پاسخ : افر فوقعلاده از سرور گیگا. هزینه ماه اول با تخفیف.
خوب بازم كه شما امدید، با اینکه این موضوع اصلا بشما مربوط نمیشه، و بحث بین دو خریدار های گیگا بود.
آقای یار محمدی تا ساعت حدود ۱۱ به وقت آلمان در سایت انلاین بودن . این هم مدرک : ... امروز, 10:47 PM
به هر صورت، باز هم شما لفظ نماینده رو تکرار کردی، كه من هم ۱۰۰ بار گفتم گیگا نماینده نداره.
در مورد حرفی كه میزنید، مواظب باشید، كه چه میفرماید.
بنده هم از ایشون دلیل خواستم، ایشون جواب نداده فروم را ترک کردن.
لطفا وقتی كه چیزی نمیدونید نباید بیاد و چیزی بگید. اگر ام مثالی باشه، خود آقای یار محمدی میان توضیح میدان، و نیاز به وکیل وصی نداره ؛)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
دیر تشریف میارید !
اقای محمدی رفتند خوابیدند اما من قول می دهم بیشتر 5 تا سرور ندارید همه هم اجاره ای است !
در هر حال کاری نداریم اما خوب جناب محمدی شفاف سازی کرد و شما هیچ مدرکی را ارائه نکردی که بدرد دوستان بخوره ! در حالت کلی کار شما دارای ابهاماتی که روشن نشد اما با همین صحبت هایی که شد یک چیزهایی معلوم گردید !
همیشه یک نماینده خوب اثبات می کنه که چگونه خرید می کنه با چه کسانی کار می کنه ! این گونه که شما صحبت کردی هر کس یک سوتی ازت گرفت ! بعدم شما می روی دنبال سوتی اونها !!!!!!
اقا جناب محمدی یک صحبتی کرد شما باید اثبات کنی حرف ایشون اشتباه است نه مثلا پاسخ بدهید شما چه نماینده ای هستی که نمی توانی اطلاعات من را از گیگا بگیری ... :53:
من که خودم اصلا تا حالا مستقیم با گیگا کار نکردم اما بر اساس صحیت هایی که شد حرف شما بدون دلیل مدرک بود و هیچ و پوچ ! :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
خوب بازم كه شما امدید، با اینکه این موضوع اصلا بشما مربوط نمیشه، و بحث بین دو خریدار های گیگا بود.
آقای یار محمدی تا ساعت حدود ۱۱ به وقت آلمان در سایت انلاین بودن . این هم مدرک :
... امروز, 10:47 pm
به هر صورت، باز هم شما لفظ نماینده رو تکرار کردی، كه من هم ۱۰۰ بار گفتم گیگا نماینده نداره.
در مورد حرفی كه میزنید، مواظب باشید، كه چه میفرماید.
بنده هم از ایشون دلیل خواستم، ایشون جواب نداده فروم را ترک کردن.
لطفا وقتی كه چیزی نمیدونید نباید بیاد و چیزی بگید. اگر ام مثالی باشه، خود آقای یار محمدی میان توضیح میدان، و نیاز به وکیل وصی نداره ؛)
=))=))=))=))=))
مردم از خنده ! الان 4 تا تاپیک هست من دارم یک چیز دیگه می گوییم از تاپیک صحفه دوم شما داری تکرار می کنی نماینده نداره گیگا !
بیخیال ! خودشون اگر خواستند میاند ادامه می دهند !
موفق باشید ، من زیاد سر در نمی یارم !
در ضمن من وکیل کسی نیستم ، یشون یوزرش قبلا مشکل داشت که به من گفتند اینها را کپی کنم داخل انحمن زیر تاپیک شما ، منم انجام دادم ! بعد هم برای رفع مشکل به سجاد پیغام دادم .... مشکل حل شد .
یا علی (:|
سلام مجدد.
جناب آقای یار محمدی ، من دیشب خیلی انتظار کشیدم كه شما علارغم اینکه در فروم تشریف داشتین، بیان و سوال و درخواست گفت شد را انجام بدید. و این هم كه شما یک دفه یک مبحث رو كه خودتون شروع کردین رو ول میکنید، کره پسندیده به حساب نمیاد.
در مورد اون موضوع كه عرض کردید، بنده هیچی از کلکسیون های گیگا نمیدونم، و برق را ... . همه متوجه شدیم كه شما برق مصرفی رو الکی فرمودید، و این به اون دلیل هاست كه تا بحال با سرور های کلو و راک های اختصاصی کار نکرده اید.
همانطور كه دوستان عزیز مشاهده میکنن. این دوستمون هم عرض کردن كه فقط خود سی پی یو این مقدار برق مصرف میکنه، و بقیه موارد یک سرور باید از آسمون برق بیاره و یا اینکه در خود سرور یک تلید کننده برق داشته باشه، كه بتونه برق مصرفی رو تامین کنه. پس اون حرف شما به خودتان بر میگردد. نه به من.
من باز هم منتظر جواب شما هستم. امیدوارم كه در گفت های خود نمانده باشید. و اگر اینگونه باشه، معلوم میشه كه قصد شما از شروع عیب پست ها چی بود :)
همیشه موفق باشید، در تمامی مراحل کاری و زندگیتان :63:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BestServer.IR
من هم خوشحال میشم كه شفاف سازی کنید، و ادعای خودتون رو ثبت کنید، و بگید كه اگر كه بهترین moshtarishoon هستید، نمیتوانید اینفو من را از گیگا بگیرید؟ یعنی به شما این همه بی اعتماد هستن كه نمیگن من کی هاستم و کجا هاستم ؟؟؟؟ و اینکه خودتون دیدید كه هامین دوستتون گفت شما نماینده رسمی هستین :) كه بده اینکه من گفتم گیگا نماینده نمیده، شما گفتی من نگفتم و منظورم این بود. از این هم بگذاریم وقتی كه سال کردی، جواب رو گرفتی، و اینکه از من پرسیدین چه قد برق مصرف میشه، گفتم به شما، بعد میگی اینجوری نیست:) خوب میل گیگا رو نشون بدید كه بگن سرور آی ۷ چند وات مصرف میکنه.
در ضمن، بنده از اول قصد شما و آقای نوین سرور را میدونستم. ولی کلان عدم وقتی كه حرفی میزنه باید پاش وایسه. درسته ؟؟؟ پس درخواستی كه از شما کردم رو انجام بده، تا بقیه هم بدونن شما کی هستی، و اینکه الکی گفتی فلان وات مصرف میکنه، جوابش رو بده.
من همون طور كه گفتم ۲ سال دارم با گیگا کار میکنم، و اینکه کسانی كه با ما کار کردن ، و سرورهای مارا دیدن، میدونن كه ما همیشه طرفدار مشتری هستیم. و نه چیز دیگر.
و اینهم در این افر ما مشخص هست. تخفیف هایی و تحصیلات كه ما ارایه میدیم رو شما نمیتوانید ارایه بدید. چرا میخوای بقیه رو خراب کنی؟
از اول هم كه گفت بودم، نباید بحث رو شروع میکردی، و حالا كه شروع کردی، تا آخرش وایسا. و دلیل هاتون رو بیارید . همه اینجا میدونن كه من چکاره هستم و کجا هستم، و server هامان چه گونه هست :)
به لطف شما نمایندگی گیگا را در ایران گرفتیم.
با خرید 5 سرور دیگر و رسیدن سرور ها به تعداد 20 سرور، گیگا به ما نمایندگی ایران را داد.
یک ایمیل به گیگا بزنید و بپرسید آیا Yarmohammadi از شرکت Gozargah در ایران نماینده شماست؟
بعد جواب آنرا در همین تاپیک قرار دهید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BestServer.IR
سلام مجدد.
جناب آقای یار محمدی ، من دیشب خیلی انتظار کشیدم كه شما علارغم اینکه در فروم تشریف داشتین، بیان و سوال و درخواست گفت شد را انجام بدید. و این هم كه شما یک دفه یک مبحث رو كه خودتون شروع کردین رو ول میکنید، کره پسندیده به حساب نمیاد.
در مورد اون موضوع كه عرض کردید، بنده هیچی از کلکسیون های گیگا نمیدونم، و برق را ... . همه متوجه شدیم كه شما برق مصرفی رو الکی فرمودید، و این به اون دلیل هاست كه تا بحال با سرور های کلو و راک های اختصاصی کار نکرده اید.
همانطور كه دوستان عزیز مشاهده میکنن. این دوستمون هم عرض کردن كه فقط خود سی پی یو این مقدار برق مصرف میکنه، و بقیه موارد یک سرور باید از آسمون برق بیاره و یا اینکه در خود سرور یک تلید کننده برق داشته باشه، كه بتونه برق مصرفی رو تامین کنه. پس اون حرف شما به خودتان بر میگردد. نه به من.
