پاسخ : به نظر شما اصلی ترین دلیل نابسامانی بازار وب ایران چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
! Omid star !
اگر مشتری ها کمی سواد داشته باشند
نسل این موجودات منقرض خواهد شد
مجبور هستند برای کار به شرکت های معتبر بروند
و شرکت ها که زیر 18سال استخدام نمیکنند
ولی متاسفانه مشتری دنبال قیمت این موجودات را ساخته اند !
که پول تو جیبی و ... از دز..دی از حق افراد با سابقه درارند
خب حرف شما هم صحیح هست ولی تا زمانی که این آقایون این قیمت هارو ندن مشتری وسوسه نمی شه
برای مثال من که سرور اختصاصی رو 300 تومن خریدم با منابع اختصاصی و مجازی ساز kvmبرای رقابت با این آقایون باید آفر بدم2.5گیگ رم 13 تومن
آخه آدم دردشو به کی بگه
خسته شدیم
من به خدا پول سرورم رو از جیبم دارم میدم
دارم از سرمایه مغازم خرج می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
یک دلیل دیگه هم من براش دارم:
وجود سایت هایی مثل همین انجمن! و مدیریت غلط آنها!
در صورتی که این انجمن رو مفید نمیدونید میتونید فعالیت نکنید! بهتره قبل از ارسال پست کمی فکر کنید! الان وجود این انجمن و مدیریت غلظش چطور میتونه نابسامانی بازار وب ایران رو به همراه داشته باشه؟
سلام
تنها یک دلیل اصلی در این زمینه وجود دارد. بازار وب همانطور که از نامش مشخص است یک تجارت است. اصولاً تمام تجارت ها دارای مجمع و صنف هستند و دولت به نحوی نظارت دارد. شما اگر قرار باشد یک سوپر مارکت در محله ی خود ایجاد کنید باید جواز کسب داشته باشید. کسب جواز کسب نیازمند مراجعه به مجمع امور صنفی ، پلیس اماکن ، آزمایش و استعلام است. در نهایت جواز کسب به شما اعطا خواهد شد و می توانید فعالیت تجاری خود را انجام دهید. ولی از انجایی که تجارت میزبانی وب و امور مشابه به صورت غیر حضوری انجام می شود معمولا ( از طریق نت ) هیچ نظارت خاصی در این زمینه در کشور ایران وجود ندارد ! شما ظرف 30 دقیقه می توانید یک وب سایت فروش خدمات وب = میزبانی وب سایت ( هاستینگ) ، فروش سرور مجازی ، اختصاصی ، دامنه را ایجاد فرمائید و برای نام خود نیز از این جمله " شرکت میزبانی x "" استفاده فرمائید !
هر چند این بازار در کشور ما نوپا است و همانطور که مطلع هستید جدیدا اقداماتی در حال انجام است اما آنطور که از مشاهدات قابل دریافت هست هنوز خیلی جدی به این موضوع توجه نشده است. اگر قوانین سخت و محکمی وجود داشته باشد ، اگر صنفی برای این موضوع ایجاد شود و تحت نظر اتاق بازرگانی ایران شرکت داشته باشد.این اتفاقات رخ نخواهد داد. زیرا در این صورت اگر یک شخص شبانه سایت فروش ایجاد کند همانطور که عزیزانی آدرس های جدید وب سایت های موزیک ، فیلم و ..... را گزازش می دهند مطمئنا آدرس این وب سایت ها را نیز گزارش خواهند داد و سریعا سایت مورد نظر ***** خواهد شد. مطئنا افراد دارای قدرت تفکر از یک سایت فارسی ***** شده هاستینگ خریداری نمی کنند ؟! اگر مجوز اجباری شود مطمنا نیازمند شرایطی خواهد بود. هر فردی بدون تخصص و تجربه ، سرمایه و دارا نبودن شرایط امکان شروع این کار را نخواهد داشت !
نماد اعتماد به تنهایی کافی نیست. حداقل اگر قرار است وسیله نظارت ، "نماد" باشد باید شرایط اعطا را تغییر دهند و یک نشان منحصر به فرد برای صنعت وب ( عدم اشتراک بین فروشگاههای دیگر) اختصاص داده شود و سپس با تمام توان با افرادی که بدون مجوز فعالیت دارند برخورد شود. حداقل سایت های بدون مجوز در مدت بسیار کوتاهی ( حداکثر 48 ساعت ) مسدود شوند. این قبیل برخورد ها به خودی خود سبب می شود کسی ریسک نکند و با 200 هزار تومان هزینه یک سرور تهیه نکند و وارد صنعت هاستینگ شود ! چون احتمال دارد ظرف 48 ساعت سایت فروش مسدود شود و همان 200 هزار تومان سوخت شود
برخی افراد انتظار دارند که یک انجمن در کشور چند ده میلیونی تمام موارد بالا را به تنهایی انجم دهد. هم به شکایت ها رسیدگی شود. هم به فروشنده ها قبل از فروش. هم اصالت خدمات تائید شود و .........
در پایان به صورت خلاصه : دلیل اصلی تابسامانی عدم وجود نظارت و قوانین است!
پ.ن: متاسفانه این گزینه وجود نداشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ramin
سلام
تنها یک دلیل اصلی در این زمینه وجود دارد. بازار وب همانطور که از نامش مشخص است یک تجارت است. اصولاً تمام تجارت ها دارای مجمع و صنف هستند و دولت به نحوی نظارت دارد. شما اگر قرار باشد یک سوپر مارکت در محله ی خود ایجاد کنید باید جواز کسب داشته باشید. کسب جواز کسب نیازمند مراجعه به مجمع امور صنفی ، پلیس اماکن ، آزمایش و استعلام است. در نهایت جواز کسب به شما اعطا خواهد شد و می توانید فعالیت تجاری خود را انجام دهید. ولی از انجایی که تجارت میزبانی وب و امور مشابه به صورت غیر حضوری انجام می شود معمولا ( از طریق نت ) هیچ نظارت خاصی در این زمینه در کشور ایران وجود ندارد ! شما ظرف 30 دقیقه می توانید یک وب سایت فروش خدمات وب = میزبانی وب سایت ( هاستینگ) ، فروش سرور مجازی ، اختصاصی ، دامنه را ایجاد فرمائید و برای نام خود نیز از این جمله " شرکت میزبانی x "" استفاده فرمائید !
هر چند این بازار در کشور ما نوپا است و همانطور که مطلع هستید جدیدا اقداماتی در حال انجام است اما آنطور که از مشاهدات قابل دریافت هست هنوز خیلی جدی به این موضوع توجه نشده است. اگر قوانین سخت و محکمی وجود داشته باشد ، اگر صنفی برای این موضوع ایجاد شود و تحت نظر اتاق بازرگانی ایران شرکت داشته باشد.این اتفاقات رخ نخواهد داد. زیرا در این صورت اگر یک شخص شبانه سایت فروش ایجاد کند همانطور که عزیزانی آدرس های جدید وب سایت های موزیک ، فیلم و ..... را گزازش می دهند مطمئنا آدرس این وب سایت ها را نیز گزارش خواهند داد و سریعا سایت مورد نظر ***** خواهد شد. مطئنا افراد دارای قدرت تفکر از یک سایت فارسی ***** شده هاستینگ خریداری نمی کنند ؟! اگر مجوز اجباری شود مطمنا نیازمند شرایطی خواهد بود. هر فردی بدون تخصص و تجربه ، سرمایه و دارا نبودن شرایط امکان شروع این کار را نخواهد داشت !
نماد اعتماد به تنهایی کافی نیست. حداقل اگر قرار است وسیله نظارت ، "نماد" باشد باید شرایط اعطا را تغییر دهند و یک نشان منحصر به فرد برای صنعت وب ( عدم اشتراک بین فروشگاههای دیگر) اختصاص داده شود و سپس با تمام توان با افرادی که بدون مجوز فعالیت دارند برخورد شود. حداقل سایت های بدون مجوز در مدت بسیار کوتاهی ( حداکثر 48 ساعت ) مسدود شوند. این قبیل برخورد ها به خودی خود سبب می شود کسی ریسک نکند و با 200 هزار تومان هزینه یک سرور تهیه نکند و وارد صنعت هاستینگ شود ! چون احتمال دارد ظرف 48 ساعت سایت فروش مسدود شود و همان 200 هزار تومان سوخت شود
برخی افراد انتظار دارند که یک انجمن در کشور چند ده میلیونی تمام موارد بالا را به تنهایی انجم دهد. هم به شکایت ها رسیدگی شود. هم به فروشنده ها قبل از فروش. هم اصالت خدمات تائید شود و .........
