پاسخ : چگونه یک شرکت هاستینگ راه اندازی کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mjb424
سلام دوستان عزیز
من در مورد سرور ها و مطالب مرتبط به آن چیز زیادی نمی دونم.
می خوام یه شرکت برای میزبانی وب راه اندازی کنم.
اگه لطف کنید و به سوالاتم پاسخ بدید ممنون میشم.
به چه چیزایی نیاز دارم؟ مثلا سرورم چی باشه؟ چطوری پهنای باند بگیرم (از مخابرات؟)؟ آیپی ولید ؟
چه دستگاهها یا نرم افزارهایی باید استفاده کنم؟ برای امنیت؟ سرعت؟ مدیریت و ...
کسی میدونه هزینه تقریبی اون چند میلیون میشه؟
راستی مثلا اگه من 20 ترابایت پهنای باند بخوام باید چی داشته باشم؟ اصلا چطوری پهنای باند میگیرن و کم و زیادش میکنن و تحویل مشتری میدن؟
ببخشید سوالات زیاده ... من هرچی سرچ میکنم نحوه نصب و پیکربندی سرور رو میدن ولی میخوام بدونم اگه بخوام این شرکت رو راه اندازی کنم چه مراحلی رو باید پشت سر بزارم.. مخصوصا چه سخت افزارهایی باید بگیرم و امنیت و این چیزا رو چطوری تامین کنم ...
ممنون میشم یه توضیح کامل بدین... مطمئن هستم این مطالب به درد خیلیا که مثل من علمشو ندارن میخوره... بازم تشکر
برای شروع فکر هزینه ی زیاد نباشید چون اولش همش ضرره و کسب تجربه
با حداقل ها شروع کنید
1- یک دامنه com برای دی ان اس های اختصاصی و دریافت نمایندگی هاست با این دامنه از سایر دامنه های بین المللی هم میتونید استفاده کنید مثل net org info us و غیره = 40000 تومان
2- یک دامنه ir برای سایت اصلی و پرتال مشتریان و نصب اسکریپت پشتیانی هاستینگ whmcs (توصیه می کنم برای نصب و فارسی سازی whmcs از طریق گسترش دهندگان وب ونون اقدام کنید چون فارسی ساز و پشتیبانی بهتری دارند و برای لایسنس اسکریپت از طریق فراسو اقدام کنید چون به همراه لایسنس ماهانه نمایندگی و ماژول ثبت دامنه های آی آر هم ارائه می کنه)
هزینه ی نصب و فارسی سازی تقریبا 50000 تومان و هزینه ی لایسنس ماهانه 35000 تومان البته اگه پول کافی دارید لایسنس نامحدود بگیرید تقریبا یک میلیون تومان
3- حتما برای شروع نمایندگی هاست لینوکس cpanel بگیرید سایر کنترل پنل ها هم خوب هستند ولی بازار و مشتری ها بیشتر طالب هاست cpanel هستند = شروع از ماهانه 10000 تومان
4- برای درگاه پرداخت آنلاین میتونید به بانک ملت مراجعه کنید که نسبت به سایر بانکها شرایطش آسونتره البته از سایتهایی مثل پارس پل و پی لاین هم میتونید درگاه پرداخت بگیرید که معتبر هستند
توضیحات اضافی
*سایت اصلی و پرتال مشتریان رو بر روی هاست های داخل ایران راه اندازی کنید که سرعت دسترسی بالاتری دارند
*برای این گفتم از دو دامنه استفاده کنید که اگه مشکل یا قطعی برای سرور نمایندگی پیش اومد مشتریان به پرتال پشتیانی دسترسی داشته باشند و یهو سایت و سرور با هم از دسترس خارج نشن
*دنبال ثبت شرکت نباشید چون
1- موفق نمیشید
2- در ابتدای کار که هیچ درآمدی ندارید ثبت شرکت فقط باعث افزایش هزینه هاتون میشه و معلوم نیست بعد از گذشت چند ماه باز هم بخواید این کار رو ادامه بدید یا پشیمون بشید
