سلام . لطفا قیمت 3 ماهه - 6 ماهه و 1 ساله رو قرار بدید ممنون:53:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . لطفا قیمت 3 ماهه - 6 ماهه و 1 ساله رو قرار بدید ممنون:53:
سلام
در حال حاضر برنامه ای برای ارائه اکانت های چند ماهه نداریم البته برای راحتی دوستان سرویس پرداخت انلاین را راه اندازی کرده تا پرداخت ماهانه در کمترین زمان ممکن انجام شود . چنانچه برنامه ای برای سرویس های چند ماهه داشته باشیم توسط ایمیل و همین تاپیک به اطلاع دوستان و شما دوست عزیز خواهیم رساند.
آقای نظری اقدام به تغیر اسم تاپیک کرده و به نظرم مدیرای وب هاستیگ کلا کوتاهی میکنن! کلاه بردارایی آدم میبینه که هنوز فعالیت دارن و بن هم نشدن!! و کلا در هیچ زمینه ای مدیرا اقدامی نمیکنن! من2.5 ماهه از ایشون سرویس گرفتم و 2 ماهه اول کاملا نا محدود بود و ایشون هزینه پهنا باند رو بدون اینکه 1 تومن اضافه از مشتری ها بگیرن از جیب دادن و کیفیت کارو حفظ کردن از ماهه جدید هم به همه به سرعت اعلام کردن که کار کسی نصفه کاره نمونه و اگه مایل به تعویض سرور بود وقت کافی داشته باشه... این ماهه اخیر محدود شد که بازم من مصرفم چون کار منطقی با سرور انجام دادم طوری که ایشون پهنا باند دادن متعادل هست و مشکلی ندارم. اینجا هم سایت رسمی نیست!! تو سایشتون (البته اینجا هم کاملا این قضیه مشخص شد!) به سرعت اعلام کردن برای یوزر ها... این مشکلیه که برای مشتری های جدید رخ داده که علتش عدم رسیدگی میدران به درخواست آقای نظری هست!
اگه به جز اینکه برای یک عده که کار سنگین میکنن و پهنا باند مناسب نیست براشون... کسی پیدا کردید که بگه سرور ایشون مشکلی داشته و کاری انجام دادن رو سرور که از روی نداشتن دانش فنی یا توی سایت عنوان جعلی گفتدند یا چیز دیگه ای بوده هر چی میخواید بگید!!
تنها مشکل اینه که اسم تاپیک ویرایش نشده !!
لطفا این چیزا رو بزرگ نکنید!!
بله اگر بنده اعلام کردم که خیلی مهم هست همین که آقای نظری از جیب پول پهنای باند اضافی پرداخت میکردند چون آفرهایشون نامحدود بود ماه های قبل
بازم خوب نام تاپیک عوض شد و دلیل بر صلاحیت ایشون و ارائه سرویس های درست و صحیح میباشد حال چه با پهنای باند عرضه شده در سایت شرکتشون :)
سلام من هنوز از ایشون سرویس نگرفتم به دلیل پر بودن سرور ها ولی میگیرم .من نظر خودم رو میگم بعضی از دوستان خیلی کم لطفی میکنند .در بخش پشتیبانی من هر تیکتی دادم به 1 ساعت نرسیده جواب دادن و کلیه سوال های من رو به طور کامل جواب دادن برای اکان تست هم بعد از درخواست 10 یا 20 دقیقه به من اکانت تست دادند برای پهنای باند هم خود اگر مصرف بالا دارید خوب باید پول بیستر بدید نمیشه که همه رو با هم بخواین من نظر خودم رو درباره شرکت و آقای نظری گفتم
ممنونم از يادآوري شما . چون اصلا دقت نكرده بودم نميشه همه چي رو با هم داشت
ولي شما صفحه اول همين تاپيك رو نگاه كنيد ميبينيد كه بنده نفر اول بودم از آقاي نظري خريدم و چون ديدم يك عده دارن ضد ايشون حرف ميزنن بلافاصله بعنوان يك يوزر از ايشون دفاع كردم ( صفحه اول و دوم رو بخونيد).
ولي اينم درست نيست كه من سرويس قبلي رو از دست دادم فقط بخاطر شرايط نوين وي پي اس ، بعد پهناي باند از نا محدود بشه 600 گيگ !!! هميشه ذره ذره حلقه رو تنگ ميكنن ، مثلا نامحدود رو ميكردن 1.5 ترا ، نه 1 ترا ، نه اينكه يهو بشه 600 تا.
من ميدونم كه 75 دلار ماه پيش از جيب دادن ، ولي منم اين ماه 5 تومان ضرر دادم .(يعني تا امروز 17 تومان من جور نشده هنوز)
الان سرويس قبلا داشتم هم متاسفانه پر شده
بهر حال 2 روز ديگه سرويس من تموم ميشه و براي شما جا خالي ميشه
دوست گرامی ببخشید ولی ایشون به شما با دلیل اومدند و این رو گفتند و حداقل جواب شما رو دادند به خدا من نمی خوام از کسی تعریف کنم ولی ایشون جواب تیکت میدند و من امروز تلفتی هم با ایشون صحبت کردم دوست گرامی من نمیگم شما اشتباه میگید ولی این رو قبول دارید که کاربرها تا یه یک چیز نامحدود میرسم سرور رو نابود میکنند ؟البته من منظورم با کس خواصی نیست
دوست گرامی بهتره دیگه بیخیال بشیم.
باز هم میگم به این پستها نگاه کنید(ذقت هم کنید اصلا ادیت نشده) (به شماره پستها هم دقت کنید)
http://www.webhostingtalk.ir/f15/16114/#post159127
http://www.webhostingtalk.ir/f15/161...tml#post160348
بنده اولین نفر بودم اینجا ازشون گرفتم و تا دیدم یک عده بعلت قیمت مناسب علیه ایشون جبهه گرفتن ، دفاع کردم ازشون.
چون همیشه حرف خودم رو میگم از این شرایط جدید ناراضی هستم .
دیگه هم ادامه ندیم بحث رو . 2 روز دیگه سرور من خالی میشه شما ثبت نام کنید لطفا.
سلام من یه وی پی اس 256 می خوام!
به آی دی یاهو من پی ام بدید: taghdir1383
سلام با اجازه دوستان تیکت بزنید تو سایت زودتر به نتیجه میرسید
پشتیبانی
سلام
من خريدار آفر دوم بودم اما هرچي تماس گرفتم موفق به صحبت با شما نبودم
ممنون ميشم يك شماره جهت تماس بفرمائيد
سلام دوست گرامی من آقای نظری نیستم شما باید با آقای نظری صحبت کنید شماره موبایل هم در سایت ایشون موجود هست
با سلام خدمت تمامی دوستان و مشتریان عزیز
با توجه مشغله کاری فراوانی که برای بنده و شرکتم به وجود آمده مدیریت سرور های گروه نوین وی پی اس به دوستانی از همین گروه واگذار خواهد شد .
این عمل ظرف یک هفته آینده انجام خواهد شد و امیدواریم مدیریت جدید بتواند به صورت بهتری به عزیزان خدمات خود را ارائه دهد .
احتمالا دوست عزیز جناب آقای حمید بهلولی از این به بعد مسئولیت های سرور را به عهده خواهند گرفت ،البته بنده به صورت مختصر و محدود ، صرفا جهت روان سازی ترافیک کاری در حد توان با این دوستان همکاری خواهم نمود.از تمامی دوستان بابت این تقییر مدیریت پوزش میطلبم و امیدوارم همیشه موفق و شادمان باشید.
با تشکر
مسیح نظری
پی نوشت :
چنانچه نیاز به هرگونه توضیحات بیشتر در این رابطه دارید لطفا با شماره بنده تماس حاصل فرمایید.
09353975564
سلام جهت اطلاع دوستان
در حال حاضر به اندازه 5 سرویس جا هستش
اقا جدیدا پورت سرور خیلی شیر شده یک فکر بحالی qos کنید ، ما که مصرف زیادی نکردیم چه گناهی کردیم که یکی بزنه آپلود ، دانلود کنه به ما باند کم میرسه!:102:
سلام
تیکت شماره 567560 رو لطفا بررسی کنید.
ساپورتتون افتضاح هست ! 2 روزه سرورتون از دسترس خاموشه! شماره موبایل رو که جواب نمیدید ! شماره ثابت هم همیشه کسی جواب نمیده !
با این وضعیت من قید سرویسم رو میزنم و بار آخرم بود با شما کار میکنم
وضعیت پاسخگوئی در حد 0 است
با این اوضاع در آینده هیچ مشتری نخواهید داشت !
X-(
سلام دوست گرامی من دیشب بهشون تیکت زدم گفتند مشکل فنی تو سرور 2 اتفال افتاده در حال بررسی هستند
به خدا من هم صبح تا حالا همش یه دستم تلفن هست من هم کم از مشکل شما ندارم به شما پاسخی ندادند ؟
سلام
دوستان مشکل سرور بعد از 2-3 ساعت توسط خود دیتاسنتر حل شد ! با این حال دیتاسنتر خیلی خوب مشکل رو حل کرد ! چون در تعطیلاتشون به سر میبرند ممکن بود بیشتر از این زمان طول بکشه !
دوستانی که مشکلشون پابرجاست تیکت بزنند
نه اینکه اینجا بیان کنند ،اینجه پاسخ داده نمیشه !
در مورد عدم پاسخ تماس تلفنی اقایی نظری اعلام کردند در پست های قبلی نمی تونند جوابگو باشند منتظر باشید تلفن جدید ارسال بشه
سلام منظور من در پست بالا تلفن جناب نظری نبود چون به گفته شما ایشون در پست بالا توضیح دادند ببخشید اگر منظور خودم رو بد رسوندم باز هم شرمنده
سلام
بدون آقای نظری نوین وی پی اس یعنی هیچ. از دیروز تا به حال هیچ کس نتونسته مشکل من را حل کند!!!! اما آقای نظری به 10 دقیقه همیشه حل می کرد.
مشکل که هیچی ، من 3 روزه پرداخت کردم هنوز تحویل بهم ندادن . این مدلیشو دیگه ندیده بودیم ..
سلام
اقای نظری در بخش دیگری در حال فعالیت هستند و در بخش هاستینگ سرور فعالیت دیگر نمی کنند
شما لطف کنید شماره تیکتتون ارسال کنید تا جواب بقیه حرفتونو بدم
پ ن : جواب شمارو تو تیکتتون داده شد
سلامنقل قول:
مشکل که هیچی ، من 3 روزه پرداخت کردم هنوز تحویل بهم ندادن . این مدلیشو دیگه ندیده بودیم ..
