-
پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
سلام دوست عزیز ، فکر نمیکنم پشتیبانی ایشون بد باشه! هروز براتون ریلود انجام دادن بابت تاخیر تایم براتون ادد کردن بابت مشکلات سرورشون ۴۰ درصرد به مدت ۲ماه تخفیف دادن که هزینه سرور از مصرف شارژ ایرانسل من در ۲روز کمتر میشه بهنظر من ایشون و شرکتشون بهرین هستند و واقعا بعضی از دوستان حق بهترین هارا ندارند
اگرم میخواین عکس از بشتیبانیشون بزارم
-
پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iFire
ممنون
مگه فقط همون یک مورد تاخیر بود؟!! آخریش همین اوبونتویی که خواستم نصب کنید! ۲ روز پیش بهتون درخواست دادم! دیروز جواب دادید "اوبونتو نصب نمیشه!" و یکی دو ساعت پیش هم اوبونتو رو نصب کردید و تحویل دادید!
حالا چون چند مورد ابیوز داشتید بقیه رو هم قاطی اونا می کنید؟!! خیلی راحت میتونستید بگید این مشکل هست اگر ابیوز بیاد سرورتون مسدود میشه بنده هم تصمیم می گرفتم! نه اینکه بگید نصب نمیشه!!!
بنده هم تشکر می کنم از لطف شما
شما هم اشانتیون بده تعریف بگیر همه چی اوکی میشه ...
دقیقا
موفق باشید...
عجب!
اولا درخواست شما روز جمعه بوده که جمعه ها ساپورتمون خیلی محدود هست
و امروز تحویل داده شد نه ۱-۲ ساعت پیش ۷-۸ ساعت پیش !
به هرحال فقط میتونم بگم امیدوارم یک روز بزرگ بشید....
شب خوبی داشته باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
عجب!
اولا درخواست شما روز جمعه بوده که جمعه ها ساپورتمون خیلی محدود هست
و امروز تحویل داده شد نه ۱-۲ ساعت پیش ۷-۸ ساعت پیش !
به هرحال فقط میتونم بگم امیدوارم یک روز بزرگ بشید....
شب خوبی داشته باشید.
بنده پنج شنبه درخواست دادم و کلا پشت سیستم بودم جواب تیکت من داده نشده!
روز جمعه از ساعت ۴:۳۰ صبح رفتم کوه و ساعت ۶ عصر اومدم و چک کردم دیدم پاسخ دادید!
امروز هم یکی دو ساعت پیش چک کردم دیدم تحویل دادید ( قبلش هم چک میکردم ولی خبری نبود )
بستگی داره بزرگی رو تو چی ببینید!
ممنون همچنین شب خوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iFire
بنده پنج شنبه درخواست دادم و کلا پشت سیستم بودم جواب تیکت من داده نشده!
روز جمعه از ساعت ۴:۳۰ صبح رفتم کوه و ساعت ۶ عصر اومدم و چک کردم دیدم پاسخ دادید!
امروز هم یکی دو ساعت پیش چک کردم دیدم تحویل دادید ( قبلش هم چک میکردم ولی خبری نبود )
بستگی داره بزرگی رو تو چی ببینید!
ممنون همچنین شب خوش
۵شنبه درخواست دادید که نصب کنید و همکار بنده هم پاسخ داد اطلاعات پاک میشه مشکلی نیست!؟
که شما جمعه تایید کردید مشکلی ندارید!
پس درخواست شما روز جمعه به تایید رسیده برای نصب ! و از اونجایی که ساپورت ما محدود هست در روز جمعه شنبه تحویل دادیم! و این هم بگم شما اول گفتید ۲۰۰۸ نصب کنید که ما وسط نصب بودیم یک دفعه نظرتون تغییر کرد گفتید اوبونتو نصب کنید!
من هرچی بگم شما میخواهید به نفع خودتون بحث رو تموم کنید
بزرگ بودن خیلی چیز ها هست نمونه همین که حق به جانب نباشید!
هر درخواستی دادید تا جایی که تونستیم براتون انجام و عملی کردیم !
