-
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doctorportable
سلام،
دوست عزیز یه سوال اساسی داشتم : شماره ملی شما رو داشتند یا خودتون دادید؟
Sent from my thl T11 using Tapatalk
اصلا کاری به شماره ملی ندارن.. از نماد پیدا کردن اطلاعات رو.. بعد واسه تشکیل پرونده کارت ملی و شناسنامه و سند میخوان
-
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
اصلا کاری به شماره ملی ندارن.. از نماد پیدا کردن اطلاعات رو.. بعد واسه تشکیل پرونده کارت ملی و شناسنامه و سند میخوان
شما شرکتی در نماد گرفتین یا حقیقی ؟
-
تا اونجا که مشخصه کفگیر خورده ته دیگ ،این اخذ مالیات منحصرا مربوط به این صنف نمیشه،پدر بنده یه مغازه و یه کسب جز داره ،برای خرجی خونش لنگ مونده ،اون وقت از مالیات بر ارزش افزوده زنگ زدن که بیا برات محاسبه کردیم 30 میلیون بدهکاری!
اونوقت میگه من هیچ درآمدی نداشتم تو این یکسال ،،در جواب با کمال نا باوری میگه :
به ما مربوط نیست ما به این کارا کار نداریم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
دوستان بنده امروز مراجعه کردم.. گفتن اگه تشکیل پرونده ندید ما مشکلین داریم اما ملیانتتون 10 برابر میشه... مالیات 100 تومن میشه +1 میلیون تومان و تازه جریمه هم اضافه میشه...
اگر نرید تشکیل پرونده بدید ضررشو خودتون میکنید و بعدا یهو چندین میلیون ضرر سنگین مالی رو باید متحمل شید در صورتیکه با تشکیل پرونده و هر سال ارائه اظهارنامه هزینه مالیات به هرحال خیلی کم خواهد شد
اونکه به شما گفتند مالیات عادی سالیانه هست، و مالیات ارزش افزوده با اون خیلی فرق داره و باید 9درصد از همه تراکنش هاتون رو هر فصل به دارایی پرداخت کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
اونکه به شما گفتند مالیات عادی سالیانه هست، و مالیات ارزش افزوده با اون خیلی فرق داره و باید 9درصد از همه تراکنش هاتون رو هر فصل به دارایی پرداخت کنید.
روی هر تراکنش؟!
خوب مشتری باید پرداخت کنه دیگه؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-host
روی هر تراکنش؟!
در فروشگاه های بزرگ مثل رفاه و شهروند و ... اگه برید خرید کنید، می بینید که در آخر فاکتورشون 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده میزنند و یا در خرید و تمدید adsl و ... که حتی یک فاکتور 4 هزار تومانی خرید هم می کنید همین 9 درصد رو سیستمشون اضافه و دریافت میکنه،
اگر برای هاستینگ ها و .... هم اینمورد اجباری باشه، همه درگاه بانکی دارها هم باید اینکارو انجام بدند که متاسفانه با نبود فرهنگ دادن مالیات ارزش افزوده توسط مصرف کنننده نهایی، در بین کاربران ایرانی ، این قضیه مشکل ساز خواهد شد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
روی هر تراکنش؟!
در فروشگاه های بزرگ مثل رفاه و شهروند و ... اگه برید خرید کنید، می بینید که در آخر فاکتورشون 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده میزنند و یا در خرید و تمدید ADSL و ... که حتی یک فاکتور 4 هزار تومانی خرید هم می کنید همین 9 درصد رو سیستمشون اضافه و دریافت میکنه،
اگر برای هاستینگ ها و .... هم اینمورد اجباری باشه، همه درگاه بانکی دارها هم باید اینکارو انجام بدند که متاسفانه با نبود فرهنگ دادن مالیات ارزش افزوده توسط مصرف کنننده نهایی، در بین کاربران ایرانی ، این قضیه مشکل ساز خواهد شد.
