والا تو 70 بار تماس فقط میتونم بگم با مادربزرگ مدیر عامل صحبت نکردیم دیگه .
منتظر هستم ببینم سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چیکار می کنه. پروسه شکایت بسیار آسون بود. اگر دوستان دیگه هم میخوان روش رو به اشتراک میگذارم.
نمایش نسخه قابل چاپ
بهتر و پسندیده است که اطلاعات رو در تاپیک قراتر بدید چی شد و به کجا رسید مراحل قوانونی شکایتتون چون ممکن است تاپیک مشابه مشکل شما ایجاد گردد از راه شما پیگیری نمایند
سلام. حتماً نتیجه رو اعلام می کنم.
درود
نه تنها شرکت شاتل بلکه بسیاری از papها و ispها وضعیت بسیار بدی در ایران دارند
کیفیت خدمات ایران در مرتبه 168 در دنیا می باشد!!!
من های وب دارم
هر وقت زنگ میزنم پشتیبانی 1565
میگه 40 نفر در حال انتظار هستند لطفا منتظر بمانید!
یعنی مردمو خر فرض کردن انگار فقط چهار تا اپراتور پاسخ گویی دارن
خبر جدید اینکه امروز مجدداً از شاتل تماس گرفتند و پیگیر شدن که ببینند مشکل کجاست. برای من عجیبه چطور این شرکت با اینهمه دبدبه و کبکبه یعنی خودشون نمیدونن چه خبره؟ هنوز دنبال شلوار رستم می گردن. برای من عجیبه اونها باید تمام مکالمات رو ضبط شده داشته باشن. کافیه فقط یک بار گوش کنن چه صحبت هایی شده.
خلاصه نمیدونم واقعاً بی نظم هستن یا کله خودشون رو زیر برف کردن. هنوز سر من رو میخوان با بخش فنی و فروش گرم کنن.
جالبه میگم من سرویس رو ادامه ندادم میگن باید با بخش فروش صحبت کنم. جالب بود که خودشون زنگ زدن. واقعاً علاقه ای ندارم وقتم رو دیگه با این جماعت تلف کنم...
گاهی دلم به حال اون کارمندای بنده خداها می سوزه. گناهی هم ندارن. بیچاره ها سپر بلای نا مدیریتی بالادستی هاشون میشن.
خبر جدیدی شد بروز می کنم. مطمئنم اگر قصد ادامه قرارداد رو باهاشون داشتم به هر قیمتی شده سرویس منو عین آدم درست (مثل همیشه برای 1 ماه چون همیشه بعد از یه مدت فیتیله رو می کشن پایین) تحویل می دادن.
امروز هم دوباره دوستان گرامی شاال زنگ زدن و گفتن نردبون نداشتین نتونستیم سرویس بدیم. :D:D:D
قسمت ضایع ماجرا اینه ساختمان ما تقریباً از بلند ترین ساختمانهای ممنطقه هستش و دوستان احتمالاً میخواستن آنتن عرب ستشون رو با نانو استیشن بگیرن :D:D:D:D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام.
امروز هم یکبار دیگه تماس گرفتند و پیشنهاد دادن دوباره تخفیف بدن. در نهایت حفظ ادب و احترام جوری به شعور آدم توهین می کنن که واقعاً نمیدونه ازشون تشکر کنه یا اینکه دری وری بارشون کنه.
در تمام این تماسها فقط یک چیز رو تکرار می کنند.
5 سری کارشناس اومده و نتونستیم سرویستون رو راه بندازیم.
ما به مشتری احترام میگذاریم
درخواستتون چیه
و همش سوالات تکراری احمقانه.
سرویستون رو تمدید کنیم. (این خنده دار ترینش بود، نمیدونم چطور روشون میشه تکرار کنن)
منم هربار میگم وقت اضافی ندارم . لطفاً تماس من رو با کارشناس قبلیتون مجدداً گوش کنید.
تمام مدت هم میگن در جریان هستیم.
خوب اگه هستید چرا بازم زنگ می زنید.
خیلی رک جواب بدید آیا درخواست من رو بابت سرویس نگرفته و بازگشت پول قبول می کنید یا خیر که ما هم تکلیفمون رو بدونیم.
این سیاست وقت کشی این جماعت تهوع آوره...
خبر جدیدی شد بروز می کنم.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
شما باید تو صدای مشتری سفت و سخت متن رو بنویسی اصلا هم شل نگیر من تو متن شکایتم خیلی خیلی تهدیدشون کردم بیش از اون چیزی که فکرشونو بکنین نزدیک بودم فحششون بدم همون لحظه زنگ زدن و مشکلم رو حل کردم اگه حل نمکردم میرفتم 195.شما هم همینگار رو بکن تو شکایت خیلی متن شکایت تند باشه اگه زیر بار نرفتن برو 195