پاسخ : فروش سری جدید vps های ماه مهر ! داغ داغ داغ با پورت 2 گیگابیت !!!
bestvps عزیز ما همچنان منتظر سرور هستیم بعد از 11 روز!
سلام.
از دوستانی که از اقای حمیدی bestvps سرویس دارن یا داشتن لطفا راهنمایی کنند که چطور میشه با ایشون تماس گرفت چون بعد از دو هفته نه سرویس ما حاظر شده نه به پی ام های مانی بک جوابی میدن.!
ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام.
از دوستانی که از اقای حمیدی bestvps سرویس دارن یا داشتن لطفا راهنمایی کنند که چطور میشه با ایشون تماس گرفت چون بعد از دو هفته نه سرویس ما حاظر شده نه به پی ام های مانی بک جوابی میدن.!
ممنون.
نقل قول:
داغ داغ داغ با پورت 2 گیگابیت !!!
مثل اینکه ایندفعه زیادی داغ بوده
شوخی میکنم والله ندیم در مورد این بنده خدا کسی بدی بگه احتمالا مشکلی براش پیش امده وگرنه اینقدر هم ادم بیخالی نیست
بهترن کار اینه که از جای دیگه از دیگر همکارن سرویستون را تهیه کنید .
وقتی ایشون امدن تقاضای برگشت پول کنید حداقل اینطوری کارت لنگ نمونه تا مشکل اون بنده خدا هم حل بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
giga
مثل اینکه ایندفعه زیادی داغ بوده
شوخی میکنم والله ندیم در مورد این بنده خدا کسی بدی بگه احتمالا مشکلی براش پیش امده وگرنه اینقدر هم ادم بیخالی نیست
بهترن کار اینه که از جای دیگه از دیگر همکارن سرویستون را تهیه کنید .
وقتی ایشون امدن تقاضای برگشت پول کنید حداقل اینطوری کارت لنگ نمونه تا مشکل اون بنده خدا هم حل بشه
سلام.
البته شاید از شانس ما بوده من همون روزی که پست قبلی رو زدم درخواست مانی بک کردم که بعد تماسهای زیاد و فرستادن اس ام اس اقای حمیدی اومدن و در یاهو گفتن که یه وی پی اس میدم که کارتون راه بیفته که منم به ناچار قبول کردم که گفتن دو سه روزه سرور خودتون حاظر میشه من به جای سرور 400 گیگ هارد و رم یه گیگ و پورت 2 گیگی که هزینشم واریز کردم با وی پی اس 20 گیگ هارد و 256 مگ رم و سرعت 5 مگی سر میکردم و رینیم هام رو انجام میدادم که دیروز اون سرور هم دان شد الان طوری شده که دنبال سرور بگردم میگم اقا بعد تحویل گرفتن سرور من هزینه پرداخت میکنم. نمیدونم دیگه چی بگم والا هر چی بگیم مثل تف سر بالا هست. منتظر میمونیم ببینیم اخر چه میشود.!!!!
100 GB
1.5 GB
2 ip
BW UNLIMITED GB
100 Mbps
فقط 35 هزار تومان
دیرکت ادمین 5000 تومان
کشور آلمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Milad-H
100 GB
1.5 GB
2 ip
BW UNLIMITED GB
100 Mbps
فقط 35 هزار تومان
دیرکت ادمین 5000 تومان
کشور آلمان
عجب!!! خسته نباشی دوست عزیز فکر کنم بیشتر اونهایی که پستهاشون به 100 تا رسیده از این کارها کردن ها!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
عجب!!! خسته نباشی دوست عزیز فکر کنم بیشتر اونهایی که پستهاشون به 100 تا رسیده از این کارها کردن ها!!!
یعنی چی؟
سلام.
مدیران عزیز راهنمایی کنند که ما چطوری تاپیک میتونیم بزنیم در این مورد چون مثل اینکه نه از مانی بک خبری هست نه از سرویس ما.
ممنون میشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir
ممنون. با این اوصاف باید هر چند روز یه اسپمی تو همین تاپیک بزنم که پستهام 100 تا بشه!
دوستانی که از ایشون خرید کردن لطف کنن همینجا بگن ببینیم کسی هست قادر باشه انتقادی بکنه تو قسمتش که منم مدارک بزارم تو ادامه تاپیکش.
ممنون.
سلام.
جناب bestvps لطفا به پی ام خصوصی پاسخ بدین.
با پوزش از مدیران و کاربران که تاپیک قدیمی رو بالا میارم من هنوز بعد از گذشت این مدت طولانی سرورم رو که هزینش رو پرداخت کردم دریافت نکردم.