* و در آخر اینکه لازم نیست برای شروع کار نحوه نصب و پیکربندی سرور رو بلد باشید چون اون خودش دنیاییه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bamba
برای شروع فکر هزینه ی زیاد نباشید چون اولش همش ضرره و کسب تجربه
با حداقل ها شروع کنید
1- یک دامنه com برای دی ان اس های اختصاصی و دریافت نمایندگی هاست با این دامنه از سایر دامنه های بین المللی هم میتونید استفاده کنید مثل net org info us و غیره = 40000 تومان
2- یک دامنه ir برای سایت اصلی و پرتال مشتریان و نصب اسکریپت پشتیانی هاستینگ whmcs (توصیه می کنم برای نصب و فارسی سازی whmcs از طریق
گسترش دهندگان وب ونون اقدام کنید چون فارسی ساز و پشتیبانی بهتری دارند و برای لایسنس اسکریپت از طریق
فراسو اقدام کنید چون به همراه لایسنس ماهانه نمایندگی و ماژول ثبت دامنه های آی آر هم ارائه می کنه)
هزینه ی نصب و فارسی سازی تقریبا 50000 تومان و هزینه ی لایسنس ماهانه 35000 تومان البته اگه پول کافی دارید لایسنس نامحدود بگیرید تقریبا یک میلیون تومان
3- حتما برای شروع نمایندگی هاست لینوکس cpanel بگیرید سایر کنترل پنل ها هم خوب هستند ولی بازار و مشتری ها بیشتر طالب هاست cpanel هستند = شروع از ماهانه 10000 تومان
4- برای درگاه پرداخت آنلاین میتونید به بانک ملت مراجعه کنید که نسبت به سایر بانکها شرایطش آسونتره البته از سایتهایی مثل
پارس پل و
پی لاین هم میتونید درگاه پرداخت بگیرید که معتبر هستند
توضیحات اضافی
*سایت اصلی و پرتال مشتریان رو بر روی هاست های داخل ایران راه اندازی کنید که سرعت دسترسی بالاتری دارند
*برای این گفتم از دو دامنه استفاده کنید که اگه مشکل یا قطعی برای سرور نمایندگی پیش اومد مشتریان به پرتال پشتیانی دسترسی داشته باشند و یهو سایت و سرور با هم از دسترس خارج نشن
*دنبال ثبت شرکت نباشید چون
1- موفق نمیشید
2- در ابتدای کار که هیچ درآمدی ندارید ثبت شرکت فقط باعث افزایش هزینه هاتون میشه و معلوم نیست بعد از گذشت چند ماه باز هم بخواید این کار رو ادامه بدید یا پشیمون بشید
* و در آخر اینکه لازم نیست برای شروع کار نحوه نصب و پیکربندی سرور رو بلد باشید چون اون خودش دنیاییه
کاملا موافقم
با سلام شما میتونید با خرید یک نمایندگی هاست شروع به فروش هاست نمایید و بعد از اینکه مشتری های شما زیاد شد به سرور مجازی یا اختصاصی انتقال بدید /// اگر شما از سرور اختصاصی بگیرید میتونید شروع به فروش سرور مجازی هم بکنید
دوستان و همکاران عزیز سلام
کامنتهای شما را خواندم ولذت بردم وکلی از مطالب شما استفاده کردم.
در مورد اینکه چگونه میتوانیم یک دیتا سنتر و یا شرکت هاستینگ بسازیم باید بگم این آرزو قلبی من هم هستش و آرزو کردن گناه نیست ولی احتیاج به یک تیم داره که من در دوستان ایرانی خودم فکر نمیکنم شدنی باشه . دلیلش رو هم رخصت دهید نگویم .
ولی بدم نمیاد کمی اطلاعات در اختیار شما بگذارم
تیم ما قصد داشتیم یک کاری برای دوستان در ایران انجام بدیم که تا حالا کسی انجام نداده باشه و یک سایتی خلق کنیم که با سرعت بسیار بالا هم دانلود کنید و هم آپلود و مجانی بدون محدودیت و و و و............
هنوز در حال انجام این پروژه هستیم ولی چیزی حدود 750 گیگ فایل را که در سرور آپلود کرده بودیم را مجبور به پاک شدنش شدیم . البته که ما مثل شما فایل تو سرور آپلود نمیکنم که وقت زیادی از ما بگیرد ما با سرعت 16 گیگ در ثانیه فایل آپلود میکنم این هم لینـــــک فیلمـــــــــش :113: تمام اینها را گفتم که اگر قصد همچین کاری را دارید باید این ریسک را بکنید که تیم فدرال کنترل کپی رایت سرور ما رو بلاک کرد به از اروپا به امریکا زنگ زدیم و گفتیم اینها فقط فیلم و سریال و نرم افزارهای ایرانی هستند و کپی رایت ندارند گفتند ما تحقیق میکنیم و اگر راست گفته باشید سایت شما باز میشود . فردای آن روز باز شد ولی دوباره تا آمدیم باقی فایلها را آپ کنیم سایت قطع شد دوباره تماس گرفتیم هاستینگ به ما گفت که دیتا بیس شما زیاد شده و شما بیشتر 2 گیگ از دیتا بیس استفاده کرده اید . از ما برای یک سال هزینه 37 دلاری در ماه را گرفتند که MY SQL سایت را افزایش دهند . سایت راه افتاد دوباره تا آمدیم آپلود کنیم قطع شد . سر شما را درد نمیارم آنها در هنگام ثبت نام سایت یا وب سرور میگویند ترافیک نا محدود فضا نا محدود و غیره بعد متوجه میشی تا آپلود فایلهای شما زیاد میشوند همان تکنیسین ها شما را به فدرال کپی رایت میفروشند که از شر شما خلاص شوند . من با تمامی شرکت های بزرگ کار کردم در واقع با ابر هاستینگ ها این هم لینکهاشون
1and1.com - Professional solutions for Website, Domain, Hosting
http://www.networksolutions.com
The Best Web Hosting | Fast Professional Website Hosting Services - Bluehost
ولی دوستان این شرکتها جزع دروغ به شما چیزی نمیفروشند ولی ما از پس آنها بر میام
اگر خواستید با ما مشورت کنید و تجربیات خودمون رو در اختیار شما بگذاریم به خدمتگذاری حاضریم از این صفحه با ما تماس بگیرد در خدمت شما خواهیم بود .
https://www.facebook.com/pages/Anony...76112672403441
یا حق به امید اینکه روزی این مشکلات در کشور ما حل بشه
اون شرکت دروغ نگفته و شماهم البته تقسیری ندارید ولی خوب تو این دنیا هرچیزی محدود هست درسته اون شرکت گفته نامحدود ولی نه به این معنی که هرچه قدر دوست داریم مصرف کنیم متاسفانه بعضی از ما ایرانی ها اینجوری هستیم خود من هم جزوشونم هرچیزی رو دوست داری پیش از حد استفاده کنیم اون شرکت هم نامحدود میده ولی به شرطی که شخص سوءاستفاده نکنه اگر اینجوری بود گوگل هم سایتشو منتقل میکرد رو این سرورها ولی خوب هارد محدوده - رم محدوده - سیپیو محدوده و اون شرکت هم تقسیری نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anonymous-Persian
دوستان و همکاران عزیز سلام
کامنتهای شما را خواندم ولذت بردم وکلی از مطالب شما استفاده کردم.
در مورد اینکه چگونه میتوانیم یک دیتا سنتر و یا شرکت هاستینگ بسازیم باید بگم این آرزو قلبی من هم هستش و آرزو کردن گناه نیست ولی احتیاج به یک تیم داره که من در دوستان ایرانی خودم فکر نمیکنم شدنی باشه . دلیلش رو هم رخصت دهید نگویم .
ولی بدم نمیاد کمی اطلاعات در اختیار شما بگذارم
تیم ما قصد داشتیم یک کاری برای دوستان در ایران انجام بدیم که تا حالا کسی انجام نداده باشه و یک سایتی خلق کنیم که با سرعت بسیار بالا هم دانلود کنید و هم آپلود و مجانی بدون محدودیت و و و و............
