پاسخ : زرين پال ؟ بدون کارمزد ؟ چطور ؟
اگه پایدار باشه واقعا بی نظیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yossef
اگه پایدار باشه واقعا بی نظیرید
سرويس های بدون کارمزد زرين پال ان شاء الله تا زمانی که شاپرک بانک ها رو ملزم به دريافت کارمزد نکنه پايدار خواهد بود.
برای دريافت زرين کارت ميتونيد از مسير زير اقدام کنيد.
کد:
https://ir.zarinpal.com/zarincard
در وضعيت فعلی زرين پال تنها و تنها و تنها درگاه پرداختی هست که به شما تسويه آنی و بدون کارمزد ارائه ميده.
با توجه به مباحث و سوء تفاهم هایی که در مورد زرين کارت ممکن هست برای عزيزان بوجود بياد، لطفا اگر مورد يا مشکلی در خصوص زرين کارت بود در همين تاپيک اطلاع بديد تا مورد رفع بشه.
بعضا پيش اومده دوستان اقدام به ضد تبليغ ميکنن در تاپيک هایی که ما نبايد دخالت کنيم بنابراين خواهشی که داريم اين هست که هر بحثی در مورد زرين کارت هست در اين تيکت مطرح کنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
با توجه به اينکه موضوع داره ادامه پيدا ميکنه سعی ميکنم به جای پاسخ به موارد مطرح شده (که در حيطه وظائف ما نيست و مديران بايد برسی کنن) موارد شبه سازی که از دو روز گذشته در خصوص زرين کارت مطرح شده رو پاسخ بدم و به عزيزان اين تضمين رو ميدم که هر زمان مايل بوديد تاپيک به مسير خودش برگرده ما هم از پاسخ به شبهات مطرح شده در همين تاپيک خودداری ميکنيم. دقت کنيد تنها به مواردی که در اين تاپيک در خصوص زرين کارت مطرح شده پاسخ خواهيم داد. مواردی که از دو روز گذشته ميبايست از ادامه اون جلوگيری ميشده و نشده.
- - - Updated - - -
اين پست اولين شبه ای بود که از دو روز گذشته در مورد کارت مطرح شده بود. (البته پيش ازين هم در همين تاپيک مواردی برای زير سوال بردن کارت مطرح شده بود که ان شاء الله در صورت ادامه تاپيک پاسخ داده ميشن.)
بزرگترين مزيت اين کارت تسويه آنی و بدون کارمزد هست که زرين پال به کاربران خودش ميده ;)
زرین پال خیلی سیستم خوبه بوده و هست ولی مشکل شما این هست که تو تبلیغات و معرفی امکانات سیستموتون شفاف عمل نمیکیند و سعی میکنید با بزرگ کردن امکاناتی ضعف و ضرر های اون رو بپوشونید و هر وقت هم کسی سوال ازتون در مورد این موارد میکنه فقط در جواب همون موارد رو دوباره پر رنگ میکیند
کاری که خیلی از بانک های شرکت ها تو تبلیغاتشون انجام میدن ولی شما باید این مورد رو مدنظر داشته باشید که کاربر ها و استفاده کننده های سیستم ها و خدمات شما مردم عام نیستند.
مثلا مثل بانک های که میگن وام با درصد پایین میدن و کلی تبلیغات ولی وقتی میریم و مراحل وام رو انجام میدین یه مقدار پول به عنوان کارمز میگیرن که آخرش بیشتر از وام 20 و چند درصدی میشه
خوب شما چرا در مورد این که این کارت بر عکس تمام کارت های بانکی سود بانکی بهش تعلق نمیگیره تو سایت و تبلیغاتتون شفاف سازی نمیکنید؟(من وقتی زرین کارت گرفتم تا وقتی ۱ ماه استفاده نکرده بودم متوجه این مثلا نشدم و فکر میکردم مثل کارت بانکی سود روز شمار هم روش میاد وقتی متوجه شدم که بعد یک ماه دیدم هیچ سودی نمیاد و با یک حساب سر انگشتی دیدم سود بانکی که از دست دادم خیلی بیشتر از اون کارمز ۱-۲ درصدی هست)
و با سوال از ریس بانک آینده که خودم هم اونجا حساب دارم فرودن این کارت زیر مجموعه یک حساب مادر هست و سود کل کارت ها به حساب مادر واریز میشه
کاربر های که جذب زرین کارت شدن عموما از این مساله اطلاع ندارم و دقت لازم رو ندام و دارن با زرین کارت کار میکنند و سرمایه هاشون هم داخل زرین کارت نگه میدارن به این عنوان که با استفاده از زرین کارت دیگه کارمزد ۱-۲ درصدی به درگا های واسطه نمیدن! در صورتی که سود بانکی که دارن از طرف دیگه از دست میدن روزانه ۱۰ درصد به صورت روز شمار هست.
