-
پاسخ : از بین رفتن اعتبار ما به وسیله ی دیتاسنتر هتزنر !همگی توجه کنند لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VBIran
شما چجوری به واسطهای که ۱ جمله انگلیسی نمیتونه بنویسه و منظورش رو برسونه اعتماد کردید؟ من ۳ صفحه اول از تاپیک رو فقط خوندم و اینجور که توی تیکت نوشته شده دیتاسنتر قبلا اطلاع رسانی کرده بوده ولی واسطه شما ایمیل ها رو به دلایلی یا ندیده یا نمیخواد در اختیارتون بذاره.
دقیقاً
جالبیش اینجاست این دوستان ما همه کارشون فروشه نمیدونن هتزنر اگه سروری و ببنده میشه رفت داخل سرور و به این بنده خداها اعلام شده که با ترفند داریم این کار و میکنیم .
من سرور هتزنر داشتم کلی ابیوس میاد برات بعد فایل پی دی اف میده پر کنی و گاهی هم خودسر کلی دردسر ساز میشه این معلومه داستنش چی بوده !!!
مشکلات این دوستمون منو یاد افتضاح زمان فرانتورک میندازه .
هتزنر قبلاً هم ثابت کرده که دیتاسنتر قابل اطمینانی نیست ، تقریباً همه بچه ها رحمان هوشیار رو میشناسن و اگه یادشون باشه چه بلایی سرش اومده از همین هتزنر و خیلی های دیگه ...
حالا باز جای شکرش باقیه که دیتا رو بدست آوردید . این همه دلار فروش منصف هست باهاشون هماهنگ کنید خودتون بخرید خودتون هم کنترل کنید بهتره ...
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
خبر جدید :
متاسفانه سرور ها باز نشدند اما با همکاری واسطه تونستیم تا حدی اطلاعات رو برگردونیم و خدارو شکر حداقل 80 درصد اطلاعات داره برگردونده میشه البته دیتاسنتر از این موضوع خبر نداره و با ترفند های خودشون این کار داره انجام میشه
اما در اخر واقعا معلوم نشد مشکل از دیتاسنتر هست یا واسطه
-با توجه به اینکه این مورد برای بعضی از دوستان و همکاران هم پیش اومده نمیتونیم واقعا این مورد رو گردن واسطه هم بندازیم
اول فکر میکردم با توجه به نظر دوستان صد درصد از واسطه هست اما بعد از اینکه دوستان دیگه هم مشکل رو پیدا کردند احتمال میدم واقعا حرفشون راست بوده
پیشنهاد میشه تاپیک بسته بشه چون اگر این روند دیتاسنتر ادامه داشته باشه از فردا شاهد پست های شکایت بیشتری خواهیم بود
بیشتر از این ادامه نمیدم چون واقعا دلیلش رو پیدا نکردم .... و تاپیک به انحراف کشیده میشود
مدیران عزیز لطفا تاپیک بسته شود
متشکرم
پیشنهاد میکنم تا روشن شدن این موضوع برای همه این تایپیک باز بمونه؛ یا به بخش دیگری منتقل شود .
صد در صد به همه کمک خواهد کرد.
-
در پی بالا نیومدن سایتم و تیکت دادن به نت افراز، جواب نت افراز به شرح زیر است :
با سلام خدمت شما
به اطلاع می رساند، متاسفانه سروری که اطلاعات اکانت شما بر روی آن قرار داشته به صورت ناگهانی و بدون اطلاع قبلی توسط دیتاسنتر مسدود شده است. پس از پیگیری های شرکت نت افراز، مشخص شده که هارد دیسک های سرور توسط مراجع قانونی کشور آلمان بدون هیچ اخطار و یا اطلاع قبلی مصادره شده است. متن دقیق پاسخ پشتیبانی هتزنر به صورت زیر می باشد:
--------------------
Dear Client,
the hdds have been confiscated by the law enforcement authorities (police). We
cannot give you further information at this point.
Mit freundlichen Grüßen / Best Regards
Steffen Reichelt
Hetzner Online AG
Support
--------------------
متاسفانه پشتیبانی دیتاسنتر از ارایه هر گونه اطلاعات دیگری در این خصوص اجتناب می کند. همچنین با توجه به اینکه هارد های بک آپ سرور نیز توسط پلیس آلمان ضبط گردیده با کمال تاسف در حال حاضر هیچ گونه بک آپی از سرویس اکانت شما در دسترس نمی باشد.
