سلام
بارها از این طریق به نتیجه رسیدیم و مشکل سریعا بررسی و رفع شده
حتما با اقدام از طریق این سامانه، مشکل رو حل میکنن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
مقصود بنده از نحوه نگارش . نحوه تتایپ توضیحات در خصوص مشکل بود . حتی الامکان باید توضیحات خود را به صورت جامع و کامل و منطقی ارسال کنید و از حاشیه و موارد غیر ضروری پرهیز کنید . و همین طور در خصوص مواردی که عنوان می کنید شواهد و مدارک را ضمیمه را فرمائید
در صورتی که اولین پاسخ ارسالی اپراتور ( در خصوص مورد شما مخابرات ) قانع کننده و قابل قبول نبود حتما درخواست تجدید نظر اول را باز کنید و با دلایل پاسخ را رد فرمائید
والا ما ششم یک درخواست ارسال کردیم هنوز خبری نشده و دارند بررسی میکنند
احتمالا مشکل اساسی وجود داشته
طرحی که قبلا من خریداری کرده بودم دارای مودم رایگان بود
به نظر من مودم برای اینترنت مخابرات خیلی مهم هستش به همین خاطر مودم من مارک آشنای اول هست که ساخت ایرانه
مودمش رو بیرون قیمت کرده بودم حدود 2 سال پیش 100 تومن قیمتش بود
به هر حال اینترنت مخابرات خراسان داره طرح های خیلی ویژه ای ارائه میده
اینترنت میده با سرعت 16 مگ اختصاصی + آپلود رایگان 24 ساعته + دانلود رایگان 16 تا 20 + 18 ماهه + 365 گیگ حجم قیمتش مفته 99 هزار تومان
ولی مال فقط خطوط مسی هست و من فیبر نوری هستم نمی تونم بگیرم
یا طرح گذاشتن vdsl با سرعت 100 مگ بر ثانیه با قیمت 110 هزار تومن با حجم 30 گیگ
متاسفانه استان گیلان هفته اخیر مشکل قطعی داشتیم که واقعا اعصاب رو داغون کرد.
حتی ۲۰۲۰ هم پاسخگو نیست و یک پیام ضبط شده در مورد این که شبکه دچار اختلال هست پخش میشه و بعد هم تماس خودکار قطع میشه.
نکته جالب اینجاست داخل قرارداد ذکر شده که برای دریافت خسارت باید تماس بگیرید و از زمان تماس شما زمان خرابی ثبت میشه
با گذشت چند روز هنوز نه عذرخواهی کردند نه حرفی از خسارت می زنند.
۱۹۵ یک شکایت ثبت شد که امیدوارم مثل بقیه شکایت ها رسیدگی بشه
آقا برید شکایت کنید خخخخ همین الان یکی زنگ زد گفت آقا شکایت کردید خخخخ و فلان و بهمان .... و snr من رو گفت تغییراتی دادن و درست کردن الان snr من 20 هست و کیفیت اینترنتم هم خیلی بهتر شده !