پاسخ : احتمال ***** تلگرام قوی تر شد !!!
برای جلوگیری از بی فرهنگی و فساد در این کشور طبق رویه فعلی بهترین کار فقط قطع کامل اینترنت هستش :d
تازه اینترنتم نباشه بازم راه های فساد دیگه ای هستش اما خوشبختانه مامورین ما همیشه با راه های دیگه مثل ماهواره ها و فروش فیلم های غیرمجاز و... هم برخورد جدی میکنن :)
فکر کنم آخر سر اگه همت کنیم و با اتحاد و همدلی مردم بتونیم برگردیم به دوران انسان های اولیه شاید دیگه فساد نباشه نه؟ :71:
قطعا اگر این ***** بشه
تا بخواد یه آپ جدید کمی رشد کنه سریع *****ش میکنند نمیزارن کار به اینجا بکشه!
سلام فکر نمیکنم این اتفاق بیوفته جز چند نفر همه مخالفند با *****ینگ تلگرام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tar.gz
اصولا فرهنگ غنی نبایستی اجازه میداد که مردم [به قول بعضی دوستان] به انحطاط کشیده بشن پس چطور شد!؟
تلگرام نباشه یه برنامه دیگه؛ همونطور که بعضی دوستان اشاره کردن کار ما اینه که صورت مسئله ها رو پاک میکنیم و خیالمون راحت که مشکلو حل کردیم!
به نظرم افرادی که فکر میکنن صاحب نظرن و نظر میدن باید راه کار هم ارائه بدن! اگه نمیتونیم پس نسخه نپیچیم (لطفا)
من به عنوان یک شخص عادی بهترین راهکار رو در فرهنگ سازی، اون در هم در سطح پایین کلاس های درسی می دونم. علاوه برآنکه در همین شبکه های اجتماعی هم میشه در سطح وسیع به فرهنگ سازی و الگوسازی صحیح پرداخت. اینها فقط حرف نیست. خود من به شخصه برای این مهم دست به کار شدم.
البته من منظور شمارو از انحطاط فرهنگی نفهمیدم اما کلا فرهنگ چیز ثابتی نیست. در طول زمان براثر عوامل مختلف تغییر می کنه. اگر جایی به اشتباه رفتیم خب می تونم برگردیم و خودمون رو اصلاح کنیم.
به طور مثال اگر امروزه میزان مصرف مواد مخدر زیاد شده خب باید ریشه یابی بشه. علت اون می تونه مشکلات اقتصادی و خانوادگی باشه. خب پس باید روی این مشکلات کار کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hmydcm
شما می تونید اسم پوشالی یا هر اسم دیگه ای برای کانال های تلگرام انتخاب کنید... این به هیچ عنوان واقعیت رو تغییر نخواهد.
من تا حدودی قسمت آخر حرف شمارو قبول دارم. اما علت ***** کردن تلگرام این چیزهایی نیست که شما می فرمایید . علت ***** کردن تلگرام اینکه تلگرام تونسته به یک رسانه قدرتمند تبدیل بشه.. رسانه ای که در برخی موارد می تونه مفید عمل کنه و صدای مردم باشه.
اینکه در برخی کانال های معدود محتوای پ.ر.ن یا ضد انقلاب گذاشته میشه باید درِ این رسانه تخته بشه؟ یا اگر تخلفی صورت گرفته به صورت موردی رسیدگی بشه؟
+ نقاط قوت و نقاط ضعف تلگرام رو بگذارید کنارهم. حالا بدون پیش داوری سبک سنگین کنید ببینید کدام یک سنگین تر و کدوم یک سبک تر هست. اگر نقاط ضعف سنگین تر بود؛ تلگرام رو ***** کنید. ما هم موافقیم.
این مورد رو هم اضافه کنید
بنده که تو کار پوشاک هستم روی سایت خیلی باید احتیاط کنم که مبادا فی لتر نشم
ولی فروشنده های توی تلگرام حتی لوازم ج ن س ی هم می فروشن
خوب شما حالا بگید؟
منی که کاملا تحت کنترل شدید فی لتر شدن هستم ولی یه کانال تلگرامی به راحتی تصاویری میزاره که اگر من بخوام اون عکس رو روی سایتم استفاده کنم به ساعت نمی کشه سایت رو درش رو تخته می کنن
تلگرام که فییلتر نمیشه پس همه یه کانال بزنن کارشونو ادامه بدن
اپارات هم همین کاروکنه چه عیبی داره
این بدبختی مسئولینه که این طرز فکرو دارن رواج میدن
- - - Updated - - -
و اصلا هم نگران نباشید اگر کیفیت خدمات پایین میاد تلگرام اپدیت های خوبی میده تا چند اپدیت بعدی همه چی فراهم میشه اگر نشد ما رباط های قوی میسازیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AtrafNet
برای جلوگیری از بی فرهنگی و فساد در این کشور طبق رویه فعلی بهترین کار فقط قطع کامل اینترنت هستش :d
تازه اینترنتم نباشه بازم راه های فساد دیگه ای هستش اما خوشبختانه مامورین ما همیشه با راه های دیگه مثل ماهواره ها و فروش فیلم های غیرمجاز و... هم برخورد جدی میکنن :)
فکر کنم آخر سر اگه همت کنیم و با اتحاد و همدلی مردم بتونیم برگردیم به دوران انسان های اولیه شاید دیگه فساد نباشه نه؟ :71:
با خوندن نظرات برخی از کاربران که موافق ***** بودند میشه گفت چیزی از اون زمان همچین کم نداریم
کشوری که هنوز مردمی داره که اعتقاد به *****ینگ در قرن ۲۱ دارن
الحق که لقب جهان سومی به لطف این افراد مناسب کشور ماست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
با خوندن نظرات برخی از کاربران که موافق ***** بودند میشه گفت چیزی از اون زمان همچین کم نداریم
کشوری که هنوز مردمی داره که اعتقاد به *****ینگ در قرن ۲۱ دارن
الحق که لقب جهان سومی به لطف این افراد مناسب کشور ماست
جهان سوم جایی است که مردم آنجا به جای استفاده از برنامه های تولید شده توسط برنامه نویسان ایرانی ، از برنامه های روسی و آمریکایی استفاده میکنند.
