پاسخ : پیشنهاد شما برای سرمایه گذاری در کارهای اینترنتی با سرمایه 300 میلیون تومنی
داداش فکر کردی وسط بورس نیویورکی یا تو پاریسی؟ 300 میلیون پول بی زبون رو میخوای تو بازاری بریزی که هر لحظه ممکنه نابود یا ورشکسته بشی توش؟ شما یا تو بازار نیستی یا تلویزیون و اخبار نمیبینی!پولتو بردار ببر یه کشور دیگر حتی شده اذربایجان یا ترکیه همونو را سرمایش کن کاسبی راه بنداز اینجا فعلا تو این وضعیت اشفته بازار پولتو نابود نکن..
پاسخ : پیشنهاد شما برای سرمایه گذاری در کارهای اینترنتی با سرمایه 300 میلیون تومنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
داداش فکر کردی وسط بورس نیویورکی یا تو پاریسی؟ 300 میلیون پول بی زبون رو میخوای تو بازاری بریزی که هر لحظه ممکنه نابود یا ورشکسته بشی توش؟ شما یا تو بازار نیستی یا تلویزیون و اخبار نمیبینی!پولتو بردار ببر یه کشور دیگر حتی شده اذربایجان یا ترکیه همونو را سرمایش کن کاسبی راه بنداز اینجا فعلا تو این وضعیت اشفته بازار پولتو نابود نکن..
دوست عزیز من الان اتریش هستم و دارم همین کار رو می کنم
اگه پیشنهادی در رابطه با کار اینترنتی بین المللی دارید خوشحال می شم بشنوم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad19
من نمیدونم چقدر فکرتون باز هستش ولی یه مدت بشینید خوب فکر کنید
دنبال یه ایده باشید - یه چیزی که خودتون اون رو ارائه بدید و کاربر وقتی اون رو دریافت کرد برای پشتیبانیش حتما باید به شما مراجعه کنه مثل خیلی از کسب و کارهای ما نباشه
طرف سلف سرویس زد فرداش کنارش هم یکی زدن اصلا مردم موندن کپی کنن
الان در حال حاظر یکی میگه سایت فیلم بزن یکی میگه سرور بزن اما کی تا الان گفته من با این کار تو بهترین جای تهران خونه خریدم
مگر این که مدیر آسیاتکی چیزی باشی آره اون میتونه اما ما ها فقط باید فکر کنیم من الان خودم 1 سالی هستش دارم فکر میکنم و تو دلم یه امیدی هستش که بالاخره یک چیزی به ذهنم میرسه البته نمیگم خوابیدم خونه دارم فکر میکنم نه کار میکنم اما همش فکرم داره سرچ میکنه
حالا شاید یکم افکار من برای خیلی ها تخیلی باشه اما یکم فکر کنیم واقعا باید یه چیز نو ایجاد بشه دو تا سرور خریدن کاری نداره با دو تا تبلیغات خوب هم کارت وحشتناک میگیره اما آیا این کسل کننده نیست نصف اینترنت دارن این کارو میکنن و هاست فروش و سرور فروشن
انشالله که یه ایده و یه فکر خوب به ذهنتون برسه:x
تولید و چاپ نایلون های تبلیغاتی و ...
سلام ، خسته نباشید ، نظر اکثر دوستان خوندم ، خیلی جالب بود ، ولی بیشتر دوستان نظرهاشون یجور بود و فقط در حد هاستینگ و سرور و ..... هست
اما من نظرم کاملا متفاوت هست ، ایده من خیلی ساده هست و درامد بالایی داره ولی یه مشکل هست ... خب بریم سر ایده ...
ایده من یه کانال تلگرامی هست ... کانالی که ممبر بالایی داشته باشه و بازدید بالای 100ک داشته باشه ...
در امد از کانال های تلگرامی از روزی 5 هزار تومن شروع میشه تا روزی 5 میلیون شایدم بالاتر ...