-
وقتی مالیات منطقیه که شورای صنفی وجود داشته باشه
وقتی هیچ نظارتی نیست و ما طیف گسترده ای از قیمت رو برای یک نوع سرویس داریم مالیات یعنی چی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
filasufya
وقتی مالیات منطقیه که شورای صنفی وجود داشته باشه
وقتی هیچ نظارتی نیست و ما طیف گسترده ای از قیمت رو برای یک نوع سرویس داریم مالیات یعنی چی؟
در سیستم مالیات بر ارزش افزوده ، فقط به تراکنش ها (فاکتورها) 9 درصد مالیات اضافه می کنند که این مالیات در اصل مال مصرف کننده نهایی هست نه فروشنده ها ! و ارتباطی به نوع کالا و یا خدمات و صنف و .................................... ندارد #-o
و همانطور که در مطلب قبلی هم گفتم " فرهنگ پرداخت مالیات ارزش افزوده در بین کاربران ایرانی در فضای مجازی بسیار پایین هست و تا جایی که مجبور نباشند سعی می کنند که پرداخت نکنند ولی در جایی مثل تمدید adsl و پنل پیامک و ... چون مجبور هستند پرداخت می کنند و همین مورد مشکل ساز هست !
ضمنا مشکل بسیار بزرگی که در حال حاضر مطرح است و دوستان از آن غافل هستند اینه که در برخی ادارات دارایی گفته اند که : " از زمانی که اینماد گرفته اید ارزش افزوده ها تون رو باید پرداخت کنید " که اگر این خبر درست باشد، مشکل بسیار بزرگی هست و هر درگاه پرداخت داری باید میلیون ها تومان از جیب خودش مالیات ارزش افزده تراکنش های سالهای گذشته را باید بدهد .... #:-s دوستان به فکر حل این مشکل باشید ! ....
-
با من هم تماس گرفتند و وقتی رفتم اداره مالیات از عذر خواهی کردند که مزاحم وقت شریف من شده بودند :)
اخه قبلا کارهای مالیات شرکت را کرده بودم :(
به نظر من بهترین راه مقابله با این کار اینماد دور زدن اداره مالیات است
کاری نداره
1.چند تا درگاه بگیرید
2.درگاهی که کمترین تراکنش را داره بزارید برای مالیات
3.محل کار اگر ندارید بهتر ادرس خانه خود را به ادره مالیات دهید ( فقط یه اجاره نامه دستی بین خودتون و بابا بنویسید )
4.قبوض برق و اب و .... کلا هرچی می خرید ( چه برای خونه و چه برای خودتون ) همه را فاکتور بگیرید و به نام خودتون
5.پول بیمه و .. همه چیز را اگر رد می کنی به نام خودتان باشد :)
در هنگام رد کردن مالیات پیرنت در گاه + فاکتور ها را بهشون نشون بدهید
کلا فکر کنم از مسئولین اداره مالیات فقط 1% از نت حالیشون است :)
پس جایی نگرانی نیست
در اخر هم اعجز و ناله و التماس یادتون نره
سالی یه مبلغ اندکی از شما خواهند گرفت
خواهشا تشکر یادتون نره »:
-
عجز و ناله خیلی جواب میده
یه رفیق داریم درامدش بالا هم هست
رفته بود مالیات گریه هم کرده بود : )))))
-
همه اینها برای مالیات سالانه است.
مالیات ارزش افزوده بحثش جداست و با عجز و ناله حل نمیشه.
اول اینکه تمام مودیان باید صندوق الکترونیک یا سیستم فاکتوردهی داشته باشند. و کم کم اداره مالیات اینها رو رسمیت خواهد داد.
بعد طبق این سیستم شما باید روی هر فاکتور 9% بگیرید.
این باعث میشه درامد و یا دریافتی شما مشخص بشه و بعد باید مدارک ارائه بدید که خرج کردتون رو کم کنند.
دقیقا همین 9% مشکل ساز است. (ارزش افزوده)
-
من پرسیدم از رییس دایره مالیات گفتم کسیکه حقیقی هستش اگه نیاد تشکیل پرونده بده چه عواقبی داره .. گفت بعد خودمون واسش از دارایی مالیات میبریم و جریمه هم میخوره بهش و یهو مالیاتی که میبینی 100-200 تومنه چند میلیون میشه... و ضرر زیادی طرف متحمل خواهد شد..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
همه اینها برای مالیات سالانه است.
