پاسخ : توان کشش این سی پی یو چقدره؟؟؟
سلام .
نقل قول:
ممنون از شما اشتباه نکنم اقای ابراهیمی بودید...
بله بنده ابراهیمی پور هستم .
نقل قول:
لازم به ذکره بنده هم اینا رو میدونستم شبکه و پهنای باند موردی نداره از نظر تامین کردنش صرفا کشش این سی پی یو مد نظر ماست که 100 تا سرور مجازی فرق نمیکنه چه رمی باشه از 64 گرفته تا 1 گیگ رو ساپورت کنه...
دوست عزیز ،
صحبت شما یک مقدار جای بررسی داره .
ممکنه یک vps با اجرای چندین برنامه رندرینگ و .. و یا اجرای یک پراسس ریل تایم ، کل ظرفیتها رو اشغال کنه . پس باید دقیقاً هدف مشخص بشه . قطعا با وجود تمام اینها هم باز نمیشه "عدد" به شما داد .
در این مواقع مشتری اینده رو مشخص میکنه . ممکنه سرورهای شما همه گیم سرور باشند ، در اون صورت گرافیک و رم و پردازنده نیاز هست ، یا ممکنه فایل سرور و وضع به کلی فرق کنه .
شما نمیتونید با تکیه بر اینکه سرعت انتقال اسمی 12800 مگابایت بر ثانیه رو از رم به پردازنده دارید ، به این دست پیدا کنید واقعا به این عدد خواهید رسید . قطعاً دستیابی یه 100% حدوداً هیچ وقت اتفاق نمیافته و از این رو پیشبینی تعداد برای شما کمی بیسیک میاد .
اینجا دوستان با اطلاعاتی که شما لطف میکنید انچه رو که مقدوره از لحاظ علمی به شما خواهند داد .
نقل قول:
والا اون موقع بعضی از همکاران گرامی که به خاطر درس و مدرسه دیگه فعالیت نکردند و رفتن دنبال کارشون با ادعایی که داشتن لقمه ی بزرگ تر از دهنشون بر میداشتن که خوشبختانه یا متاسفانه کلا جمع کردن و رفتن
بنده متاسفانه منظورتون رو از "همکاران" متوجه نشدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
سلام .
بله بنده ابراهیمی پور هستم .
دوست عزیز ،
صحبت شما یک مقدار جای بررسی داره .
ممکنه یک vps با اجرای چندین برنامه رندرینگ و .. و یا اجرای یک پراسس ریل تایم ، کل ظرفیتها رو اشغال کنه . پس باید دقیقاً هدف مشخص بشه . قطعا با وجود تمام اینها هم باز نمیشه "عدد" به شما داد .
در این مواقع مشتری اینده رو مشخص میکنه . ممکنه سرورهای شما همه گیم سرور باشند ، در اون صورت گرافیک و رم و پردازنده نیاز هست ، یا ممکنه فایل سرور و وضع به کلی فرق کنه .
شما نمیتونید با تکیه بر اینکه سرعت انتقال اسمی 12800 مگابایت بر ثانیه رو از رم به پردازنده دارید ، به این دست پیدا کنید واقعا به این عدد خواهید رسید . قطعاً دستیابی یه 100% حدوداً هیچ وقت اتفاق نمیافته و از این رو پیشبینی تعداد برای شما کمی بیسیک میاد .
اینجا دوستان با اطلاعاتی که شما لطف میکنید انچه رو که مقدوره از لحاظ علمی به شما خواهند داد .
بنده متاسفانه منظورتون رو از "همکاران" متوجه نشدم .
با تشکر از توضیحات مفیدی که دادید به اطلاعاتمون اضافه شد...
درسته دقیقا نمیشه گفت من چیز حدودی خواستم اساسا این سرور رو برای کولوکیشن در ایران میخوام خریداری کنم ولی برخی مسائل هستن که میخواستم مطمئن تر شم تا صرفه ی افتصادی این عمل رو بدونم در واقع بیشترین استفاده های سرور های ایرانی تا اونجایی که بنده مشاهده کردم کانتر سرور و هاستینگهای ایرانی و همچنین بالا آوردن سایت های ایرانی و برخی هم گیم سرور های متفاوت مشاهده شده...
حالا از سرورهای ویندوز اونقدر خبر ندارم که وضعشون چطوره ولی از اونجایی که شما تجربه ی بسیار زیادی دارید خواشحال میشم توضیحات بیتشری بدید تا هم دوستان و هم همکاران گرامی که اطلاعات کافی ندارند از جمله خود بنده اطلاعاتمون اضافه تر بشه.
منظورم از اون قسمت همکاران اشتباه تایپی بود یکی از همکاران که اونموقع خیلی لقمه ی بزرگی خواستن فکر کنم دیگه بدونید که بود اونموقع بیشتر علاقه خرید سرور داشت حالا دیگه اون مساله تموم شده...
بعد از اون 6 ماه استارت خوبی میخوایم بزنیم شاید باز مزاحمتون شدیم...
سلام .
نقل قول:
با تشکر از توضیحات مفیدی که دادید به اطلاعاتمون اضافه شد...
خواهش میکنم .
نقل قول:
درسته دقیقا نمیشه گفت من چیز حدودی خواستم اساسا این سرور رو برای کولوکیشن در ایران میخوام خریداری کنم ولی برخی مسائل هستن که میخواستم مطمئن تر شم تا صرفه ی افتصادی این عمل رو بدونم در واقع بیشترین استفاده های سرور های ایرانی تا اونجایی که بنده مشاهده کردم کانتر سرور و هاستینگهای ایرانی و همچنین بالا آوردن سایت های ایرانی و برخی هم گیم سرور های متفاوت مشاهده شده...
در بحث کولوکیشن شما باید یک اینده نگر باشید .
لذا توصیه میکنم اگر ممکن هست براتون یک سرور 2 یونیت خرید کنید تا در صورت نیاز به اینکه هارد ها رو افزایش بدید ، این امکان میسر باشه براتون .
همچنین تهویه این پردازنده ها هم هستش که مجدد توصیه میکنم کیس رو دو یونیت تهیه کنید و احیاناً ایرانی کاری نکنید و مادربرد رو هر جوری شده در یک کیس یک یونیت جا بدید !
در مورد هارد هم میتونید برای سیستم عامل ، یک ssd استفاده کنید و برای دیگر هاردها با توجه به تقسیمات خودتون ، از هاردهای اینترپرایز یا معمولی استفاده کنید . من فعلاً مدلی رو پیشنهاد نمیکنم . قطعا فکر نکنید استفاده از اینترپرایز حتماً بهره وری رو بالا میبره ، در شرایطی فقط برای شما استحلاک در بر خواهد داشت .
ترجیحاً یک sas یا ssd هم برای دیتابیس و پردازنده های ریل تایم مثل مای اس کیو ال و .. کنار بگذارید . چراکه اینچنین پردازشهایی باید کمترین لیتنسی رو در بر داشته باشه .
به این هم توجه داشته باشید اینجا ایرانه و یوزر نمیتونه از حداکثر قدرت هارد برای ترنسفر استفاده کنه به علت پهنای باند کمی که هستش .
رید رو پیشنهاد نمیکنم ، معمولاً رید کپی فقط هاردهای شما رو به هرز میده و عملاً کاربران خودشون مسئول بک اپ هستند و از فضای بک اپ که میبایست جداگانه خرید بشه استفاده کنند . انواع دیگر رید هم فکر نمیکنم اطلاعات اونقدر ها هم مهم باشه که بخواید تا 50% از فضا رو کم کنید تا سرعت بیشتری داشته باشید ، چراکه کلاینت ها در یک هارد ست اپ بشن بهتر هستش به نظر من .
رم رو هم با توجه به میزانش ، از ماژول های 8 یا 16 گیگابیتی استفاده کنید .
اگر از حالت 4 ماژول/cpu استفاده کنید چرا که این نوع پردازنده 4 کاناله هست و در این صورت پرفورمنس بیشتری خواهید داشت .
پاور هم اگر قصد خرید از خارج رو داری همین الان 2 تا پاور تهیه کنید تا بعدا در صورت سوختن یکی به دردسر نیفتید .
