پاسخ : فروش هاست لینوکس ایران cPanel - SSD - CloudLinux - پارس وی پی اس
با سلام کیفیت هاست چگونه است؟
اپتایم که خیلی مهمه چگونه است؟
سخت افزار سرور از چه مارکی هستن ؟
لایسنس ها مانند سی پنل یا دایرت ادمین و لیت اسپید و کلود لینوکس و ... کرک هستن یا لاینسنس اصلی اشتراکی یا لایسنس اختصاصی اصلی؟
پورت سرور واقع یچند است؟
برای یک سایتم میخام از نت افراز انتقال بدم به شما اگر کیفیت و پورت مناسب باشه و بنده ماهی بیشتر از نهایت یک ساعت قطعی رو نمیتونم داشته باشم ایا تضمینی هست که مشکلات عدیده ای مانند مشکلات لایسنس و نرم افزاری و .. بوجود نمیاد ؟
با عرض پوزش بابت این موارد بنده سعی کردم تمام موارد رو بپرسم تا به مشکل نخورم با توجه هب اینکه سایتم و قالب و وقت و هزینه زیادی برده و سئو دارم انجام میدم میخام برای همین ایران منتقل کنم تا لوکیشن سرور با لوکیشن بیشتر بازدید کننده ها یکی باشه و این مزیت برای گوگل هست لذا این مشکلات سئو رو هم دیتاسنتر و سرور نداره؟ قطعی های مکرر اینترنت و اتال به اینترانت قبلا گزارش شده باری سرورهای داخل و من در بعضی ا فروم ها خوندم
با عرض پوزش بابت طولانی شدن متن نیت بدست اوردن تمام اطلاعات مورد نیاز و ضروری بود
با تشکر
- - - Updated - - -
با سلامیک
سوال دیگه و اینکه صادقانه هاست ایران اینطوریه که اگر مثلا چند مگابایت رم و سی پی یو زیاد مصرف کردیم و یا چند دقیقه و ساعت در ماه مصرف بالایی داشتیم فورا ساسسپند بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myyor
لایسنس ها مانند سی پنل یا دایرت ادمین و لیت اسپید و کلود لینوکس و ... کرک هستن یا لاینسنس اصلی اشتراکی یا لایسنس اختصاصی اصلی؟
پورت سرور واقع یچند است؟
برای یک سایتم میخام از نت افراز انتقال بدم به شما اگر کیفیت و پورت مناسب باشه و بنده ماهی بیشتر از نهایت یک ساعت قطعی رو نمیتونم داشته باشم ایا تضمینی هست که مشکلات عدیده ای مانند مشکلات لایسنس و نرم افزاری و .. بوجود نمیاد ؟
با عرض پوزش بابت این موارد بنده سعی کردم تمام موارد رو بپرسم تا به مشکل نخورم با توجه هب اینکه سایتم و قالب و وقت و هزینه زیادی برده و سئو دارم انجام میدم میخام برای همین ایران منتقل کنم تا لوکیشن سرور با لوکیشن بیشتر بازدید کننده ها یکی باشه و این مزیت برای گوگل هست لذا این مشکلات سئو رو هم دیتاسنتر و سرور نداره؟ قطعی های مکرر اینترنت و اتال به اینترانت قبلا گزارش شده باری سرورهای داخل و من در بعضی ا فروم ها خوندم
با عرض پوزش بابت طولانی شدن متن نیت بدست اوردن تمام اطلاعات مورد نیاز و ضروری بود
با تشکر
- - - Updated - - -
با سلامیک
سوال دیگه و اینکه صادقانه هاست ایران اینطوریه که اگر مثلا چند مگابایت رم و سی پی یو زیاد مصرف کردیم و یا چند دقیقه و ساعت در ماه مصرف بالایی داشتیم فورا ساسسپند بشه؟
با درود و عرض ادب خدمت شما . کیفیت هر دو هاست ایران و خارجشون عالی هست . من سرویس دارم ازشون. چون الان تو انجمن امکان پاسخگویی ندارن به خاطر یه سری مسائل توی تلگرام همه این سوالاتتون رو بپرسید جواب خواهند داد . تو تلگرام خود جناب زمانی آنلاین هستن الان . البته کارشناس فروش هم تو سایتشون آنلاین هست . تیکیت هم سریع جواب میدن.اینم تلگرام آقای زمانی:
telegram.me/parsvps
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myyor
پورت سرور واقع یچند است؟
با تشکر
- - - Updated - - -
با سلامیک
با سلام
کیفیت سرویس ها بالاست و سعی کردیم از بهترین سخت افزارموجود دیتاسنتر استفاده کنیم . سرورهای خریداری شده کاملا نو هستند و کانفیگ سخت افزاری و نرم افزاری بسیار مناسبی صورت گرفته تا کیفیت سرویس ها در بالاترین شکل ممکن ارایه بشه . تضمین اپتایم بالا همانطور ک دیتاسنتر به ما داده و تا کنون هم مشکلی نبوده را ما به شما میدیم تااین لحظه آپتایم کاملا رضایت بخش بود و خداروشکر قطعی و مشکلاتی ک شما نام بردید تاکنون نداشتیم و مشتریان نیز رضایت کامل داشتند .
سایر موارد از قبیل لایسنس . نسخه های استفاده شده و غیره را در پست اول توضیح کامل قرار دادیم . تمامی لایسنس های استفاده شده قانونی هستند و نسخه های اصلی تهیه و تنظیم شده
در خصوص پشتیبانی نیز تمامی ره های ارتباطی ذکر شده در وبسایت فعال هستند و در صورت نیاز به پشتیبانی می توانید در هر ساعت از شبانه روز ز طریق سیستم تیکت . ایمیل . تماس تلفنی . پشتیبانی انلاین در تلگرام با ما در ارتباط باشید و درخواست پشتیبانی کنید .
در خصوص استفاده از منابع نیز در صورتی ک مصرف منابعتون بیشتر از منابع اختصاص یافته باشه ان هم چند ساعت هیچ مشکلی نداره و ساسپند نخواهید شد و در صورت نیاز به ارتقا به شما اطلاع خواهیم داد تا منابع بیشتری را اختصاص دهید .
موفق باشید
سلام ، ادان دامنه هاست پربازديد نامحدود است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dani010
سلام ، ادان دامنه هاست پربازديد نامحدود است؟
سلام
تمامی امکانات هاست پربازدید از جمله ادان دامنه نامحدود می باشد
سلام
لطفا چند نمونه از سایت هایی که هاست لینوکس پر بازدید ایران رو دارن برای منم ارسال کنید
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_adm_
سلام
لطفا چند نمونه از سایت هایی که هاست لینوکس پر بازدید ایران رو دارن برای منم ارسال کنید
ممنون
سلام
نمونه وبسایت ارسال شد
کد تخفیف دائمی هست ؟
برای یه مشتری سابق :65:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
کد تخفیف دائمی هست ؟
برای یه مشتری سابق :65:
سلام
بله کد دائمی است . مخصوصا برای مشتریان قدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsvps
سلام
بله کد دائمی است . مخصوصا برای مشتریان قدیم
سپاس ویژه از شما..
کد تخفیف دوشواری داره انگار
The promotion code you entered has been applied to your cart but no items qualify for the discount yet - please check the promotion terms