مالیات ارزش افزوده بحثش جداست و با عجز و ناله حل نمیشه.
اول اینکه تمام مودیان باید صندوق الکترونیک یا سیستم فاکتوردهی داشته باشند. و کم کم اداره مالیات اینها رو رسمیت خواهد داد.
بعد طبق این سیستم شما باید روی هر فاکتور 9% بگیرید.
این باعث میشه درامد و یا دریافتی شما مشخص بشه و بعد باید مدارک ارائه بدید که خرج کردتون رو کم کنند.
دقیقا همین 9% مشکل ساز است. (ارزش افزوده)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
من پرسیدم از رییس دایره مالیات گفتم کسیکه حقیقی هستش اگه نیاد تشکیل پرونده بده چه عواقبی داره .. گفت بعد خودمون واسش از دارایی مالیات میبریم و جریمه هم میخوره بهش و یهو مالیاتی که میبینی 100-200 تومنه چند میلیون میشه... و ضرر زیادی طرف متحمل خواهد شد..
در مورد دریافت ارزش افزوده های سالهای گذشته یعنی بعد از گرفتن اینماد تا الان، خبری و نظری ندارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
در مورد دریافت ارزش افزوده های سالهای گذشته یعنی بعد از گرفتن اینماد تا الان، خبری و نظری ندارید؟
چرا گفت که از همان سال مثلا ما از 92 بوده از همان سالمالیات مجاسبه میشه واستون چون اظهار نامه ندادید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
چرا گفت که از همان سال مثلا ما از 92 بوده از همان سالمالیات مجاسبه میشه واستون چون اظهار نامه ندادید...
دوستان برای حل این مشکل باید بروید و عدم فعالیت رد کنید
رفتید اداره مالیات بگید من نماد گرفتم اما فعالیت نداشتم :)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rouhallah
با من هم تماس گرفتند و وقتی رفتم اداره مالیات از عذر خواهی کردند که مزاحم وقت شریف من شده بودند :)
اخه قبلا کارهای مالیات شرکت را کرده بودم :(
به نظر من بهترین راه مقابله با این کار اینماد دور زدن اداره مالیات است
کاری نداره
1.چند تا درگاه بگیرید
2.درگاهی که کمترین تراکنش را داره بزارید برای مالیات
3.محل کار اگر ندارید بهتر ادرس خانه خود را به ادره مالیات دهید ( فقط یه اجاره نامه دستی بین خودتون و بابا بنویسید )
4.قبوض برق و اب و .... کلا هرچی می خرید ( چه برای خونه و چه برای خودتون ) همه را فاکتور بگیرید و به نام خودتون
5.پول بیمه و .. همه چیز را اگر رد می کنی به نام خودتان باشد :)
در هنگام رد کردن مالیات پیرنت در گاه + فاکتور ها را بهشون نشون بدهید
کلا فکر کنم از مسئولین اداره مالیات فقط 1% از نت حالیشون است :)
پس جایی نگرانی نیست
در اخر هم اعجز و ناله و التماس یادتون نره
سالی یه مبلغ اندکی از شما خواهند گرفت
خواهشا تشکر یادتون نره »:
دوستان عزیز
منظور از تشکر یادتون نره
از کارمندهای مالیات بود ،
نه شخص بنده :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
فقط اونایی که نماد دارن پیگر هستن دیگه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
فقط اونایی که نماد دارن پیگر هستن دیگه؟
فعلا بله
مابقی هم احتمالا از سال بعد درگاه هاشون بسته میشه.
پیشنهاد می کنم از درگاه های واسط هم استعلام کنیم یه وقت اطلاعات نفرستاده باشند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rouhallah
دوستان برای حل این مشکل باید بروید و عدم فعالیت رد کنید
رفتید اداره مالیات بگید من نماد گرفتم اما فعالیت نداشتم :)
اگه به حرف بود که خیلی راحت میشد،
شما میگید که اداره دارایی نمی تونه از تراکنش های درگاه های بانکی استعلام بگیره و ریز تراکنش های شما رو ببینه ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
شما میگید که اداره دارایی نمی تونه از تراکنش های درگاه های بانکی استعلام بگیره و ریز تراکنش های شما رو ببینه ؟!
درگاه رو به اسم یکی از اقوام بگیرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
درگاه رو به اسم یکی از اقوام بگیرید
مگه فرقی هم می کنه ؟!
اولا که درگاه نماد اعتماد میخواد، بعدش یقه اون اقوام تون رو میچسند واسه گرفتن ارزش افزوده .... :65:
اونا با خود هویت افراد کار ندارند، بلکه با گردش و تراکنش مالی درگاه های مجازی سایت ها و پوزهای فیزیکی فروشگاه ها کار دارند و ارزش افزوده میخواند بگیرند !
اصلا هدف اصلی شون از دادن نماد هم همین گرفتن ارزش افزوده بود، منتها زیرآبی رفتند :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
دوست عزیز مثل اینکه شما تا حالا اظهارنامه پر نکردید ، ببینید همه ی تراکنش هایی ک از درگاه بانکی یک هاستینگ انجام میشه ، سود ک نیست ! ، بخشیش برای هزینه های سرور ، لایسنس ها ، حقوق کارمندان و ... هزینه میشه .
شما در اون نرم افزار اداره مالیات وقتی دارید اظهارنامه پر میکنید تو مراحل پایانی همه ی اینا رو ذکر میکنید ک آقا مثلا من ایکس تومن درآمد داشتم ، y تومنش هزینه شده و سود من فلان قدر بوده ، مالیات هم در شرایطی ب اون فلان قدر سود تعلق میگیره ک حداقل در ماه شما یک میلیون تومن سود خالص داشته باشید . (سالی ۱۲ میلیون)
اینطوری نیست برن تراکنش های شما رو بررسی کنن و ب کل تراکنش ها مالیات ببندن ...
-
هر دم از این باغ بری میرسد ...
برای خرید یه سرور اختصاصی مناسب 20 % مالیات به فرانسه میدیم 10 % هم به ایران دلار هم که ماشالله قیمتش هر روز قد می کشه هزینه ستاپ و آیپی به کنار کارمزد هایی که سر ریختن دلار تو پی پال میدیم...
کم کم باید از صحنه خارج بشیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
دوست عزیز مثل اینکه شما تا حالا اظهارنامه پر نکردید ، ببینید همه ی تراکنش هایی ک از درگاه بانکی یک هاستینگ انجام میشه ، سود ک نیست ! ، بخشیش برای هزینه های سرور ، لایسنس ها ، حقوق کارمندان و ... هزینه میشه .
شما در اون نرم افزار اداره مالیات وقتی دارید اظهارنامه پر میکنید تو مراحل پایانی همه ی اینا رو ذکر میکنید ک آقا مثلا من ایکس تومن درآمد داشتم ، y تومنش هزینه شده و سود من فلان قدر بوده ، مالیات هم در شرایطی ب اون فلان قدر سود تعلق میگیره ک حداقل در ماه شما یک میلیون تومن سود خالص داشته باشید . (سالی ۱۲ میلیون)
اینطوری نیست برن تراکنش های شما رو بررسی کنن و ب کل تراکنش ها مالیات ببندن ...
مواردی که فرمودید مربوط به "مالیات بر درآمد سالیانه" هست و ارتباطی با مالیات بر ارزش افزوده نداره، و ارزش افزوده به همه خریدها و پرداخت ها تعلق میگیره، یعنی شما فقط می توانید مالیات بر ارزش های افزوده هایی که به دیگران بصورت رسمی و فاکتور معتبر پرداخت کرده اید را از مالیات ارزش افزوده هایی که خودتان از مشتری نهایی میگیرید رو کم کنید البته ابن مورد در 90 درصد کارهای هاستینگ صدق نمی کنه چون بیشتر از خارج از کشور تهیه میشه و خدمت واسطه ای حساب میشه و همه مالیات ارزش افزوده 9 درصدی رو باید از مشتری بگیرید و به دارایی پرداخت کنید،
لطفا متن لینک های زیر رو با دقت مطالعه بفرمایید تا ببینید چه اوضاعی خواهیم داشت:
http://bamdadsoft.ir/blog/accounting/evat/
http://banki.ir/sina/9724-%D8%B3%D8%...88%D8%AF%D9%87
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
مگه فرقی هم می کنه ؟!
