پاسخ : ساختمان شرکت کجا ساخته بشه بهتره ؟؟؟
فکر میکنم شما ذوق زده خرید ملک هستید فقط و یا صرفا این تاپیک تبلیغاتی هست بدلیل اینکه isp و موقعیت یک دیتاسنتر کوچک یا اتاق سرور اصلا به منطقه کاری نداره. شما باید برای همچین چیزی به فکر بهترین کیفیت تامین شده پهنای باندتون فکر کنید.نه اینکه ملک کجا بخرید و کجا بهتره. شما اول باید نیاز تون و هدفتون رو مشخص کنید .فرضا شما هدف ارائه سرویس به منطقه ولیعصر رو دارید بعد بیاید بین 10 نقطه انتخابی خودتون که میتونید بهترین کیفیت رو ارائه بدید نظر سنجی بزارید.
قبل از نظر سنجی باید امکان سنجی بشه. در ضمن کل واحد هایی که شما نام بردید رو جمعا در یک واحد ساختمان تجاری 200 الی 300 متر با طراحی خیلی عالی میشه جای سازی کرد . بهتره به چند شرکت بزرگ که دارای چند بخش و واحد هستن تشریف ببرید اونوقت به صحت حرف بنده پی میبرید. یا اینکه نهایتا دو طبقه نیاز دارید. اصلا بیشتر از این نیاز نیس و هزینه اضافی رو میتونید کم کنید و در زمینه های دیگه سرمایه گذاری کنید. در ضمن همیشه و همه جا مرکز داده با مرکز فروش یکجا نیستن و بعضی مواقع دلیلی نیست که بخواد یکجا باشن. به نظر من شما میتونید اتاق سرور و مرکز داده ها رو در شهرهای اطراف داشته باشید و مرکز فروشتون رو بیارید در فرضا خیابون آیت الله نجات اللهی ، اونوقت هم محل فروشتون در یکی از نقاط خوب تهران هست هم مرکز داده رو در یکجایی با هزینه کمتر راه اندازی کردید. هر دو واحد ها رو هم میتونید با همون سرمایه بخرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
ما تقریبا میدان امام خمینی، فاصله ما با شرکت مخابرات 500 متر بیشتر نیست( هوایی) زمینی هم ماکزیمم 1000 متر
بعید می دونم شهر قدس پهنای باند درست و حسابی باشد، البته شما آی اس پی دارید مسلما از ریز ماجرا باخبر هستید، اگر پهنای باند کافی دارید، شک نکنید که شهرقدس بهترین نقطه برای شماست، الکی سرمایه رو تو تهران تلف نکنید.
شما برای پهنای باند استیبل باید از چند جا پهنای باند رو تامین کنید و اون ها رو میکس کنید.
ما دکل در کرج و تهران هم داریم
که از اون دکل ها هم نت میگیریم
و مشکلی نداشتیم تا الان از نظر تامین پهنای باند
هر مقدار که نیاز بوده ، داشتیم
بستر مخابراتی هم مناسب هست نسبتا
دنبال زمین خوب هم هستیم
ولی چیز خاصی گیر نیودمه
اکثر ساختمان های آماده هم
یا قدیم ساختن
یا همه واحد ها فروشی نیست
یا کوچک هستند
یا تعداد واحد کم هست
و اینجور مشکلات
یک ساختمان درست و حسابی و کامل پیدا نکردیم
یک دونه پیدا کردیم که 4 واحد نو ساز و همه چی تموم داره که متاسفانه کوچک هستند واحد ها و هر واحد 65 متر هست
ولی ما مد نظرمون حد اقل 4 واحد 120 متری بالا هست که بعدا دوباره مشکل ساز نشه برامون
که متاسفانه اینطور ساختمان در شهرقدس در موقعیت مناسب فروشی نیست به صورت یک جا
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms96
فکر میکنم شما ذوق زده خرید ملک هستید فقط و یا صرفا این تاپیک تبلیغاتی هست بدلیل اینکه isp و موقعیت یک دیتاسنتر کوچک یا اتاق سرور اصلا به منطقه کاری نداره. شما باید برای همچین چیزی به فکر بهترین کیفیت تامین شده پهنای باندتون فکر کنید.نه اینکه ملک کجا بخرید و کجا بهتره. شما اول باید نیاز تون و هدفتون رو مشخص کنید .فرضا شما هدف ارائه سرویس به منطقه ولیعصر رو دارید بعد بیاید بین 10 نقطه انتخابی خودتون که میتونید بهترین کیفیت رو ارائه بدید نظر سنجی بزارید.