که اخرش هم اینگونه از ما تشکر کردید!
به هرحال خدایی هست ....
اگر سوالی نیست نیست بحث رو ادامه ندید .
شب بر کام شما !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mazandweb
اینو باید قبول کنی که پشتیبانی شما نسبت به بقیه سایت های ارائه دهنده خدمات سرور مجازی بسیار ضعیف تر است
برای کاربرایی که تازه می خوان سرور بخرن حتما حتما حتما پیشنهاد می کنم که تحقیق بیشتری انجام بدن و از یک انسان صالح و راستگو که حلال و حروم سرش می شه خرید کنن
در ضمن برای خرید از این شرکت هم پست های این تاپیک رو بخونید متوجه می شید خدماتشون در چه حدی است :(
تا کی قرار هست در تایپیک بنده اسپم ارسال کنید؟
دوست عزیز تا اینجا رعایت شمارو کردم لطفا بیشتر از این اسپم ندید دوست ندارم از مراجع قانونی پیگیر کار شما باشم!
در پست های قبل تر هم در مورد شما توضیح کامل داده شده!
روز خوش
-
سلام خوبید؟
یه سوال جدیدم دارم راجع به این سرور هاتون !!!
آیا این سرور هایی که ما خریدیم الان از شما پک اپ هم دارند و اگر خدایی نکرده باز مشکلی بزای سرورها ایجاد شد ، امکان ریکاوری فایل هایمان و انتقال به سرور جدید ممکن هستش یا خیر ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamalinb
سلام خوبید؟
یه سوال جدیدم دارم راجع به این سرور هاتون !!!
آیا این سرور هایی که ما خریدیم الان از شما پک اپ هم دارند و اگر خدایی نکرده باز مشکلی بزای سرورها ایجاد شد ، امکان ریکاوری فایل هایمان و انتقال به سرور جدید ممکن هستش یا خیر ؟؟؟
سلام
سرور های مجازی هیچگونه بکاپی ندارند ( هیچ کجای دنیا که سرور مجازی ارئه میدند بکاپ گیری نداره و بکاپ وضیفه مشتری هست ؛)
-
خب الان من میخواهم از فایل هایم بک آپ تهیه کنم باید از کجا تهیه کنم؟
ممنون میشوم که کمکم کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamalinb
ممنون میشوم که کمکم کنید
بک اپ بسته به سیستم عامل و کنترل پنلتون فرق دارد میتوانین از شرکت هایی که هاست بک اپ میدهند تهیه نمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamalinb
ممنون میشوم که کمکم کنید
بزودی سیستم بکاپ هم میاریم
یک دسترسی اف تی پی میدیم به کاربر برای تهیه بکاپ
- - - Updated - - -
سرویس های کانادا نیز اضافه شدن
-
سلام امکان افزایش هارد وجود داره؟
-
-
عزیز چرا سرور فرانسه تحویل نمیدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.mousa
عزیز چرا سرور فرانسه تحویل نمیدین
سلام
منتظر ایپی های جدید هستیم از صبح
بزودی براتون ارسال میکنم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad-arch
سلام امکان افزایش هارد وجود داره؟
سلام
امکان افزایش هست مشکلی نداره
-
سلام الان چه سرویسی رو می تونیم سفارش بدیم( یعنی کدوم سروری موجود ست)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivali09
سلام الان چه سرویسی رو می تونیم سفارش بدیم( یعنی کدوم سروری موجود ست)
سلام
