پاسخ : ▆▇ ایران سرور •••◄ هاست میزبانی ابری Cpanel SSD ►••• از سالیانه 8000 تومان ▇▆
کد تخفیف برای تمدید سالانه موجود نیست ؟
پاسخ : ▆▇ ایران سرور •••◄ هاست میزبانی ابری Cpanel SSD ►••• از سالیانه 8000 تومان ▇▆
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimyasoft
کد تخفیف برای تمدید سالانه موجود نیست ؟
با سلام و احترام
فعلا کد تخفیفی جهت تمدید موجود نمیباشد . کد تخفیف خرید هم برای دوره اول میباشد که به جهت تشویق کاربران محترم وب هاستینگ تاک ارائه شده است .
همانطور هم که اطلاع دارید قیمت ها با توجه به منابع ، آپتایم و کیفیتی که ارائه میشود بسیار مناسب در نظر گرفته شده .
با تشکر :53:
سلام
چهارمین سرویس دیشب خریداری نمودم
انصافا انسان بسیار کار درست و با صبر و حوصله ای هستند
امیدوارم هر جا هستید در پناه حق باشید
خدا نگهدار .
امکان مشاهده یک نمونه از سی پنل یا تصویری از امکانات سی پنل هست ؟
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gladiators1980
امکان مشاهده یک نمونه از سی پنل یا تصویری از امکانات سی پنل هست ؟
با سلام و عرض ادب
نمونه امکانات سی پنل تمام پلان های ایران سرور خزر : (جهت مشاهده تصویر در اندازه اصلی روی تصویر کلیک کنید )
فایل پیوست 37150
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aleys.sedas
من در این انجمن تازه وارد هستم. یکی از همکاران تایپیک شما رو معرفی کردند و از سرویس های شما راضی بودند ممنون میشم من هم راهنمایی کنید
یک سایت داریم از وردپرس مصرف بالایی دارد و ایشون گفتند که مشکل سایت ایشون را بررسی و رفع کردید. آیا امکان داره برای ما هم اینکار را انجام بدید ؟ چون سایت ما هم شدیدا مصرف بالا داره و همینطور اینکه بازدید هم ندارد. علاوه بر این نیاز به یک میزبان خوب و حرفه ای داریم
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و احترام
بله بررسی انجام خواهد و در صورت وجود مشکل در سیستم محتوای وردپرس شما ، افزونه ها و یا قالب مشکل رفع خواهد گردید ، لطفا بعد از خرید از طریق تیکت با واحد پشتیبانی فنی در ارتباط باشید .
در خدمت شما دوسته گرامی هستیم :53:
با تشکر و تقدیم احترام
سلام
حدود یکسال قبل از این شرکت سرویس تهیه شد. تقریبا اکثر سرویس دهنده ها میگفتند به علت مصرف بالا باید سرور مجازی تهیه کنم اما ایشون با دانش فنی بالاشون مشکل ما را حل کردند و نزدیک به یکسال بدون مشکل در پلان های حرفه ای در حال میزبانی سایت ما هستند. در این مدت چند پلان پایه و استاندارد هم برای سایت های دیگه تهیه شد که کیفیت اونها هم بسیار عالی هستند
از آقای محمدی و خانوم مرادی تشکر ویژه میکنم که در این مدت کمک شایانی به من کردند . متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aleys.sedas
سلام
حدود یکسال قبل از این شرکت سرویس تهیه شد. تقریبا اکثر سرویس دهنده ها میگفتند به علت مصرف بالا باید سرور مجازی تهیه کنم اما ایشون با دانش فنی بالاشون مشکل ما را حل کردند و نزدیک به یکسال بدون مشکل در پلان های حرفه ای در حال میزبانی سایت ما هستند. در این مدت چند پلان پایه و استاندارد هم برای سایت های دیگه تهیه شد که کیفیت اونها هم بسیار عالی هستند
از آقای محمدی و خانوم مرادی تشکر ویژه میکنم که در این مدت کمک شایانی به من کردند . متشکرم
با عرض درود و احترام
سپاس گذاریم نسبت به نظر لطف شما :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahman3990
با عرض درود و احترام
خرسند هستیم که در این مدت میزبان خوبی برای شما بوده ایم :53:
موفق و پیروز باشید
سلام
یک سرویس شش ماهه تهیه کردیم تحویل آنی بود ، انشاالله که مشکلی نداشته باشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepandrayan
سلام
یک سرویس شش ماهه تهیه کردیم تحویل آنی بود ، انشاالله که مشکلی نداشته باشیم.
با عرض درود و احترام
متشکریم از این که ایران سرور خزر را به عنوان میزبان خود انتخاب فرمودید .
خوشحال میشویم که بعد استفاده از سرویس نظر خود را در مورد نحوه سرویس دهی اعلام بفرمایید .
با تشکر :53: