دوست عزیز چرا میخوای این شرکتو بکوبی ؟؟
محمد خطیبی یکی از بهترین ساپورتها رو داره اما یه چند وقتیه که به مشکل خورده چون دانشجو شده و یکم وقت کم میاره
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرت ایا مسائل زندگی شخصی یک فروشنده اساسا ارتباطی به مشتریانش داره ؟ مشتری سرویسشو میخواد اگر فرد نمیتونه مدیریت کنه موظفه برای اینکار افرادی رو استخدام کنه اگر نکنه و کل سیستمش بهم بریزه چی ؟ نتیجش میشه امثال این تاپیک
در ضمن چرا شما سعی داری بگی اقای خطیبی دروغ میگه؟ چون ایشون گفتن لرد وی پی اس یک شخص نیست ولی از کلام شما بر میاد که فقط یک شخصه ایا شما هم جز مشتریان ناراضی هستید که دارید بطور غیر مستقیم میگید ایشون دروغگو هست ؟ و یا میخواهید کل فروشنده های این انجمن رو متهم میکنید که وقتی در زندگی شخصی مشگلی براشون میاد بدلیل نداشن همکار در زمان بحران پشتیبانی سرویشون تعطیل میشه ! ؟
سر شب با محمد خطیبی صحبت کردم گفتش که به سرورهای یک ماه 7 روز اضافه شده و همچنین به سرورهای یک ساله فقط 20 روز اضافه شده جهت اطلاع دوستان من هنوز تو پنل مربوطه اضافه شدن اکانت نمیبینم
و اینکه سرورهای سالنه رو همین سرور خواهند ماند و برخی وی پی اسهای ماهانه به سافت لایر منتقل میشن گفتم مال ما هم میشه گفتش اون گرونتره گفتم چه ربطی داشت ؟ ایا برای ما هم از این سرور بهم ریخته و ناپایدار منتقل میشه ؟ گفتش بهم ریخته نیست مشگلات مالی و حساب گردانی داشته که مشگل حل شده بعدا تکرار کردم کی منتقل میکنی جواب ندادن گفتم در صورت انتقال داون میشیم ؟ گفتش نه ؟ گفتم یعنی دیگه از داون شدن خبری نیست ؟ یعنی 99.99 درصد میشه اپ تایم ؟ گفتش اره ( جالبه ) گفتش :
(11:07:03 PM) nitvir2003: va khodam ham mikesham kenar akhar hafte
(11:07:58 PM) nitvir2003: ye site dg miad bala
(11:08:06 PM) nitvir2003: lord vps dg fayde nadare
(11:08:14 PM) nitvir2003: site foroshe englisi mishe
و گفت :
(11:10:04 PM) nitvir2003: man dg masol nistam azizam
گفتم : الان سرورمون دست کیه ؟ پشتیبانی کیه ؟
(11:10:27 PM) nitvir2003: naderi
(11:10:34 PM) nitvir2003: va vahidian
(11:10:35 PM) nitvir2003: :X
گفتم : یعنی اون دو نفر اینقد قوی هستن ؟ که میتونن ادعا کنن چنین سرور بهم ریخته ای رو درست میکنن و یا کردن ؟
(11:14:54 PM) nitvir2003: hamchiinam beham rikhte nist
(11:14:59 PM) nitvir2003: ye list tahiye shode
(11:15:00 PM) nitvir2003: :D
(11:15:02 PM) nitvir2003: hala
(11:15:05 PM) nitvir2003: to in hafte
(11:15:09 PM) nitvir2003: etefagh haye jalebi miofte
و ...
( طبیعتا این صرفا بخشی از مکالمه هست :) )
"(11:08:06 PM) nitvir2003: lord vps dg fayde nadare"
خوب معلومه دیگه فایده نداره. توقع داشتی با این افتضاحی که پیش اومده کسی حاضر میشه خرید کنه؟! باید با یک اسم دیگه بیای بالا و روز از نو روزی از نو. اینهمه مشتری جدید. هیچ اتفاقی هم نیافتاده!
(11:10:04 PM) nitvir2003: man dg masol nistam azizam
مگه تا الان مسولی هم وجود داشته به جز گرفتن پول؟
(11:10:27 PM) nitvir2003: naderi
(11:10:34 PM) nitvir2003: va vahidian
عجب آدم های مهمی! حالا کی هستند اینها؟!
(11:15:05 PM) nitvir2003: to in hafte
(11:15:09 PM) nitvir2003: etefagh haye jalebi miofte
شما اصولا دنبال اتفاق های جالب هستی. ما رو که تا الان خیلی شگفت زده کردی!
این مکالمه بیشتر به یک جوک شبیه!
آقای خطیبی چرا جواب ایمیل های ما رو نمیدی؟ مثل اینکه خودت هم چندان مایل نیستی که این مشکلات رو به روش مسالمت آمیز حل کنیم؟
1. قصد کوبیدن نبود! راهنمایی به کاربران بود که مثه بلاهای قبلی سرشون نیاد!
2. دست کم 80% وبمسترا محصلن!
3. جوک تعریف نکن ;)
4. دوستان یه دور اینو ببینن: http://www.webhostingtalk.ir/search....st&showposts=1 :دی
دوست عزيز لطفا درست صحبت كن
اگه ميتوني حرف محمد (1eng) رو تكذيب كني بسم الله
1) بيشتر هاستينگ هاي بزرگ و كوچيك از بچه هاي راهنمايي گرفته تا كارشناسي و غيره تحصيل مي كنند، دليل نمي شه كه روي پشتيباني كوتاهي انجام بشه
2) افراد زيادي با نامهاي گوناگون اينجا اومدن و كلاه برداري كردن(منظور شما و lordvps نيست) و بگردي ميبيني و بيشتر كساني كه vps ميگيرن اطلاعاتشون مهمه و محمد هم گفت كه بك آپ بگيريد حرف بدي زده؟
3) وقتي مياي مستقيم از كسي تعريف مي كني + فعاليتت تو اين فروم همش تو اين تايپيك بوده بجز 2-3 تا اين حرفت جك نبود؟(درسته لطيفه هم ميشه باشه:ي)
4) كوبيدن به اون ميگن كه ضد يك جا يا كس يا چيزي صحبت كنه نه اينكه پيشنهاد بده به كاربران
اگه نا حساب ميگم بگو نه اينكه توهين كني!
در آخر: همه اينجا دهن دارن بزرگ تر شما اگر بخوان جوري حرف بزنن كه دهن كسي بسته بشه (خفه شه طرف) ديگه به اينجا فروم تخصصي نمي گن!
ip دو تا از سورو هارو میدم که همتون خفه بشن
209.190.108.68
95.168.180.65
همه خفه :-$:-$:62:
وفتی من از ایشون سرویس و سرور گرفتم چه لزومی داره تو پست های دیگه مداخله کنم ؟؟ من مثل بغضی ها نخود هر آش نمیشم و تو کارهایی که به خودم مربوط باشه دخالت میکنم 8-|
حالا به دادن یک IP که چیزی ثابت نمیشه به خصوص اینکه با اون آقا سر و سری داشته باشی!
مهم اینه که شما معلوم بود هدفت از نوشتن پست در این تاپیک چی بوده که آقای giga هم اینو بهت گفت.
پس لطفا شما هم خفه شو :-$
دوست عزيز كسي هم از شما نخواست كه دخالت كني جايي ما هم بيجا دخالت نكرديم
وقتي يك بي اشتباهي چه عمدي و چه غير امدي 10-20 تا يوزر فقط براي شكايت و تعريف و تمجيد همچون شما نظم يك فروم رو بهم ريختن
در ضمن و آخر كلام
پس به شما مربوط نيست 10-20 تا مشتري دارن چي ميگن و اعضاء اصلي انجمن رسيدگي و راهي براي رفع مشكل ميكنندنقل قول:
وفتی من از ایشون سرویس و سرور گرفتم چه لزومی داره تو پست های دیگه مداخله کنم ؟؟ من مثل بغضی ها نخود هر آش نمیشم و تو کارهایی که به خودم مربوط باشه دخالت میکنم
شما ميتونيد بگين خوبه،بده و به شما هم ربطي نداره كه چه كسي مي كوبه چه كسي نمي كوبه
ببخشيد صحبت با شما ياد اين كلام مولا افتادم و ديگه ادامه نخواهم داد
"نادان را جواب ندادن،رساترین جواب است" حضرت علي (ع)
با تشكر
نظری ندارم! <):)
اولا که بهتره که مودب باشی و درست صحبت کنی
ایپی سرور دادن هم کاری نداره خودش میتونه بهت 3 تا ایپی سرور بده و مشخصات
خیلی دوست درای مدرک بده و ثابت کن
یه عکس از فیش واریزی همچنین یه ایمیل و یا تیکت که نشون میده مشخصات 3تا سرور برای شما ارسال شده
بزارید توی سایت عکسش را
آقای تقوی! شما جز اولین کسایی بودی که پس از داون شدن سرورها، خطیبی و lordvps رو به شدت کوبیدی و با ادعای این مورد که حتی به شمایی که همکارش بودی رحم نکرده و به قول شما پیچونده، باعث شدی بدبینی ها و اعتراضات نسبت به خطیبی خیلی خیلی بیشتر بشه.
