پاسخ : [3] پیشنهاد باورنکردنی - تنها 72 ساعت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tbhacims
نميدونم چرا سعي داريد بگيد من نميدونم در صورتي كه شما نميدانيد.
Dell خيلي معروفتر از supermicro هست و 100% تضميني - در ايران خيلي از نوت بوك هاي دل مورد استفاده است و مشكلي نداشته.
رم - رم هست اين مهمه كه چند گيگ باشه (و مشخصاد جزئيي ديگه كه الان نميگم) حالا يكي دوست داره رم رو از جنس طلا بسازه كه فقط يه مقدار كمي سرعتش بره بالا من نميدونم (يعني ارزشي براي كارش قائل نميشم)
توي ايران از دل اسفاده ميكنيم و بهش اعتماد داريم.
گيريم هم نحايتش اينه كه يه قطعه اي از سرور خراب ميشه (ديگه بد تر از اين كه نيست) كه اونم به صورت رايگان عوض ميكنه كارو
درضمن اگه من ادم محققي نبودم اصلا در اين انجمن عضو نميشدم - بلكه مثل هزاران نفر ديگه فقط خواننده بودم.
حرف هاي شما كمي تا مقداري باهم متضاد هستند.
شما پست من رو خوندي لطفا يه بار ديگه برو بخون و ببين كه من نوشتم اين سرويس را فروختيد؟ نه سرويس قدرتمند ديگه اي(ميدوني چرا ميگم - براي اينكه فكر نميكنم 4 tb پهناي باند براي يه ادم حرفه اي كه بخواهد همچين سرويسي بگيرهمناسب باشه و يا شايد هم حتي يه ادم مبتدي !)
اين نكته رو هم مخصوصا در اخر ميگم:
من به اساتيد ايراني شك ندارم (هر چي باشه بهتر از 4 تا مشروب خور هست و بقيه چيزها كه عقل را ضايع ميكند) شايد بهتر باشه شما بياييد اينجا و ... !
درضمن من نگفتم مدرك دكتري دارم (انشا الله به زودي)
شما گفتيد محدوده كوچك ايران و در مورد اساتيدش هم كه ...
بله من فكر ميكنم چون شما نتونستيد جواب درست حسابي به من و بقيه بديد سعي داريد محيط اطراف من و هر چي در ان هست را كوچك جلوه دهيد (محيط = ايران --- شي = استاد --- البته تا الان)
خيلي دوست داشتم به شما بفهمونم كه اين سرويس از نظر پهناي باند حتي از يك وي پي اس 15 توماني كمتر هست - (حالا بياد ديگه وارز هم ساپورت نكنه نور الا نور ميشه !)
بحر حال به دليل اينكه در پست قبلي مقداري به ايران و اساتيد كم لطفي كرديد حاضر به ادامه دادن بحث با شما نيستم
دوستان با توجه به سوالات من و حرف هاي اقاي اريا خودشون سبك سنگين كنند ...
با داشتن دانشجو هایی مثل شما که مغرور ، ضعف دانش و عدم تحقیق در مسایل دارن و با تعصب غلط افکار خود رو به دیگرران شرح می دن، وضع مملکتمون نبید از این بهتر باشه
شما که یک دانشجو پر مدعا هستین اینو هنوز نمیدونین که معروف بود سخت افزار دلیلی بر بهتر بودن اون نیست ؟
شما هنوز نمیدونین که هر رم از هر برند با برند دیگه فرق های فاهشی دارد اما کاربر آماتور نمی تونه تشخیص بده ؟
نمی خوام ادامه بدم ، چون حرف هایی رو که زدید به قدری خنده دار بود که با توجیه کردن شما فقط وقتم رو تلف میکنم
در مورد استادان دانشگاهی ایران هم کمی تحقیق کنید بعد این حرف رو بزنید ، در ضمن شما در کدام دانشگاه تحصیلات خود رو سپری کردین که چنین استادان صاحب علمی داشتین ؟
از آریا عزیز هم معذرت می خوام اگه تاپیک رو منحرف کردم
اما باید جلو اطلاعات غلط رو گرفت و دوستان رو به مطالعه بیشتر دعوت کرد
زیاده گویی بنده حقیر رو ببخشید
با تشکر ، سلامت و دانا باشید
"هر چي باشه بهتر از 4 تا مشروب خور هست و بقيه چيزها كه عقل را ضايع ميكند) شايد بهتر باشه شما بياييد اينجا و ... !"
درست صحبت کنید ! یعنی چی ؟ من هم به استاد های ایرانی احترام می زارم ولی دانش اکثرشون پایین هست چون خودم دارم می بینم !
خود بنده آدم معتقدی هستم ولی به قول یه عزیزی آدم بهتره با کفش هاش تو خیابون راه بره و به خدا فکر کنه ! تا اینکه تو مسجد باشه به کفش هاش فکر کنه ! مشروب و دین و ... مربوط به قانون کشور و دین هر شخصی هست ! شما نمی تونید کسی رو با باطوم مجبور کنید که ...
معذرت بحث کاملا منحرف شد
یا حسین !
شد جریان یه نادان که 1 سنگ میندازه تو چاه .... همگی میخوایم درش بیاریم ؟؟
به مولا درومد همکاران، من یکم در مورد ایشون تحقیق کردم، متخصص "بی هوا" حرف زدن هستند.
