چيزي بكنيم
فعلا مشکلاتی داره حل شد چشم لینک دانلود هم می زاریم فعلا سمت کاربر رو تست کنید مشکلی نداشته باشه بعد سمت مدیریت رو میدم فعلا که خودم چند تا مشکل تو سمت کاربر پیدا کردم اونارو باید حل کنم :x
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
دوستان سرعت سایت چطور هست خوب شده دیگه کسی در باز کردن سایت مشکلی نداره ؟!
-
خب واقعا بنده هم تشكر ميكنم از شما و زحماتي كه ميكشيد...
لازمه يه چيزايي رو بگم البته شخصيه ها: من شخصا واقعا خيلي به اين سايت حسوديم ميشه!! : دي
شارژ همراه اول
واقعا حرفه ايه
1- ميدوني خيلي احساس ميكنم حرفه اي طراحي شده، اي جكسش خيلي خوشگله و خب نسخه سريع هم داره و يه چيز داره كه واقعا تو هيچ سايتي نيست! وقتي شارژ ميگيري خودش گوشيت رو شارژ ميكنه ديگه رمز و... لازم نيست!! فقط كافيه كه شماره رو بدي وصل ميشه به سرور!! اگر بشه براي فروش همراه اول اسكريپت خودتون اين كارو بكنيد ممنون ميشم
2- مساله بعدي اينه كه اين سايت وقتي ازش شارژخريد ميكني شمارتون فكر كنم بايگاني ميكنه تو ديتابيسش و خب توي مراسم ها و يا سالگردها و... مياد يه پيامك ميزنه بهت ميگه مثلا تخفيف داريم و از اين حرفا!! ميشه شما هم كاري كني كه وقتي كاربر داره شارژ ميگيره حالا از هر سيم كارتي كه باشه!! شمارشو وارد كه كرد بره تو يه بخش ذخيره بشه و از پنل بشه تو اين سالگرد ها و روزهاي خاص پيامك زد به همه؟؟؟
3- و اينكه لطفا زرين بال رو از انتخاب پيشفرض پرداخت انلاين برداريد!! يعني پيشفرضش يكي از بانك ها باشه
4- و سعي كنيد يه تغير كوچولو تو ظاهرش بديد كه زيادي شبيه اين سايته كه ازش قالب زديد نشه بلا خره شما زحمت كشيدي نبايد كارت به نوعي كپي باشه كه ، كمي تغير فكر ميكنم جالب باشه
5- يه قسمت بازخورد ها داره اين سايت ، يه نگاه بهش بندازي اگر اسكريپت شما هم داشته باشه جالب خواهد بود
6- و قوي ترين بخشش بخش پشتيبانيش هست كه وقتي شما شماره فيش و ... رو ميزاري ثانيه اي بهت ميگه كه چي شده و مشكلت چيه!!! پيشنهاد ميكنم اگر همراه اول داريد يه شارژ هزارتوماني چيزي بگيريد از اين سايت تا بدونيد علت رضايت من چيه از اين سايت
اين ها نكته و نظرات بنده بود گفتم بگم
-
دوست عزیز جهت اتو شارژ باید از همراه اول پنل بگیرید.
-
واي خدا چقدر عضويت توش سخته!!!! من رفتم الان عضو بشم نتونستم!!! سالهاست داريم با سايت و ، وب و Html , Css و اين چيزا كار ميكنيم ولي باورتون ميشه نتونستم عضو بشم!!؟؟؟ اين كدتون چقدر سخته يه چيز ساده بزاريد تورو خدا!! يه عديدي چيزي خيلي ساده مثل همه سايت هاي ديگه به حالت عكس باشه نهايتا 3 تا دونه عدد باشه ، بعد از 6 سال سايت داشتن و سرو كله زدن با كاربرا ديگه تجربه شده برامون كه كاربر وقت و حوصله نداره بياد براي يه عضويت كه براش همچين سودي هم نداره ، اينقدر دردسر بكشه!!! عضويت رو ساده تر كنيد ، كاربر سريع عضو بشه ،، بازم گويا بايد سري به اون سايت كه تو پست قبلي دادم بزنيد تا ببنيد كه چقدر ساده درست شده بخش عضويتش فقط 4 تا دونه كادر داره
و يه چيز ديگه،، ميخواي خريد كه كني بخش مرحله 1 كمي گنگ هستش!! يه نظر دارم اونم اينكه كه يه دكمه كوچيك زيبا به نام عضورت و ، ورود بعد از قسمت تاليا بزاريد توي هدر كه كاربر روش كليك كرد يه صحفه باز بشه خيلي ساده 4 تا ايميل و شماره تماس و اي دي بگيره و عضو بشه ، چون وقتي كابر ميخواد تو مرحله اول خريد كنه فكر ميكنه كه اي خدا عضو بايد بشم پس خريد نميكنم وقت ندارم برم اين همه سايت فروش انلاين هست !!! اينا همه از روي تجربه دارم عرض ميكنم خدمدتون!! اين مسائل رو بايد جدي گرفت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasivell
خب واقعا بنده هم تشكر ميكنم از شما و زحماتي كه ميكشيد...
