پاسخ : آيا ميدانستيد ؟ زرين پال، درگاه مستقيم و لوگوی سايت شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
خوب برای تاييد حساب زرين پال فرد ديگه خودشون بايد به شرکت مراجعه کنن.
کاربرانی که به شرکت مراجعه ميکنن قوانين سايت رو به صورت حضوری امضا ميکنن.
یعنی من الان به اسم خودم حساب باز کنم نمیتونم از اعتباد 2 اکانت دیگه ای که داشتم استفاده کنم؟
ادرس شرکت+ساعت کاری رو برای بنده میفرستید؟
قبلش نیاز به هماهنگی است؟
آدرس: يوسف آباد - کوچه 20 - پلاک 61
همه روزه از ساعت 10 تا 5 بعد از ظهر ميتونيد مراجعه کنيد.
نياز به هماهنگی قبلی هم نيست.
در مورد اعتبار اکانت ديگه اگر درگاه سايت انتقال داده بشه يا فرد قبلی تاييد کنه که با هم فعاليت ميکرديد مشکلی وجود نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
آدرس: يوسف آباد - کوچه 20 - پلاک 61
همه روزه از ساعت 10 تا 5 بعد از ظهر ميتونيد مراجعه کنيد.
نياز به هماهنگی قبلی هم نيست.
در مورد اعتبار اکانت ديگه اگر درگاه سايت انتقال داده بشه يا فرد قبلی تاييد کنه که با هم فعاليت ميکرديد مشکلی وجود نداره.
خب اون دوتا فرد قبلی که ازشون اکانت زرین پال دارم نمیدونن اینترنت چیه :d
چجوری تاییدم کنن؟
بعد طلایی شم چه مبلغی باید بدم؟
چقدر واریز به حسابم تسریع میشه نسبت به کاربری عادی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
خب اون دوتا فرد قبلی که ازشون اکانت زرین پال دارم نمیدونن اینترنت چیه :d
چجوری تاییدم کنن؟
بعد طلایی شم چه مبلغی باید بدم؟
چقدر واریز به حسابم تسریع میشه نسبت به کاربری عادی؟
به هر حال اونا در جريان اين موضوع بودن که شما داريد با اسمشون فعاليت ميکنيد. چون پول ها به حساب های بانکيشون واريز ميشده. الان هم يک نامه کتبی برای اين موضوع کافی هست.
اگر در سطح تاييد طلائی باشيد 8 تا 36 ساعت کاری بعد از درخواست واريز ميشه.
بهترين پيشنهاد اينه که فعلا درگاه رو برای سايتتون فعال کنيد و تو اين مدت نسبت به افزايش سطح تاييد طلائی اقدام کنيد.
بعد از فعال کردن درگاه روی سايتتون درخواست فعالسازی درگاه مستقيم کنيد همکاران راهنمائی های لازم و زمان فعالسازی رو به شما اعلام ميکنن.
واریز خیلی کند و درصد خیلی بالایی دارید. کی طمع تون رو کم تر کنید نتایج بهتری می گیرید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SUNSERVERS
واریز خیلی کند و درصد خیلی بالایی دارید. کی طمع تون رو کم تر کنید نتایج بهتری می گیرید!
1.
ادب مرد به زدولت اوست.
2.
قوانين سايت زرين پال و سياست کاری زرين پال متفاوت هست و هدف اصلی زرين پال تضمين تراکنش ها هست. به همين خاطر هست که مشتريانی که با زرين پال اشنائی دارن زمانی که ميخوان از سايتی که آشنائی
ندارن پرداخت کنن درگاه زرين پال رو انتخاب ميکنن.
3.
ضمن اينکه شرايط ارتقا به سطح تاييد طلائی هم وجود داره که کاربران ميتونن نسبت به افزايش سطح تاييد به طلائی اقدام کنن.
4.
اين تاپيک در مورد درگاه مستقيم زرين پال هست. لطفا اگر در مورد اين موضوع سوالی داريد مطرح کنيد. برای ساير موارد در تاپيک های مربوط به اين موضوع پيگيری کنيد. در خدمتتون هستيم. (البته در صورت رعايت ادب)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
1.
ادب مرد به زدولت اوست.
2.
قوانين سايت زرين پال و سياست کاری زرين پال متفاوت هست و هدف اصلی زرين پال تضمين تراکنش ها هست. به همين خاطر هست که مشتريانی که با زرين پال اشنائی دارن زمانی که ميخوان از سايتی که آشنائی
ندارن پرداخت کنن درگاه زرين پال رو انتخاب ميکنن.
3.
ضمن اينکه شرايط ارتقا به سطح تاييد طلائی هم وجود داره که کاربران ميتونن نسبت به افزايش سطح تاييد به طلائی اقدام کنن.
آفرین این جمله رو خودتون تکرار کنید تا یاد بگیرید اولا انتقاد پذیر باشید وقتی ۵۰ نفر همین مساله رو عنوان کردند. ثانیا شما که از مردم پول می گیرید وظیفه دارید جواب بدید نه اینکه مزخرف جواب بدید.
به جای بی ادبی و نمایش شعورتون طمع تون رو کم کنید، این جینگولک بازی ها دلیل نمیشه کارمزدی معادل خون باباتون بگیرید. مفت خوری هم اندازه داره.
استاد تضمین تراکنش رو مگه پارس پال نداره ؟ پی لاین مگه نداره؟ اونا چرا این قدر مثل زرین پال مزخرف نیستند؟ من برداشت می زنم ۱۰ روز دیگه واریز می کنید تضمین جیب جنابعالی هست یا من و خریدارم؟؟؟ شما به چه حقی پول من رو ۱۰ روز تو جیبت نگه میداری بعد میای اینجا ..... می گی؟!!! کارمزدت که هیچی پول خودمون رو هم میخایم بگیریم باید التماس کنیم؟!! خوبه والا!!! توبه کن برادر این عین ***ی و کلاهبرداری هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
4.
اين تاپيک در مورد درگاه مستقيم زرين پال هست. لطفا اگر در مورد اين موضوع سوالی داريد مطرح کنيد. برای ساير موارد در تاپيک های مربوط به اين موضوع پيگيری کنيد. در خدمتتون هستيم. (البته در صورت رعايت ادب)
شما تو کدوم تاپیک شد جواب ما رو بدید؟! پاس بدید این ور و اون ور. ادب رو تو مگه رعایت می کنی که از بقیه انتظار داری؟! شما که شعور صحبت با مشتری نداری چطور درگاه میدی دست ملت؟ مشتری ازت انتقاد میگنه بهش میگی بی ادب؟!!!! جالبه. سیستم جالبی دارید شما!!!