تا 2 روز باید مهلت میدادید بعد 2 روز سرویس مورد نظر رو مسدود میکردید
نمایش نسخه قابل چاپ
تا 2 روز باید مهلت میدادید بعد 2 روز سرویس مورد نظر رو مسدود میکردید
درود و احترام
جناب سنجری اگر بستید دیر عمل کردین و اشتباه کردین که وقت دادین
کاربر باید موقع سر رسید پرداخت کنه مهلت هم خواست اشکال نداره دو روز خود دیتا سنتر وقت میده شماهم بگید دو روز بعدش کنسل
این حرفم با تمامی دوستان و همکاران هست
از بابت اینکه این اتفاقات هم رخ میده ، مقصر همه دوستان عزیز انجمن هستن
چرا؟
جدا کاربران رو لوس کردین طرف هر چی بخواد هر افری بده بهش سرویس میدن
این موضوع هر روز داره بدترو بدتر میشه
ولی سرور اقساطی و ارزانی های بی جهت و لایسنس های ک رک شده رو نباید توی کارتون بیارید
از نظر اینکه مالیات بعضیا نمیگیرن هم عرض کنم از امریکا یا کشور هایی که مالیات بهشون نمیخوره اطلاعات دارن این مورد استثنا هست
از اینکه یک موضوع دیگر روهم قاطی این موضوع کردم عذر میخوام ولی خب جایی نبود که بیام بگم و همینطور زیاد دنبال حاشیه نیستم و خوشمم نمیاد بحث بیخودی بشه ولی موارد گفته شده باعث افت پیشرفت میشه
پیروز باشید
هر وقت یک دیتاسنتر خارجی از این مهلت ها به کاربران داد ما هم باید بدیم.پرداخت باید سر موقع باشه.
تیکت چند ساعت پیش یک کاربر در سایت ما :
حرفی برای گفتن نمیزارند باقی افراد.نقل قول:
رم 2 گیگ تا 3 گیگ
سی پی یو اختصاصی 2 تا 3 مگاهرتز
هارد 200 گیگ
لطفا فاکتور کنید پرداخت نمایم
30 بیشتر هم نمیدم
وقتی فردی با 260 هزار تومان یک سرور مارکتی هتزنر با 16 آی پی تهیه می کند و سرور 100 گیگابایت را 7 هزار تومان به فروش می رساند از این دسته تیکت ها برای همه همکاران ارسال خواهد شد!!!
آقایون این چیزها رو پابلیک نکنید
من یوزری که چند ساله هزینه های هاست و سرور و . . . رو سرماه داده ام واسم بدآموزی داره این چیزا :d
من هم الان یاد گرفتم
درود
این مورد واقعا کلافه کننده هست بنده هم سر این موضوع اوایل خیلی ضرر کردم ، بنده الان برای سرور اختصاصی هیچ مهلتی نمیدم و باید سر موعد فاکتورش رو پرداخت کنه ولی برای سرور مجازی زیاد سختگیری نمیکنم و با هماهنگی باز میکنم. یاسین جان پیشنهاد میکنم شما هم برای سرور اختصاصی با هیچکس تعارف نداشته باشید ، اگر کاربر هم منطقی باشه درک میکنه و ممکنه اولش ناراحت هم بشه ولی برای ماه های آینده حساب کتابش رو درست میکنه و به موقع پرداخت میکنه.