جناب رامین جسارتا می تونید توی همین انجمن قوانینی در مورد همین موارد وضع کنید
مثلا فروشنده ها شناسایی بشن یا حداقل و حداکثر قیمت برای محصولات تعیین بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
در صورتی که این انجمن رو مفید نمیدونید میتونید فعالیت نکنید!
خب مدیر عزیز این حرف شما هم نشون می ده راهکارها رو فقط سیاه و سفید می دونید . من اگر جای شما بودم دلایل این حرف رو ازشون می \رسیدم و اگر مفید بود اعمال می کردم اگر نبود هم هر کاری دوست داشتید انجام می دادم . شنیدن خودش یک هنره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ramin
سلام
چرا خودتون رو تافته جدا بافته از جهان می دونید ما هم مثل سایر ملل جهان .
در بازار جهانی اولین کاری که قبل از خرید می کنند اینه که اول review ها رو جستجو می کنند بعدا به قیمت و ظاهر سایت و ... توجه می کنند ولی مثلا در این انجمن من جایی ندیدم که مثل wht.com بشه review ثبت کرد . یا اگر همچین چیزی باشه سریع کاربران موضوع گیری می کنند چه بر له چر بر علیه و مدیریت شده نیست . و خیلی کاستی های دیگه که می شه حلش کرد .
باید بزارید خود بازار جهت رو مشخص کنه و هیچ کنترلی نمی شه در فضای مجازی انجام داد و به نتیجش امیدوار بود بلکه باید ابزار شناخت درست رو برای کاربر و مشتری روشن کرد .
و یک چیز دیگه تا وقتی قانون ک\ی رایت در ایران اعمال نشه همین آش هست و همین کاسه . بیایم ما مدیران سرورها حداقل روی سرور خودمون این قانون رو رعایت کنیم که بسیار سودمند هست در سلامت وب . من که بهیچ وجه به کاربرام اجازه اینکرو نمی دم و سعی می کنم رعایت کنم.
به نظر من علاوه بر عدم وجود صنف ، فعالیت فروشندگان غیرحرفه ای نقش زیادی دارد.
کسایی رو دیدم که فقط بلد هستند یک تمپلیت اکانت.. اجرا کند و سرور بفروشد درصورتی که حتی بلد نیست ubuntu نصب کند! که نتیجه ی ان بازار فعلی است.
اما در مورد قیمت نیز فقط اینجا اینطور نیست و اگر سری به wht.com بزنید قیمت ها "تقریبا" معادل قیمت های فعلی هستند.(رم1 از 2 دلار هست تا 50دلار! )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xmohammadx
جناب رامین جسارتا می تونید توی همین انجمن قوانینی در مورد همین موارد وضع کنید
مثلا فروشنده ها شناسایی بشن یا حداقل و حداکثر قیمت برای محصولات تعیین بشه
متاسفانه چنین موردی مقدور نیست. زمانی که قوانین کشوری هنوز برای این موضوع شکل نگرفته است. ما نمی توانیم به صورت مستقل در یک انجمن برای یک تجارت بزرگ قانون گذاری کنیم و از حدود فعالیت خود خارج شویم.
در حدود اختیارات یک انجمن آزاد سعی می کنیم از حقوق کاربران دفاع کنیم. اما اینکه انتظار وجود داشته باشد نقش قانون گذار و مجری قانون را ایجاد کنیم منطقی نیست زیرا سبب ایجاد بار حقوقی و محدود شدن فعالیت انجمن خواهد شد
کلا این مورد تبعات زیادی دارد
چطور مثلا تعرفه مشخص کنیم؟ شما فرض کنید برای سرور مجازی با x گیگ رم و y مگاهرتز تعرفه n تومان مشخص شده است . از فردای این قانون یک نفر قصد دارد به مناسب حلول ماه رمضان 90% تخفیف دهد و تاپیک ایجاد کند. دیگری به مناسبت شروع پائیز و برگ ریزان قد ارائه 95% تخفیف دارد.
