پاسخ : آیا واقعا هیچ ارائه دهنده هاست خوب و درست و حسابی وجود ندارد؟
بنده این حرف را قبول ندارم
توی دیتاسنترهای خارج کشور اصلا قطعی ندارن که بخواد کاربر وصل گلایه ای داشته باشه
توی دیتاسنترهای ایرانی در ماه حداقل 7-8 بار قطعی هست ( البته الان اوضاع بهتر شده در بعضی دیتاسنترها)
توی هیچ کدام از دیتاسنترهای خارج و سرورهاشون ما 1 ثانیه قطعی نمی بنییم
در صورت قطعی خاصی هم باشه مشکل در کمتر از 1 دقیقه بررسی و حل می کنند
کدوم سرویس دهنده ایرانی نصف شب مثلا به شما پاسخ می ده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Optimus
بنده این حرف را قبول ندارم
توی دیتاسنترهای خارج کشور اصلا قطعی ندارن که بخواد کاربر وصل گلایه ای داشته باشه
توی دیتاسنترهای ایرانی در ماه حداقل 7-8 بار قطعی هست ( البته الان اوضاع بهتر شده در بعضی دیتاسنترها)
توی هیچ کدام از دیتاسنترهای خارج و سرورهاشون ما 1 ثانیه قطعی نمی بنییم
در صورت قطعی خاصی هم باشه مشکل در کمتر از 1 دقیقه بررسی و حل می کنند
با احترام خدمتتون ولی حرف های شما هیچ کدوم اصولی و حرفه ای نیست!
دیتاسنتر های خارجی هم قطعی دارند، میزان قطعی و اختلال متفاوت هست در جایی مثل مثلا هتزنر و جایی مثل رداستیشن! پایداری شبکه ها در دیتاسنتر های مختلف متفاوت هست و هیچ دیتاسنتری آپتایمی که شما فرمودید رو نمی تونه ۶ ماه پشت سرهم داشته باشه ( مخصوصا دیتاسنتر های ضعیفی مثل هتزنر که به شدت هم محبوب هست )
بسیاری از سرویس دهندگان معتبر پشتیبانی هاشون ۲۴ ساعته هست و حتی میانگین زمان پاسخ به هر درخواستشون، زیر نیم ساعت هست!
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Optimus
چندتایی هستند از دوستان داخل همین انجمن اتفاقا سرویس ها خیلی خوبی دارند + پشتیبانی خوب و انلاین
سرشون هم توکار خودشون هست و کاری به کار کسی ندارند
از نظر ما هم سرورهای ایران ارزش سرمایه گذاری ندارند با این همه گرانی و محدودیت هایی که اعمال میشه.کم بودن پهنای باند گرانی پهنای باند!
ضعیف بودن در برابر دی داس و خیلی چیزهای دیگه
خیر، این حرف شما همیشه صحیح است.
1-کاربری که اطلاعات ندارد اصلا نمی دونه چه هاستی بهتره پس هرچیزی که شما بهش پیشنهاد بدهید قبول می کند و بیشترین چیزی که برایش مهم است ارزان بودن هست.
2-مثلا شما سرورتون قطع شده مثلا کارت شبکه مشکل داره یا هارد یا DNS یا .... حالا کاربری که هاست ساده خرید کرده است چه گناهی کرده که باید پای شما بسوزد؟ و سرویس و سایت Down داشته باشد.
