شما اول تاپیک به طور کامل بخون بعد پست بده!!!
موضوع اصلا سر چند روز گذشته نیست!
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین راه اینه که کسی که وایمکس مبین نت جیبی داره بیاد تو منطقه شما جاهایی که زیاد استفاده دارید برید ببینید آنتن دهیش چطوره من کرج هستم و اتفاقا یکی از دوستان عامل مجاز فروش مبین نت هست میدونم که مودم رو تحویل میدادند و مهلت تست به مشتری میدادند بعد اگه راضی بود از سرویس اونو تو سیستم ثبت میکردند و قطعی میشد کار به تهران هم میتونن مودم بدن اگه آدرس کرج داشته باشید.
من از همین دوستم گرفتم مودم های جیبی چون مال کره هست نه چین کیفیتش خیلی بهتر از مودم های دیگه هست تنها ایرادش نداشتن پورت شبکه هست و باید با وای فای بهش کانکت بشید ولی خیلی عالی هست خوب هم آنت میده کرج که واقعا کار من رو راه انداخته من از اونجا تو زمینه ویپ هم کار می کنم یه سرور ویپ راه انداختم برای دفترم و تلفن ها منتقل میشه روی ویپ و وقتی بیرون هم هستم با استفاده از مودم وایمکس به دفتر کار وصل هستم و جواب تلفن ها رو میدم. با توجه به مشکلات اینترنت ایران میشه گفت خوب هست ولی واقعا به پای اینترنت ارمنستان نمی رسه که اونجا ما سرعت 3 مگابایت داشتیم نا محدود و واقعی با ماهی 45000 تومان که الان دوستانم که اونجا هستند می گن شده 8 مگابیت در ثانیه سرعت و جی پی ار اس 2 مگابیت بر ثانیه داشتیم روی موبایل و واقعا خیلی عالی بود من اینترنت به اون سرعت تو ایران ندیدم با اینکه الان اینترنت 2 مگابیت ای دی اس ال دارم و وایمکس ولی انگار نصف ارمنستان سرعت داره.
سلام
منم شاتل دارم مشکللی ندارد حتی تهرانم من ناراضی ندیدم از سرویسشون چون خودم کارمند شرکت شاتل در نمایندگی شهرمون هستم تهران هم رفتم نا رضایتی از مشترکانش ندیدم به هر حال شاید مشکلاتی نظیر نویز زیاد برروی خط این مشکلات پیش میاورد که افت سرعت می اندازد برروی سرویس ها و همچنین خرابی های زیادی . شاتل مشکلاتی قبلا داشته که در این چند سال من ازشون سرویس دارم مشکلی ندیدم ;)\
موفق باشید
من Wimax 1MB مبین نت دارم واقآ عالی هست. پیشنهاد می کنم که سذویس 1 ساله بگیرین که مودم رایگان بهتون بدن ;)
Good Luck
نیازمنن فوری به متخصص سرور free pbx وحل مشکل E1با سلام من از یه شرکت ویزایی هستم و یه سرور e1 دارم که تلفنهی مشتریان رو از طریغ free pbx va tarank b به کشور دیگه ای منتقل میکنه حالا از روزه قبل یه اورری میده و بوق مشغول و احتیاج به یه متخصص دارم فققط اینکه ما تاامشب حتما بااید وصل بشیم واتز لحاظ هزینه ام از خجالتتون در میام واینکه اون کسی که با ماکار میکرد رفت خارج کشور وماا به یه نف
رم احتیاج داریم با تشکر 09213981822 0912144532
شاتل جدیدا قیمت ها رو کاهش داده و همینطور مسیک رو کم کرده ( سرعت رو کم کرده)
وایمکس من شنیدم سرعتش تعریفی نداره باید ببینید که انتن دهیش چطور هست
شما ببینید دید دکل وایرلس به شما انتن دهی داره وایرلس بگیرید
از اینترنت پیشگامان کویر بگیرید یا از پارس انلاین که سرعتشون واقعا عالی هست
:-| تاپیک دوسال پیش اپ میکنید که چی الان؟
سلام.
فکر کنم از باز کردن تاپیک های قدیمی برخورد کنن . مدیران لطفا تاپیکو ببندین :x