همینطوری که همکاران ما عذر خواهی کردنند بابت تاخیر به خاطر عدم دریافت ایپی از طرف دیتانستر بود
و در حال حاضر ایپی به دست ما رسیده اما جوابگو نیستند روت نشدند ! سفارش شما هم برخورد کرد با تعطیلات اخر سال میلادی
در این حال چه کاری از دست ما بر میاد ؟
خب اگر شفاف سازی بشه خیلی راحت منم میگم اوکی ، ولی وقتی میگن " امشب حتما " ، " تا آخر شب " ، " چند ساعت دیگه " یه مقداری ناجوره . حال که مشکل از دیتاسنتره ، من منتظر هستم فقط خواهشا در اولین فرصت اوکی کنید .. ممنون :)
یه سوال؟
میتونیم فایل هامون رو توش ذخیره کنیم؟
امکان آرشیو فایل یعنی وجود داره؟
دوست من ، سرویس شما حاضر هستش فقط باید مسولی که ویندوزی که نصب کرده باید بیاد پسورد بهتون ارسال کنه
ویندوز شما بنده الا چک کردم نصب شده
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
تمامی سفارشات به جز یکی از سفارشات که بالا دلیلش گفتم تحویل داده شد
باز هم بابت این تاخیر عذر خواهی میکنیم
چون با تیم جدیدی شروع به کار کردیم ، و کارها داره منتقل میشه به پرسنل جدید هرچند از بدنه شرکت هستنداز طرفی سفارشات واقعا بالا هستش کمی بی نظمی رخ داده باز هم عذر خواهی میکنم
اقا دهن ما رو سرویس کردن ، نه ساپورت خوب ، نه حرف درست
من به شرط نصب برنامه گرفتم ، به شرط تحویل سریع ، بعد از 4 5 ساعت تحویل دادن ، بدون هیچ چیزی ، فرداشم همینطور ، وقتیم سوال می پرسیم میگن این توی حیطه کاری ما نیست ، یا میگن این رو ما کار نکردیم و نمیدونیم
واقعا جای تاسف داره ، کاش مدیران از تاپیک هایی که مشخص میشه اعتبار ندارن و طرز کارشون به این شکل هست جلوگیری کنند
سلام
دوست گرامی اول از همه ذکر کنم من نمی دونم شما کی هستید و کدوم کلاینت ما هستید
به یاد داشته باشید شما تنها مشتری ما نیستید ما در طول روز سفارش های متعددی داریم به نظر شما تحویل دادن بعد از 4-5 ساعت خوب نیست ؟
نظر شما رو به بند 12 قانون شرکت جلب میکنم
و در مورد مشکل دومتوننقل قول:
12 : تحویل سرور ها در صورت امکان در کمتر از یک ساعت انجام خواهد شد البته زمان حداکثر آن برای سیسستم عامل های پیشفرض ارائه شده توسط ما 24 ساعت است ، همچنین برای سیستم عامل های دیگر 48 ساعت در نظر گرفته شده است و چنان چه در زمان های ذکر شده ارسال مشخصات انجام نپذیرد هزینه پرداختی توسط کاربر حداکثر ظرف مدت 24 ساعت به حساب اعلام شده از طرف وی واریز خواهد شد .
باز هم نظرتون رو به قانون 11 ام شرکت
نتیجه :نقل قول:
11 : انجام نصب و تنظیمات تمام برنامه های درون سیستم اعم از وب سرور ، فایل سرور ، مدیریت سرور ، پنل هاست و غیره به عهده مشتری بوده و اصولا سرور ها مدیریت نشده تحویل داده میشوند . مانند ماده 10 نصب این برنامه ها توسط کارشناسان ما صرفا برای همکاری هرچه بیشتر با کاربر بوده و هیچ گونه مسئولیتی برای ما در قبال کار انجام شده نخواهد آورد .
این مشکل خود مشتری هستش که قبل از خرید قانون رو با دقت میخونه و خیلی سریع تیک agree to your Terms of Service رو میزنه و سفارش رو تکمیل میکنه
مچکرم
حمید بهلولی
من اطلاعي از مشكلات دوستان بالا اصلا ندارم اما از اين شركت novinvps سرور مجازي گرفتم و راضي هم هستم و تا الان دان هم نداشته .
البته تحويل آن 3 - 4 روزي زمان برد كه با ارسال تيكت و يكبار تلفن مشكل منرا حل كردند .
اين توضيح هم فقط نظر شخصيم بوده و بس
موفق باشيد
سلام بنده من هم از این شرکت سرویس میگیرم راضی هستم سرویس من هم 3ساعته تحویل دادند و تا الان مشکلی نداشتم به همشون خسته نباشید میگم
سلام
منم که تا الان که سرویس داشتم راضی بود و ممنونم ازشون حدود 1 ماه نیم هست که یه سرویس 256 دارم و راضی بودم
امیدوارم همینجوری ادامه داشته باشه
بازم ازشون ممنونم
سلام منم ازشون سرویس گرفتم منتظرم تا ببینم چطوریاست
امیدوارم که همه چی مرتب باشه