اولا که درگاه نماد اعتماد میخواد، بعدش یقه اون اقوام تون رو میچسند واسه گرفتن ارزش افزوده .... :65:
اونا با خود هویت افراد کار ندارند، بلکه با گردش و تراکنش مالی درگاه های مجازی سایت ها و پوزهای فیزیکی فروشگاه ها کار دارند و ارزش افزوده میخواند بگیرند !
اصلا هدف اصلی شون از دادن نماد هم همین گرفتن ارزش افزوده بود، منتها زیرآبی رفتند :)
درگاه واسط نماد که نمی خواد!
-
منتظر تجربیات دوستان دیگر هستیم
-
http://enamad.ir/News/Khabar13920905.aspx
http://www.eanjoman.ir/news.bc?lid=1&id=1221348
انتقاد از احضاریه جدید مالیاتی برای کسب و کارهای اینترنتی
در حالی که در بسیاری از کشورهای جهان کسب و کارهای اینترتنی از طرحهای معافیت مالیاتی گوناگونی برخوردارند در ایران ماموران مالیاتی سختگیریهای بیش از اندازهای را روی شرکتهای نوپا و کسب و کارهای اینترنتی برقرار کردهاند.دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی طی نامهای به رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی خواستار رسیدگی به مشکلات مالیاتی این صنف نوپا شد.
دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی طی نامهای به رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی خواستار رسیدگی به مشکلات مالیاتی این صنف نوپا شد.در این نامه که پیرو ارسال نامه ادارات مالیات سراسر کشور به کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی و احضار برای پرداخت مالیات ارزش افزوده صورت گرفته آمده است: متاسفانه اداره مالیات بدون هیچگونه اطلاع رسانی قبلی مبنی بر نحوه دریافت مالیات از کسب و کارهای اینترنتی اقدام به ارسال نامه برای آنها کرده است که با مراجعه برخی از کسب و کارها به اداره فوق به آنان اعلام شده است که از تاریخ دریافت نماد شما مشمول پرداخت مالیات هستید و در صورت عدم پرداخت تا امروز مشمول جریمه پرداخت میشود.این نامه میافزاید: در حالی که هیچ گونه اطلاع رسانی از طرف اداره مالیات و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی مبنی بر مشمول شدن کسب و کار از زمان دریافت نماد اعتماد، انجام نشده است و کسب و کارهای نوپا دچار مشکل اساسی شدهاند و متاسفانه برخی از آنان به دنبال ابطال نماد خود بوده تا مانند خیل کثیری از کسب و کارهای بدون نماد و با استفاده از درگاههای بانکی واسط فعالیت خود را انجام دهند و این موضوع باعث سرخوردگی کسب و کارهای قانونمند شده است.در این نامه درخواست شده با توجه به اینکه بیشتر کسب و کارهای اینترنتی بهعنوان کارگزار و بدون انبار کردن محصول، اقدام به فروش اینترنتی کالا یا خدمات میکنند و نحوه فعالیت و محاسبات مالی آنها با کسب و کارهای فیزیکی متفاوت است، قوانین یا حداقل دستورالعملهای مجزایی به این منظور صادر شود.این نامه با اشاره به اینکه ثبت وب سایت در سایت نماد به امید به دست آوردن شغل و کارآفرینی صورت گرفته و هنوز بخش قابل توجهی از هزینهها صرف فرهنگسازی خرید اینترنتی میشود انتظار میرود هزینههای مالیاتی این صنف نیز مشمول تخفیف و مالیات ارزش افزوده نیز صفر محاسبه شود.
منبع : روزنامه دنیای اقتصاد
- - - Updated - - -
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
http://enamad.ir/News/Khabar13920905.aspx
http://www.eanjoman.ir/news.bc?lid=1&id=1221348
انتقاد از احضاریه جدید مالیاتی برای کسب و کارهای اینترنتی
در حالی که در بسیاری از کشورهای جهان کسب و کارهای اینترتنی از طرحهای معافیت مالیاتی گوناگونی برخوردارند در ایران ماموران مالیاتی سختگیریهای بیش از اندازهای را روی شرکتهای نوپا و کسب و کارهای اینترنتی برقرار کردهاند.دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی طی نامهای به رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی خواستار رسیدگی به مشکلات مالیاتی این صنف نوپا شد.
دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی طی نامهای به رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی خواستار رسیدگی به مشکلات مالیاتی این صنف نوپا شد.در این نامه که پیرو ارسال نامه ادارات مالیات سراسر کشور به کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی و احضار برای پرداخت مالیات ارزش افزوده صورت گرفته آمده است: متاسفانه اداره مالیات بدون هیچگونه اطلاع رسانی قبلی مبنی بر نحوه دریافت مالیات از کسب و کارهای اینترنتی اقدام به ارسال نامه برای آنها کرده است که با مراجعه برخی از کسب و کارها به اداره فوق به آنان اعلام شده است که از تاریخ دریافت نماد شما مشمول پرداخت مالیات هستید و در صورت عدم پرداخت تا امروز مشمول جریمه پرداخت میشود.این نامه میافزاید: در حالی که هیچ گونه اطلاع رسانی از طرف اداره مالیات و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی مبنی بر مشمول شدن کسب و کار از زمان دریافت نماد اعتماد، انجام نشده است و کسب و کارهای نوپا دچار مشکل اساسی شدهاند و متاسفانه برخی از آنان به دنبال ابطال نماد خود بوده تا مانند خیل کثیری از کسب و کارهای بدون نماد و با استفاده از درگاههای بانکی واسط فعالیت خود را انجام دهند و این موضوع باعث سرخوردگی کسب و کارهای قانونمند شده است.در این نامه درخواست شده با توجه به اینکه بیشتر کسب و کارهای اینترنتی بهعنوان کارگزار و بدون انبار کردن محصول، اقدام به فروش اینترنتی کالا یا خدمات میکنند و نحوه فعالیت و محاسبات مالی آنها با کسب و کارهای فیزیکی متفاوت است، قوانین یا حداقل دستورالعملهای مجزایی به این منظور صادر شود.این نامه با اشاره به اینکه ثبت وب سایت در سایت نماد به امید به دست آوردن شغل و کارآفرینی صورت گرفته و هنوز بخش قابل توجهی از هزینهها صرف فرهنگسازی خرید اینترنتی میشود انتظار میرود هزینههای مالیاتی این صنف نیز مشمول تخفیف و مالیات ارزش افزوده نیز صفر محاسبه شود.
منبع : روزنامه دنیای اقتصاد
- - - Updated - - -
اگر واقعا انجمن صنفی کسب و کار اینترنت پیگیر بشه و تمام همکاران هم نامه بزنن به اداره مالیات و همین انجمن میشه به نتیجه خوبی رسید .
-
ما هم امروز می خواییم نماد اعتمادمون رو حذف کنیم وقتی اداره مالیات نمیدونه هاست چیه چرا پول بدیم
-
1 فایل پیوست
اصلا هیچ اعصاب خودتونو خورد نکنید
دادنی هارو باید داد
فایل پیوست 29843
جریمه شدم عدم پر کردن اضهار نامه
تازه 20% تخفیف داد شد این اگرم تا یک ماه دیگه پرداخت نشه ماهی 2.5 % جریمه
دادنی هارا باید داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
اگر واقعا انجمن صنفی کسب و کار اینترنت پیگیر بشه و تمام همکاران هم نامه بزنن به اداره مالیات و همین انجمن میشه به نتیجه خوبی رسید .
بله درسته ، اگه اکثر دوستان و همکاران عزیز صنف کسب و کار اینترنتی ( هاستینگ ها - فروشگاه ها و ...) هم با انجمن ارتباط داشته باشند و هم به ادارات دارائی و مرکز اینماد و ... مکاتبه رسمی (انتقادی) کنند احتمال رسیدن به نتایج خوب، دور از دسترس نیست، یا مجبور میشند زمان اخذ ارزش افزوده رو از زمان اعلام رسمی قرار بدند و یا تخفیف درست و حسابی قائل بشند،
-
تا اونجا که میدونم دارایی میتونه تا ۹۰℅جریمه ارزش افزوده رو تخفیف بده!! در مورد مالیات بر درامد نمیدونم
Sent from my thl T11 using Tapatalk
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
دادنی هارو باید داد
فایل پیوست 29843
دادنی هارا باید داد
پرداخت مالیات کمک به سازندگی!!!تو کجای کسب کار اینترنتی سازندگی کردند؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
دادنی هارو باید داد
فایل پیوست 29843
دادنی هارا باید داد
شرکت های ثبت شده باید مالیات بدهند . شما زودتر از این چیزا باید اقدام میکردین
مسئله شما ربطی به نماد نداره
-
سلامچند سوال فنی1 - اگه شرکت ثبت شده باشیم باید مالیات جدا بدیم؟ یا مالیاتش مشترکه چه ثبت باشه چه نباشه همون 9 درصد و 20 درصده2 - اگر شرکت دارای چند سایت جدا باشد و هر سایت یه نماد جداگانه داشته باشه چی؟3 - میشه از یک نماد برای چند سایت استفاده کرد؟ مثلا دامنه های دیگه رو اضافه کنیم تو اونها قرار بدیم4 - 9 درصد ارزش بر افزوده رو از کل فروش میگیرن؟ مشتری هایی که کارت به کارت میکنن چی؟ میشه گفت مشتری هایی که کارت به کارت میکنن دیگه مالیات رو ندن؟ 5 - ما که از سایت های خارجی خرید داریم و فاکتور درست حسابی ندارن 20 درصد مالیات بر درامد رو از کجا میخوان تشخصی شدن؟ مثلا لایسنس رو از کجا میخوان بفهمن واسش پول میدیم یا نمیدیم
-
من این 16 صفحه رو نخوندم اما مشت نشونه خرواره پس بر همین اساس چند نکته رو عرض کنم:
برای اینکه مالیات بدین و مشخص بشه درآمدتون چقدر بوده باید برید دارایی و دفتر پلمپ کنید و ریز خرج و درآمدها رو در اون ذکر کنید.
حالا من در حیطه هاستینگ توضیحاتی بدم:
1. طبیعتا سود دامنه خیلی کمتر از سود هاسته پس اونا درصدی از کل فروشتون که نمیگیرند. شما باید فروش ناخالص یک سال رو ذکر کنید
2.حالا خرج کرده ها از کرایه دفتر پول آب برق و تلفن و.. گرفته تا هزینه های جاری دیگه.
اما قسمت سخت مسءله اینه که بخش عظیمی از خرج کردهای شرکت های هاستینک بصورت ارزی هست و شما میبایست رسید تمام تبدیل کردن ارزهاتون رو بیارید. که اگر صرافیه که فاکتور و اگر از افراد دیگه میخرید باید مجوز داشته باشند و یا ریز پرداخت بحساب اونها رو ذکر کنید.
کلا حکایتی داره برای همه
اون دوستانیکه میگن شرکت دارند کل مخارج اعضای شرکت میشه خرج کردهاشون. و نیاز به پرداخت مالیات اضاف تر ندارند. درکل این دارند کاری میکنن که شما بصورت نامشخص اقدام به کسب و کار نکنید.
بلفرض طرف میگه سرور بدم بهت با قرارداد شرکتی ارزش افزوده رو میگیرم و بدون اون نمیخواد بدی .. بله دیگه اینجوریاست
- - - Updated - - -
در مورد ارزش افزوده شما موظفید از مشتری دریافت کنید وگرنه باید از جیب بدین و ضمنا این رو هر 3ماه یکبار باید در سایت دارایی خود اظهاری نماید.
مثل شارژ 10 تومنی که شده 9100 و طلا فروشان و....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
من این 16 صفحه رو نخوندم اما مشت نشونه خرواره پس بر همین اساس چند نکته رو عرض کنم:
برای اینکه مالیات بدین و مشخص بشه درآمدتون چقدر بوده باید برید دارایی و دفتر پلمپ کنید و ریز خرج و درآمدها رو در اون ذکر کنید.