این اطمنیان را به شما می دهیم که شرکت نت افراز به صورت جدی پیگیر این مشکل می باشد و تمام تلاش خود به منظور پگیری آن انجام خواهد داد. ولی با توجه به عدم پاسخ گویی دیتاسنتر همچنین دسترسی بسیار مشکل به مراجع ذی ربط قانونی در کشور آلمان، روند پیگیری این قضیه ممکن است کمی بطول انجامد.
لازم به ذکر است مورد اتفاق افتاده از کنترل شرکت نت افراز خارج بوده است و اقدامات اتخاذ شده در این خصوص نیز "بدون اطلاعات قبلی دیتاسنتر و شرکت نت افراز" بوده است و پلیس بدون ارسال هیچ اخطاری اقدام به ضبط هارد دیسک های سرور کرده است. با این وجود شرکت نت افراز از بابت مشکل پیش آمده بسیار متاسف بوده و از شما پوزش می طلبید.
شرکت نت افراز از خسارات وارده به شما در نتیجه اتفاق مذکور آگاه می باشد و از بابت آن عمیقا متاسف می باشد. بنابراین شرکت نت افراز در اسرع وقت اکانت جدیدی برای شما ایجاد خواهد نمود و سه ماه به سرویس شما در ازای خسارت وارد شده، اضافه خواهد شد. در صورتی که بک آپی از سرویس شما در دسترس می باشد، لطفا جهت بازگردانی برای بخش فنی ارسال نمایید.
مجددا از بابت مشکل پیش آمده عمیقا متاسفیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
پیشنهاد میکنم تا روشن شدن این موضوع برای همه این تایپیک باز بمونه؛ یا به بخش دیگری منتقل شود .
آره، لطفا این تاپیک باز باشه، فعلا تنها امیدمان به این دو تاپیک هست...#-o
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سوالی دوستان داشته باشند در خدمتم
-
یک مورد برای من کاملا شفافه وعجیب
هرچند برای استارتر خیلی احترام قائلم ولی حتما یه مشکلی هست که نه شما نام فروشنده رو میارید و نه واضح صحبت میکنید !
یعنی چی به روش های خودشون؟!!
این جملهع ی بالا خیلی عجیب بود و بیشتر به این میخورد که .....
لطفا روشن کنید مسئله رو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
سوالی دوستان داشته باشند در خدمتم
من از نت افراز که از هتزنر سرور داشتن مشکل مشابه پیش اومده و الان سایتهام رو هواست.
راه حل شما چیه ؟ چیکار باید کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnikdel
من از نت افراز که از هتزنر سرور داشتن مشکل مشابه پیش اومده و الان سایتهام رو هواست.
راه حل شما چیه ؟ چیکار باید کرد؟
از دست شما چه کاری بر میاد ؟؟؟؟!!!!
هیچی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
یک مورد برای من کاملا شفافه وعجیب
هرچند برای استارتر خیلی احترام قائلم ولی حتما یه مشکلی هست که نه شما نام فروشنده رو میارید و نه واضح صحبت میکنید !
یعنی چی به روش های خودشون؟!!
این جملهع ی بالا خیلی عجیب بود و بیشتر به این میخورد که .....
لطفا روشن کنید مسئله رو
نام فروشنده با توجه به صحبت هایی باهاشون شده بخاطر درخواستی که از من کردند فقط و فقط به مدیران در صورتی که ازم درخواست بشه داده خواهد شد دلیلشم اینکه دارن اطلاعات رو برمیگردونند و به قولشون دارن عمل میکنند برای همین اسم فروشنده پابلیک نشده
دارم باهاشون صحبت میکنم خودشون بیاد توضیح بده چون اینجوری به جایی نمیرسیم من هرچه اتفاق افتاد رو توضیح دادم
روش های خودشون منظورم اینکه مثل اینکه بعضی از سرور های لاک شده اگه از داحل دیتاسنر وارد سرور بشید میتونید حتی اگه سرور لاک شده باشه دسترسی داشته باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
نام فروشنده با توجه به صحبت هایی باهاشون شده بخاطر درخواستی که از من کردند فقط و فقط به مدیران در صورتی که ازم درخواست بشه داده خواهد شد دلیلشم اینکه دارن اطلاعات رو برمیگردونند و به قولشون دارن عمل میکنند برای همین اسم فروشنده پابلیک نشده
دارم باهاشون صحبت میکنم خودشون بیاد توضیح بده چون اینجوری به جایی نمیرسیم من هرچه اتفاق افتاد رو توضیح دادم
روش های خودشون منظورم اینکه مثل اینکه بعضی از سرور های لاک شده اگه از داحل دیتاسنر وارد سرور بشید میتونید حتی اگه سرور لاک شده باشه دسترسی داشته باشید
خب این جمله رو کی دیتاسنتر تو دومین ایمیل گفته بود :
نقل قول:
You can access your blocked server via your robot.
