پاسخ : دوستان فعال وب هاستینگ تالک درمورد دیتا سنتر datashack نظر بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
اگر اینی که شما میگی حقیقت داشته باشه و واقعا بعد از 3 و 10 روز جواب دادن حرفی نیست ولی میشه یه عکس از تیکت جواب داده نشده بزارید!؟
10 روز؟!!!
این یوزر parsavps اسپمره :71:
زیاد پیگیر نباش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
اگر اینی که شما میگی حقیقت داشته باشه و واقعا بعد از 3 و 10 روز جواب دادن حرفی نیست ولی میشه یه عکس از تیکت جواب داده نشده بزارید!؟
10 روز؟!!!
عزیز من خودم را از ایران معرفی کردم اصلا جوابم را ندادن تا حالا
گفتم از فرانسه هستم بعد از 3 روز جواب دادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
leonr2
این یوزر parsavps اسپمره :71:
زیاد پیگیر نباش
این دوستمون هم چیزی واسه گفتن ندارند می خواهند به 100تا برسند یوزره دیگه را مسخره می کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parsavps.com
این دوستمون هم چیزی واسه گفتن ندارند می خواهند به 100تا برسند یوزره دیگه را مسخره می کنند
من اگه میخواستم به 100 تا برسم که تو این 1سالی که عضوم میرسیدم نه مثل شما که 1ماه نمیشه عضو شدی :))
من دیگه حرفی ندارم :-h
الان اینجا محل بحث شده ؟
+
در مورد این دیتاسنتر می تونم بگم که با زمان کمی که باهاشون کار کردم ولی مشکلی نبوده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak~vps
با سلام
لطفا نظر بدید
به اسپم و دیداس گیر میده
پورت خوبی داره
پشتیبانی خوبی داره
بعضی ها هستن خودشون رو نماینده ی این دیتاسنتر اعلام کردن . بهتره از اونا بپرسید بهتر جوابتون رو میدن .
البته فعلا که خبری ازشون نیست فقط بلدن هر کی از این دی سی تعریف میکنه براش لایک بزنن 8-}
بسیار ارزان و عالیست و سرورهای با کیفیتی دارند.... تنها مشکلش اینه که هر هفته یکی دو تا هاردش میسوزه :66: فقط همین!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
بسیار ارزان و عالیست و سرورهای با کیفیتی دارند.... تنها مشکلش اینه که هر هفته یکی دو تا هاردش میسوزه :66: فقط همین!!
دقیقا، قیمت فوق العاده خوبی داره، دیگه باید دیتاسنتر های گرون فروش مثل سینگ هاپ درشون تخته بشه
فقط غیر از سوختن هارد ابیوز اول هم بیاد سرور بای بای :-|
دلمون خوش بود هتزنر جمع کرده بازار ok میشه، خب نشد، هیچ گند زد به بازار!
http://www.webhostingtalk.ir/f34/73042/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
بعضی ها هستن خودشون رو نماینده ی این دیتاسنتر اعلام کردن . بهتره از اونا بپرسید بهتر جوابتون رو میدن .
البته فعلا که خبری ازشون نیست فقط بلدن هر کی از این دی سی تعریف میکنه براش لایک بزنن 8-}
ایرانی نمایندهی رسمی آمریکایی :-d
جل الخالق !!!
2 روز امدم توی انجمن خودم رو کشتم گفتم آقا نرید پشیمون میشید، به جای اینکه 2 نفر بیان از تجربه ای که به دست آوردم استفاده کنند (تجربه ای که بیش از 1 ملیون باعث ضرر بنده شد رو با اینکه مجونی دادم به افراد) هیچ، امدند کوبیدند تو سرم، هر چیم دهنشون در امد بارمون کردند ...
آلان خود کسی که این دیتاسنتر رو وارد بازار کردهُ 48 ساعت در حال طرف داری از این دیتاسنتر بوده آلان به من میگه تو حرف نزن که من مو سفید کردم با این دیتاسنتر 8-}
سلام
دیتاشک روی ابیوز خیلی گیره /:)