قبل از نظر سنجی باید امکان سنجی بشه. در ضمن کل واحد هایی که شما نام بردید رو جمعا در یک واحد ساختمان تجاری 200 الی 300 متر با طراحی خیلی عالی میشه جای سازی کرد . بهتره به چند شرکت بزرگ که دارای چند بخش و واحد هستن تشریف ببرید اونوقت به صحت حرف بنده پی میبرید. یا اینکه نهایتا دو طبقه نیاز دارید. اصلا بیشتر از این نیاز نیس و هزینه اضافی رو میتونید کم کنید و در زمینه های دیگه سرمایه گذاری کنید. در ضمن همیشه و همه جا مرکز داده با مرکز فروش یکجا نیستن و بعضی مواقع دلیلی نیست که بخواد یکجا باشن. به نظر من شما میتونید اتاق سرور و مرکز داده ها رو در شهرهای اطراف داشته باشید و مرکز فروشتون رو بیارید در فرضا خیابون آیت الله نجات اللهی ، اونوقت هم محل فروشتون در یکی از نقاط خوب تهران هست هم مرکز داده رو در یکجایی با هزینه کمتر راه اندازی کردید. هر دو واحد ها رو هم میتونید با همون سرمایه بخرید.
مهندس جان شما حرف بنده رو خوب متوجه نشدید
دفتر فروش ما داریم
کرج ، مهرشهر
تهران ، شهرقدس
تهران ، ولی عصر هم داشتیم که جمع کردیم دوباره تو فکر راه اندازی هستیم
ما قصد خرید یک ساختمان مرکزی برای شرکت داریم
که موارد اصلی شرکت اونجا باشه
به نظر شما همه دفاتر فنی شرکت رو یک جا جمع کنیم بهتره یا تو هر محل یک دفتر خرید کنیم
خب یک ساختمان رو یکجا خرید کنیم بهتره
اگر نه ما حوضه دیدمون از حدود هشتگرد تا بخش بیشتر تهران هست
هرجا بخوایم دفتر بزنیم مشکل نداره
ولی ساختمان مرکزی داستانش فرق داره
ذوق زده خرید ملک هم نیستیم
چون میخوایم ملک بفروشیم و ملک بخریم
دو تا دفتر شرکت رو میفروشیم و پول میزاریم روش و ساختمان شرکت رو میخریم
فکر نکنم اصلا حرکت جالبی باشه که
اتاق سرور در یک نقطه شهر باشه
پشتیبانی یک جا دیگه
مالی اداری یک حا دیگه
اینطوری اصلا کارا خوب جلو نمیره
فقط مراکز فروش در نقاط مختلف نیاز هست که اون هم راه داریم در هر شهر
فقط تهران الان چند ماهه که نداریم
شما تو 200 متر تمامی این موارد که گفتم رو جا میدید ؟؟؟
همین الان ما فقط تو شهرقدس 3 تا دفتر 100 متری داریم بازم کارامون درست و حسابی جلو نمیره
تازه اتاق سرور هم نداریم
بعد همه این موارد در 200 متر ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
ما دکل در کرج و تهران هم داریم
که از اون دکل ها هم نت میگیریم
و مشکلی نداشتیم تا الان از نظر تامین پهنای باند
هر مقدار که نیاز بوده ، داشتیم
بستر مخابراتی هم مناسب هست نسبتا
دنبال زمین خوب هم هستیم
ولی چیز خاصی گیر نیودمه
اکثر ساختمان های آماده هم
یا قدیم ساختن
یا همه واحد ها فروشی نیست
یا کوچک هستند
یا تعداد واحد کم هست
و اینجور مشکلات
یک ساختمان درست و حسابی و کامل پیدا نکردیم
یک دونه پیدا کردیم که 4 واحد نو ساز و همه چی تموم داره که متاسفانه کوچک هستند واحد ها و هر واحد 65 متر هست
ولی ما مد نظرمون حد اقل 4 واحد 120 متری بالا هست که بعدا دوباره مشکل ساز نشه برامون
که متاسفانه اینطور ساختمان در شهرقدس در موقعیت مناسب فروشی نیست به صورت یک جا
- - - Updated - - -
مهندس جان شما حرف بنده رو خوب متوجه نشدید
دفتر فروش ما داریم
کرج ، مهرشهر
تهران ، شهرقدس
تهران ، ولی عصر هم داشتیم که جمع کردیم دوباره تو فکر راه اندازی هستیم
ما قصد خرید یک ساختمان مرکزی برای شرکت داریم
که موارد اصلی شرکت اونجا باشه
به نظر شما همه دفاتر فنی شرکت رو یک جا جمع کنیم بهتره یا تو هر محل یک دفتر خرید کنیم
خب یک ساختمان رو یکجا خرید کنیم بهتره
اگر نه ما حوضه دیدمون از حدود هشتگرد تا بخش بیشتر تهران هست
هرجا بخوایم دفتر بزنیم مشکل نداره
ولی ساختمان مرکزی داستانش فرق داره
ذوق زده خرید ملک هم نیستیم
چون میخوایم ملک بفروشیم و ملک بخریم
دو تا دفتر شرکت رو میفروشیم و پول میزاریم روش و ساختمان شرکت رو میخریم
فکر نکنم اصلا حرکت جالبی باشه که
اتاق سرور در یک نقطه شهر باشه
پشتیبانی یک جا دیگه
مالی اداری یک حا دیگه
اینطوری اصلا کارا خوب جلو نمیره
فقط مراکز فروش در نقاط مختلف نیاز هست که اون هم راه داریم در هر شهر
فقط تهران الان چند ماهه که نداریم
شما تو 200 متر تمامی این موارد که گفتم رو جا میدید ؟؟؟
همین الان ما فقط تو شهرقدس 3 تا دفتر 100 متری داریم بازم کارامون درست و حسابی جلو نمیره
تازه اتاق سرور هم نداریم
بعد همه این موارد در 200 متر ؟
من دقیقا نمیدونم شما چه تعداد نیرو دارید ولی استفاده بهینه از فضا و مکان من در محل کار قبلیم یه بعد فضایی با حجم کار مشابه شما در 230-40 متر فضا بودیم.به قدری زیبا و دقیق چیده شده بود این فضا که اصلا نه کسی کمبود جا حس میکرد و حدود 12 واحد که هر واحد 2 نهایتا 3 نفر نیرو داشت در اون فضا جا گیری شده بودند. تمامی مسائل از پارتیشن تا میز و کمد ها و قفسه ها توسط یک طراح دکوراسیون داخلی طراحی شده بود که حالا بگردم عکسشو واستون میفرستم . لذت میبردیم از فضای کاریمون :) در هر حالت شما یک ساختمان اگه بخواید و همه رو در یکجا مستقر کنید به نظر من صرفا به سمت جاهایی برید که
1- محل مناسبی برای فروش و کسب و کار باشه
2- به مرکز مخابراتی مورد نظر نزدیک باشه و اون مرکز مخابراتی ظرفیت لازم رو چه برای الان چه برای ده سال آینده شما داشته باشه.
من به شخصه خیابون ویلا رو خیلی میپسندم . شرکت های بزرگ حوزه وب و رایانه زیادی در اون خیابون هستند.
همچنین ببینید با چه شرکت هایی بیشتر داد و ستد دارید . نزدیک بودن به شرکت های همکار از حسن های بزرگ مکان مناسب هست
من قيمت ندارم، ولي سمت خيابان خرمشهر غربي، سهروردي شمالي؛ از لحاظ اداري و تجاري و فنّي به نظر من بهتر هست.
و البته حوالي شريعتي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms96
من دقیقا نمیدونم شما چه تعداد نیرو دارید ولی استفاده بهینه از فضا و مکان من در محل کار قبلیم یه بعد فضایی با حجم کار مشابه شما در 230-40 متر فضا بودیم.به قدری زیبا و دقیق چیده شده بود این فضا که اصلا نه کسی کمبود جا حس میکرد و حدود 12 واحد که هر واحد 2 نهایتا 3 نفر نیرو داشت در اون فضا جا گیری شده بودند. تمامی مسائل از پارتیشن تا میز و کمد ها و قفسه ها توسط یک طراح دکوراسیون داخلی طراحی شده بود که حالا بگردم عکسشو واستون میفرستم . لذت میبردیم از فضای کاریمون :) در هر حالت شما یک ساختمان اگه بخواید و همه رو در یکجا مستقر کنید به نظر من صرفا به سمت جاهایی برید که
1- محل مناسبی برای فروش و کسب و کار باشه
2- به مرکز مخابراتی مورد نظر نزدیک باشه و اون مرکز مخابراتی ظرفیت لازم رو چه برای الان چه برای ده سال آینده شما داشته باشه.