3-میزان صبر و حوصله باید تعریف شود مثلا یک ساعت دو ساعت نه 48ساعت و یا بیشتر نه 72 ساعت و بیشتر و بعد از آن قطعی های مکرر!!! (بسیاری از سایت ها که درآمد دارند تراکنش دارند لذا گاه 5 دقیقه قطعی برایشان ضرر بزرگی حساب می شود چرا که ممکن است همان لحظه یک مشتری بخواهد پرداخت داشته باشد)
4-هاست و دامنه برای کسی که وارد دنیای دیجیتال می شود و می خواهد خوب کار کند مثل مغازه هست که اگر کار نکند مثل مغازه ای است که بسته است لذا وقتی من یک سرویس ساده برای پرداخت آنلاین (روزی حداکثر 10 تراکنش) درست می کنم و یک هاست اشتراکی می خرم هرگونه قطعی با سرویس دهنده هست چرا که نه من کانفیگ کردم،نه به سرور فشار آوردم،نه اسکریپت خاص نصب کردم و... . (اگر هم که می گویید برای چنین چیز ساده ای باید سرور بگیرم و... این نشان می دهد که داریم به مشتری باز زیادی تحمیل می کنیم)
خواهش می کنم با دقت جواب بدهید و راهکاری برای حل مشکل بیان کنید.
با تشکر از همه دوستان عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raspberry PI
تقریبا نیمی از مشکلات مربوط به خود کاربران هست نه سرویس دهنده در واقع
عدم دانش فنی کافی یا توضیح مناسب مشکل به وجود آمده
عدم صبر و حوصله تا برطرف شدن مشکل
عدم استفاده از ادبیات مناسب
و ......
مواردی هستن که بیشتر کاربران رعایت نمی کنند و هنگامی مشکل به وجود آمده برطرف نمیشه شروع به گلایه از سرویس دهنده می کنن
من چند ساله دارم با هاست دی ال کار میکنم! ته قطعی داشته نه مشکل دیگه ای... همیشه پشتیبانی راه حل مناسب رو پیش رو گذاشته. از نظر فنی رقیب ندارند هر کی هم بهش برخورد این حرف مهم نیست. هاست ایران هم که فقط بند پ قدرتمندی داره
سلام
الان یک سوال مهم مطرح هست:
چند سرویس داریم که پشتیبانی 24 ساعته دارند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ShirazSoft.com
سلام
الان یک سوال مهم مطرح هست:
چند سرویس داریم که پشتیبانی 24 ساعته دارند؟
حتی Blue host و Host gator هم فکر نکنم از پس مشتریانی مثل شما بر بیان! شما خودتان هم نمی دانید چه می خواهید!
سلام
به دنبال شاخص های تشخیص یک سرویس دهنده خوب چیزی که خیلی راحت بشه باهاش سرویس های را رتبه بندی کرد.
مثلا الان پشتیبانی 24 ساعته گزینه خیلی مهمی می تونه باشه.
میانگین زمان پاسخ گویی
و...
مابقی شاخص ها را هم باید پیدا کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
حتی Blue host و Host gator هم فکر نکنم از پس مشتریانی مثل شما بر بیان! شما خودتان هم نمی دانید چه می خواهید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ShirazSoft.com
سلام
به دنبال شاخص های تشخیص یک سرویس دهنده خوب چیزی که خیلی راحت بشه باهاش سرویس های را رتبه بندی کرد.
مثلا الان پشتیبانی 24 ساعته گزینه خیلی مهمی می تونه باشه.
میانگین زمان پاسخ گویی
و...
مابقی شاخص ها را هم باید پیدا کنیم.
پشتیبانی خوب با پشتیبانی 24 ساعته فرق دارد! ما پشتیبانی 24 ساعته ای که در سایت یا در تلگرام و ... آنلاین باشیم نداریم! اما تلفن ما آماده پاسخگویی همیشه هست. پشتیبانی ضروری فقط از تلفن صورت می گیرد و تیکت ها و تلگرام بسته به مشکل و اهمیت موضوع در اولین فرصت پاسخ داده می شود.
شما باید هاستینگی پیدا کنید که خود را در مقابل کسب و کار و سایت شما مسئول بداند.
- - - Updated - - -
پشتیبانی خوب یعنی اینکه تقریبا اصلا شما نیاز به تماس با پشتیبانی پیدا نکنید و خودشان حواسشان به همه چیز باشد.