چرا اون موقع این حرکت رو نزدند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
اگر قابل دسترسی هست، پس چرا نت افراز برای ما اقدامی نمی کنه؟
ممکنه مشکل دو تا باشه؟ یکی همین بحث مالی (مشکل شما) و یکی هم بحث مشکل هارد سرور(مشکل ما)؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
خب این جمله رو کی دیتاسنتر تو دومین ایمیل گفته بود :
چرا اون موقع این حرکت رو نزدند؟
دوست خوبم باهاشون صحبت کردم فعلا تحت فشار هستند میگن جوابی نمیدند
همچنین تهدید کردند اطلاعات رو اگه اسمی ازشون برده بشه نمیدند بهمون
من فعلا میخام اطلاعات رو ازشون بگیرم ابروی ما داره پیش مشتریان میره....
ارادت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
دوست خوبم باهاشون صحبت کردم فعلا تحت فشار هستند میگن جوابی نمیدند
همچنین تهدید کردند اطلاعات رو اگه اسمی ازشون برده بشه نمیدند بهمون
من فعلا میخام اطلاعات رو ازشون بگیرم ابروی ما داره پیش مشتریان میره....
ارادت
میگم شما اطلاع ندارید نت افراز هم با همین رابط کار میکرده یا نه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnikdel
میگم شما اطلاع ندارید نت افراز هم با همین رابط کار میکرده یا نه ؟
خیر متاسفانه
در جریان نیستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
شما که گفته بودید پشت پرده داریم یک کارایی میکنیم فقط فعلاً نمیخ.ایم پابلیک شه الان تازه دارید میگید که اگر ازتون بخوان در اختیارشون میزارید ؟!
کجای قول واسط شما این بود که اگر سرور بنا بر اشتباه ایشون از بین رفت حداقل دیتای شما رو بدن میشن آدم خوبه ؟
مگر شرط به درستی کار فروشنده سرویس درست نیست ؟!
مگر نه اینکه شما هنوز (واقعاً )نمیدونید چه اتفاقی برای سرورتون افتاده
مگر نه اینکه این تاپیک به کفته شما برای اطلاع رسانی بوده پس باید اطلاع رسانی بشه که دوستان دیگه بدونن چیکار دارند میکنند
اگر بخوام رک باشم :
احساس میکنم شما به دلیل اینکه یه جورایی فکر میکنید دستتون زیر ساتور این واسط گرامی هست و براتون مهم تر از همه اینکه دیتاتون برگرده نمیخواید ریسک کنید و دردسر لج کردن واسط عزیز باعث اذیت شما میشه ، پس هیچ اسمی ازش نمیبرید؟
اگر واقعاً فکرتون و نظرتون بر این بوده که به دوستانتون در انجمن کمکی کنید آیا این حس به شما فشار نمیاره که الان باید فرد خاطی رو معرفی کنید ؟
آیا شما مصالح خود رو بر مصالح دوستانتان ارجح دونستید ؟! پس چرا تاپیک زدید ؟! اول تاپیک زدید ، بعد مصامحه کردید ؟!
و بسیاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geot
اگر قابل دسترسی هست، پس چرا نت افراز برای ما اقدامی نمی کنه؟
ممکنه مشکل دو تا باشه؟ یکی همین بحث مالی (مشکل شما) و یکی هم بحث مشکل هارد سرور(مشکل ما)؟
نت افراز رو والا خبر ندارم
فعلا ما تو کار خودمون موندیم
-
بنده اظهار نظری در مورد مشکل پیش اومده نمیکنم . وگرنه گفته ها زیاد هستش
حداقل اطلاعات سایتتون رو از طریق سایت
https://web.archive.org تا حدودی میتونید نجات بدین ;;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
key11
شما که گفته بودید پشت پرده داریم یک کارایی میکنیم فقط فعلاً نمیخ.ایم پابلیک شه الان تازه دارید میگید که اگر ازتون بخوان در اختیارشون میزارید ؟!