نقل قول:
بعد از اون 6 ماه استارت خوبی میخوایم بزنیم شاید باز مزاحمتون شدیم...
در خدمتتون هستم .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
سلام .
خواهش میکنم .
در بحث کولوکیشن شما باید یک اینده نگر باشید .
لذا توصیه میکنم اگر ممکن هست براتون یک سرور 2 یونیت خرید کنید تا در صورت نیاز به اینکه هارد ها رو افزایش بدید ، این امکان میسر باشه براتون .
همچنین تهویه این پردازنده ها هم هستش که مجدد توصیه میکنم کیس رو دو یونیت تهیه کنید و احیاناً ایرانی کاری نکنید و مادربرد رو هر جوری شده در یک کیس یک یونیت جا بدید !
در مورد هارد هم میتونید برای سیستم عامل ، یک ssd استفاده کنید و برای دیگر هاردها با توجه به تقسیمات خودتون ، از هاردهای اینترپرایز یا معمولی استفاده کنید . من فعلاً مدلی رو پیشنهاد نمیکنم . قطعا فکر نکنید استفاده از اینترپرایز حتماً بهره وری رو بالا میبره ، در شرایطی فقط برای شما استحلاک در بر خواهد داشت .
ترجیحاً یک sas یا ssd هم برای دیتابیس و پردازنده های ریل تایم مثل مای اس کیو ال و .. کنار بگذارید . چراکه اینچنین پردازشهایی باید کمترین لیتنسی رو در بر داشته باشه .
به این هم توجه داشته باشید اینجا ایرانه و یوزر نمیتونه از حداکثر قدرت هارد برای ترنسفر استفاده کنه به علت پهنای باند کمی که هستش .
رید رو پیشنهاد نمیکنم ، معمولاً رید کپی فقط هاردهای شما رو به هرز میده و عملاً کاربران خودشون مسئول بک اپ هستند و از فضای بک اپ که میبایست جداگانه خرید بشه استفاده کنند . انواع دیگر رید هم فکر نمیکنم اطلاعات اونقدر ها هم مهم باشه که بخواید تا 50% از فضا رو کم کنید تا سرعت بیشتری داشته باشید ، چراکه کلاینت ها در یک هارد ست اپ بشن بهتر هستش به نظر من .
رم رو هم با توجه به میزانش ، از ماژول های 8 یا 16 گیگابیتی استفاده کنید .
اگر از حالت 4 ماژول/cpu استفاده کنید چرا که این نوع پردازنده 4 کاناله هست و در این صورت پرفورمنس بیشتری خواهید داشت .
پاور هم اگر قصد خرید از خارج رو داری همین الان 2 تا پاور تهیه کنید تا بعدا در صورت سوختن یکی به دردسر نیفتید .
در خدمتتون هستم .
موفق باشید .
بازم ممنونم از اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتید این کانفیگی که الان من خدمتتون عرض میکنم خوبه یا به درد کار مجازی سازی نمیخوره:
Supermicro SC815 1U
SuperMicro X9DRW-iF
Cpu: Dual Intel Xeon E5-2620
H.D.D:4*2TB WD Black + 2*180GB SSD Intel
Ram : 8 x Hynix 8GB DDR3 1333 ECC
والله به علت درخواست سرامیه گذار شرکت فعلا واسه شروع از دیتاسنتر های ایرانی قراره استفاده کنیم و به خاطر اینکه قراره 2 یونیت کولو کنیم ( یکی برای مجازی سازی و دیگری هم برای هاستینگ)
دیگه نمیتونیم از سرور های یونیت استفاده کنیم چون هزینه ها برامون بیشتر از اون چیزی که پیش بینی کرده بودیم میشه و مجبوریم هزینه های سرور رو بالا ببریم ...
فقط یه سوال برام پیش اومده که برای اینکه بشه Virtual Memory رو استفاده کرد از چه چیزایی باید استفاده کرد تا بشه از مموری مجازی رو به حداکثر کشوند...
