من شنیده بودم همه جا قیمت ها داره مثل تهران می شود. تهران که معلوم نیست قیمت مسکن پایین آمده ولی صاحب مسکن اجاره را پایین نمی آورند .
نمایش نسخه قابل چاپ
من شنیده بودم همه جا قیمت ها داره مثل تهران می شود. تهران که معلوم نیست قیمت مسکن پایین آمده ولی صاحب مسکن اجاره را پایین نمی آورند .
کم کم در مورد خوراک پوشاک هم صحبت کنید خوبه
ادامه ندید خواهشا
ادمین جان ،
خب اینا به زدن شرکت هاستینگ ربط داره دیگه!!!
خيلي ممنون از توجه و جواب ها
من ماهي تا 3 مليون هم ميتونم سرمايه بزارم ولي ايا اين پول برگشت خوبي داره؟ ( تا يك سال ميشه به سود رسيد ؟)
براي تبليغ چه پيشنهادي دارين؟
اين پول رو كجاها بايد خرج كرد؟ (حدودي براي اينكه بدونم خرجها كجاست)
ببخشيد اگر طولاني شد
با سپاس فراوان
از من میشنوی بهترین تبلیغ مشتریات هستن.
در نتیجه پولت رو صرف سرویس بهتر بکن خواهی دید که چطور مشتریات فوج فوج برات مشتری میارن!!!
البته یکمش هم صرف تبلیغات در وبسایت ها بکن! اگه میبینی خارج از نت هم تبلیغ بکنی فایده داره بیرون هم تبلیغ بده...
داشتن یک سرور خوب نیاز شما رو به پشتیبان کم میکنه اما شما رو از پشتیبان بی نیاز نمیکنه.
وقتی میدونی پشتیبان خوبه و پشتت گرمه خیالت راحته!
Levelهار رو برعکس نگفتم!
Level 1 = Expected to deal with 98% of all incoming calls. these guys can be champions...or champignons...depends on the company
Level 2 = Out of that 2%, 98% of stuff stops here. If they can't fix it, it probably needs re-engineering.
Level 3 = Engineering Level, advanced fault replication / resolution. Code bugs, etc. there basically isn't anything higher. If it can't be fixed here, it can't be fixed.
سلام.
مواردی که نیاز دارید تا یک شرکت معقول راه اندازی کنید و سرویس هاستینگ بدید با توجه به اینکه فعلا فقط وب سایت های شرکت خودتون رو هاست می کنید:
- یک واحد اداری نه زیاد بزرگ
- مبلمان و میز و لوازم اداری
- طراحی لوگو، بروشور، سربرگ، تبلیغات و...
- ۱ منشی که به اینترنت مسلط باشه و بتونه جواب مشتری رو در حد لول ۱ بده
- یک پی سی برای منشی و یکی برای خودت
- یک لپ تاپ برای پرزنت (اگر کار طراحی وب هم دارید)
- یک دستگاه پرینتر یا چندکاره
- خرید حداقل یک VPS و کسب اطلاعات لازم برای مدیریت اون (مردم بیشتر دنبال لینوکس و سی پانل هستند در بازار)
- خرید یک اکانت ریسلری ثبت دامنه مثلا از دایرکت آی
- هزینه های مستمر مثل چای و آب و برق و...
برخی از هزینه ها مستمر هست. مثل آب و برق و VPS. برخی هم یکبار هزینه میشه. مثل هزینه خرید لوازم سخت افزاری. دست منشی که تو کار ساپورت راه افتاد می تونی جایگاهش رو ارتقا بدی و یک منشی جدید جایگزین کنی. نموره نموره یکی دو تا VPS اضافه کن و بعد برو سراغ dedicated. برای پکیج های کوچیکت مثلا ۵۰ یا ۱۰۰ مگی می تونی از پلان های reseller استفاده کنی. بعد نموره نموره گروه های مختلف کاری مثل گروه پشتیبانی، گروه فروش و... تشکیل بده با مدیریت های مجزا و همین طور پیش برو
اینجا رو هم بخونید: خوبه
http://forums.hostsearch.com/showthread.php?t=883