وقتی پولی که تو زرین کارت میمونه و سود بانکی که از دست میره خیلی بیشتر از کارمزد هست (آیا این تبلیغ بدون کارمز بودن نوعی فریب نیست)
تسویه آنی وقتی فقط به زرین کارت هست و به بقیه حساب ها تسویه آنی نمیدید ارزشی نداره (به نظر شخصی بنده)
اگر درگاهی تسویه حساب آنی به همه کارت های بانکی بده (سیباپال یه مدت میداد) اون هست که ارزش داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
زرین پال خیلی سیستم خوبه بوده و هست ولی مشکل شما این هست که تو تبلیغات و معرفی امکانات سیستموتون شفاف عمل نمیکیند و سعی میکنید با بزرگ کردن امکاناتی ضعف و ضرر های اون رو بپوشونید و هر وقت هم کسی سوال ازتون در مورد این موارد میکنه فقط در جواب همون موارد رو دوباره پر رنگ میکیند
کاری که خیلی از بانک های شرکت ها تو تبلیغاتشون انجام میدن ولی شما باید این مورد رو مدنظر داشته باشید که کاربر ها و استفاده کننده های سیستم ها و خدمات شما مردم عام نیستند.
مثلا مثل بانک های که میگن وام با درصد پایین میدن و کلی تبلیغات ولی وقتی میریم و مراحل وام رو انجام میدین یه مقدار پول به عنوان کارمز میگیرن که آخرش بیشتر از وام 20 و چند درصدی میشه
خوب شما چرا در مورد این که این کارت بر عکس تمام کارت های بانکی سود بانکی بهش تعلق نمیگیره تو سایت و تبلیغاتتون شفاف سازی نمیکنید؟(من وقتی زرین کارت گرفتم تا وقتی ۱ ماه استفاده نکرده بودم متوجه این مثلا نشدم و فکر میکردم مثل کارت بانکی سود روز شمار هم روش میاد وقتی متوجه شدم که بعد یک ماه دیدم هیچ سودی نمیاد و با یک حساب سر انگشتی دیدم سود بانکی که از دست دادم خیلی بیشتر از اون کارمز ۱-۲ درصدی هست)
و با سوال از ریس بانک آینده که خودم هم اونجا حساب دارم فرودن این کارت زیر مجموعه یک حساب مادر هست و سود کل کارت ها به حساب مادر واریز میشه
کاربر های که جذب زرین کارت شدن عموما از این مساله اطلاع ندارم و دقت لازم رو ندام و دارن با زرین کارت کار میکنند و سرمایه هاشون هم داخل زرین کارت نگه میدارن به این عنوان که با استفاده از زرین کارت دیگه کارمزد ۱-۲ درصدی به درگا های واسطه نمیدن! در صورتی که سود بانکی که دارن از طرف دیگه از دست میدن روزانه ۱۰ درصد به صورت روز شمار هست.
وقتی پولی که تو زرین کارت میمونه و سود بانکی که از دست میره خیلی بیشتر از کارمزد هست (آیا این تبلیغ بدون کارمز بودن نوعی فریب نیست)
تسویه آنی وقتی فقط به زرین کارت هست و به بقیه حساب ها تسویه آنی نمیدید ارزشی نداره (به نظر شخصی بنده)
اگر درگاهی تسویه حساب آنی به همه کارت های بانکی بده (سیباپال یه مدت میداد) اون هست که ارزش داره
من فکر ميکنم دليل اصلی اين سوء تفاهم برداشت و اطلاعات اشتباهی هست که شما داريد!
اول اينکه لطفا بگيد اين رئيس بانک کدام شعبه بود تا بتونيم ازشون پيگيری کنيم سود کارت به چه حسابی واريز ميشه ؟
در مورد سود 10 درصد:
سود بانکی حساب های کوتاه مدت (و نه جاری) سالانه بين 6 تا 10 درصد هست.
يعنی هر ماه کمتر از 1 درصد.
بنابراين با چه محاسبه ای شما ميفرمائيد کارمزد پرداخت کردن به نفع شماست ؟
شما حتی اگر 1 ماه به پول خودتون دست نزنيد (با مد نظر داشتن اين موضوع که شما آنی ميتونيد پول رو از خود پرداز دريافت کنيد يا از فروشگاه خريد کنيد) بعد از 1 ماه کمتر از 1 درصد سود به شما تعلق ميگيره. در حالی که در ساير درگاه های مشابه همون ابتدا حداقل يک درصد و حداکثر 2.5 درصد کارمزد از شما کسر ميشه.
بنابراين با هر روشی محاسبه کنيد استفاده از زرين کارت به نفع شماست.
ضمن اينکه روش تسويه حساب به حساب بانکی هم در زرين پال وجود داره که اگر واقعا فکر ميکنيد زرين کارت مناسب نيست ميتونيد از حساب بانکی خودتون استفاده کنيد.
خوشبختانه در زرين پال هيچ موردی به کاربران تحميل نميشه و کاربران مختار به استفاده از روش فعاليت و تسويه حساب در سايت هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
من فکر ميکنم دليل اصلی اين سوء تفاهم برداشت و اطلاعات اشتباهی هست که شما داريد!
اول اينکه لطفا بگيد اين رئيس بانک کدام شعبه بود تا بتونيم ازشون پيگيری کنيم سود کارت به چه حسابی واريز ميشه ؟
در مورد سود 10 درصد:
سود بانکی حساب های کوتاه مدت (و نه جاری) سالانه بين 6 تا 10 درصد هست.
يعنی هر ماه کمتر از 1 درصد.
بنابراين با چه محاسبه ای شما ميفرمائيد کارمزد پرداخت کردن به نفع شماست ؟
شما حتی اگر 1 ماه به پول خودتون دست نزنيد (با مد نظر داشتن اين موضوع که شما آنی ميتونيد پول رو از خود پرداز دريافت کنيد يا از فروشگاه خريد کنيد) بعد از 1 ماه کمتر از 1 درصد سود به شما تعلق ميگيره. در حالی که در ساير درگاه های مشابه همون ابتدا حداقل يک درصد و حداکثر 2.5 درصد کارمزد از شما کسر ميشه.
بنابراين با هر روشی محاسبه کنيد استفاده از زرين کارت به نفع شماست.
ضمن اينکه روش تسويه حساب به حساب بانکی هم در زرين پال وجود داره که اگر واقعا فکر ميکنيد زرين کارت مناسب نيست ميتونيد از حساب بانکی خودتون استفاده کنيد.
خوشبختانه در زرين پال هيچ موردی به کاربران تحميل نميشه و کاربران مختار به استفاده از روش فعاليت و تسويه حساب در سايت هستند.
در مورد ریس بانک متاسفانه خودتون میدونید چون نباید این چیزها رو به بنده میگفتن و رو حساب آشنای و مشتری بانک بودن گفتن نمیتونم بگم خدمتتون
ولی واضح گفتند که سود پول کل کارت های زیر مجموعه به حساب اصلی وایز میشه (اگر مایل هستید میتونم حسابی که بهش سود ها واریز میشه + درصد سودی که بانک بهتون میده رو هم سوال کنم بگم خدمتتون)
خوب مثلا همین درگاه های .... یا ... کارمزشون ۱ یا کمتر هست
کل صحبت من این هست که همین رو به کاربر روشن بگید که وقتی کارمز نمیگیرید در مقابل سود بانکی بهشون تعلق نمیگیره خیلی بهتر هست تا این که این مورد رو پنهان کنید.
خوب به نظر من اگر از کارت بانکی خودمون استفاده کنیم مثلا بانک ملت + اینترنت بانک
و ۱ درصد کارمز رو بدیم و به جاش سود بانکیمون رو داشته باشیم بهتر هست تا استفاده از زرین کارت
با اینترنت بانک هم میتونم انتقال وجه ها رو راحت بدیم و هم از لحاظ امنیتی خیالمون راحت تر هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
در مورد ریس بانک متاسفانه خودتون میدونید چون نباید این چیزها رو به بنده میگفتن و رو حساب آشنای و مشتری بانک بودن گفتن نمیتونم بگم خدمتتون
ولی واضح گفتند که سود پول کل کارت های زیر مجموعه به حساب اصلی وایز میشه (اگر مایل هستید میتونم حسابی که بهش سود ها واریز میشه + درصد سودی که بانک بهتون میده رو هم سوال کنم بگم خدمتتون)
خوب مثلا همین درگاه های .... یا ... کارمزشون ۱ یا کمتر هست
کل صحبت من این هست که همین رو به کاربر روشن بگید که وقتی کارمز نمیگیرید در مقابل سود بانکی بهشون تعلق نمیگیره خیلی بهتر هست تا این که این مورد رو پنهان کنید.
خوب به نظر من اگر از کارت بانکی خودمون استفاده کنیم مثلا بانک ملت + اینترنت بانک
و ۱ درصد کارمز رو بدیم و به جاش سود بانکیمون رو داشته باشیم بهتر هست تا استفاده از زرین کارت
با اینترنت بانک هم میتونم انتقال وجه ها رو راحت بدیم و هم از لحاظ امنیتی خیالمون راحت تر هست
اگر مورد اول رو پيگيری کنيد ممنون ميشيم :)
سود بانکی رو که ما نبايد بديم. بانک بايد بده. شما پولتون رو ميتونيد تو حساب جاری نگه داريد.
يا ببريد تو حساب کوتاه مدت و بلند مدت
اتفاقا اگر پول رو ببريد تو حساب بلند مدت بيش از 20% سود سالانه دريافت ميکند (که البته باز هم در ماه حدود 1.5% هست.)
اگر سود بانکی براتون اهميت داره شما ميتونيد بدون کارمزد پول خودتون رو از زرين پال به زرين کارت منتقل کنيد و بعد پول خودتون رو ببريد تو حساب بانک ملت خودتون يا حتی حساب بانک آينده خودتون و در اون صورت سود بانکی رو دريافت کنيد.
خيلی ساده هم ميتونيد کارمزد پرداخت نکنيد و هم سود بانکی رو دريافت کنيد و هم از لحاظ امنيتی خيالتون راحت باشه.
وظيفه زرين پال ارائه درگاه پرداخت هست.
حالا تو اين شرايط تونسته کاری کنه که شما کارمزد هم پرداخت نکنيد.
شما هم ميتونيد انتخاب کنيد و درخواست واريز به حساب بانکی خودتون رو بديد.
يا انتقال به زرين کارت بديد و بعد موجودی کارت رو به هر روشی که مايل باشيد در شبکه شتاب استفاده کنيد ;)
مطمئنا الان زرين پال سريعترين و بهترين روش تسويه حساب رو حتی در مقابل بانک ها به شما ارائه ميده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
در وضعيت فعلی زرين پال تنها و تنها و تنها درگاه پرداختی هست که به شما تسويه آنی و بدون کارمزد ارائه ميده.
والا امروز یه درخواست زرین پال به زرین کارت دادیم
تاريخ تراکنش1393/12/29 - 12:34 ب.ظ
هنوز واریز نشده به زرین کارتمون ...
پس چطور میگید آنیه؟
مبلغشم زیر 40 هزارتوممان بود ...
و اینکه چطور میشه درگاه اختصاصی گرفت ، لطفا پاسخگو باشید ...