من به شخصه خیابون ویلا رو خیلی میپسندم . شرکت های بزرگ حوزه وب و رایانه زیادی در اون خیابون هستند.
همچنین ببینید با چه شرکت هایی بیشتر داد و ستد دارید . نزدیک بودن به شرکت های همکار از حسن های بزرگ مکان مناسب هست
والا از نظر دکراسیون که ، خبر دکوراسیون دفاتر حرفه ای نیست
نیروی ما هم با احتساب مسئول فروش ها و فنی و کادر مدیریت میشن 40 نفر
ولی عزیز یک نکته بسیار مهم این هست که
وقتی شما واحد دارید زیاد به چشم نمیاد شرکت
ما یک ساختمان میخوایم که نمای بیرونی اون رو به اسم شرکت بزنم
و با کامپوزیت یا هر چیزی یک نما زیبا برای شرکت اکی کنیم که با واحد شدنی نیست
بیشتر حوضه کاری ما سمت غرب هست
سمت شهران هم رفتیم ساخنمان دیدیم
اونجا هم خوب هست
فقط مرکز مخابراتی رو باید چک کنیم
خیابان ویلا دقیقا کجا میشه مهندس ؟؟؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
من قيمت ندارم، ولي سمت خيابان خرمشهر غربي، سهروردي شمالي؛ از لحاظ اداري و تجاري و فنّي به نظر من بهتر هست.
و البته حوالي شريعتي
با اون مناطق آشنا نیستم اصلا
چک کنیم ببینیم چطوره
ممنونم از نظرتون مهندس
- - - Updated - - -
یک ساختمان رو دیدیم
بلوار کلهر ، در شهرقدس
5 واحد 100 متری هست
ساختمان شیکی هست
به توافق برسیم ، شاید برداریم ساختمان رو
این تاپیک بیشتر تبلیغاتی هست تا واقعی
شما یه مقدار خیلی خیلی کم از سه میلیارد بدید براتون سایت طراحی کنند تا مجبور نباشی قالب های بقیه رو ریپ بزنید و تیکه تیکه توی سایت بگذارید و یا سایتتون روی ریسلر شرکت دیگه باشه o:-) شما هنوز یه vps ندارید میخوای سرور روم راه بندازی اونم 3 میلیاررد گذاشتی کنار برای ساختمان 5 میلیارد هم برای سرور روم 200 کارمند حتماااااا
کاربرای اینجا یکیشون میگه ما باید سیزدهم کشور باشیم (یاسی) با 60 تا کاربر یکی میگه باید بیست پنجم باشیم (تینه) با 70 تا کاربر شما هم که میخوای دیتاسنتر راه بندازی سافت لیر تعطیل کنی :79:
آرزو بر جوانان عیب نیست ..
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
میگم این همه پول دارین یه فکر به حال قالب سایت و خدمات داخلیش کنین :) اول یه isp بزنین از زیر شاخته اسیاتک خارج شین بعد برای اپراتور ها با 1000 2000 3000 قرارداد ببندید و نمایندگی نگیرین
آورین
بهترین جا اینجاست (خیابان ولی عصر ، روبروی مسجد بلال ) اینجاها جا پیدا کنید خیلی عالیه نونتون تو روغنه شک نکنید یکساله 3 میلیارد برمی گرده
نگاه کنید شما بهتره یه ساختمون بسازید اونم با نمای خاص البته باید مجوز و ... اخذ کنید فکر کنم.
خیلی بزرگ هم نام ساختمان رو با نما بزنید روش.یه چیز تو مایه های گوگل با ابعاد کوچیکتر.
حالا شما به نظرم سعادت آباد یا شهرک گلستان ، غرب تهران رو مد نظر قرار بدید.
الان سمت دریاچه چیتگر ممکنه تا چند سالی زیاد از نظر ظاهر جالب نباشه چون ساخت و ساز زیاده.
اما تا شما ساختمونتون ساخته بشه و بخواین مستقر بشین مطمئنا کلی از پروژه ها جلو رفته و کلی میتونید رو این منطقه از نظر تجاری حساب کنید.
