پاسخ : دنبال همکار برای فروش وی پی اس و ارائه خدمات لطفا مدیران سرور و افرادی که سرور اختصاصی دارند
[QUOTE=msmhost.net;737295]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mailgenral
به نکته ای بس ظریف اشاره کردیا=))][/QUOTE
سلام من هر جوره فکر کردم دیدم اصلا منطقی نیست !؟ به هیچ وجه در نهایت به این ضربالمثل مزخرف اما به همون اندازه معنی دار رسید !>
ببخشید از همه اما من شنیدم آدم زن ش........یک داشته باشه مال شریک نداشته باشه !؟
کسی هم که توانایی پرداخت سرور اختصاصی روداره قطعا توانایی پرداختشو داره نیازی به شریک نداره !؟
================================================== ==============
در پاسخ به شما باید بگم که از ضرب المثل شیرین شما بسیار ممنون هستم به هر حال همه جوره شنیدیم شما هم گل گفتید اما در ادامه اگه کامل پست ها را میخوندید چنین مثالی را نمیزدید یک خرید سرور اختصای به صورت شخصی انجام نمی شود به دو دلیل یک کار اصلی ما میزبانی و سرور اختصاصی نیست دو تعداد کاربر ما مشخص نیست که خریداری کنیم درضمن مبلغ یک سرور نسبتا خوب نهایتا 400 هزار است که تنها پول برای ما مهم نبوده که شما تنا توجه به پول کردید خدا را شکر تا الان موفق بودیم و دنبال یک شرکت یا همکار هستیم که بتوانیم با شرایط ذکر شده همکاری داشته باشیم طی گفته های قبلی هم قرارداد ما با بانک پاسارگاد بسته شد و مشکل تاخیر پرداخت هم برطرف شده است. در هر صورت منتظر پیشنهادات برای همکاری هستم نه انتقاد البته در صورتی که برای پیشرفت کاری باشد مشکلی نیست
دوست من خنده من واسه عوض کردن جو بود وگرنه شرایط شما قابل درک هست البته جلب اعتماد دیگران با این شرایط سخت است...:(
پاسخ : دنبال همکار برای فروش وی پی اس و ارائه خدمات لطفا مدیران سرور و افرادی که سرور اختصاصی دارند
mailgenral جان از لطف شما بسیار ممنون هستم نه دوست عزیز اشتباه از من بود من می خواستم پست زیاد نزنم دو پست را یکی کردم و جواب را دادم شما اقا هستی داداش من در مورد اعتماد من می خوام کار کنم نمی خوام برای همکارم یا کسی که می خواهم کار کنم مشکلی درست کنم چون خودم هم دارم ارائه سرویس می کنم و نمی خواهم فقط یک ماه با هم همکاری کنیم در ضمن فکر کنم نماد اعتماد با توجه به شرایطی که داره نسبتا خیلی از شرایط برای اعتماد را فراهم کرده باشه اخه برای ارائه نماد تمامی مدارک مورد نیاز و مهم را دارند و قابل نمایش است پس امیدوارم شرکت مناسبی یا فردی که قابلیت اعتماد به ما را با توجه به سیاست کاری خودش را داره پیدا کنیم و همکاری کنیم با سپاس از لطف تمامی دوستان
با تشکر از دوستان و محبت همه دوستان برای اینکه آن دسته از افرادی که لطف کردند و پست دادند و حتی اس ام اس یا تماس تلفنی با من داشتند باید عرض کنم که سروری از کشور انگلیس به 32 گیگ رم خریداری شد که به امید خدا در هفته اول فروش خوبی داشتیم و سرور تکمیل شد البته دیگه خبری از یوزر نیست نمی دونم چرا شاید چون قیمت ها را تغییر دادیم در هر صورت می خواستم از همه دوستان تشکر کنم امیدوارم همیشه موفق باشید