استارتر بن شده
نمایش نسخه قابل چاپ
استارتر بن شده
کیفیت سرویس دهی شون بسیار عالی هست..
درضمن به دلایل دیگه بن شدند باهاشون صحبت کردم گفتند مدت بن 12 روز هست که 6 روز دیگه آزاد میشن
چندمین سرور رو هم از ایشون بخاطر کیفیت عالیشون خریداری کردیم از فرانسه
:113:
من فیدبکای دوستان رو دیدم رفتم ازشون خریدم. 4 روز اول پورت خراب بود. گفتن عوض میکنیم. بعد 4 روز تو اخبار سایت زدن داریم سرور رو منتقل میکنیم و از ساعت 10 سرویس ها قطع میشن. در صورتی که من از ساعت 9 تا 2 شب به سرور ریموت کرده بودم و کار میکردم. فکر کنم منو یادتون رفته منتقل کنید!!!!!!
اگرم منتقل کردید که فکر نکم. این پورتش از قبلی هم بدتره سرعت اپلود بالای 2 مگ نمیره. در صورتی که اشغال ترین سرور مجازی هایی که گرفتم سرعت اپلودشون با دانلودشون بالای 10 هستن.
پنلVsphare هم 4 روزه قطع و هنوز درست نشده. الانم میخواستم اینا رو تیکت کنم که سایتتون دان هست. تو 24 ساعت فکر کنم فقط 5 دقیقه سایتتون وصله!!
ببین اقا محترم حیف جناب مدیر سایت بن هستند به علت سوتفاهمی که بوده... و پاسخگو نیستند من وظیفه خودم دونستم از تهمت های الکی که میزنید رو روشن کنم...چون خیلی وقته میشناسمشون...
اولا اگه سرویس ها خوب نبود این همه به قول خودت فیدبک خوب نمیومد و شما اولیش نمیبودی.... من خودم الان 2 ساله اینارو میشناسم یه بار هم سایتشون دان نشده مشتریان قدیمیشون شاهد هستند بپرسید:71: بعد قطعی الان هم چون هاستشون رو سرور ovh بوده و دیتا سنتر اومده بیشتر سرور های اختصاصی رو قطع کرده که میتونید از دوستای گل که از اونا سرور دارند بپرسید ..
اونم من شاهدم تا همین الان که ساعت تقریبا 5 صبح است دارن رسیدگی میکنند...
سرور کانادا من شخصا دارم ازشون حتی یکی از دوستام هم از اون خرید کرده سرور بعد 6 ساعت انتقالی که دادند.... اصلا دان نشده بوده و الان هم دان نیست ... بنده با همین سرور که شما میگی با سرعت 40-45 مگابایت دانلود دارم ( خواستی بگو عکس بذارم ) پس الکی خواهشا صحبت نکن... و تهمت نزن مشکلی داری بی چاره از صبح تا شب پشت یاهو ...تیکیت جوابگو هستند بهشون بگو... الکی میای تهمت میزنی ..میری که چی؟!!
خدارو شکر لایو سرور رو همه میشناسند و همه راضی هستند .....
امیدوارم وجدانت راحت باشه... عمو جان
یا علی
الان اصلا مشخص نیست که شما یکی از کارکنانشی.!!!!!!!!!!!!!
خدایی اصلا ادرس لایو سرور رو میدونی که میگی هیچ وقت دان نیست!
Sent from my Xperia Live with Walkman using Tapatalk 2
اقای عزیز چرا اینقدر جو میدی؟
خوب سایتشون داون هست دیگه.
از دیشب هم سرور من با اینکه اپ هست اما سرعتش خیلی پایینه بطوری که نمیتونم یه فایل 350 مگی رو از سرور دانلود کنم.سرعت دانلودم 10 کیلو بایته.
اما باز هم می گم با توجه به سرویس دهی ایشان و سابقه خوبشون من هنوز هم بابت این مشکلات شکایتی ندارم و مطمئنم بزودی حل خواهد شد.
خداییش سرورهای خوبی دارند این مشکل برای هرکسی ممکنه پیش بیادش فکر کنم یک کمی هم حق به ایشون بدید بد نیستش یکمی صبر کنید درست میشه