کجای قول واسط شما این بود که اگر سرور بنا بر اشتباه ایشون از بین رفت حداقل دیتای شما رو بدن میشن آدم خوبه ؟
مگر شرط به درستی کار فروشنده سرویس درست نیست ؟!
مگر نه اینکه شما هنوز (واقعاً )نمیدونید چه اتفاقی برای سرورتون افتاده
مگر نه اینکه این تاپیک به کفته شما برای اطلاع رسانی بوده پس باید اطلاع رسانی بشه که دوستان دیگه بدونن چیکار دارند میکنند
اگر بخوام رک باشم :
احساس میکنم شما به دلیل اینکه یه جورایی فکر میکنید دستتون زیر ساتور این واسط گرامی هست و براتون مهم تر از همه اینکه دیتاتون برگرده نمیخواید ریسک کنید و دردسر لج کردن واسط عزیز باعث اذیت شما میشه ، پس هیچ اسمی ازش نمیبرید؟
اگر واقعاً فکرتون و نظرتون بر این بوده که به دوستانتون در انجمن کمکی کنید آیا این حس به شما فشار نمیاره که الان باید فرد خاطی رو معرفی کنید ؟
آیا شما مصالح خود رو بر مصالح دوستانتان ارجح دونستید ؟! پس چرا تاپیک زدید ؟! اول تاپیک زدید ، بعد مصامحه کردید ؟!
و بسیاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگر
دوست خوبم من عرض کردم خدمتتون
من الان 16 میلیون اطلاعات تو این سرور واسه مشتریم دارم نمیتونم که بیخیال اون بشم اون بنده خدا داره سکته میکنه
لطفا شرایط بنده رو درک بفرمایید لطفا صبور باشید ببینیم اصلا اطلاعات بر میگرده یا نه !
فقط شکیبا باشید ببینیم چی میشه
ارادت
-
برای من مهم نیست واسط شما کیه
چون اگر به افشا گریه هم اسم ایشون هست و اطلاعاتشون در انجمن (همین الان سایتشون هم بالا نمیاد از دیشبه )
برام جای سواله که چرا شماها تا یه چیزی میشه میاید تاپیک میزنید بعد یهو تغییر رویه میدید .
اول فکر همه جار و بکنید بعد تاپیک بزنید.
هوای انجمن و استرس دار کردید این دو سه روزه ... چی برای انجمن و اعضاش به ارمغان آوردید ؟!!
غم از دست رفتن عزیز نیست که بخواید همدردی بشه باهاتون
واقعاً موندم تو کار خیلی از این پست ها و این مسائل
ما منتظر میمونیم شما سرورتون رو تحویل بگیرید بعد ببینیم هنوز هم امکان اعلام نام واسط شما هست یا نه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
key11
برای من مهم نیست واسط شما کیه
چون اگر به افشا گریه هم اسم ایشون هست و اطلاعاتشون در انجمن (همین الان سایتشون هم بالا نمیاد از دیشبه )
برام جای سواله که چرا شماها تا یه چیزی میشه میاید تاپیک میزنید بعد یهو تغییر رویه میدید .
اول فکر همه جار و بکنید بعد تاپیک بزنید.
هوای انجمن و استرس دار کردید این دو سه روزه ... چی برای انجمن و اعضاش به ارمغان آوردید ؟!!
غم از دست رفتن عزیز نیست که بخواید همدردی بشه باهاتون
واقعاً موندم تو کار خیلی از این پست ها و این مسائل
ما منتظر میمونیم شما سرورتون رو تحویل بگیرید بعد ببینیم هنوز هم امکان اعلام نام واسط شما هست یا نه .
دوست عزیز بهم فرصت میدید ؟
من مخلص شما هم هستم اما فعلا اطلاعات مهمتره از همه چی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
بنده اظهار نظری در مورد مشکل پیش اومده نمیکنم . وگرنه گفته ها زیاد هستش
حداقل اطلاعات سایتتون رو از طریق سایت
https://web.archive.org تا حدودی میتونید نجات بدین ;;)
سلام
دوست عزیز با کمک این سایت، اطلاعات دو ماه گذشته سایت نمایش داده میشه (هم انجمن و هم پرتال)
چجوری باید این کار را کرد؟
چه اطلاعاتی از این طریق بدست ما می آید؟
چجوری میشه به ورژن قابل نمایش در این سایت دسترسی پیدا کرد؟
مثلا این آدرس یکی از تاپیک هام هست و مقاله پیوستی را براحتی دانلود کردم:
https://web.archive.org/web/2013090....com/forums/thread-904-post-2203.html#pid2203
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geot
آقا هر کسی که می تونه به طریقی کمک کنه که بشه سایت را برگرداند، لطفا اعلام نماید.
اگر هم به نحوی این امکان هست ولی مستلزم صرف هزینه است، در پیام خصوصی اعلام نماید.
من دیگه از نت افراز کلا ناامید شدم، دیگه نه جواب تیکتی می دهند و نه تلفن ها را جواب می دهند
اینم نمونه ای از پشتیبانی شرکت های ایرانی بی تعهد، که به وقت نیاز ذره ای احترام و ارزش برای مشتری قایل نیستند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geot
آقا هر کسی که می تونه به طریقی کمک کنه که بشه سایت را برگرداند، لطفا اعلام نماید.
اگر هم به نحوی این امکان هست ولی مستلزم صرف هزینه است، در پیام خصوصی اعلام نماید.
من دیگه از نت افراز کلا ناامید شدم، دیگه نه جواب تیکتی می دهند و نه تلفن ها را جواب می دهند
اینم نمونه ای از پشتیبانی شرکت های ایرانی بی تعهد، که به وقت نیاز ذره ای احترام و ارزش برای مشتری قایل نیستند
جواب چی میخوای دوست عزیز؟!
یک بار گفت هارد سرور را برداشتند بردند ، تمام شد و رفت .
اگر هارد رو پس دادن اطلاعات شما رو بهتون میده ، کاملا واضحه . من نمیدونم شما جواب چیو میخواید .
-
میتونید از طریق زیر صفحات ذخیره شده سایتتون در گوگل رو بالا بیارید و ذخیره کنید.
بیشتر برای سایتهای شرکتی کاربرد داره.
اینو سرچ کنید تو گوگل:
site:yoursite.coom
بعد تمام صفحات ایندکس شده سایت شما در گوگل نشون داده میشه.
در آخر لینک هر نتیجه، یک فلش هست که روش کلیک کنید نوشته : ذخیره شده.
روی اون کلیک کنید تا صفحه ای که در گوگل ذخیره شده برای شما نمایش داده بشه بعد میتونید اون صفحه رو ذخیره کنید تو پی سی داشته باشید بعد از روی اون صفحات رو تو سایتتون بسازید.
نکته: اگر روی ذخیره شده کلیک کردید و دیدید لودینگ زیاد شد و صفحه بارگزاری کامل نمیشه، روی فقط متنی کلیک کنید تا باز شه. اینچوری لااقل به متن صفحه دسترسی پیدا میکنید.
تشکر فراموش نشود.;;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
جواب چی میخوای دوست عزیز؟!
یک بار گفت هارد سرور را برداشتند بردند ، تمام شد و رفت .
اگر هارد رو پس دادن اطلاعات شما رو بهتون میده ، کاملا واضحه . من نمیدونم شما جواب چیو میخواید .
جواب سوالاتی که توی تیکت پرسیده می شود.
خوب دیگه اینم از خصلت های ما ایرانی هاست که فقط رفیق روزهای خوشی هستیم و در صورت بروز مشکل
شرکت تنها منافع خود را می بیند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geot
جواب سوالاتی که توی تیکت پرسیده می شود.
خوب دیگه اینم از خصلت های ما ایرانی هاست که فقط رفیق روزهای خوشی هستیم و در صورت بروز مشکل
شرکت تنها منافع خود را می بیند.
شما مطمئن باشید برای هر شرکتی که مشکلی پیش می آید بیشتر از کاربران نگران هست و پیگیری میکند ، دلیل آن هم به خطر افتادن منافع مالی و شایعات احتمالی در پی بدنام کردن آن شرکت هست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnikdel
میتونید از طریق زیر صفحات ذخیره شده سایتتون در گوگل رو بالا بیارید و ذخیره کنید.