بدلیل حجم بالای سفارشات کلیه سرویس هارو ۲۴ ساعته تحویل میدیم از امروز تا اخر هفته
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
۱۶ تا سفارش دیروز هم امروز تحویل داده میشه متاسفانه ایپی تمام کردیم که از دیروز منتظر ایپی های جدید هستیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jamaldanlod
سلام خدمت همه کاربران گرامی
بنده به هیچ وجه قصد تخریب کسی رو ندارم، فقط اینا رو می نویسم تا شما هم بیشتر با ایشون و مشکلاتشون آشنا بشید
من ابتدا ازشون یه سرور مجازی گرفتم و چون برخوردشون خوب بود یه نمایندگی هاست ازشون سفارش دادم + آیپی به صورت سالانه که مشکل ما از همون روز اول آغاز شد
مشکل اولمون وصل نشدن به درگاه آنلاین پرداخت بود که بعد از دو هفته تیکت دادن، آیپی ما رو عوض کردن و مشکل حل شد
مشکل بعدی مربوط به ارسال ایمیل میشه. سرویسی که به ما تحویل دادن به عنوان هاست!(از رد استیشن) ایمیل ارسال نمیکنه. بعد از گزارش مشکل به ما گفتن که سرور رو جدید از فرانسه در حال خریداری هست و فردا انتقال میدیم و ... خلاصه این سرور هیچ وقت به دست ما نرسید که نرسید. بعد از کلی تیکت دادن، یه فضای 1 گیگ از ایران به ما دادن برای سایت خودمون که مثلا کارمون راه بیفته، حالا اون سرورشون ایمیل ارسال میکنه ولی با whmcs مشکل داره
مشکل ایمیلشون هم تا به امروز برقراره. حالا اینا به کنار ، از سه روز پیش کلا سی پنل بالا نمیومد و خطای لایسنس میداد. بازم باهاشون صحبت کردم و گفتن مشکل فردا برطرف میشه، ولی متاسفانه فرداش کلا سرویس قطع شده و اصلا بالا نمیاد. هر چی هم به ایشون درخواست لغو سرویس میدم اصلا قبول نمیکنه و میگه مشکل از طرف ما نیست!!!
حالا قضاوت با شما
جناب اینجا جای مناسبی برای شکایت از ایشون نیست حالا احتمالاً مشکلی داشتن وگرنه فکر نمی کنم تا الآن کسی از ایشون شکایتی داشته باشه چون با این صحبتا دید بقیه هم نسبت به ایشون بد میشه ضمناً معلوم نیست شما درست بگی
-
سلام
آیپی جدید رسید؟
(یسری کار های عقب افتاده دارم برای همین عجله دارم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fullserver.ir
سلام
آیپی جدید رسید؟
(یسری کار های عقب افتاده دارم برای همین عجله دارم)
سلام
متاسفانه از دیروز که ایپی سفارش دادیم هنوز تحویل ندادن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
متاسفانه از دیروز که ایپی سفارش دادیم هنوز تحویل ندادن!
ایشالا تا امشب اوکی هست دیگه ؟ :)
-
سلام لطفا یکم زود تر اقدام به تهیه لایسنس سی پنل تون بکنید بنده خیلی وقته منتظرم
-
سلام و درود خدمت دوستان
کلیه مشکلات ( تاخیر در تحویل - تیکت ها ) نهایت تا ۴۸ ساعت اینده برطرف خواهد شد
به خاطر تاخیر در تحویل ایپی ها از سمت دیتاسنتر این ماه از سرور انگلیس دیتاسنتر رد استیشن به مشترکین سرویس میدیم و ماه اینده منتقل میکنیم روی سرور های فرانسه ( فقط سفارش های دیروز و امروز تا با الان )
فردا هم یک ایمیل تکمیلی در رابطه با مشکلات برای مشترکین ارسال میکنیم.
با تشکر
-
سلام
این پلن با چه میزان فرکانس پردازنده ارائه می شود ؟؟
Plan 3
Ram : 4gb
Cpu : 4Core
HDD: 220GB
Port : 1gbps unlimited
کشور فرانسه
ماهانه : 30000تومان
لینک مستقیم خرید
اگر هارد را به 50 گیگ کاهش دهید امکان افزایش فرکانس پردازنده هست ؟
-
Plan 3
کشور فرانسه
این پلنی که قرار دادین بخوایم لاینسس دایرکت ادمین هم براش بنصبین همین قیمت هست یا فرق میکنه؟
و اینکه ایا امکان اضافه کردن چند گیگ مثلا 10 گیگ هارد ssdبرا الان نه ولی بعدا هست؟
و اینک قیمت همیشگی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morteza1200
سلام
این پلن با چه میزان فرکانس پردازنده ارائه می شود ؟؟
Plan 3
کشور فرانسه
لینک مستقیم خرید
اگر هارد را به 50 گیگ کاهش دهید امکان افزایش فرکانس پردازنده هست ؟
سلام ۱۲۰۰ مگاهرتز سی پی یو تقدیم میتونم کنم
نه متاسفانه با کم کردن هارد فرکانس افزایش پیدا نمیکنه
دقت کنید این سرور در صورت سفارش ۴۸ ساعت اینده میتونم تحویل بدم بدلیل عدم موجودی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa0010
Plan 3
کشور فرانسه
این پلنی که قرار دادین بخوایم لاینسس دایرکت ادمین هم براش بنصبین همین قیمت هست یا فرق میکنه؟
و اینکه ایا امکان اضافه کردن چند گیگ مثلا 10 گیگ هارد ssdبرا الان نه ولی بعدا هست؟
و اینک قیمت همیشگی هست؟
سلام و درود
لایسنس تهیه کنید براتون نصب میکنم مشکلی نداره
متاسفانه روی سرور هارد اس اس دی نداریم
روی سرور اینده مون هارد اس اس دی نیز میاریم
بله ثابت هست
فقط این سرور ۴۸ ساعت اینده میتونم تحویل بدم در صورت سفارش
-
سرور مجازی رم 1 گیگ فرانسه سفارش داده شد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
سرور مجازی رم 1 گیگ فرانسه سفارش داده شد!
سلام
سرور های فرانسه تاخیر داریم دوست عزیز
بزودی براتون ارسال میشه
از سایت - یاهو - تماس تلفنی پیگیر باشید.
-
پس اگه هلند دارید واسم روی هلند نصب کنید چون قیمتش تفاوتی نداره تا بعداز ظهر میخواستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
پس اگه هلند دارید واسم روی هلند نصب کنید چون قیمتش تفاوتی نداره تا بعداز ظهر میخواستم
هر درخواستی دارید از پشتیبانی پیگیر باشید
اینجا هیچ واکنشی به درخواست های شما داده نخواهد شد.
-
یک سرور اگه دارین الان میخوام . پس از واریز چه مدت طول میکشه تحویل داده بشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rapian
یک سرور اگه دارین الان میخوام . پس از واریز چه مدت طول میکشه تحویل داده بشه ؟
سلامافر های این تاپیک فعلا ۴۸ ساعته تحویل میدیم .
-
لطفا یکم سریعتر تحویل بدید خیلی وقته منتظر هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
لطفا یکم سریعتر تحویل بدید خیلی وقته منتظر هستم
امروز براتون ارسال میشه
---------------------------------------
دوستان عزیز تلفن شرکت امروز خراب شده است در صورت پاسخ گو نبودن تلفنی مشکل از سمت مخابرات ما هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms96
یه سفارش 2003 هم من دادم منتظرم :x
امروز به دستتون میرسونم
-------------------------------------
مشکل تلفن شرکت برطرف شد
۱۶ عدد سرور کانادا موجود شد
-
تخفیف به صورت دائمی هست ؟ یا برای ماه اول؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezams
تخفیف به صورت دائمی هست ؟ یا برای ماه اول؟
دائمی هست دوست عزیز
- - - Updated - - -
سلام و درود
تعداد ۸ عدد سرویس کانادا موجود هست
سفارشات انجام شده درحال تحویل هست
و به سفارش های ۳ماهه امروز ۱عدد هاست ایران ۲گیگابایت رایگان تقدیم میکنیم .
-
2 فایل پیوست
دوستانی که از این شرکت خرید میکنید، به عنوان یک همکار عرض میکنم ایشون فرد قابل اعتمادی نیستن. ایشون پول دو سرور مجازی رو گرفتن و بعد از سه روز هر دوی اون سرورها داون شدن و امروز بعد از گذشت تقریباً سه هفته وجه رو برگشت نمیزنن!
و به ما پیشنهاد دادن از هر راهی که مایلیم پیگیر باشیم و آرزوی موفقیت هم برامون کردن! به هر حال نه من دشمنی با ایشون دارم و نه مشکلی. برای پرداخت پول یک هفته زمان خواستند ما سه هفته زمان دادیم، اما ظاهراً تمایلی به پس دادن پول ندارند و دائماً بهونه میارن.
فایل پیوست 22307فایل پیوست 22308
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
دوستانی که از این شرکت خرید میکنید، به عنوان یک همکار عرض میکنم ایشون فرد قابل اعتمادی نیستن. ایشون پول دو سرور مجازی رو گرفتن و بعد از سه روز هر دوی اون سرورها داون شدن و امروز بعد از گذشت تقریباً سه هفته وجه رو برگشت نمیزنن!
و به ما پیشنهاد دادن از هر راهی که مایلیم پیگیر باشیم و آرزوی موفقیت هم برامون کردن! به هر حال نه من دشمنی با ایشون دارم و نه مشکلی. برای پرداخت پول یک هفته زمان خواستند ما سه هفته زمان دادیم، اما ظاهراً تمایلی به پس دادن پول ندارند و دائماً بهونه میارن.
فایل پیوست 22307فایل پیوست 22308
سلام
قبلا هم بهتون گفتم مشکل مالی داریم سر ضرر های او وی اچ
متاسفانه تا اطلاع ثانوی نمیتونیم مبلغی برگشت بدیم خواستید میتونیث سرور جایگزین تهیه کنید یا صبر کنید مشکلمون برطرف بشه.
موفق باشید.
-
1 فایل پیوست
دوست عزیز ما دیگه نیازی به سرور مجازی هایی که از شما تهیه کردیم نداریم.
بعد از چند روز قطعی تقاضای برگشت وجه رو دادیم که متاسفانه بعد از گذشت نزدیک به سه هفته شما وجه رو برگشت نمیزنید و بهونه میارین.
بعد از قطعی شما به همه ایمیل فرستادید که :
نقل قول:
شرکت دوریس طبق جلسه ای برای رفع این موضوع تشکیل شده بود داشتیم نظر بر این شد که به ۲ روش به کاربر ها خسارت بدیم
1- روی ۲ماه بعدی به کاربران تخفیف ۴۰ درصدی بدیم و سرور جدید به کاربر بدیم .
2- هزینه کاربر را برگشت بدیم + ۴۰ درصد اضافه تر برای جبران خسارت .
یا اگر شما کاربران عزیز نظر دیگری دارید برای خسارت لطفا از طریق تیکت ارسال کنید.
ما نیازی به خسارت 40 درصدی شما نداریم و لطف کنید اصل پول رو برگردونین. مشکلات مالی شما ربطی به مشتری های شما نداره هرچند که سعی کردیم تا حد امکان مدارا کنیم.
در ضمن شاید مشکل مالی شما تا ابد حل نشه این کار شما کاملاً غیرحرفه ای محسوب میشه.
آخرین تیکت ارسالیتون هم به دستم رسید :
فایل پیوست 22320
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
دوست عزیز ما دیگه نیازی به سرور مجازی هایی که از شما تهیه کردیم نداریم.
بعد از چند روز قطعی تقاضای برگشت وجه رو دادیم که متاسفانه بعد از گذشت نزدیک به سه هفته شما وجه رو برگشت نمیزنید و بهونه میارین.
بعد از قطعی شما به همه ایمیل فرستادید که :
ما نیازی به خسارت 40 درصدی شما نداریم و لطف کنید اصل پول رو برگردونین. مشکلات مالی شما ربطی به مشتری های شما نداره هرچند که سعی کردیم تا حد امکان مدارا کنیم.
در ضمن شاید مشکل مالی شما تا ابد حل نشه این کار شما کاملاً غیرحرفه ای محسوب میشه.
آخرین تیکت ارسالیتون هم به دستم رسید :
فایل پیوست 22320
مبلغ بیشتر کسایی که درخواست کرده بودن برگشت داده شده
شما و چند نفر دیگر باقی ماندید که این هم منتظریم پولی که دست او وی اچ داریم برای ما برگشت بزنه!
ایمیلش هست خواستید بگید نشون بدم.