من باز هم منتظر جواب شما هستم. امیدوارم كه در گفت های خود نمانده باشید. و اگر اینگونه باشه، معلوم میشه كه قصد شما از شروع عیب پست ها چی بود :)
همیشه موفق باشید، در تمامی مراحل کاری و زندگیتان :63:
لطفاً 3 کار را انجام دهید و جواب هر 3 را در این تاپیک قرار دهید:
1- به گیگا ایمیل بزنید و در مورد مصرف برق سرور Corei7 سوال کنید و جواب آنرا اینجا قرار دهید.
اگر حتی یک سرور هم colo کرده بودید متوجه می شدید که گیگا مصرف برق را بر چه اساس اندازه گیری می کند.
2- به گیگا ایمیل بزنید و بپرسید آیا Yarmohammadi از شرکت Gozargah ایران Reseller شماست؟ جواب آنرا هم در این تیکت قرار دهید.
3- من حاضرم کپی قرارداد های Colocation و Rack که با گیگا دارم را اینجا قرار بدم. شما هم حاضر به انجام چنین کاری هستید؟
در پایان پس از انجام موارد فوق و اعلام نتیجه در این تاپیک اگر بازهم آرام نشدید و استدلالی داشتید بفرمائید تا پاسخ دهم.
ضمن انجام موارد بالا، لطفاً اطلاعات تماس و شناسایی خود را در همین تاپیک اعلام کنید تا بنده و دیگر دوستان هم شما را از گیگا استعلام کنیم.
در ضمن، مگر نفرمودید که شرکت شما در آلمان است؟ پس لطفاً شماره تماس و آدرس شرکت خود در آلمان را هم فراهم کنید.
بنده قصد دارم وکیل شرکت خودمان در آلمان را جهت مراجعه حضوری به شرکت شما بفرستم و نتیجه این مورد را هم جهت اطلاع عموم در اینجا اعلام کنم.
باسلام
-------------
دوست عزیزمون آقای پرشین هویز فکر کنم بس باشه . ایشون آفر دادند هر کی میخواد میخره هرکی نمیخواد نمیخره :) 20 تا سرور تعداد زیادی نیست که به خودتون ببالین . لطف تمومش کنید و این تایپیک بنده خدا رو خرابش نکنید !
اصلا ایشون هیچ کارند و هیچی بلد نیستند . به ما مربوط نیست هرکی میخواد میخره و هرکی هم نمیخواد نمیخره :) چرا کل کل میکنید با هم !؟
آقای تایپیک قفل بشه بهتر هست وگرنه بازم به حاشیه میره بحث . BestServer هم تایید میشن میتونید ازشون خرید کنید و همچنین Persianwhois . از هر دوجا میتونید خرید کنید . ببینید کجا بیشتر به جیبتون پسندیدس :)
موفق باشید :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
باسلام
-------------
دوست عزیزمون آقای پرشین هویز فکر کنم بس باشه . ایشون آفر دادند هر کی میخواد میخره هرکی نمیخواد نمیخره :) 20 تا سرور تعداد زیادی نیست که به خودتون ببالین . لطف تمومش کنید و این تایپیک بنده خدا رو خرابش نکنید !
اصلا ایشون هیچ کارند و هیچی بلد نیستند . به ما مربوط نیست هرکی میخواد میخره و هرکی هم نمیخواد نمیخره :) چرا کل کل میکنید با هم !؟
آقای تایپیک قفل بشه بهتر هست وگرنه بازم به حاشیه میره بحث . Bestserver هم تایید میشن میتونید ازشون خرید کنید و همچنین persianwhois . از هر دوجا میتونید خرید کنید . ببینید کجا بیشتر به جیبتون پسندیدس :)
موفق باشید :53:
دوست من چرا بی خودی تاپیک قفل بشود ؟ i-)
این اصلا کل کل نیست ! بلکه یک بحث دوستانه در مورد شفاف سازی قیمت ها است ! 8-|
کل کل که نیست بچه بازی هم هست
واقعا خجالت آوره عنوان تایپیک رو بینید بعد این اسپم ها بشمارید یکی میخواد قرارداد بیاره یکی میخواد وکیل بفرسته جوکه واقعا:106:
در ضمن ریسلر اسمش روشه و نماینده نیست ! نماینده : agent ,...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinserver
دوست من چرا بی خودی تاپیک قفل بشود ؟ i-)
این اصلا کل کل نیست ! بلکه یک بحث دوستانه در مورد شفاف سازی قیمت ها است ! 8-|
خودتون بهتر میدونید ;) ما تاحالا ندیدیم کسی این شکلی شفاف سازی کنه . میخواید یه تایپیک جدید بزنید نه این تایپیک این بنده خدا را خراب کنید !