لازمه يه چيزايي رو بگم البته شخصيه ها: من شخصا واقعا خيلي به اين سايت حسوديم ميشه!! : دي
شارژ همراه اول
واقعا حرفه ايه
1- ميدوني خيلي احساس ميكنم حرفه اي طراحي شده، اي جكسش خيلي خوشگله و خب نسخه سريع هم داره و يه چيز داره كه واقعا تو هيچ سايتي نيست! وقتي شارژ ميگيري خودش گوشيت رو شارژ ميكنه ديگه رمز و... لازم نيست!! فقط كافيه كه شماره رو بدي وصل ميشه به سرور!! اگر بشه براي فروش همراه اول اسكريپت خودتون اين كارو بكنيد ممنون ميشم
2- مساله بعدي اينه كه اين سايت وقتي ازش شارژخريد ميكني شمارتون فكر كنم بايگاني ميكنه تو ديتابيسش و خب توي مراسم ها و يا سالگردها و... مياد يه پيامك ميزنه بهت ميگه مثلا تخفيف داريم و از اين حرفا!! ميشه شما هم كاري كني كه وقتي كاربر داره شارژ ميگيره حالا از هر سيم كارتي كه باشه!! شمارشو وارد كه كرد بره تو يه بخش ذخيره بشه و از پنل بشه تو اين سالگرد ها و روزهاي خاص پيامك زد به همه؟؟؟
3- و اينكه لطفا زرين بال رو از انتخاب پيشفرض پرداخت انلاين برداريد!! يعني پيشفرضش يكي از بانك ها باشه
4- و سعي كنيد يه تغير كوچولو تو ظاهرش بديد كه زيادي شبيه اين سايته كه ازش قالب زديد نشه بلا خره شما زحمت كشيدي نبايد كارت به نوعي كپي باشه كه ، كمي تغير فكر ميكنم جالب باشه
5- يه قسمت بازخورد ها داره اين سايت ، يه نگاه بهش بندازي اگر اسكريپت شما هم داشته باشه جالب خواهد بود
6- و قوي ترين بخشش بخش پشتيبانيش هست كه وقتي شما شماره فيش و ... رو ميزاري ثانيه اي بهت ميگه كه چي شده و مشكلت چيه!!! پيشنهاد ميكنم اگر همراه اول داريد يه شارژ هزارتوماني چيزي بگيريد از اين سايت تا بدونيد علت رضايت من چيه از اين سايت
این آتو شارژ هست و بایت پنل بگیری براش ایرانسلم میده پنل آتو شارژ - اتفاقا در آینده می خایم یک همچین چیزی بزاریم رو سایت وقتی اسکریپت رو دانلود کردید توش یک فایل گزاشتیم به نام readme.docx که می تونید توش امکاناتی که در آینده قراره بهش اضافه بشه رو بخونید
این نسخه جدید هم بایگانی می کنه و میشه به کاربران پیامک ارسال کرد اما ارسال انبوه رو هنوز نداره و ارسال پیامک به صورت تکی هست
به نظرم زرین پال از دیگر درگاه ها امن تر و راحت تر و زیباتر هست و چون فعلا درگاه بانکی نوشته نشده زرین پال پیش فرضه البته توی مدیریت می تونید پیش فرض رو تغییر بدید به راحتی
یکم تغییر دادم ولی برای تغییر اساسی نیاز به زمان هست که من فعلا کم دارم
این قسمت هم حتما در آینده افزوده می شه
در این نسخه وقتی کسی عضو می شه و با نام کاربریش خرید می کنه صورت حساب هاش توی پنل کاربری خودش ذخیره می شه و به راحتی قابل پیگیری است هم از طرف خودش هم مدیر سایت همچنین برای اعضا امکانات زیادی در نظر گرفته شده که می تونید عضو شید و پنل کاربری رو ببینید همچنین این امکان گزاشته شده که حتی وقتی کاربر لوگین نکرده باشه و با همان ایمیل کاربری خود خرید کنه صورت حساب باز تو پنلش ذخیره میشه
من خودم از این سایت استفاده کردم قبلا یک سایت برای آتوشارژ هم سراغ دارم که ایرانسلم ساپورت می کنه
ممنون بابت نظراتتون
