پاسخ : پیش فروش سرور + اطلاع رسانی شرکت هاست پولیس
سلام کدوم یک از این سرور ها را برای انکد ویدیو پیشنهاد می دین مجازی سازی نمی خوایم . و اینکه هارد هم میشه اول کار حجم بالاتر بگیریم ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverland.ir
با سلام خدمت شما جناب آقاي راستگو
امكان ارائه 20 ترابايت ترافيك ماهانه(10ترا بايت پيش خريد) براي هر سرور وجود داره؟هزينه چقدر اضافه ميشه؟
ممنون
سلام
بله این امکان هست.
هزینه 10 ترابایت 70 دلار میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agarb98
لطفا شرایط کولو رو بفرمایید تا سخت افزار مورد نیاز تهیه و ارسال شه .
هزینه کولو، 60 دلار برای 1 آمپر برق و 1 یونیت فضای رک.
هزینه آی پی 50 سنت به ازای هر آی پی (قابل ارائه در بلاک های متفاوت)
هزینه پهنای باند بسته به میزان مصرف شما بصورت توافقی
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر شماره تلفن پیام خصوصی کنید تا با شما تماس بگیریم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام
جناب راستگو کسایی که قبلا ازتون سرور داشتند الان سرورها داخل این دیتاسنتر قرار داره ؟
هنوز خیر، از دیروز فاز اول جابجایی رو شروع کردیم. به کلیه مشترکینی که با ما سرویس دارند اطلاعیه داخلی میدیم برای جابجایی به همراه گزینه هایی که پیش رو دارند برای نحوه جابجایی که خودشون راحت تر هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koorosh_kabir
سلام کدوم یک از این سرور ها را برای انکد ویدیو پیشنهاد می دین مجازی سازی نمی خوایم . و اینکه هارد هم میشه اول کار حجم بالاتر بگیریم ؟!
X3440 برای encoding خوب هست. بله این امکان هست. بفرمائید چه میزان هارد لازم دارید که بتونم کمکتون کنم.
نزدیک 2 ترا بایت اگه بخوایم این سرور را کولو کنیم هزینه های سخت افزاری و شما به چه صورته ؟! ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
X3440 برای encoding خوب هست. بله این امکان هست. بفرمائید چه میزان هارد لازم دارید که بتونم کمکتون کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koorosh_kabir
نزدیک 2 ترا بایت اگه بخوایم این سرور را کولو کنیم هزینه های سخت افزاری و شما به چه صورته ؟! ممنون
هزینه سخت افزار بسته به نوع سخت افزار از 1170 به بالا در میاد که میتونید در 3 قسط پرداخت کنید.
هزینه کولو ماهانه 60 دلار برای 1 آمپر برق و 1 یونیت فضا
هزینه پورت 100 مگ رایگان
پهنای باند مصرفی توافقی
آی پی 50 سنت.
3 فایل پیوست
چند عکس از اولین کابینتی که از آی وب به سینپتیکا جابجا شد.
فایل پیوست 7988فایل پیوست 7989فایل پیوست 7990
سلام . من می خواهم یک سایت و انجمن با بازدید 20000 یونیک و حدود 100000 لود صفحه در روز ایجاد کنم .
همچنین می خواهم یک کلاس آموزش آنلاین برای حدود 60 یوزر ایجاد کنم که به صورت تصویری و صوتی با استاد صحبت کنند و با توجه به اینترنت ایران باید سرعت سرور خوب باشد
سوال اول : می خواهم بدانم سرور با چه مشخصاتی برای این کار نیاز است و هزینه اجاره آن ماهیانه چقدر است ؟
سوال دوم : اگر بخواهیم این سخت افزار را شما در آنجا تهیه و نصب و راه اندازی کنید هزینه های زیر چگونه است :
هزینه سخت افزار سرور ؟
هزینه نصب و راه اندازی ؟
هزینه کولو؟
هزینه های دیگر مانند پهنای باند و پورت ؟
سوال سوم : از آنجایی که ما مسئول امنیتی برای سرور نداریم آیا شما امنیت سرور و فایروال و بحث پشتیبانی رایگان دارید یا هزینه دارد . اگر هزینه دارد لطفا تک تک هر کدام را بیان بفرمایید .
سوال چهارم: اگر نماینده ای در تهران دارید لطفا معرفی بفرمایید
سوال پنجم : با توجه به اینکه سرعت دانلود در ایران عموما 128 کیلوبیت است ، و افراد بیش از این نمی توانند سرعت داشته باشند ، آیا سرعت و پورت بالای دیتا سنتر شما تاثیری در دانلود در ایران دارد یا خیر ؟
لطفا این موضوع را د رنظر داشته باشید که ما می خواهیم کار را تازه شروع کنیم و اطلاعاتمان راجب سرور بسیار پایین است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nokte
سلام . من می خواهم یک سایت و انجمن با بازدید 20000 یونیک و حدود 100000 لود صفحه در روز ایجاد کنم .
همچنین می خواهم یک کلاس آموزش آنلاین برای حدود 60 یوزر ایجاد کنم که به صورت تصویری و صوتی با استاد صحبت کنند و با توجه به اینترنت ایران باید سرعت سرور خوب باشد
سوال اول : می خواهم بدانم سرور با چه مشخصاتی برای این کار نیاز است و هزینه اجاره آن ماهیانه چقدر است ؟
سوال دوم : اگر بخواهیم این سخت افزار را شما در آنجا تهیه و نصب و راه اندازی کنید هزینه های زیر چگونه است :
هزینه سخت افزار سرور ؟
هزینه نصب و راه اندازی ؟
هزینه کولو؟
هزینه های دیگر مانند پهنای باند و پورت ؟
سوال سوم : از آنجایی که ما مسئول امنیتی برای سرور نداریم آیا شما امنیت سرور و فایروال و بحث پشتیبانی رایگان دارید یا هزینه دارد . اگر هزینه دارد لطفا تک تک هر کدام را بیان بفرمایید .
سوال چهارم: اگر نماینده ای در تهران دارید لطفا معرفی بفرمایید
سوال پنجم : با توجه به اینکه سرعت دانلود در ایران عموما 128 کیلوبیت است ، و افراد بیش از این نمی توانند سرعت داشته باشند ، آیا سرعت و پورت بالای دیتا سنتر شما تاثیری در دانلود در ایران دارد یا خیر ؟
لطفا این موضوع را د رنظر داشته باشید که ما می خواهیم کار را تازه شروع کنیم و اطلاعاتمان راجب سرور بسیار پایین است .
زیر پست شما پاسخ سوالاتتون رو دادم.
ما در ایران نماینده نداریم ولی امین و محافظ منافع داریم که می تونید در محل حاضر بشید و باهاشون صحبت کنید و قرارداد امضا کنید.