الان شرکت آذرین وب هم تو این مناطق هست :
تماس با آذرین وب
نقل قول:
دفتر تهران: انتهای بزرگراه همت ، مجموعه برج های اداری تجاری امین ، داده پردازان آذر سیستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viva
این تاپیک بیشتر تبلیغاتی هست تا واقعی
شما یه مقدار خیلی خیلی کم از سه میلیارد بدید براتون سایت طراحی کنند تا مجبور نباشی قالب های بقیه رو ریپ بزنید و تیکه تیکه توی سایت بگذارید و یا سایتتون روی ریسلر شرکت دیگه باشه o:-) شما هنوز یه vps ندارید میخوای سرور روم راه بندازی اونم 3 میلیاررد گذاشتی کنار برای ساختمان 5 میلیارد هم برای سرور روم 200 کارمند حتماااااا
کاربرای اینجا یکیشون میگه ما باید سیزدهم کشور باشیم (یاسی) با 60 تا کاربر یکی میگه باید بیست پنجم باشیم (تینه) با 70 تا کاربر شما هم که میخوای دیتاسنتر راه بندازی سافت لیر تعطیل کنی :79:
آرزو بر جوانان عیب نیست ..
- - - updated - - -
آورین
واقعا چرا تو ایران هرکس سوال بکنه اینطوری فکر میکنید ؟؟؟
اگر باور ندارید
مشکلی نداره
آدرس میدم
دونه ، دونه شرکت ها رو بیاید و ببینید
کرج ، مهرشهر ، مجتمع امام رضا (ع) ، طبقه دوم
تهران ، شهرقدس ، بلوار 45 متری انقلاب ، روبروی آتش نشانی ، پلاک235 ، واحد 3
تهران ، شهرقدس ، بلوار امام خمینی ، جنب مسجد جامع ، یک دکل بزرگ هم هست که مشخصه
ولیعصر تهران هم در بازار رضا داشتیم که جمع کردیم
بحث هزینه یک وی پی اس یا سرور نیست
سایت های ما روی سرور دوستمون مجید هست
چون وقت این کار رو نداریم مهندس جان که هاستینگ باشیم
برای بنده مهم نیست که کس خاصی باور داره یا نه
بنده فقط یک سوال کردم از دوستان که کجا خوبه
نظرهای خوبی هم دادند
بنده از این بچه ها نیستم که تابستون میان تو کار
از سال 84 توی کار اینترنت هستم
تو غرب تهران ، اولین شرکتی بودیم که adsl ارائه کردیم
بعد میگید تبلیغاتی
تو ایران کمک نباید از کسی بخوای
شما هم اگر خواستید تشریف بیارید شرکت
هستیم خدمتتون
تمامی افراد شرکت رو هم لیست میکنم دقیق بهتون نشون میدم که خیالتون جمع بشه
زود به هر کس تهمت نزنید با توجه به ندونسته هاتون
در ضمن بنده هیچ از دیتا سنتر اسمی نبردم
گفتم اتاق سرور میخوایم راه بندازیم
تواناییش رو هم داریم
قالب رو هم قبلا وهاب برامون اکی کرده
وقتم نشده اکی کنیمش
ما طراح نیستیم که داداش گلم
کارمون شبکه هست
یا حق
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
نگاه کنید شما بهتره یه ساختمون بسازید اونم با نمای خاص البته باید مجوز و ... اخذ کنید فکر کنم.
خیلی بزرگ هم نام ساختمان رو با نما بزنید روش.یه چیز تو مایه های گوگل با ابعاد کوچیکتر.
حالا شما به نظرم سعادت آباد یا شهرک گلستان ، غرب تهران رو مد نظر قرار بدید.
الان سمت دریاچه چیتگر ممکنه تا چند سالی زیاد از نظر ظاهر جالب نباشه چون ساخت و ساز زیاده.
اما تا شما ساختمونتون ساخته بشه و بخواین مستقر بشین مطمئنا کلی از پروژه ها جلو رفته و کلی میتونید رو این منطقه از نظر تجاری حساب کنید.
الان شرکت آذرین وب هم تو این مناطق هست :
تماس با آذرین وب
سلام مهندس
والا شهرک غرب زمین خیلی قیمت ها بالاست عزیز
اگر موقعیت خوب باشه
بسیار پول زمین بالا میشه
چیتگر هم بستر مخابراتی نداره اصلا
یک ساختمان هم دیدیم والا
اگر اونجا جور بشه میخریمش
با مغاذش میگه 3 میلیاردو 200 میلیون
5 واحد 100 متری
یک مغاذه 80 متری