از طرفی سرور اختصاصی با x گیگ رم از یک لوکیشن با قیمت فرضا 1000 تومان قابل تهیه است و از لوکیشن دیگری همین سرور در خوشبینانه ترین حالت 10.000 تومان هزینه دارد. فروشنده چطور باید در هر دو حالت این سرور اختصاصی را طوری تقسیم کند که به قیمت مصوب ما برای سرور مجازی نزدیک شود؟ برای هر لوکیشن نیز جدول تعرفه تعریف کنیم؟ در این صورت چندصد جدول تعرفه باید تعیین شود؟ در صورت تغییرات قیمت فروش دیتاسنتر ها ما نیز روزانه جدول ها را تغییر دهیم؟ در این صورت نیازمند تاسیس یک بورس آنلاین هستیم!
شخصا بازهم فکر کنید این تنها گوشه ای از این مشکلات می تواند باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ramin
متاسفانه چنین موردی مقدور نیست. زمانی که قوانین کشوری هنوز برای این موضوع شکل نگرفته است. ما نمی توانیم به صورت مستقل در یک انجمن برای یک تجارت بزرگ قانون گذاری کنیم و از حدود فعالیت خود خارج شویم.
در حدود اختیارات یک انجمن آزاد سعی می کنیم از حقوق کاربران دفاع کنیم. اما اینکه انتظار وجود داشته باشد نقش قانون گذار و مجری قانون را ایجاد کنیم منطقی نیست زیرا سبب ایجاد بار حقوقی و محدود شدن فعالیت انجمن خواهد شد
کلا این مورد تبعات زیادی دارد
چطور مثلا تعرفه مشخص کنیم؟ شما فرض کنید برای سرور مجازی با x گیگ رم و y مگاهرتز تعرفه n تومان مشخص شده است . از فردای این قانون یک نفر قصد دارد به مناسب حلول ماه رمضان 90% تخفیف دهد و تاپیک ایجاد کند. دیگری به مناسبت شروع پائیز و برگ ریزان قد ارائه 95% تخفیف دارد.
از طرفی سرور اختصاصی با x گیگ رم از یک لوکیشن با قیمت فرضا 1000 تومان قابل تهیه است و از لوکیشن دیگری همین سرور در خوشبینانه ترین حالت 10.000 تومان هزینه دارد. فروشنده چطور باید در هر دو حالت این سرور اختصاصی را طوری تقسیم کند که به قیمت مصوب ما برای سرور مجازی نزدیک شود؟ برای هر لوکیشن نیز جدول تعرفه تعریف کنیم؟ در این صورت چندصد جدول تعرفه باید تعیین شود؟ در صورت تغییرات قیمت فروش دیتاسنتر ها ما نیز روزانه جدول ها را تغییر دهیم؟ در این صورت نیازمند تاسیس یک بورس آنلاین هستیم!
شخصا بازهم فکر کنید این تنها گوشه ای از این مشکلات می تواند باشد
جسارتا میشه دیتا سنتر هارو از نظر کیفیت تقسیم بندی کرد که تقریبا تمامی اعضا در مورد کیفیت دیتا سنتر ها یک نظر رو دارن
بعد مثلا برای وی پی اس از دیتا سنتر xحداقل xریال و حداکثرyریال قیمت گذاشت
و نهایت تخفیف رو روی پلن ها xدرصد قرار داد
البته این نظر شخصی من هستش و اگر اشتباه هست من از تمامی اعضا عذر خواهی می کنم
احساس میکنم بحث داره به یک سمت دیگه کشیده میشه
این مبحث ربطی به این انجمن و نوع فعالیت اون نداره
تقاضا دارم دوستان کمی بزرگتر نگاه کنند
این انجمن شامل درصدی از کل فعالین هست
لطفا راهکار جامع و کامل بدید
اصلا نیازی نیست پای انجمن به این بحث کشیده بشه
جناب استارتر هر وقت مشتری هاش کم می شند ، یک تایپیک می زنه. (اصل صحبتش درست هست) و قبول دارم. ولی بدترین کار اینه که دستوری بازار رو کنترل کنیم.
اون طور که کسب و کار در ایران سخت و قوانین دست و پا گیر داره در هیچ جای دنیا نیست. جالب است که برخی دنبال انحصاری شدن هستند.
بد نیست بدونید خیلی از همین شرکت های بزرگ ید طولانی در از بین بردن دیتا کاربران و نداشتن بک آپ دارند و اگر شرکت های بازار خراب کن نبودند شما باید بابت 1 گیگ هاست 1 ملیون پرداخت می کردید.