برنامه هایی تولید شده مشابه تلگرام توسط برنامه نویسان ایرانی زیاد است .
وقتی مردم از برنامه نویس داخلی حمایت نمیکنند بهتر است ***** شود .
سلام
ببینید محصولات ایراین بد نیست و اپلیکیشن های ایرانی هم بدنیستند ولی خوب ما باید بپذیریم که تلگرام یک سیستم قدرتمند هست . و ما توی ایران با این طرز تفکری که مسئولین ما دارند من بعید میدونم تا سال ها اینقدر پیشرفت کنیم که بتوانیم چیزی مثل تلگرام رو بسازیم .
از یک ایده خوب توی ایران حمایت که نمیشه هیچ ، اینقدر سنگ هم میندازن که طرف جمع کنه بره ، الان این سیستم نماد اعتماد الکترونیک رو راه انداختن برای حمایت از کسب و کار ها ، اقا کدوم حمایت فقط ما توی این سیستم داریم پول میدیریم که بیان ما رو بیچاره کنن .
خدایی تو کدوم سایت خارجی دیدید که مجبورش کنند یه خر وار لوگو پایین سایتش بزاره ؟
شما یک ایده خوب رو میای توی ایران راه بندازی ، توی خیلی از کشور ها بهش کمک میکنن ، وام میدهن و... یا حداقل بهش کار ندارند ، توی ایران شما یه چیزی مثل تلگرام رو هم بخواهید راه بندازید ، نه تنها بهتون کمک نمیکنن بلکه میگن بیا اقا اول بسم الله مجوز بگیر ، یه چند میلیونی اول به ما بده تا حالا شاید *****ت نکردیم .
حالا با همه این بدبختی ها یک ایده موفق میشه ، مثل تاینی موویز ، خوب مسئولین می بینن عجب ایده پول سازی ، ایول چرا شما پولش رو ببری ، ما خودمون میبریم ، میگرنت به جرم واهی یه پرونده هم برات میسازن که کلا بدبخت تر شی . خوب توی این وضعیت کدوم اپلیکیشنی پیشرفت میکنه ؟؟
به قول یکی از دوستان توی همین تاپیک : باید کلا اینترنت ایران رو جمع کنیم ، این جوری تمامی مسائل رفع میشه ، مردم بردن همون سنگ کاغذ قیچی خودشون رو بازی کنن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cheapmizban
جهان سوم جایی است که مردم آنجا به جای استفاده از برنامه های تولید شده توسط برنامه نویسان ایرانی ، از برنامه های روسی و آمریکایی استفاده میکنند.
برنامه هایی تولید شده مشابه تلگرام توسط برنامه نویسان ایرانی زیاد است .
وقتی مردم از برنامه نویس داخلی حمایت نمیکنند بهتر است ***** شود .
دقیقا یک نمونه از طرز فکر جهان سومی
جهان سوم به کشور هایی گفته میشه که تفکراتی همچون شما دارند و جهان اول به کشور هایی گفته میشه تا برای جذب کاربران داخلی یا خارجی با علم روز دنیا پیش میرن و بهترین سرویس رو به کاربران ارائه می کنند و در زمان شکست هم از دولت تقاضای حذف رقبا رو نمی کنند
شما اگر توانایی پیاده سازی سیستمی رو ندارید که مورد توجه کاربران قرار بگیره و خود مردم سرویس شما رو انتخاب کنند و مقصر رو هم هر کسی جز خودتون می دونید با عرض تاسف باید بگم شما به هیچ وجه مناسب این کار نیستید و احتمالا هر زمینه فعالیتی که خود شما مسائل مدیریتی رو در اختیار دارید، نیستید.
توصیه بنده کارمند شدن در یک شرکت با یک رهبر کارکشته با تفکر درست و مناسب هست
هم برای خودتون خوب هست هم کشورتون