حالا من در حیطه هاستینگ توضیحاتی بدم:
1. طبیعتا سود دامنه خیلی کمتر از سود هاسته پس اونا درصدی از کل فروشتون که نمیگیرند. شما باید فروش ناخالص یک سال رو ذکر کنید
2.حالا خرج کرده ها از کرایه دفتر پول آب برق و تلفن و.. گرفته تا هزینه های جاری دیگه.
اما قسمت سخت مسءله اینه که بخش عظیمی از خرج کردهای شرکت های هاستینک بصورت ارزی هست و شما میبایست رسید تمام تبدیل کردن ارزهاتون رو بیارید. که اگر صرافیه که فاکتور و اگر از افراد دیگه میخرید باید مجوز داشته باشند و یا ریز پرداخت بحساب اونها رو ذکر کنید.
کلا حکایتی داره برای همه
اون دوستانیکه میگن شرکت دارند کل مخارج اعضای شرکت میشه خرج کردهاشون. و نیاز به پرداخت مالیات اضاف تر ندارند. درکل این دارند کاری میکنن که شما بصورت نامشخص اقدام به کسب و کار نکنید.
بلفرض طرف میگه سرور بدم بهت با قرارداد شرکتی ارزش افزوده رو میگیرم و بدون اون نمیخواد بدی .. بله دیگه اینجوریاست
- - - Updated - - -
در مورد ارزش افزوده شما موظفید از مشتری دریافت کنید وگرنه باید از جیب بدین و ضمنا این رو هر 3ماه یکبار باید در سایت دارایی خود اظهاری نماید.
مثل شارژ 10 تومنی که شده 9100 و طلا فروشان و....
پس به نظرتون شرکت ثبت کنیم؟؟
چون فرقی نداره دیگه چه ثبت نکنیم چه ثبت کنیم باید همون مالیات رو بدیم
-
شرکت هایی که درمنطقه ازاد ثبت شده باشن معاف از مالیات هستن اونا چطوره داستانشون با نماد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
شرکت هایی که درمنطقه ازاد ثبت شده باشن معاف از مالیات هستن اونا چطوره داستانشون با نماد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raminramz2
پس به نظرتون شرکت ثبت کنیم؟؟
چون فرقی نداره دیگه چه ثبت نکنیم چه ثبت کنیم باید همون مالیات رو بدیم
این اصلا دیگه ربطی به نماد و.. نداره قوانین همون قوانینی هست که برای مغازه دارها و کاسب های سنتی وجود داره . نماد فقط راه افرادیکه قصد فروش بدون مالیات رو دارند میبنده(البته با همکاری خود شماها با بها دادن به اون ظرف این چند سال)
دیگه این بازی مالیاتیه حالا منطقه آزاد معافند خوب برید اونجا یا برای اعضای خانوادتون حقوق بریزید و بگید کارمند سبز مالیاتتون کمتر بشه و.. دیگه اینا مساءل خارج نت هست. وگرنه از دید سازمان داریی فرقی بین نت و سنتی نیست و همه مودی مالیاتی هستند.
در مورد شرکت هم خوب طبیعتا ثبت کنید بهتره چون بعدها میتونه مالیات داده شما امتیازی باشه برای گرفتن ویزا از کشورهای خارجی چون سفرای اون کشورها در ایران سوابق مالی شما رو بررسی میکنن و امتیازهای خاص دیگه
-
منظورم اینه
ما قبلا به خاطر مالیات شرکت ثبت نمکردیم
الان دیگه مثل اینکه فرقی نداره مالیاتش یه مدله
ثبت کنیم دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raminramz2
منظورم اینه
ما قبلا به خاطر مالیات شرکت ثبت نمکردیم
الان دیگه مثل اینکه فرقی نداره مالیاتش یه مدله
ثبت کنیم دیگه
مالیات بردرآمد سالیانه شرکت ها با مالیات بر ارزش افزوده (موضوع این تاپیک) که از همه قراره بگیرند، فرق میکنه !