با توجه به اینکه پورت 100 مگ قراره دیتاسنتر در اختیارمون بذاره و اینکه کنترل پهنای باند بسیار سخت خواهد بود برای کنترل پهنای باند از چه برنامه اس استفاده بشه ؟
در ضمن برای تهیه ی بک آپ از سرورا از چه برنامه ای باید استفاده بشه؟؟؟
ممنون میشم اطلاعات دقیق تری در اختیار من و همکاران بذارید...
از مدیران خواهش میکنم تا تاپیک رو هرس کنن تا دیگر همکاران هم از اطلاعات استفاده کنن
سلام
این یه کانفیگ خیلی خوب هستش که من هم از این استفاده میکنم . ضمن اینکه حالا که شما دارید خرجش رو میکنید یه چند دلار بیشتر هزینه کنید و هاردهای REG4 تهیه کنید ...
اما در نظر داشته باشید حتماً از کیس دو یونیت استفاده بشه تا گرمای حاصل به خوبی منتقل بشه . ضمن اینکه تعداد هارد های شما هم 6 عدد هست و حتماً باید دو یونیت باشه
نقل قول:
دیگه نمیتونیم از سرور های یونیت استفاده کنیم چون هزینه ها برامون بیشتر از اون چیزی که پیش بینی کرده بودیم میشه و مجبوریم هزینه های سرور رو بالا ببریم ...
متوجه فرمایشتتون نشدم .
نقل قول:
فقط یه سوال برام پیش اومده که برای اینکه بشه Virtual Memory رو استفاده کرد از چه چیزایی باید استفاده کرد تا بشه از مموری مجازی رو به حداکثر کشوند...
ویرچوال مموری تا حدودی مثل کش عمل میکنه و یه واسط هست بین دیسک و رم که در دیسک واقع شده .
در نتیجه ها چه سرعت دیسک بیشتر باشه ، واکشی از ویرچوال مموری سریعتر رخ خواهد داد .
معمولاض هم سایز اون دو برابر رم ست میشه .
نقل قول:
با توجه به اینکه پورت 100 مگ قراره دیتاسنتر در اختیارمون بذاره و اینکه کنترل پهنای باند بسیار سخت خواهد بود برای کنترل پهنای باند از چه برنامه اس استفاده بشه ؟
در مورد squid تحقیق کنید در همین انجمن .
نقل قول:
در ضمن برای تهیه ی بک آپ از سرورا از چه برنامه ای باید استفاده بشه؟؟؟
خود سرور میتونه بک اپ تهیه کنه .
در صورتی که قصدتون بک اپ گیری از VM هست که برنامه ها و اسکریپ هایی نوشته شده که چون بنده کار نکردم نمیتونم توصیه ای کنم . گوگل کنید و مقایسه ...
موفق باشید .
بازم متشکرم از توضیحات مفیدتون...
نقل قول:
این یه کانفیگ خیلی خوب هستش که من هم از این استفاده میکنم . ضمن اینکه حالا که شما دارید خرجش رو میکنید یه چند دلار بیشتر هزینه کنید و هاردهای REG4 تهیه کنید ...
من در مورد هاردهای دیگه اونقدر اطلاعات ندارم ولی REG$تو سری وسترن دیجیتاله؟؟؟؟
نقل قول:
اما در نظر داشته باشید حتماً از کیس دو یونیت استفاده بشه تا گرمای حاصل به خوبی منتقل بشه . ضمن اینکه تعداد هارد های شما هم 6 عدد هست و حتماً باید دو یونیت باشه
خب آخه اونطوری هزینه ی کولو بیشتر میشه در ضمن تو سرورهای سوپر میکرو کودوم کیس 2 یونیت خوبه؟؟؟
نقل قول:
ویرچوال مموری تا حدودی مثل کش عمل میکنه و یه واسط هست بین دیسک و رم که در دیسک واقع شده .
در نتیجه ها چه سرعت دیسک بیشتر باشه ، واکشی از ویرچوال مموری سریعتر رخ خواهد داد .
معمولاض هم سایز اون دو برابر رم ست میشه .
برنامه ی خاصی برای فعال کردن و اختصاص Virtual Memory به هر سرور مجازی لازمه؟؟؟
نقل قول:
در مورد squid تحقیق کنید در همین انجمن .
ممنونم یه خورده کانفیگ این مورد سخت بود نگاه کردم دردسرهای زیادی داره ...