بیشتر برای سایتهای شرکتی کاربرد داره.
اینو سرچ کنید تو گوگل:
site:yoursite.coom
بعد تمام صفحات ایندکس شده سایت شما در گوگل نشون داده میشه.
در آخر لینک هر نتیجه، یک فلش هست که روش کلیک کنید نوشته : ذخیره شده.
روی اون کلیک کنید تا صفحه ای که در گوگل ذخیره شده برای شما نمایش داده بشه بعد میتونید اون صفحه رو ذخیره کنید تو پی سی داشته باشید بعد از روی اون صفحات رو تو سایتتون بسازید.
نکته: اگر روی ذخیره شده کلیک کردید و دیدید لودینگ زیاد شد و صفحه بارگزاری کامل نمیشه، روی فقط متنی کلیک کنید تا باز شه. اینچوری لااقل به متن صفحه دسترسی پیدا میکنید.
تشکر فراموش نشود.;;)
تشکر دکمه ای و کلامی من، تقدیم به شما دوست عزیز
راستش من بکاپ انجمنم که مال 20 روز پیش هست را دارم، پس قاعدتا نیازی به متن های انجمنم ندارم.
می مونه فایل های انجمنم...
بعد از اینکه یکی از عزیزان سایت :
https://web.archive.org
را معرفی کرد، من وارد سایت شدم و دیدم تاپیک های قدیمی سایتم را باز می کنه و حتی می تونم مثلا مقاله ای که در فلان پست قرارداده ام را دانلود کنم
پس یعنی فایل های توی آرشیو اون سایت هست که می شه دانلودش کرد
مثلا لینک زیر را ببینید:
https://web.archive.org/web/2013090....com/forums/thread-904-post-2203.html#pid2203
سوالم دقیقا اینه :
آیا راهی هست که بشه محتویات سایت را از طریق سایت فوق بدست آورد؟ یعنی یک جورایی بکاپ را از این سایت تهیه کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
شما مطمئن باشید برای هر شرکتی که مشکلی پیش می آید بیشتر از کاربران نگران هست و پیگیری میکند ، دلیل آن هم به خطر افتادن منافع مالی و شایعات احتمالی در پی بدنام کردن آن شرکت هست .
من به جرات می گویم که این گونه نیست.
چگونه است که تمامی کسانی که در این تاپیک شرکت کرده اند و دستی بر آتش دارند، از اینکه "نت افراز" بکاپ ها را در یک دیتاسنتر دیگر و در کشوری دیگر ذخیره نمی کرده،
ابراز شگفتی می کنند
آن وقت شرکت نت افراز ادعای فعالیت چندساله و جز 10 شرکت برتر را دارد تنها اعلام می کند که این رویدادی "غیرمنتظره" برای ما بوده!
آیا غیر از این است که مسئولیت پذیر نبوده و با اینکار سرمایه های مادی و معنوی عده ای را به باد داده است؟
اصلا گیریم حرفشان در مورد پلیس بازی درست باشد، بکاپ برگردانی را برای همین روزها اختراع نموده اند که اگر پلیس اومد، آتیش اومد، اشکال فیزیکی پیس اومد یا گربه اومد
هارد یک مشت آدم را خورد، بکاپی برای روز مبادای آن ها وجود داشته باشد.
-
توی گوگل سرچ کنیدcache:irangeotechnic.com
ایران ژئوتکنیک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geot
چگونه است که تمامی کسانی که در این تاپیک شرکت کرده اند و دستی بر آتش دارند، از اینکه "نت افراز" بکاپ ها را در یک دیتاسنتر دیگر و در کشوری دیگر ذخیره نمی کرده،
ابراز شگفتی می کنند
آن وقت شرکت نت افراز ادعای فعالیت چندساله و جز 10 شرکت برتر را دارد تنها اعلام می کند که این رویدادی "غیرمنتظره" برای ما بوده!
آیا غیر از این است که مسئولیت پذیر نبوده و با اینکار سرمایه های مادی و معنوی عده ای را به باد داده است؟
اصلا گیریم حرفشان در مورد پلیس بازی درست باشد، بکاپ برگردانی را برای همین روزها اختراع نموده اند که اگر پلیس اومد، آتیش اومد، اشکال فیزیکی پیس اومد یا گربه اومد
اگر هنگام خرید در قوانینشان ذکر شده که در دیتاسنتر دیگری بکاپ نگه داری میکنند حق با شماست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
راستش من بکاپ انجمنم که مال 20 روز پیش هست را دارم، پس قاعدتا نیازی به متن های انجمنم ندارم.
را معرفی کرد، من وارد سایت شدم و دیدم تاپیک های قدیمی سایتم را باز می کنه و حتی می تونم مثلا مقاله ای که در فلان پست قرارداده ام را دانلود کنم
مثلا لینک زیر را ببینید:
سوالم دقیقا اینه :
آیا راهی هست که بشه محتویات سایت را از طریق سایت فوق بدست آورد؟ یعنی یک جورایی بکاپ را از این سایت تهیه کرد؟
و یا از طریق سایتی که شما معرفی نموده اید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geot
ابراز شگفتی می کنند
هاست نت افراز- قوانین و شرایط
نقل قول:
نت افراز از کلیه داده های روی سرورها شامل فایلها، ایمیلها و پایگاه های داده به صورت هفتگی بکاپ می گیرد. ولی هیچگونه مسئولیتی در مورد صحت و بروز بودن آنها ندارد. به طور کلی مسئولیت بکاپ اطلاعات با خود کاربران بوده و همه کاربران می بایست پشتیبان کلیه اطلاعات مورد نیاز خود را در جایی غیر از تجهیزات و سرورهای نت افراز نگهداری نمایند. در صورت بروز هر مشکل و عدم توانایی بازگرداندن اطلاعات از آرشیو بکاپ هیچگونه اعتراضی مسموع نخواهد بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanix
اینا اومدن توی دوتا قسمت، دو تا چیز متفاوت نوشتند.
باید با یک کارشناس رسمی دادگستری در رشته کامپیوتر صحبت کرد، چون عناوین موجود در قانون مجازات های کشوری زیاد است، اعم از کلاهبرداری، فریب و ...
صرف 2 تا جمله نمی توانند شانه از مسئولیت خالی کنند، مثل زمانی که قبل از عمل جراحی از شما تعهد کتبی با امضا و اثر انگشت می گیرند
ولی اگر مشکلی برای بیمار پیش بیاد، می توانید از پزشک شکایت کنید و جریمه های سنگینی هم برای آن ها وضع می شود.
http://upload.tehran98.com/upme/uplo...65672ece41.jpg
http://upload.tehran98.com/upme/uplo...f7031307e2.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
اگر هنگام خرید در قوانینشان ذکر شده که در دیتاسنتر دیگری بکاپ نگه داری میکنند حق با شماست .
این دیگه به قوانین ربط نداره ! این به هوش و تجربه و اهمیت سرویس دهنده به اطلاعات مشتریان داره ! بنده شخصا مشتریانی دارم که حداقل حتما سرور مجازی از یه دستاسنتر مجزا برای بکاپ گیری از ما خواستن برای این کار.
خوب فردا دیتاسنتر آتش گرفت چی میشه ؟
-
درود
دوست عزیز چرا خود شما بکاپ تهیه نمیکنید ، بهتره که شما هر سروری که تهیه میکنید یه سرور هم از دیتاسنتر دیگه از کشور دیگه تهیه کنید و بکاپاتون رو در اون بریزید تا این مشکل براتون پیش نیاد.
امیاست که مشکلتون حل بشه.
-
منم اکانتم از بین رفته حالا امید وار باشیم به برگشتن اطلاعات یا بی خیال بشیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidghodrati
منم اکانتم از بین رفته حالا امید وار باشیم به برگشتن اطلاعات یا بی خیال بشیم .
شما هم نت افرازی بودی؟
دوستانی که از نت افراز سرویس داشتند و این مشکل پیش امده کیا هستند، بیاین دور هم جمع بشیم تا هم آماری داشته باشیم و هم همفکری.
-
بله منم نت افراز سرویس طلایی دیروز داشتیم ازش تعریف میکردیم
عروس تعریفی ....از اب دراومد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geot
مثلا لینک زیر را ببینید:
سوالم دقیقا اینه :
و یا از طریق سایتی که شما معرفی نموده اید.
فایلهای اتچ شده رو فکر نکنم بتونید بگیرید .
این جور سایتها با ربات فقط محتوای سایت رو ذخیره میکنند.
-