پاسخ : فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک
نقل قول:
بهتره مدير محترم مشکل را اعلام کنه . شما هم خودت تست کن . اگر مشکل داشت و برطرف نشد منهم ميگم نخر تا شرمندت نشم اگر هم نتيجه گرفتي خوب بود در صورتي که تمايل داشتي بخر در کل اصرار نيست که بخري يا نخري مهم اينه که خودت تصميم بگيري
نسخه 1.7.9 آزمایشی موجود هست که چند روز تست کنید ؟؟
که اگر از دید خودمون مشکل نداشت بعد خرید کنیم ؟؟
پاسخ : فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک
با توجه به اينکه درگاه زرين پال هم اکنون روی whmcs، آدونيس و سما پشتيبانی ميشه، آيا اين درگاه روی نسخه جديد سيگما هم پيشتيبانی ميشه يا همچنان سياست شما عدم پشتيبانی از اين درگاه پرداخت هستش ؟
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
رحمان جان در چت بیا بهت بگم چه کار کنی واسه نسخه 1.7.9 واسه تست. چند روز چیه عزیزم چند سال تست کن. تستش رایگان است. و کامل نصب میشه و میتونی ببینی کامل و سیستم رو بررسی کنی. درخدمتتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
با توجه به اينکه درگاه زرين پال هم اکنون روی whmcs، آدونيس و سما پشتيبانی ميشه، آيا اين درگاه روی نسخه جديد سيگما هم پيشتيبانی ميشه يا همچنان سياست شما عدم پشتيبانی از اين درگاه پرداخت هستش ؟
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
دوست عزیزم , بنده یکسری گزینه هایی که فکر میکردم بهتر باشه رو به آقای نجفی پیشنهاد دادم و ایشون مثل همیشه با روی باز استقبال کردند. یکی از همین گزینه ها پیشنهاد دروازه پرداختی کلیه بانکها منجمله زرین پال هم به عنوان یک دروازه پرداختی متناسب برای اکثر کسانی که امکان دریافت درگاه توسط خود بانک ها را ندارند میسر است , پیشنهاد شده. ان شا الله نسخه 3 سیکما بیاد تا اونجایی که من صحبت با آقای نجفی داشتم امکاناتش یکیش ماژولار بودنشه. این درگاه ان شا الله روی سیکما 3 هم قرار خواهد گرفت و نبود میتونید ماژول رو خودتون بنویسید. نهایتش بیاد بیرون سیکما 3 بنده سعی میکنم که بدم برنامه نویس شرکت خودم بنویسه و در اختیار عموم قرار میدیم. ولی فکر نمیکنم نیاز به نوشتن ما باشه خود آقای نجفی این گزینه را تعبیه خواهند کرد. ان شا الله.
نسخه سیکمایی که میبینید اون زمان که نوشته شد زرین پالی وجود نداشت پس طبیعتاً تعبیه نشده. و نبود این دروازه دلیل بر سیاستی خواص از سمت سیکما نیست به نظر من.
موفق باشید.
نقل قول:
رحمان جان در چت بیا بهت بگم چه کار کنی واسه نسخه 1.7.9 واسه تست. چند روز چیه عزیزم چند سال تست کن. تستش رایگان است. و کامل نصب میشه و میتونی ببینی کامل و سیستم رو بررسی کنی. درخدمتتم.
علیرضا جان متوجه نشدم , یعنی چطوری میشه که چند سال هم تست کنیم ؟؟
مگه نسخه آزمایشی زمان خاصی نداره ؟؟
چه فرقی داره پس ؟؟
ماژول کمتر داره یا چیز دیگه ای ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام . مشکلي نداره . تو خود سيکما ميتوانيددر خواست بديد يا با اقاي نظري هماهنگ کنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
سلام جناب اميري
انشالله که خوب هستيد
شما براي همکاري مابين درخواست داده بوديد؟
ببينيد چند درخواست داشتيم از شرکت هاي مختلف براي سرويس هاي مختلف براي سيکما حتي نمايندگاني از ايرنيک هم داشتيم که تمايل داشتند در سيکما امکاناتي مهيا شود که کاربران انها هم بتوانند از سيکما استفاده کنند و يونيت خودشان را از انها تهيه کنند و ....
شما هم يک درخواست ارسال کن . در صورتي که با سياست کاري شرکت همسو و هماهنگ باشه چرا قبول نکنيم ولي جواب شما را بعد از بررسي در زمان انتشار خواهيم داد
موفق باشيد
نقل قول:
سلام . مشکلي نداره . تو خود سيکما ميتوانيددر خواست بديد يا با اقاي نظري هماهنگ کنيد
با سلام
دوست عزیز مشکلی هماهنگی نیست قبل از هماهنگی باید اطلاعاتی داشته باشیم یا نه
من میخوام این نسخه را روی لوکال تست کنم
کلاً سبک کاری این سیستم را ببینم و ...
بعد که مورد قبول بود امکانات و پکیج ها و .... را اضافه کنم و بیارم رو هاست
آیا میشه این تست ها و ... را روی لوکال انجام داد ولی زمانی که میخوایم بیاریم روی هاست اصلی لیسنس را خرید کنیم ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
شما هم يک درخواست ارسال کن . در صورتي که با سياست کاري شرکت همسو و هماهنگ باشه چرا قبول نکنيم ولي جواب شما را بعد از بررسي در زمان انتشار خواهيم داد
واقعيتش اينه که در اون زمان ما با آقای نجفی (فکر ميکنم) صحبت کرديم و در نهايت به اين نتيجه رسيدند که سايت زرين پال با سياست کاريشون مطابقت نداره و ماژول رو منتشر نکردند.
الان هم من همينجا رسما درخواست خودمون رو اعلام ميکنم! اگر واقعا قرار هستش نوشته بشه چه بهتر! کلا در اين مدت هم کاربرانی داشتيم که دنبال اين ماژول بوندند ولی به دليل عدم پشتيبانی اين ماژول ما بهشون سيستم های ديگه يا سامانه ساده پرداز رو پيشنهاد کرديم.
سياست کلی زرين پال مشخص هستش و ماژول زرين پال در حال حاضر روی 3 سيستم فعال هاستينگ در حال استفاده هستش علاوه بر اينکه روی يکی دو سيستم که در حال توسعه هستند هم پياده سازی شده.
در هر حال تصميم گيری نهائی در مورد اين موضوع با تيم توسعه دهنده سيگما هستش. ولی تجربه قبلی گفته که سياست زرين پال با سياست توسعه سيگما در تضاد هستش.
در هر حال ما خوشحال ميشيم با شما هم چه در اين زمينه و چه در زمينه های ديگه همکاری داشته باشيم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad
نهایتش بیاد بیرون سیکما 3 بنده سعی میکنم که بدم برنامه نویس شرکت خودم بنویسه و در اختیار عموم قرار میدیم. ولی فکر نمیکنم نیاز به نوشتن ما باشه خود آقای نجفی این گزینه را تعبیه خواهند کرد. ان شا الله.
خيلی خوب هستش. البته اگر تيم توسعه دهنده اجازه بدند تبديل يک ماژول بانکی به ماژول زرين پال برای ما بيشتر از 10 15 دقيقه زمان نميبره و ما حاضريم اين کار رو خودمون هم انجام بديم و در اختيار تيم توسعه دهنده بديم.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
با سلام
دوست عزیز مشکلی هماهنگی نیست قبل از هماهنگی باید اطلاعاتی داشته باشیم یا نه
من میخوام این نسخه را روی لوکال تست کنم
کلاً سبک کاری این سیستم را ببینم و ...
بعد که مورد قبول بود امکانات و پکیج ها و .... را اضافه کنم و بیارم رو هاست
آیا میشه این تست ها و ... را روی لوکال انجام داد ولی زمانی که میخوایم بیاریم روی هاست اصلی لیسنس را خرید کنیم ؟؟
سلام
من که عرض کردم . يک لايسنس تست در اختيار شما قرار ميدهيم و شما در هاست تست کنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
علیرضا جان متوجه نشدم , یعنی چطوری میشه که چند سال هم تست کنیم ؟؟
مگه نسخه آزمایشی زمان خاصی نداره ؟؟
چه فرقی داره پس ؟؟
ماژول کمتر داره یا چیز دیگه ای ؟؟
ببین رحمان جان, سیکما نسخه آزمایشی در واقع اسمش نمایشی است. یعنی عین نسخه های دیگه نصب میشه ولی فرق توی اینه که فقط نمایشی است و هیچ کاری نمیتونی باهاش بکنی. فقط میتونی بخشهای متفاوت رو ببینی و نحوه کارشو. این که میگم هر چند سال بخواهی میتونی تست کنی یعنی اینکه میتونی تا زمانی که دلت میخواد هی تست کنی.
در مورد Localhost هم با آقای نجفی صحبت کردم ایشون گفتند که نمیشه روی روکال نصب کرد چیزی که خود منم گفتم در چت بهت.
ببین سیکما برای مسائل امنیتی روی دامین قفل میشه پس طبیعی است که روی لوکال اجرا نشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad
توی نسخه ای که هم اکنون است امکان ایجاد بخش وجود داره, لطفاً با من تماس بگیرید تا توضیحات بیشتری بهتون بدم. بنده نماینده تهران سیکما هستم.
این امکان ایجاد بخش های متفاوت وجود داره.
از نظر اینکه افراد مختلف جواب بدهند فقط با همان شناسه و رمز مدیریت اصلی رو باید داشته باشند.
سیکما 1.7.9 که در حال حاضر است و امکانات خاص خودشو داره که تا امروز هم پاسخگو بوده ان شا الله نسخه سه بیاد امکانات متفاوتی اضاف میشه.
موفق باشید
دوست من من این نسخه رو زمان 50 تومان به قیمت 45 خریدم
خوشحال میشم بگین چطوری باید ایجاد کنم؟