اگه از خود میکروتیک استفاده بشه میشه به هر یوزر یه اکانت هم برای مشاهده مصرفش داد؟؟؟
نقل قول:
خود سرور میتونه بک اپ تهیه کنه .
در صورتی که قصدتون بک اپ گیری از VM هست که برنامه ها و اسکریپ هایی نوشته شده که چون بنده کار نکردم نمیتونم توصیه ای کنم . گوگل کنید و مقایسه ..
تشکر کافی نبود دوباره ممنونم که اطلاعات کافی در اختیارم قرار دادید...
اگه آی دی یاهو دارید لطف کنید پ.خ کنید تا بیشتر ازتون راهنمایی بگیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_am
سلام دوستان Dual Intel Xeon E5-2620 چند تا سررو رو میتونه میزبانی کنه؟
با بدست آوردن میزان Clock rate پردازنده و تعداد هسته نمیشه گفت چندتا سرور میتونه میزبانی کنه
روی همین CPU میشه کلا 2 تا VPS میزبانی کرد روی یک پردازنده Core i3 هم شاید بشه 10 تا سرور میزبانی کرد.
بستگی داره میزان مصرف ماشین های مجازی چقدر باشه , که حتما هنوز این موضوع نفهمیده باشید.
کلا این پردازنده نسبت به قیمتی که داره نمیارزه , برای مجازی سازی حداکثر 12x2.0GHz قدرت و در حالت Overclock حداکثر 25,200MHz قدرت پردازش داره ,
معمولای روی این پردازنده رم کمتری از 64 گیگابایت نمیذارند و بنظرم بیشتر از 64 اصلا بازدهی مناسبی نداره.
ما قبلا همچین سروری با این پردازنده و 128GB رم داشتیم اما اصلا بازدهی مناسبی نداشت.
الان پردازنده ها L5520 هست با قیمت بسیار مناسب که اگر چند سرور با پردازنده Dual L5520 داشته باشید بازده 2 تا 3 برابر نسبت به Dual E5-2620 خواهد داشت.
سلام .
نقل قول:
الان پردازنده ها L5520 هست با قیمت بسیار مناسب که اگر چند سرور با پردازنده Dual L5520 داشته باشید بازده 2 تا 3 برابر نسبت به Dual E5-2620 خواهد داشت.
دوست عزیز من عملاً نمیدونم منشاء تفکر شما و یا ادله شما برای این موضوع چی میتونه باشه ، اما به نظر من کاملاً اشتباه هست .
پردازنده E5-2620 دارای 6 هسته 2 گیگاهرتزی هستش که در اور کلاک به 2.5 گیگاهرتز میرسه همون طور که خودتون فرمودید . اما تفاوت در این هست که با داشتن 4 ترد اضافی نسبت به پردازنده مورد نظر شما ، قابلیت این رو داره که 4 ترد بر ثانیه برای واکشی به پردازنده بفرسته . این مخصوصاً برای سرورها یک برگ برنده محسوب میشه . در سرورهایی که با داشتن چند ده VPS روشن ، و هر کلاینت در حال اجرا به طبع دارای چندین اکتیو پروسس ، انتظار خیلی مهم هست که E5-2620 به نسبت خیلی بهتر عمل میکنه بطبع . ( در حالت دو پردازنده ای ، یه 8 ترد افزایش پیدا میکنه )
در ثانی E5 از سری سندی بریج هست ، من اینجا نمیخوام این نسل از پردازنده ها رو توضیح بدم ، اما چیزی که بدیهی هستش اینکه این سری در دستورات حاوی اولویت بالاتر بهتر عمل میکنند و به همین دلیل باز هم برای سرورها یک پوئن مثبت هستش .
ثالثاً در این پردازنده از اینستراکشن AVX استفاده شده که خب به طبع در برنامه هایی که جدیداً ساخته میشه ، قدرت بیشتری رو به برنامه میده و مثل اینکه ما بخوایم برنامه های 8086 رو با فناوری کنونی مقایسه کنیم !