یه کانالی رو براتون مثال میزنم که اصلا فکرشو نمیکنید که درامدش 2 تا 3 میلیون در روز باشه ( به این نکته توجه کنید که روزی 2 تا 3 میلیون در امدش هست ، ماهی نه یا سالانه نه ;;):-> )
حالا این کانال اسمش چیه ؟؟؟ یه کانالی که پست هاش همش چرت و پرت ، همش +18 و اسمش هم خیلی ضایع ( خواستین تو پی میگم )
خلاصه از من میشنوی ، الان دور دوره تلگرام هست و پول های زیادی هم دارن درمیارن یه سری هاااا
اگه بتونی یه کانال با 500 ک ممبر و 100 تا 200 ک بازدید بخری یا راه اندازی کنی و ممبر بخری از جای معتبر و ... میتونی با صرف وقت کم ، پول خوبی در روز در بیاری ، پست هارو هم میتونی کپی پست کنی
اطلاعات بیشتر خواستی پی وی در خدمتم ;;)
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad19
:-| وین هستی دنبال کاری؟ موندی با 300 میلیون چیکار کنی؟ شنیده بودم انور خوشی هست اما نه اینقدر!! :d بزن تو کار واردات صادرات لوازم از اروپا به ایران...یه دروازه بتونی باز کنی بین اینور و انور مردم بتونن خرید و فروش راه بندازن یا بتونن از بازارهای اروپایی خرید کنن راحت اینور خوب نون داره...مثلا فلان فروشگاه تو اروپا همچین لوازمی داره بتونی تحویل بدی تو ایران به مردم کاسبیت گل میندازه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
:-| وین هستی دنبال کاری؟ موندی با 300 میلیون چیکار کنی؟ شنیده بودم انور خوشی هست اما نه اینقدر!! :d بزن تو کار واردات صادرات لوازم از اروپا به ایران...یه دروازه بتونی باز کنی بین اینور و انور مردم بتونن خرید و فروش راه بندازن یا بتونن از بازارهای اروپایی خرید کنن راحت اینور خوب نون داره...مثلا فلان فروشگاه تو اروپا همچین لوازمی داره بتونی تحویل بدی تو ایران به مردم کاسبیت گل میندازه..
آقا اصلا یه دروازه بزنه کسایی که استعداد و حرفه ای دارند رو ببره اونور آب :113:
سلام،
به نظر من جایی تاپیک زدین که نتیجه نهایی همش میشه سرور بخر ( حالا یا واسه هاستینگ، یا ماینینگ یا... ). ایده ای که بقیه بهتون میدن، مطمئن باشین بازدهی براتون نداره و ایده باید از سمت خودتون باشه.
در عین حال من اگر بخوام با 300 میلیون سرمایه کاری انجام بدم، دو کار انجام میدم:
- با نظر واردات دوستمون موافقم.
- سرویس های خاص میارم تو ایران. شما کارتون هاستینگ هست و خودتون می تونین ببینین چیا تو ایران نیست و میشه آوردشون تو ایران. بیشتر از این توضیح نخواهم داد روی این موضوع و میذارم به عهده شما و همه کسایی که دنبال ایده هستن.
با احترام.
سلام
یک رک در یک دیتاسنتر اجاره کنید
که دسترسی فیزیکی داشته باشید
سرور های جی ۹ تهیه کنید و رک رو فول کنید
چند بلوک ای پی تهیه کنید
یک تیم متخصص جمع کنید
که بعدا به مشکل بر نخورید
سرور های آن منیجمنت بفروشید
و
منیجمنت
در سال اول کم سود کنید
در سال های بعد درو کنید
فروش رو مختص به ایران نکنید
و از درگاه های بین المللی استفاده کنید
و از خدا بخواهید که کمکتان کند
شاید ۳۰۰ تومن مبلغ چندانی نباشد
اما اینکه دوست دارید دیگران را مشغول کنید،علت ریپلای این پیام شد
بزار تو بانک داداش ماهی 3 یا 4 تومن سود بگیر. یا زمین بخر.