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasivell
واي خدا چقدر عضويت توش سخته!!!! من رفتم الان عضو بشم نتونستم!!! سالهاست داريم با سايت و ، وب و Html , Css و اين چيزا كار ميكنيم ولي باورتون ميشه نتونستم عضو بشم!!؟؟؟ اين كدتون چقدر سخته يه چيز ساده بزاريد تورو خدا!! يه عديدي چيزي خيلي ساده مثل همه سايت هاي ديگه به حالت عكس باشه نهايتا 3 تا دونه عدد باشه ، بعد از 6 سال سايت داشتن و سرو كله زدن با كاربرا ديگه تجربه شده برامون كه كاربر وقت و حوصله نداره بياد براي يه عضويت كه براش همچين سودي هم نداره ، اينقدر دردسر بكشه!!! عضويت رو ساده تر كنيد ، كاربر سريع عضو بشه ،، بازم گويا بايد سري به اون سايت كه تو پست قبلي دادم بزنيد تا ببنيد كه چقدر ساده درست شده بخش عضويتش فقط 4 تا دونه كادر داره
و يه چيز ديگه،، ميخواي خريد كه كني بخش مرحله 1 كمي گنگ هستش!! يه نظر دارم اونم اينكه كه يه دكمه كوچيك زيبا به نام عضورت و ، ورود بعد از قسمت تاليا بزاريد توي هدر كه كاربر روش كليك كرد يه صحفه باز بشه خيلي ساده 4 تا ايميل و شماره تماس و اي دي بگيره و عضو بشه ، چون وقتي كابر ميخواد تو مرحله اول خريد كنه فكر ميكنه كه اي خدا عضو بايد بشم پس خريد نميكنم وقت ندارم برم اين همه سايت فروش انلاين هست !!! اينا همه از روي تجربه دارم عرض ميكنم خدمدتون!! اين مسائل رو بايد جدي گرفت
یعنی انقدر سخته توری وای خدا گفتین گفتم الان چی شده. حتما رسیدگی می شه و یکم ساده تر می شه
-
اووووووووووووه داداش این کپچا هست یا فرمول ریاضی !؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lsd
یک چند تا جمع سادست اگه خیلی سخته تغییرش بدم توی نسخه نهایی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mpc
یک چند تا جمع سادست اگه خیلی سخته تغییرش بدم توی نسخه نهایی
این که در برابر کپچا یاهو هیچی نیست که!! من که خوشم اومد ازش.
ممنون.
-
ئاقعا خسته نباشید . امکانات جالب و خوبی به سیستم اضافه کرده اید. در حال حاضر و در مقایسه با سایر اسکریپت های رایگان این اسکریپت از سایرین بسیار کامل تر می باشد .
در قسمت عضویت امکان تعیین کوپن تخفیف وجود دارد؟
امیدوارم ماژول بانک ملت طبق استاندارد های مورد نظر شرکت به پرداخت و استفاده از تمامی توابع بانک برنامه نویسی شده باشد. همچنین با توجه به استفاده اکثر فروشندگان از درگاه ملت ، اگر ماژول ستل تراکنش های ناموفق را در پنل ادمین به صورت تب قرار دهید بسیار عالی می شود ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
ئاقعا خسته نباشید . امکانات جالب و خوبی به سیستم اضافه کرده اید. در حال حاضر و در مقایسه با سایر اسکریپت های رایگان این اسکریپت از سایرین بسیار کامل تر می باشد .
در قسمت عضویت امکان تعیین کوپن تخفیف وجود دارد؟
امیدوارم ماژول بانک ملت طبق استاندارد های مورد نظر شرکت به پرداخت و استفاده از تمامی توابع بانک برنامه نویسی شده باشد. همچنین با توجه به استفاده اکثر فروشندگان از درگاه ملت ، اگر ماژول ستل تراکنش های ناموفق را در پنل ادمین به صورت تب قرار دهید بسیار عالی می شود ..
سلام متاسفانه فعلا ماژول های بانکی کد نویسی نشدن دارم یکم رو ظاهرش کار می کنم را عضویت توش راحت تر باشه
-
لطفا بانک ملت رو حتما قرار بدید چون بیشتر بروبچه ها از این بانک سرویس دارندو بدون درگاه اسکریپت قابل استفاده نیست.
-
دوست من خيلي گلي متشكرم ولي قبول كن باور كن اين كدش كه براي عضويت گذاشتي واقعا سخته!! من اول عدد12 رو ديدم بعدش هم 6 و گفتم خب ميشه 18!! ديدم نميشه ، بعدش گفتم اها اون 12 نيست بلكه 1 و 2 هستش!!! باور كن خيلي طول كشيد عضو بشم و تست كنم!! نيازي به اينا نيست باور كن يه كد ساعده بزاري كه 3 تا حرف انگليسي توش باشه كفايت ميكنه به خدا!! كمي ساده تر در نظر بگيرش باور كنيد زيادي شلوغه!!
==
مساله دوم هم اينه كه توي مرحله اول يه پيچيدگي براي خريد هست يعني كاربر فكر ميكنه عضويت جزئي از نيازه براي خريد!!! و فكر ميكنه كه حتما بايد عضو شد تا بشه خريد كرد! پس به نظر اين بنده حقير اگر منوي عضويت رو از بخش مرحله اول خريد برداري و يه جا توي هدر سايت بزاريد به نام عضويت خيلي بهتر باشه ها!!
و در اخر هم اگر ماژول بانك ملي هم باشه عالي ميشه
و اينكه وقتي روي بانك ها ميري يه منوي ابشاري مانند باز ميشه كه احساس ميكنم جالب نباشه و اگر تو css بهش بوردر بدي كه وقتي با ماوس ميري روش بوردرش تغير رنگ پيدا كنه بجاي اينكه يه منو مانند باز بشه خيلي شكيل تره!
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lsd
زيبا گفتي =d>
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasivell
دوست من خيلي گلي متشكرم ولي قبول كن باور كن اين كدش كه براي عضويت گذاشتي واقعا سخته!! من اول عدد12 رو ديدم بعدش هم 6 و گفتم خب ميشه 18!! ديدم نميشه ، بعدش گفتم اها اون 12 نيست بلكه 1 و 2 هستش!!! باور كن خيلي طول كشيد عضو بشم و تست كنم!! نيازي به اينا نيست باور كن يه كد ساعده بزاري كه 3 تا حرف انگليسي توش باشه كفايت ميكنه به خدا!! كمي ساده تر در نظر بگيرش باور كنيد زيادي شلوغه!!
==
مساله دوم هم اينه كه توي مرحله اول يه پيچيدگي براي خريد هست يعني كاربر فكر ميكنه عضويت جزئي از نيازه براي خريد!!! و فكر ميكنه كه حتما بايد عضو شد تا بشه خريد كرد! پس به نظر اين بنده حقير اگر منوي عضويت رو از بخش مرحله اول خريد برداري و يه جا توي هدر سايت بزاريد به نام عضويت خيلي بهتر باشه ها!!
و در اخر هم اگر ماژول بانك ملي هم باشه عالي ميشه
و اينكه وقتي روي بانك ها ميري يه منوي ابشاري مانند باز ميشه كه احساس ميكنم جالب نباشه و اگر تو css بهش بوردر بدي كه وقتي با ماوس ميري روش بوردرش تغير رنگ پيدا كنه بجاي اينكه يه منو مانند باز بشه خيلي شكيل تره!
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
زيبا گفتي =d>
سلام جناب الان سایت اصلی رو ببینید دموی کاربر منظورم هست chargme.ir منوی ورود رو از ورود جدا کردم یکم خلوت تر شد و پیچینده نیست دیگه مرحله یک همچنین توی قیمت عضویت فیلد های اضافی رو ورداشتم و کاربر اگه خواست می تونه اون فیلدارو بعدا در پنل کاربریش بزنه راجع کپچا هم حتما عوضش می کنم و کپچای تصویری می زارم مثل کپچای قسمت مدیریت chargme.ir/mpc-admin
راجع به اون منوی آبشاری هم اگه دوستان دیگه هم بگن چشم عوض می کنم البته وقتی روش می ری بوردرش تغیر رنگ پیدا می کنه !
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
لطفا بانک ملت رو حتما قرار بدید چون بیشتر بروبچه ها از این بانک سرویس دارندو بدون درگاه اسکریپت قابل استفاده نیست.
سلام p30speed عزیز اگه درگاه بانکی دارید اطلاعاتش رو بدین تا یک درگاه بانکی هم براش نوشته بشه فقط یک درگاه و ترجیحا ملت
چون من از هیچ بانکی درگاه ندارم نمی تونم بنویسم پس اگه درگاه می خاین یکی از دوستان اطلاعات درگاهش و همچنین SampleCode و یا فایل راهنمایی که بانک داده رو بده من یک درگاه هم بنویسم براش
راستی فکر کنم اکثرا نمی دونین زرین پال برای فروشگاه هایی که سود کمتری دارن مثل فروشگاه کارت شارژ درصد کارمزد رو از 2.5 به 0.6 کاهش می ده که خیلی عالی هست به نظرم من خودم از زرین پال راضیم هم از پشتیبانیش هم امنیتش :113:
-
اطمینان میدین که اسکریپت بدون باگه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
هیچ سایتی یا هیچ چیزی امنیت 100٪ نداره ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
رایگان بودن اسکریپت را فراموش نکنید. حتی اگر باگی در اسکریپت وجود نداشته باشد سازنده وظیفه ای در این مورد ندارد !!
===================
درگاههای بانکی را جه زمانی برنامه نویسی می کنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
رایگان بودن اسکریپت را فراموش نکنید. حتی اگر باگی در اسکریپت وجود نداشته باشد سازنده وظیفه ای در این مورد ندارد !!
===================
درگاههای بانکی را جه زمانی برنامه نویسی می کنید؟
هر وقت سرم خلوت شد تا 8 خرداد یا بعد از 8 خرداد می نویسم چون سرم تا اون موقع شلوغه تو تاپیک های دیگه هم گفتم فکر کنم امتحانات داره شروع میشه و نمی تونم فعلا روی اسکریپت زیاد کار کنم
-
آقای پاکزاد این درگاه تک پرداخت مستقیمه یا غیر مستقیم؟
=================
میشه بگید دقیقا در چه تاریخی اسکریپت رو ریلیز می کنید؟
ممنون.
-
تاریخ انتشار اسکریپت 17 اردیبهشت ماه 1391 منتظر باشید بابت دیر شدن معذرت می خام
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r72
=================
ممنون.
از آسان پرداخت استفاده شده
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mpc
تاریخ انتشار اسکریپت 17 اردیبهشت ماه 1391 منتظر باشید بابت دیر شدن معذرت می خام
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
از آسان پرداخت استفاده شده
ببخشید شما که این همه زحمت کشیدید ,خواهشا یه زحمتی بکشید درگاه مستقیم (تک پرداخت) هم تا زمان ریلیز بنویسید.
:63:
:d:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dante
سلام ورژن جدید فعلا دمو ندادیم تا وقتی که ورژن منتشر شه لطفا تا شنبه صبر کنید تا منتشر شه بعد دمو رو ببینید می تونید دمو سمت کاربر رو فعلا از آدرس chargme.ir ببینید دموی سمت کاربر ورژن جدید هست
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r72
ببخشید شما که این همه زحمت کشیدید ,خواهشا یه زحمتی بکشید درگاه مستقیم (تک پرداخت) هم تا زمان ریلیز بنویسید.
:63:
:d:)
منظورتون از مستقیم چی هست من متوجه نشدم شرمنده
---------- Post added May 4th, 2012 at 12:01 AM ---------- Previous post was May 3rd, 2012 at 11:58 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir2647
دوستان عزیز و گلم که به فکر درامد از طریق فروش کارت شارژ و وی پی ان هستید
گوش کنید از این بنده حقیر
اگر کسی میخواد خیلی زود شروع کنه دس نگه داره
و منتظر حرف های من در شب پنج شنبه باشه
شاید بتونم جلوی یه ضرر بزرگو براتون بگیرم
شاید بتونم یه کمک بزرگ به شما بکنم من در شب پنج شنبه برای تمام حرفام برای شما دلیل و مدرک میارم پس صبر کنید خواهشا صبر کنید
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
چی شد جناب الان ساعت 12 شب پنج شنبه تموم شد نمی خاین بگین
-
درگاه مستقیم یا همون درگاه تجاری تک پرداخت.یعنی مستقیم وصل میشه به بانک.مستنداتش تو سایت تک پرداخت موجوده.