من نمیخوام از خطیبی هیچگونه حمایتی کنم و هنوز هم خیلی خیلی از دستش عصبانی و ناراحت هستم و قرار شده که پولم رو هم پس بگیرم اما واقعا این حرف شما برای من خیلی شگفت انگیز بود!
لازمه بعضی از پست های شما رو که تو این چند روز در مورد این قضایا نوشته بودید، به شما یادآوری کنم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط REXNET
حالا چه اتفاقی افتاده که در عرض یک روز نظر شما 180 درجه تغییر کرده و میگی که این حرف ها رو جدی نگیرید و فقط برای درآوردن حرص خطیبی این حرف ها رو زدید!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط REXNET
به نظر من علت اینکار شما از این حالت ها خارج نیست:نقل قول:
نوشته اصلی توسط REXNET
1- شما مجددا با خطیبی همکار شدی و قرار شده با هم کار کنید برای همینه که پشتش دراومدی. :64:
2- شما حرف های خودت رو هم قبول نداری و به همه ثابت کردی اصولا نمیشه روی حرفهایی که میزنی حساب باز کرد و ممکنه در کسری از ثانیه حرفت رو عوض کنی. :65:
3- شما سنت خیلی پایینه که به خاطر درآوردن حرص دیگران و اینگونه بچه بازی ها، ممکنه دوستت رو هم دشمنت کنی و آبروش رو ببری.(این مورد رو قبلا هم یکی از دوستان یادآوری کرده بود)
من جا داره که اینجا واقعا دلم برای خطیبی بسوزه که با چه افرادی همکار بوده! خطیبی درکت میکنم! =))
نظری ندارم!
نظری ندارم!
دوست عزیز شما فکر میکنی من به خاطر حرف شما میخواستم از خطیبی شکایت کنم و حالا هم که اومدی زدی زیر همه ی حرفهات، من پشیمون شدم که چرا میخواستم شکایت کنم و به قول شما آب سرد روم ریخته شد؟
اگه اینجوری فکر میکنی که دیگه جای بحثی نیست چون معلومه اصلا تو باغ نیستی؛ فقط این ها رو جهت افتادن دوزاریت و بیرون اومدن از توهماتت بهت میگم.;)
اول اینکه داون شدن ها 2 روز نبود و خیلی بیشتر از این حرف ها بود. جوابگو نبودن خطیبی و دایورت کردن مشتری هاش به درودیوار بماند.
دوما من کجا گفتم که از شکایت خطیبی منصرف شدم که شما اینقدر ذوق زده شدی؟<:-P
اگه پست های قبلی من رو ببینی من بارها به این موضوع اشاره کردم. من هیچوقت نگفتم خطیبی پول من رو خورده و فرار کرده بلکه گفتم به این علت که به تعهداتش عمل نکرده و سرورهاش مدام داون میشه، خودش یک نوع کلاهبرداری محسوب میشه.
چندین بار هم چه قبل از بالا اومدن سرور و چه بعد از اون گفتم که این سرور حتی اگه از طلا هم بشه ما دیگه نمیخواهیم و قصد پس گرفتن پولمون رو داریم.
بعد از اینکه سرورها بالا اومد چند نفر از کسانی که قصد داشتند با هم قضیه شکایت رو پیگیری کنیم به من ایمیل زدند و خواستند بدونند که حالا باید چیکار کرد؟ من همون موقع هم به این دوستان گفتم که این سرور دیگه بدرد من یکی نمیخوره و میخوام سرویسم رو کنسل کنم.همچنین بهشون گفتم که ما دنبال پس گرفتن پولمون هستیم اگه به روش مسالمت آمیز شد که هیچی، ما رو به خیر و خطیبی رو به سلامت اما اگر نشد به روش قانونی و طرح شکایت.
پس از بالا اومدن سرورها و دردسترس شدن خطیبی، ما باهاش تماس گرفتیم و طی صحبت هایی که باهاش داشتیم، قرار شد پولمون رو پس بده.
من حتی چهره خطیبی رو تا حالا ندیدم و باهاش هم نه پدرکشتگی دارم و نه آدم شری هستم که بخوام الکی از کسی شکایت کنم و براش دردسر ساز بشم و اصولا تو ذاتم هم نیست، بر عکس بعضی ها که برای منافع خودشون اینکار ها رو زیاد میکنند.
اینو هم باید بگم که الانش هم اگه خطیبی بخواد پول ما رو پس نده و دوباره بخواد بپیچونه، مطمئن باشه که از دستش شکایت میکنیم.
به قول خودت تمامی اینها رو میتونی از خودش هم بپرسی. در ضمن به نظر من دیگه نیازی نیست که اینگونه صحبت ها رو که بیشتر جنبه شخصی داره تو تاپیک بنویسیم. شما اگه باز هم در این مورد دچار توهم شدی میتونی با ایمیلم تماس بگیری. m.reza.22@gmail.com
حالا متوجه قضیه شدی آقای تقوی یا باز هم فکر میکنی تو ما رو تحریک کردی؟ ;)
نظری ندارم! <):)
قابل توجه همهی دوستان از ساعتی دیگر تمامی وی پی اس ها شروع به انتقال خواهند کرد
از دیتا سنتر ایکس ال هاست
به دیتا سنتر کارو
تعدادی هم به سافت لیر
--
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
حالا خوبه من نیستم 100 نفر شاکی !
کلی طرفدار و... پیدا کردم
پرونده اقای محمد رضا زینالی که بسته شده و مراحل تسویه حساب ایشون در حال پیگیری هست.
در مورد علی هم مثل دادشم مینونه و اگه چیزی بخوام بگم میشه تف سر بالا
-- طنز
ما ظرف 48 ساعت از عرش به فرش
از سرور خوب به سرویس افتضاح
به شورای انتظامی نظام صنفی
و... رفتیم و اومدیم
اقایونی که سایت خبری دارن و براشون مهم هست سایهاشون و الکسای زیر 1000 کاملا مارو درک کردن و تازه همکاریم کردن تا مشکلاتی که داشتیم حل بشه.
من با جناب 1eng.ir اشناییتی ندارم ولی شما هم لطف کنید ادب رو در یه فروم تخصصی حفظ کنید. مدیران این انجمن اینطوری ادعا ندارن که شما مدعی هستین!!! اینجا مدیر داره ناظم داره ادمین هم خدا رو شکر داره لازم نیست کاربران تازه وارد کسی رو خفه کنن!!!
وب هاستینگ تالک کودکستان هست ! برای همین هم هست هیچ شرکتی اینجا نمی یاد ، خود من برای خرید سرور اومده بودم پشیمون شدم .
گوگل باعث شد بیام و متوجه بشم وضع هاستینگ ایران به چه فلاکتی افتاده
آی پی 37 دوباره داون شد، کی درست میشه؟
همه ی دوستان تا ساعت 14 فردا دو شنبه وقت دارن که با بنده تماس بگیرن و اطلاعات تماسشون رو بدن و ای پی جدیدشون در دیتا سنتر کارو رو تحویل بگیرین -
ایول، من ایمیل زدم قبلا و شما هم جواب دادی که دریافت شد، آی پی من 37 هست، باید چیکار کنم؟
مرسی=p~
امین باهات تماس میگیرم خودم-
این خطیبی نامرد وی پی اس منم پیچوند . خدا ازش نگذره
من با اقای خطیبی در مورد سرویس های شما حرف زدم ایشون که فعلا نیست ( ایشون الا در گیر مراسم فوت یکی از بستگان هستن )
اگه شما وحید محدیون هستی که دیشب اون پیغام رو برای اقای خطیبی فرستادی که به مادر و خواهرش توهین کردی .......
اقای خطیبی هم بخواد سرویس شما رو روشن کنه بنده به شخصه تا شما عذر خواهی نکنی تمامی سرویس های شما معلق خواهم گذاشت .
این تاپیک دیگر اعتباری نداره و تمامی سرویس های لرد وی پی اس منتقل شده .
ف. وحیدیان
جالبه
شکایت در بخش مربوطه و با رعایت قوانین و ارائه مدارک باشه.