هنوز در حال انجام این پروژه هستیم ولی چیزی حدود 750 گیگ فایل را که در سرور آپلود کرده بودیم را مجبور به پاک شدنش شدیم . البته که ما مثل شما فایل تو سرور آپلود نمیکنم که وقت زیادی از ما بگیرد ما با سرعت 16 گیگ در ثانیه فایل آپلود میکنم این هم
لینـــــک فیلمـــــــــش :113: تمام اینها را گفتم که اگر قصد همچین کاری را دارید باید این ریسک را بکنید که تیم فدرال کنترل کپی رایت سرور ما رو بلاک کرد به از اروپا به امریکا زنگ زدیم و گفتیم اینها فقط فیلم و سریال و نرم افزارهای ایرانی هستند و کپی رایت ندارند گفتند ما تحقیق میکنیم و اگر راست گفته باشید سایت شما باز میشود . فردای آن روز باز شد ولی دوباره تا آمدیم باقی فایلها را آپ کنیم سایت قطع شد دوباره تماس گرفتیم هاستینگ به ما گفت که دیتا بیس شما زیاد شده و شما بیشتر 2 گیگ از دیتا بیس استفاده کرده اید . از ما برای یک سال هزینه 37 دلاری در ماه را گرفتند که MY SQL سایت را افزایش دهند . سایت راه افتاد دوباره تا آمدیم آپلود کنیم قطع شد . سر شما را درد نمیارم آنها در هنگام ثبت نام سایت یا وب سرور میگویند ترافیک نا محدود فضا نا محدود و غیره بعد متوجه میشی تا آپلود فایلهای شما زیاد میشوند همان تکنیسین ها شما را به فدرال کپی رایت میفروشند که از شر شما خلاص شوند . من با تمامی شرکت های بزرگ کار کردم در واقع با ابر هاستینگ ها این هم لینکهاشون
1and1.com - Professional solutions for Website, Domain, Hosting
http://www.networksolutions.com
The Best Web Hosting | Fast Professional Website Hosting Services - Bluehost
ولی دوستان این شرکتها جزع دروغ به شما چیزی نمیفروشند ولی ما از پس آنها بر میام
اگر خواستید با ما مشورت کنید و تجربیات خودمون رو در اختیار شما بگذاریم به خدمتگذاری حاضریم از این صفحه با ما تماس بگیرد در خدمت شما خواهیم بود .
https://www.facebook.com/pages/Anony...76112672403441
یا حق به امید اینکه روزی این مشکلات در کشور ما حل بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3245
سلام
در مرحله اول صحبتم بهتون پیشنهاد میدم اگر حرفه ندارید، اقدام نکنید، اصلا... (توی قرآن آیه ای نداریم که هرکس مؤس دستش گرفت، باید شرکت هاستینگ داشته باشه)
در مرحله دوم، اگر قصدتون محکم است و با هیچ چیز دیگری بجز هاستینگ ارضاء نخواهید شد، خوب راه بندازید!، امالطفا لطفا لطفا به خریداران نگید که 4سال هست توی این کار هستید و 8 سال هم بدون سایت فعالیت داشتید، 60 سال هم پدربزرگ داشتین توی اینکار.
اگر اینکار را بکنید، وضعیت ایران به همین صورت خواهد بود که هست.
لظفا ناراحت نشید، واقعیت است.
ارادت
قصد اسپم ندارم
اما شما اصلا میفهمین چی منویسید اگر میفهمید
براتون متاسفم
سلام
دوست عزیز با توجه که این مطلب مال 1 سال نیم پیش ولی ایشون درج کردن
لظفا ناراحت نشید، واقعیت است.
دیگه....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mjb424
سلام دوستان عزیز
من در مورد سرور ها و مطالب مرتبط به آن چیز زیادی نمی دونم.
می خوام یه شرکت برای میزبانی وب راه اندازی کنم.
اگه لطف کنید و به سوالاتم پاسخ بدید ممنون میشم.
به چه چیزایی نیاز دارم؟ مثلا سرورم چی باشه؟ چطوری پهنای باند بگیرم (از مخابرات؟)؟ آیپی ولید ؟
چه دستگاهها یا نرم افزارهایی باید استفاده کنم؟ برای امنیت؟ سرعت؟ مدیریت و ...
کسی میدونه هزینه تقریبی اون چند میلیون میشه؟
راستی مثلا اگه من 20 ترابایت پهنای باند بخوام باید چی داشته باشم؟ اصلا چطوری پهنای باند میگیرن و کم و زیادش میکنن و تحویل مشتری میدن؟
ببخشید سوالات زیاده ... من هرچی سرچ میکنم نحوه نصب و پیکربندی سرور رو میدن ولی میخوام بدونم اگه بخوام این شرکت رو راه اندازی کنم چه مراحلی رو باید پشت سر بزارم.. مخصوصا چه سخت افزارهایی باید بگیرم و امنیت و این چیزا رو چطوری تامین کنم ...
ممنون میشم یه توضیح کامل بدین... مطمئن هستم این مطالب به درد خیلیا که مثل من علمشو ندارن میخوره... بازم تشکر
هرچند قديميه ولي واقعياتِ ديگه :دي
با سلام،
با توجه به اينكه هيچچيزي نميدانيد، ورود به اين عرصه با سرور اختصاصي را پيشنهاد نميكنم چون از اصول امنيتي مطلع نيستيد و ممكن هست باعث نابودي سايتهايزيادي شويد!
با يكبار كانفيگ حل نميشه :دي
اينم بذاريد جزء واقعيات :دي