اگه زحمتی نیست اونم بنویسید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r72
درگاه مستقیم یا همون درگاه تجاری تک پرداخت.یعنی مستقیم وصل میشه به بانک.مستنداتش تو سایت تک پرداخت موجوده.
اگه زحمتی نیست اونم بنویسید.
سلام خوندم اگه اینطوری باشه خیلی خوبه باشه حتما می نویسیم اونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir2647
دوستان عزیز و گلم که به فکر درامد از طریق فروش کارت شارژ و وی پی ان هستید
گوش کنید از این بنده حقیر
اگر کسی میخواد خیلی زود شروع کنه دس نگه داره
و منتظر حرف های من در شب پنج شنبه باشه
شاید بتونم جلوی یه ضرر بزرگو براتون بگیرم
شاید بتونم یه کمک بزرگ به شما بکنم من در شب پنج شنبه برای تمام حرفام برای شما دلیل و مدرک میارم پس صبر کنید خواهشا صبر کنید
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
به اين دوستمون بي احترامي كردن حق داره جواب نده بنده خدا!
-
روش نصب راهم توضیح بدید
با install.php نصب نشد با ایمپورت دیتابیس هم همین طور ...
-
نقل قول:
به اين دوستمون بي احترامي كردن حق داره جواب نده!
من ک تمایلی ندارم بشنوم ایشون چی میخوان بگن!<):)
بحث ایشون خارج از بحث تاپیک هست و بهتره جواب ندن!:d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kurt790
روش نصب راهم توضیح بدید
با install.php نصب نشد با ایمپورت دیتابیس هم همین طور ...
مگه می شه ! به حر حال
ابتداع mpc-config-sample.php رو باز می کنید اطلاعات خواسته شده رو وارد می کنید سپس mpc-config-sample.php رو به mpc-config.php تغییر نام می دید دیتابیس رو ایمپورت می کنید تمام شد و اسکریپت نصب شد.
-
دمو مشکل داره
Access denied for user 'chargmei_demoo'@'localhost' (using password: YES)
-
مگه منتشر كرديد كه دوستان دارن نصبش ميكنن!!!؟
------------------------------------------------------------------
من به تازگي دامنه اي ثبت كردم براي فروش شارژ سيم كارت! اسمش خيلي عاليه و تو گوگل خوب ميتونه رشد كنه ، ولي دستم خاليه و هركسي كه قيمت بالاتري بده به اون ميفروشمش!، نام دامنه: www.Mobile-Charge.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r72
=================
ممنون.
سلام ماژول های مستقیم تک پرداخت هم نوشته شدن و در ورژن نهایی می دیم بیرون
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hg-ahvaz
دمو مشکل داره
Access denied for user 'chargmei_demoo'@'localhost' (using password: YES)
جناب اگه می شه تا شنبه شب صبر کنید مشکلات همه حل می شن ورژن جدید هم منتشر می شه تشکر
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasivell
مگه منتشر كرديد كه دوستان دارن نصبش ميكنن!!!؟
نه ورژن قبلی رو نصب می کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mpc
سلام ماژول های مستقیم تک پرداخت هم نوشته شدن و در ورژن نهایی می دیم بیرون
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
خیلی ممنون.گفتید شنبه شب پس یعنی امشب میدید بیرون درسته؟
-
اره ديگه بايد امشب منتشر بشه ولي عجله نيكنيد بزاريد دوستمون خوب روش كار كنه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r72
خیلی ممنون.گفتید شنبه شب پس یعنی امشب میدید بیرون درسته؟
اره امشب منتشر می شه نسخه بتاش نسخه نهاییش 23 اردیبهشت یعنی یک هفته بعد منتشر می شه تو این یک هفته فقط مشکلاتش رو گزارش می کنند دوستان تا در نسخه نهایی رفع شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mpc
اره امشب منتشر می شه نسخه بتاش نسخه نهاییش 23 اردیبهشت یعنی یک هفته بعد منتشر می شه تو این یک هفته فقط مشکلاتش رو گزارش می کنند دوستان تا در نسخه نهایی رفع شه
ماژول هیچ کدام از بانک های امشب منتشر نمی شود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
ماژول هیچ کدام از بانک های امشب منتشر نمی شود؟
بزارید منتشر شه بعد می گم چیا توی نسخه نهایی بهش اضافه می شه 1 ساعت دیگه ساعت 2 2.30 اینا منتشر می کنیم