انشالله موفق باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
انشالله موفق باشید.
تاپیک تجارت پال هستش راجب ثامن حرف میزنن:|
کسایی که میگن طرف اگه کاربلد باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
جهان پی سیبا پال پی لاین درگاه پرداخت همه اینا بیخود بودن الکی بودن؟امنیت نداشتن؟کارمند نداشتن؟
عجب حرف هایی زده میشه !:|
با عقل جور نمیاد الان دولت کلا با درگاه پرداخت مشکل داره چون میخواد مستقیم کارها انجام بشه
الان من کلی بانک زدن برای دریافت درگاه اختصاصی با کلی امتیاز در حالی که درگاه واسط هیچ سودی نداره !
به زودی همه به سمت درگاه اختصاصی میرن
و ایشالله دوست عزیزمون که این سایت رو راه اندازی کرده همیشه موفق و سربلند باشه
اول از همه آرزوی موفقیت میکنم برای تیم تجارت پال
خیلی جالبه برام که دوستان زیادی اومدن گیر دادن به "فروشنده اسکریپت" !!!
این موارد چه ارتباطی به فروشنده اسکریپت داره؟
whmcs باید فقط به 4 تا شرکت سیستمش رو بفروشه و از هر 4 تا شرکت هم سفته بگیره که اگه یه روزی با سیستمش کلاه برداری شد بره پیگیری کنه؟ مگه fbi اه!؟
چه ارتباطی به برنامه نویس داره!؟
دوستانی که در این تاپیک شرکت کردن تقریبا 99% اشون هاستینگ دارن (حد اقل یه ریسلر دارن!!) و بیش از 80% اشون هم با برنامه نویسی آشنا هستن.
یک شخص بیاد به شما بگه برای من یه برنامه بنویس که وصل بشه به درگاه بانک و پرداخت داخلش انجام بشه. شما هم مینویسی و در اختیارش میذاری. حالا این شخص توسط برنامه شما کلاه برداری میکنه. به شما مربوطه؟!؟!؟!؟
یه هاست میفروشین به یه شخص. فرداش روی اون هاست سایت مبتذل میاره بالا. به شما مربوطه؟!؟!؟ (حتی قانون بی در و پیکر خود ما هم چنین چیزی رو به شما مربوط نمیکنه!!! از شما میخواد که مشخصات مشتری رو در اختیارشون بذارید و سرویسش رو مسدود کنید!! شما رو مجازات نمیکنن)
واقعا خنده داره که دوستان میان میگن "برنامه نویس نباید سیستمش رو به صورت عمومی بفروشه" یا "باید مدارک بگیره از خریدار"
واقعا دوستان کمی فکر کنید بعد در جای عمومی ، به صورت مکتوب ، نظر بدید!!!!
ببخشید اینایی گفتی چه ربطی به هاستینگ داره؟
درباره فروش اسکریپت درگاه واسطه به صورت عمومی خیلی هم مشکل زاست...
طرف میره اسکریپت می گیره و سایت بالا میاره و بعد از سایت می ببنده مبلغ رو میداره میره و اخرشم هم پیگیری نمیشه قضیه همین ۲۰ پال و چندتا درگاه دیگه...
توی سطح جهانی فروش اسکریپت درگاه واسطه نیاز به مجوز هستش و مثل ایران نیستند که راحت مجوز ندادن خیالت راحت شی بره درگاه واسطه بزنه...
این اسکریپت از جیب ما پول جا به جا می کنه و صبح تا شب استرس می گیریم مبادا طرف سایت پرداخت تعطیل شه پول هامون ب***ه اخرشم بدبخت شیم...اینکه پول از جیب شما ب***ه خوشحال میشید؟ :|
حتی اگه خودم اسکریپت درگاه واسطه پرداخت بسازم فروش عمومی نمی زارم چون دوست ندارم درگاه پرداخت قارچی رشد کنه و کلاه برداری ادامه پیدا کنه...
هر چی از ننه قهر می کنه میره درگاه واسطه می زنه! ببخشید به مدیر تجارت پال برنخوره ها به همه گفتم...هر چیزی حساب و کتاب داره و قانون داره و فلانی .....
این آقا اسکریپت به کلاه بردار نمیفروشه.
استفاده از اسکریپت هم بر عهده ایشون نیست! نوع استفاده هم همینطور.
برنامه نویسی ، محیطی رو فراهم آورده برای انجام یک سری تراکنش های مالی
حالا دوست داره این سیستمش رو به صورت عمومی بفروشه.
خلافه؟ قانون باید باهاش برخورد کنه
من و شما نمیتونیم تعیین تکلیف کنیم بگیم چرا فروختی!!!
ایشون یک برنامه نویس هست که برنامه ای نوشته و میفروشه.
چاقو فروخته میشه ، میشه باهاش میوه پوست کند ، میشه آدم کشت. ربطی به فروشنده چاقو نداره!!!
عزیز من برنامه نویسی قانون داره و هر چیزی توی زندگی قانون داره ...البته توی ایران قانون درست و حسابی وجود نداره...
طرف از کجا بدونه این فرد کلاهبرداره و یا پاکه یا مورد اعتماده که بهش اسکریپت بفروشه ....
این اسکریپت به دلیل قیمت پایینی که داره به راحتی قابل دسترسه و زمینه کلاهبرداری بیشتر فراهم میشه و اگه طرف بخواد جدی مثل زرین پال فعالیت کنه و حقوق کاربران احترام بزاره یه ۱۰ میلیونی یا ۱۵ میلیونی بزاره روش اسکریپت از نو بنویسه و شروع به فعالیت کنه البته این مبلغی که گفتم انگیزه بیشتر برای فعالیت هستش وگرنه بیشتر از اینکه به خودت ضرر زده و به کاربر همین که امکان پیگیری وجود نداره!
قانون وجود نداره که برخورد کنه...آیا قانونی وجود داره جلوی رشد قارچی درگاه واسطه بگیره یا نه؟
ایشون برنامه نویس باشه از وجدانی داشته باشه اسکریپت عمومی نمی فروخت انقدر باعث کلاهبرداری ها و تعطیلی های بیشتر درگاه واسطه نمی شد الان توی همین انجمن کلی شکایت و سرخوردگی درگاه واسطه متقلب داشتند که برای پیگیری چیزی گیرشون نیامد...
مورد آخر بخش چاقون و جنس فلانی نیار که ربطی به برنامه نویسی نداره...
من ترجیحا بحث رو با شما ادامه نمیدم چون هم تاپیک موضوعش این نیست و هم اینطور که من نتیجه گرفتم از فرمایشات شما:
کلا فقط شما درست میگید و حرف های شما مرتبط هست. دیگران بی ربط حرف میزنن.
عمدتا با کسانی که با چنین عقایدی بحث میکنن ، نتیجه ای از بحث حاصل نمیشه.
موفق باشید
درود
حالا وجدانا اعتماد سازی نمیکنید لااقل لینکاتونو درست کنید نصفش به سایت ایکس پی متصل میشه
.
همین الان سریع نصب کردید معرفی کردید؟
نا سلامتی درگاه پرداخته فروشگاه فروش شلغم که نیست
،
تو این چند وقته نیک فقط پال ثبت میکنه
،،،
امیدوارم موفق باشید
سلام دوست عزیز
حرف شما مثل این است که ماشین رو به کسایی بفروشیم که مطمئن باشیم کار خلاف نمیکنند!
مشکل اینجاست که نباید فله ای اعتماد کرد.
وقتی درگاه واسطی هیچ چیزی برای اعتماد ندارد نیازی نیست اعتماد کنیم که فردا پی شکایت باشیم.
ضمنا گفتید ایران قانون نداره، داره ولی اجرا نمیشه، این سایت ها هم بعد از یه مدتی شناسایی و ***** میشوند.
موفق باشید.