پاسخ : مشکل باز شدن سایت برای بعضی افراد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
این موارد با شاتل باز نمیشن ولی با نت دیگه باز میشن. با شاتل تماس بگیرید و موضوع را در جریان بذارید.
تماس هم بگیرن فوقش پشتیبان شاتل میگه Team Viewer وصل کن و ایشونم وصل میکنه بعد پشتیبان میاد در تنظیمات مودم ایشون بخش MTU رو تغییر میده.
یعنی هیچ کدوم از پشتیبان ها نمیان بگن بله از شبکه شاتل هست الان میرم شبکه اش رو درست کنم :) همه شون وظیفه دارن روی همین سرویس و همین حالت به مشتری خدمات بدن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
تماس هم بگیرن فوقش پشتیبان شاتل میگه Team Viewer وصل کن و ایشونم وصل میکنه بعد پشتیبان میاد در تنظیمات مودم ایشون بخش MTU رو تغییر میده.
یعنی هیچ کدوم از پشتیبان ها نمیان بگن بله از شبکه شاتل هست الان میرم شبکه اش رو درست کنم :) همه شون وظیفه دارن روی همین سرویس و همین حالت به مشتری خدمات بدن.
صحبت شما کاملا صحیحه و کارشناسای پاسخگو محدودیتهایی در بررسی دارن ولی اگر مشکل براشون واضح و شفاف توضیح داده بشه به مسئولین مربوطه ارجاع میدن... حالا چه فنی چه شبکه و چه نرمافزار و ....
mtu هم همونطور که قبلا گفتم من تغییر دادم و جواب نداد.
بهرحال ایشون خودشون یه پیگیری بکنن و اگر نتیجه نگرفتند اطلاع بدن من با نماینده شاتل صحبت میکنم و چون آشنا هستند راحتتر میتونم با زبون خودمونی موضوع رو براشون روشن کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
صحبت شما کاملا صحیحه و کارشناسای پاسخگو محدودیتهایی در بررسی دارن ولی اگر مشکل براشون واضح و شفاف توضیح داده بشه به مسئولین مربوطه ارجاع میدن... حالا چه فنی چه شبکه و چه نرمافزار و ....
mtu هم همونطور که قبلا گفتم من تغییر دادم و جواب نداد.
بهرحال ایشون خودشون یه پیگیری بکنن و اگر نتیجه نگرفتند اطلاع بدن من با نماینده شاتل صحبت میکنم و چون آشنا هستند راحتتر میتونم با زبون خودمونی موضوع رو براشون روشن کنم.
سلام
من هم خودم mtu رو تغیییر دادم اما تاثیری نداشت
این مشکل بخاطر روترهایی که در سر راه هستند ایجاد شده.
با مسئول فنی شاتل هم چت کردم گفتند ایمیل بزنید اما هنوز جوابی نداده اند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hen
به نظر شما وقتی به صورت دیفالت دایرکت ادمین نصب میشه و هیچ کانفیگ اضافی انجام نداده باشی، آیا این مشکل طبیعیه بوجود آمدنش؟
سلام، خیر
اگر همه چیز درست پیش رفته باشه و نصب بدون مشکل انجام شده باشه نباید مشکلی وجود داشته باشه (مگر ایرادات مربوط به اسکریپت و ورژن php و ریرایت ها و مشکلاتی از این قبیل)