وقتی برای سایت هاستینگ دلیل عدم تایید میزنن "عدم استفاده از هولوگرا وزارت ارشاد بر روی محصولات" انتظار دیگه ای هم دارین؟ باید بریم اون سر دنیا روی سرور برپسب بزنیم :) تا خیالشون راحت باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
ی پولی بودجه ای چیزی بوده - زدن بردن خوردن رفت دیگه اینقدر پیشو نگیرید - چی تا حالا کامل راه افتاده که این دومیش باشه ؟ جدی گرفتید داستان رو اینا هم خودشون رو دست بالا گرفتن . توجه نمیکردید شاید دقایقی به فکر میرفتن ( خیلی بعیده ! ) که نکنه باید راه حل های جالبتر و بهتری هم باشه واسه ارائه یا دعوتشون کنیم متقاضیان رو ( شما دوستان رو میگم ) و جلسه ای بزاریم و از خودشون بپرسیم به هر حال دستشون تو کاره بهتر از ما میدونن. ما خودمون نمیزاریم احترام خودمون حفظ بشه . سیستم فشار هم میبینن جواب میده راحت اینا هم مثل بقیشون. بی پاسخ - بی مسئولیت - بینظم و ... -
بچه ها اگه نماد با ادرس خونه بدیم کارشناس میفرستن خونه؟
سیستم ها رو بررسی میکنند؟
خوب من ادرس خون هرو دادم و نماد موقت هم گرفتم و الان ایمیل اومده که باید مدارک فیزیکی ر.و بفرستم
میترسم بیان خونه و سیستم رو بگردن خب هزار تا فیلم و عکس شخصی تو این سیستم هستش!!
دوستان با کدوم شماره تماس گرفتین. به ما گفتن ارسال فیزیکی مدارک رو انجام بدین و اطلاع بدین. ما هم همینکارو کردیم. الان 20 روزه هیچ خبری ازشون نیست
راستی گفتم اینجام بگم شاید واسه بقیه جالب باشه در نهایت حدود 4 روز پیش بود ایمیلهارو چک میکردم دیدم برای دوباره اومده که فلان جای سایت و درست کنید رفتم چک کردم دیدم پروندم برگشته :-|
الانم نماد مارو تایی کردن و منتظر تایید جایگاه نماد موقتیم که رو سایت نمایش داده بشه
کلا خدا شفا بده
هنوز کار شما درست نشده ؟
ایا برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی نیازی به صرف هزینه است ؟