دلیلی نداره به کسی که معنی تحقیق رو نمی دونه، بخوایم معنی حرفهاش رو توضیح بدیم.
خودمون رو خسته نکنیم.
از مدیران خواهش می کنم این تاپیک رو ببندند چون اصلاً محلت پیشنهاد تموم شده.
با تشکر.
فقط در یک کلام , آقای tbhacims حرف هاتون بسیار بچه گانه و بی اساس هست ! و نشون میده شما از کامیپوتر هیچی نمیدونین و از اون کسانی هستید که 4 تا کتاب ICDL خوندند و میان .... !
ایشون میگن رم - رم هست دیگه حالا یکم سرعتش بیشتر یا کمتر :))
ایشون سرور رو با نوت بوک و لپ تاپ مقایسه میکنه :))
ایشون همه چیز رو اسلامی در نظر میگیره ! عزیز وقتی اون ور اساتید سطح علمیشون بیشتر از از اساتید خودمون هست , چرا دروغ بگیم ! ایشون قضیه رو میبره به مشروب ! اصلا دو قضیه به هم مربوط نیست رو مربوط میکنن !
با این تفاسیر و پست های آقای Aria که من خوندم و در مورد دیتاسنترشون بود :) معلوم هست اول دنبال شهرت و دادن کیفیت خوب هستند و بعد دنبال سود :)
تایپیک رو مدیران ببندند .
موفق و پیروز باشید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
فقط در یک کلام , آقای tbhacims حرف هاتون بسیار بچه گانه و بی اساس هست ! و نشون میده شما از کامیپوتر هیچی نمیدونین و از اون کسانی هستید که 4 تا کتاب icdl خوندند و میان .... !
ایشون همه چیز رو اسلامی در نظر میگیره ! عزیز وقتی اون ور اساتید سطح علمیشون بیشتر از از اساتید خودمون هست , چرا دروغ بگیم ! ایشون قضیه رو میبره به مشروب ! اصلا دو قضیه به هم مربوط نیست رو مربوط میکنن !
با این تفاسیر و پست های آقای aria که من خوندم و در مورد دیتاسنترشون بود :) معلوم هست اول دنبال شهرت و دادن کیفیت خوب هستند و بعد دنبال سود :)
صد رحمت به خارجیها همه مشروب میخورن ولی به اندازه
ایران نصف مردم مشروب میخورن ولی تا خرخره
بخورید ولی مست نشوید !
:)) همون خودمون بد تریم بعد اونا که هم موفق ترند و هم سالم تر میگن ... :))
آقای tbhacims شما رشتت چیه ؟ مدرکتت چیه ؟
سلام.
همکاران، بی خیال !
من دارم یه پیشنهاد جدید تهیه می کنم برای همه همکاران هاستیگ ایرانی.
می خوام قیمت شکنی کنم، دوستانی رو که مایل باشند با قیمت عالی بیارم تو دیتاسنتر خودمون سرورهاشون رو و بهشون بهترین امکانات رو بدم.
دلیلش رو هم به همه میگم.
بحث اینجا رو بی خیال بشید، هر کی هرچی میخواد بگه، من و شما و دیگران، اطلاعات خودمون رو داریم و تشخصی میدیم کی درست میگه و کی غلط.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
:)) همون خودمون بد تریم بعد اونا که هم موفق ترند و هم سالم تر میگن ... :))
آقای tbhacims شما رشتت چیه ؟ مدرکتت چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MelatHOST
صد رحمت به خارجیها همه مشروب میخورن ولی به اندازه
ایران نصف مردم مشروب میخورن ولی تا خرخره
بخورید ولی مست نشوید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
فقط در یک کلام , آقای tbhacims حرف هاتون بسیار بچه گانه و بی اساس هست ! و نشون میده شما از کامیپوتر هیچی نمیدونین و از اون کسانی هستید که 4 تا کتاب ICDL خوندند و میان .... !
با این تفاسیر و پست های آقای Aria که من خوندم و در مورد دیتاسنترشون بود :) معلوم هست اول دنبال شهرت و دادن کیفیت خوب هستند و بعد دنبال سود :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
یا حسین !
شد جریان یه نادان که 1 سنگ میندازه تو چاه .... همگی میخوایم درش بیاریم ؟؟
به مولا درومد همکاران، من یکم در مورد ایشون تحقیق کردم، متخصص "بی هوا" حرف زدن هستند.
دلیلی نداره به کسی که معنی تحقیق رو نمی دونه، بخوایم معنی حرفهاش رو توضیح بدیم.
خودمون رو خسته نکنیم.
از مدیران خواهش می کنم این تاپیک رو ببندند چون اصلاً محلت پیشنهاد تموم شده.
با تشکر.
جالب تر از این ، اینه که از حرف های ما ناراحت شده و اومده کلی بحث کرده و کلی تو چت وقتمو گرفته:-b
آرشیو چت هم دارم ، فقط برای اینکه شخصیت ایشون پایین نیاد نمیزارم اینجا چون نحوه صحبت در حد یک دبیرستانیه:68:
البته مدیران عزیز متن رو خوندن و کلی هم خندیدن :d
خلاصه خدا خودش هدایتش کنه بسوی علم;;)
باسلام
-------------
دیگه تایپیک رو ببندیم و منتظر آفر جدید Aria عزیز باشیم :d :)
موفق باشید :53: