پاسخ : گول وي پي اس با قيمت ارزونو نخوريد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
الان دقت کنین ما واقعا داریم خودمونو بیچاره میکنیم این رقابت اخر به خودمون ضرر میزننه
یک سوال یعنی شما فکر میکنین الآن ضرر نمیگزنیم؟
آخر نداره که ما الآن داریم ضرر میزنیم به خودمون کارمون به آخر نمیکشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OnlineServers
یک سوال یعنی شما فکر میکنین الآن ضرر نمیگزنیم؟
آخر نداره که ما الآن داریم ضرر میزنیم به خودمون کارمون به آخر نمیکشه
اقا این حرف هارو ول کن فقط حرف اصلی من : اقا یک کارگر ساده الان ساعتی داره پول میگیره الانم ماشالا قیمتا انقدر رفته بالا .......
ایا ما وقتمون به اندازه ی اون بنده خدا ارزش نداره ؟ بیشترمون از صبح تا ساعت 2-3 شب چشمونو وقتمونو میزاریم واسه اینکه مشتریامون راضی باشن
به جای رقابت در قیمت رقابت رو بزاریم سرو کیفیت و پشتیبانی کیا موافقن ؟
من که از آخر این هفته لیست قیمت هام بیرون میاد رم 1 گیگ رو بین 30-35 قیمت گذاری میکنم. هرکسی هم که با افزایش قیمت موافقه اینجا اعلام کنه.
اگه کسی خواست همراهی کنه. اگه نه که موفق باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
تعطیلاته و مدارس تعطیل شده دوست عزیز.. زیاد جوش نخور فصل تابستون همینطوری wht ..
ربط به تعطيلات نداره .هر كي بخواد ***ي كنه تو هر زماني مي كنه.
كلا به نظر من يه نرخنامه بايد بزنيم كه همه طبق اون بفروشن و اون خود كاربره كه انتخاب كنه از كجا بگيره ( بين هزار راهي گير نميفته كه واسه هزار تومن بره از يه جا ديگه بگيره)
اينجوري بحثي رو قيمت نميمونه ديگه،تمام رقابت ميفته رو كيفيت كه كجا بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
اقا این حرف هارو ول کن فقط حرف اصلی من : اقا یک کارگر ساده الان ساعتی داره پول میگیره الانم ماشالا قیمتا انقدر رفته بالا .......
ایا ما وقتمون به اندازه ی اون بنده خدا ارزش نداره ؟ بیشترمون از صبح تا ساعت 2-3 شب چشمونو وقتمونو میزاریم واسه اینکه مشتریامون راضی باشن
به جای رقابت در قیمت رقابت رو بزاریم سرو کیفیت و پشتیبانی کیا موافقن ؟
کارگران ساده برای ما محترم اند و خیلی هم برای من ارزش دارن من یک سوال دارم
ما خیر سرمون درس خوندیم و وقت گزاشتیم یاد گرفتیم و یاد دادین
الآن کار گر ساده زیر30 تومن در روز نیست و این که صبح ساعت 8 تا 5 بعد از ظهر کار میکنن حالا وسطش صبحانه و ناهار هم دارن
خدا وکیلی این پولی که ما در میاریم با این وقتی که میگذاریم قابل مقایسه است؟
نیست والا
بیاین مردونه روی سرور ها مون سودی داشته باشیم همین جوری نفروشیم یه قیمت خریئ اینجوری فقط خر کاری برامون میمونه
البته برای یک عده بی وجدان خیلی سادست میان به قیمتی ارزون میخرن بعدش آفر ارزون میدن یک ماه کار میکنن بعدش ساپورت و یوزر و .. ر. بیخیال میشن اره روی هر وی پی اس 3 تومن بخوره اور سل هم که بکنه که میکنه راحت پولش رو درمیاره:d
ما هم موافقیم ولی بهتره با مدیر و بزرگان انجمن مشورتی کنیم که اگه قرار باشه کاری انجام بشه با تصمیم درست و ایده های بهتر انجام بشه حتما اقای امیر و swat تجربه ی بیشتری دارند و بهتره اول با این دو بزرگوار صحبت کنیم
فقط دوستانی که موافق این داستان هستن دگمه ی تشکر رو بزنین تاپیک زیاد شلوغ نشه اگه دیدیم بیش تر از 50 تا شد (فک کنم 50 تا خوب باشه) حتما پیگیر موضوع میشیم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
ما هم موافقیم ولی بهتره با مدیر و بزرگان انجمن مشورتی کنیم که اگه قرار باشه کاری انجام بشه با تصمیم درست و ایده های بهتر انجام بشه حتما اقای امیر و swat تجربه ی بیشتری دارند و بهتره اول با این دو بزرگوار صحبت کنیم
فقط دوستانی که موافق این داستان هستن دگمه ی تشکر رو بزنین تاپیک زیاد شلوغ نشه اگه دیدیم بیش تر از 50 تا شد (فک کنم 50 تا خوب باشه) حتما پیگیر موضوع میشیم
با تشکر
همين نرخنامه رو ميگي؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ekrami
كلا به نظر من يه نرخنامه بايد بزنيم كه همه طبق اون بفروشن و اون خود كاربره كه انتخاب كنه از كجا بگيره ( بين هزار راهي گير نميفته كه واسه هزار تومن بره از يه جا ديگه بگيره)
اينجوري بحثي رو قيمت نميمونه ديگه،تمام رقابت ميفته رو كيفيت كه كجا بهتره
اين كار شدني نيست. بازار آزاد هستش. تو رو ، به يه قيمتي ميدن تو ، تو بازم ارزون ميدن. يعني ارزون خريد كردن ارزون ميدن. يا سياست كارشيشون اينه.نميشه گفت.
"هر ارزوني نشانه بد بودن نيست ، هر گروني هم نشانه با كيفيت بودن نيست".
تو هر صنفي بايد فرد فروشنده منصف باشه و گرنه قيمت مخرب بده براي بدست گيري بازار غير منصفانه و غير انساني هستش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
damashi
کلا من اینجا به سرور ها و افر های این سایت که نگاه میکنم هر کس میاد قیمت زیر میده یا المان هست یا فرانسه همچین هنری هم نمیکنن رم یک رو 10 میدن و مدعی ارزون فروشی هم هستن که اونم طرف به قول شما میاد کالا لیمیت میکنه طرف سرور میده رم رو لیمیت میکنه که هیچ سی پی یو رو میکنه 200 مگاهرتز خب این قیمتش همینه دیگه اصلا ارزشش هم بیشتر از این نیست مگه کل سی پی سرورش چی هست
بهتره بگیم Hetzner و OVH ...