پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penfulmega
ثبت آنی بعد از پرداخت (درصورتی که مشخصات به صورت فارسی تایپ نشود و فرمت کد پستی و تلفن با توجه به آن کشور درست باشد حتی غیر واقعی)
قیمت ها بروز شد + اضافه شدن برخی پسوند ها به لیست
باسلام.
تحويل انى دامنه با پنل اختصاصى دامنه؟ دامنه .co مد نظر بنده هست
پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GoldinHost.IR
باسلام.
تحويل انى دامنه با پنل اختصاصى دامنه؟ دامنه .co مد نظر بنده هست
بله دوست عزیز تحویل آنی هست بعد از پرداخت
با سلام.
ایشون تایید میشن . دامنه ازشون تهیه کردیم . فرد خوش برخود و قابل اعتماد هستند.
امیدوارم موفق و پیروز باشید همیشه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GoldinHost.IR
با سلام.
ایشون تایید میشن . دامنه ازشون تهیه کردیم . فرد خوش برخود و قابل اعتماد هستند.
امیدوارم موفق و پیروز باشید همیشه ..
ممنونم لطف دارید ... همینطور شما
فروش ادامه دارد + نمایندگی با شرایط ویژه
سلام لطفا تشریف بیارید داخل تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f59/126484/
باتشکر
سلام
دوتا دامنه از ایشون خریدم
پشتیبانی عالی
سلام.از شرکت دیگری دامنه دارم..com
هنوز به زمان تمدیدش نرسیده و چند ماه فرصت هست.میتونم دامنه رو برای یک سال دیگر پیش از موعد تمدید کنم؟
باید اول منتقل کنم به پنل شما بعد انتقال بدم بعد دوباره منتقل کنم پنل شرکت فعلی ؟! یا راه ساده تری هم هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MostafaBestMan
سلام.از شرکت دیگری دامنه دارم..com
هنوز به زمان تمدیدش نرسیده و چند ماه فرصت هست.میتونم دامنه رو برای یک سال دیگر پیش از موعد تمدید کنم؟
باید اول منتقل کنم به پنل شما بعد انتقال بدم بعد دوباره منتقل کنم پنل شرکت فعلی ؟! یا راه ساده تری هم هست؟
با سلام
ریسلو هست ؟
به هر تعداد سال که نیاز دارید می تونید تمدید کنید
بله ابتدا باید به پنل ما منتقل کنید تمدید انجام بدید و دوباره منتقل کنید
انتقال خیلی به سرعت صورت می گیرد درصورتی که ریسلو به ریسلو باشد
متاسفانه راه دیگری ندارد
در خدمت هستیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vraa
سلام
دوتا دامنه از ایشون خریدم
پشتیبانی عالی
ممنون لطف دارید
جناب آقای کامران تایید میشن ، پشتیبانی شون عالیه و از همه چیز بهتر اخلاق خوب و مشتری مداری شون هست
بیشتر از 60 دامنه توی 40 روز گذشته ثبت شد توی سیستم شون بدون مشکل
با آرزوی موفقیت برایشان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atila1355
جناب آقای کامران تایید میشن ، پشتیبانی شون عالیه و از همه چیز بهتر اخلاق خوب و مشتری مداری شون هست
بیشتر از 60 دامنه توی 40 روز گذشته ثبت شد توی سیستم شون بدون مشکل
با آرزوی موفقیت برایشان
ممنونم لطف دارید شما ... همکاری خوبی تا اینجای کار با جناب مرانکی داشتیم
امیدوارم رضایت مندیتون پایدار بمونه