رابعاً در E5-2620 ما میتونیم از رمهای 1333 مگاهرتزی استفاده کنیم که به طبع از 1066 ها حدود 4گیگابیت بر ثانیه جهت واکشی سریعتر خواهد بود در حالت علمی . همچنین E5-2620 دارای 4 کانال جهت BW هست که در L5520 این مورد روی 3 کانال هستش .
خامساً E5-2620 دارای 16.5 مگابایت حافظه کش هستش که به نسبت L5520 با 9 مگ کش ، دارای قدرتی به مراتب بیشتر هستش .
و در اخر اینکه E5-2620 ذاتاً Safe Execute رو در خودش داره که برای سیستم عمال هایی که روی مود Protected وجود دارند ، باعث کنترل ذاتی خیلی چیزها و دسترسی ها میشه .
در اخر اینکه این یک قیاس مع الفارغ بود .
داشتن چندین سرور با شرایط بدتر ، نمیتونه یک سرور با شرایط بهتر رو زیر سوال ببره .
نقل قول:
برنامه ی خاصی برای فعال کردن و اختصاص Virtual Memory به هر سرور مجازی لازمه؟؟؟
معمولاً تمپلات برای سیستم عامل های کلاینت ها ساخته میشه که شما میتونید روی تمپلاتتون ، ویرچوال مموری رو که در System Properties وجود داره مقدار دهی مناسب کنید و برنامه ای لازم نیست . گوگل کنید .
نقل قول:
اگه از خود میکروتیک استفاده بشه میشه به هر یوزر یه اکانت هم برای مشاهده مصرفش داد؟؟؟
بله فکر کنم بشه . تا حالا روی VPS این مورد رو خودم انجام ندادم .
اما میتونید Squid+Mikrotik رو هم انجام بدید . چراکه حداقل یکسری چارت و ... هم دارید در این حالت ( یوزر اینترفیس )
نقل قول:
خب آخه اونطوری هزینه ی کولو بیشتر میشه در ضمن تو سرورهای سوپر میکرو کودوم کیس 2 یونیت خوبه؟؟؟
دوست عزیز ،
اگر پول اضافی دارید تا 4 ماه دیگه به دلیل دمای بیش از حد سرور خرج سخت افزار یا مجبور به خارج کردن سرور به دلیل داشتن حرارت بیش از حد از دیتاسنتر بشید ، میتونید هزینه یک یونیت اضافه ( که بدون برق و پهنای باند و ایپی خیلی کمتر از یک یونیت عادی میشه ) رو وارد هزینه هاتون نکنید ...
نقل قول:
من در مورد هاردهای دیگه اونقدر اطلاعات ندارم ولی REG$تو سری وسترن دیجیتاله؟؟؟؟
RE4 ، سهواً REG4 تایپ شد .
بله در برند وسترن دیجیتال قرار داره .
نقل قول:
اگه آی دی یاهو دارید لطف کنید پ.خ کنید تا بیشتر ازتون راهنمایی بگیرم
اگر سوال عمومی هست همین جا بفرمایید ممنون میشم .
با سلام دوباره
باز هم ازتون ممنونم بابت اطلاعات مفیدی که در اختیار بنده و دیگر دوستان قرار دادید...
ولی عرض نکردید یه سرور 2 یونیتی خریداری کنیم؟؟؟
واگه رحمت نباشه مشخصات فنی اون کیس رو هم لطف کنید
سلام .
نقل قول:
ولی عرض نکردید یه سرور 2 یونیتی خریداری کنیم؟؟؟
با توجه به عرایض بنده ، بله ، توصیه من استفاده از کیس دو یونیت هستش .
نقل قول:
واگه رحمت نباشه مشخصات فنی اون کیس رو هم لطف کنید
متاسفانه بنده نمیتونم برای شما کیسی رو پیشنهاد بدم به صورت عمومی ، چراکه شما باید با توجه به نیازتون کیس رو پیدا کنید .
با توجه به مادربرد انتخابی ، تعداد هارد و پاور و فن میتونید کیسهای دو یونیت زیادی که وجود دارند رو انتخاب کنید .
اگر نیاز بود میتونید برای این مورد پ.خ بفرستید با جزئیات کامل تا من پیشنهاداتم رو بهتون ارائه کنم .
موفق باشید