پاسخ : مشکل جدید پارس آنلاین (پارس آفلاین)
ممنون از دوستان.
بنده برای چندمین بار با سرورس دهنده مربوطه تماس گرفتم و اطلاعاتی که دوستان به من داده بودند و ...
ای.پی هایی که لطف کردند برای من فرستادند رو که چک کرده بودم و پینگ معمولی داشت و درکل خوب بود رو بهشون دادم.
ایشون به من گفتن که مشکل از رک هست و این مشکل برای کا اون افرادی هست که در اون رک سرور دارند و همه ی دیتاسنتر
مشکل رو نداره و بنا شده چند ساعت دیگه مشکل کامل رفع بشه.
@RoobinaServer
دوست عزیز بنا به شناختی که من از شما دارم کلا تنها دوستدار سرور های شرکت خودتون هستید که قیمت خیلی مناسبی هم داره و قیمت مناسب برای سرور های دیگران به معنی کیفیت پایین سرور اون ها میدونید.
بنده هم یک سرور خریدم قیمتش حدود قیمت سرور های خودتون هست.
درضمن من میخواستم از شرکت شما سرور بگیرم ولی به دلیل این که به گیم سرور (اینترنت) نمیدین من نگیرفتم.
وگرنه فردی که ازش سرور گرفتم قیمتش شاید از شما هم بالا تر باشه :))
در آخر ممنون بابت شناخت من .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hell.machine
عزیز مشکل از سرویس دهنده شماست همونطور که اکثر دوستان گفتن
خیلی از دوستان حتی خود ما هم مستقیم از خود پارس آنلاین داریم و مشکلی نداریم
ممنو بابت نظر شما.
طبق تماسی که گرفتم مشکل از رک هست که سرور هاشون در اون قرار داره و قول 2 3 ساعت دیگه رو به بنده دادن.
انشاالله که با تغییر رک شون مشکل ما هم حل بشه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
@استارتر :
شما فقط و فقط زمانی میتونید مشکل رو از پارس آنلاین بدونید که به صورت مستقیم از این شرکت سرویس گرفته باشید و مستقیم با تیم فنی در ارتباط باشید.
جسارت نمی کنم، به صورت کلی تمامی سرویس دهندگان ممکن هست در مواقعی که مشکلی باشه به دلیل اینکه ندونن مشکل از چیه یا بخوان از سرشون باز کنن مشکل رو مربوط به جای دیگه اعلام کنند.
ممنون بابت نظرتون.
این مطلب که برای فهمیدن اینکه کیفیت خود دیتاسنتر باید چک شه که مشکل داره یا خیر .خیلی درسته.
ولی بنا به اینکه مورد استفاده بنده نیست این کار برای من غیرممکن ولی زدن این تاپیک غیرممکن نیست تا ببینم دیگر عزیزان هم مشکل دارند یا خیر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
متاسفانه در ایران هم پهنای باند تمامی سرویس دهندگان از یک نقطه تامین میشه و کاری از دستشون بر نماید.
در مقطعی ممکن هست که هم زمان 20 لینک STM1 شرکت پارس یا جای دیگه از طرف زیرساخت دچار مشکل بشه و چند روز یا چند هفته هم مشکل باقی بمونه یا به صورت مقطعی حل بشه و چند ده رک تحت تاثیر قرار بگیرن.
بله تماس امروز بنده هم صحبت شما رو تایید میکنه.
گفتن چند رک دچار مشکل شده و در حال انتقال هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
دلیل نمیشه که در زمانی که پارس مشکل داره لزوما باید افرانت هم مشکل داشته باشه... افرانت در کمتر از 3 ماه برای خود ما 4 بار قطعی برق داد !!! که ظاهرا به صورت استثنا روی چند رک اتقاق افتاده بوده و در قدیم سابقه نداشته.
بنده این موضوع برای عزیزانی گفتم که از زیر ساخت و اینترنت کلی کشور و ... میدونن .
ولی خوشبختانه افرانت برای من تا به حال قطعی نداشته یا اگر دروغ نگفته باشم قطعی یا افزایش پینگ جزئی.
+البته یک بار مشکل بزرگی پیش امد برام ولی مشکل از فروشنده بود که در این سایت آفر زده بودن و سایر خریداران هم شاکی بودند. و به طور کلی سایتش رو بست و رفت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
در حال حاضر افرانت فقط به درد سرورهایی میخوره که مصرف پهنای باند بالا نداشته باشند یا اگر مصرف بالایی دارند هزینه براشون مهم نباشه، مثل مراکز دولتی.
اما برای مصرف بالا پارس آنلاین، آسیاتک، شاتل و ... مناسب هستند که البته دیگه اسم دیتاسنتر نمشه روشون گذاشت.
100% قبول دارم و چون من برای گیم سرور نیاز دارم پهنای باند زیادی مورد نیاز هست و برای همچین سروری در افرانت باید هزینه نسبتآ بالایی کرد.
برای همین هزینه پهنای باند من مجبور به تغییر سرور شدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
البته بحث آسیاتک متفاوت هست و سرورها در 2 محل هاست میشه که یکیش یکمی امنیتی و سکرت هست. (معمولا سرورهای HostDL در این قسمت هاست میشه)
بنده هم در ابتدا دنبال شاتل بودم و درباره آسیاتک هم شنیده بودم.
اگر لطف کنید در پ.خ افراد یا سایت هایی رو معرفی کنید که سرور های خوب با قیمت مناسب از این شرکت ارائه بدن ممنون میشم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
چند روزی هست زیرساخت مشکل داره احتمالا از اونه به دیتاسنترها بیخودی نپیچین هم افرانت هم پارس انلاین هم بزرگترهاشون هم کوچیکترها درگیرن
درضمن این فرد نام برده شده در پارس انلاین هم حرف زدنش فقط خوبه بار فنی لازم رو نداره احتمالا با پارتی سر کار رفته البته بخش فروش نیاز به زبون داره نه بار فنی
ممنون.
بله مشکلاتی هست و بنده هم با چند ای.پی تست کردم و حتی اینترنت خود من هم کمی مشکل داشت .
اما این مشکل در پارس آنلاین خیلی بزرگتر از این مشکل بود و همون طور که گفتم سرویس دهنده گفتن مشکل چند رک هست و در حال جابجایی .
سلام خدمت همه دوستان که به نوعی نظر خودشون رو مورد دیتاسنتر پارس آنلاین و غیره ارائه دادند .
گاهی پیش میاد که شبکه دیتاسنتر به مشکل بر میخوره حالا گاهی به دلیل زیر اتک قرار گرفتن و مشکلات مخابراتی و کمبود پهنای باند و ... که نمیشه فروشنده رو مقصر این موضوع دونست .
زمانی که حرف از مشکل شبکه می باشد این به این معنی نیست که کل دیتاسنتر دچار مشکل شده است . که بعضی از دوستان فورا اقدام به تحقیق در مورد کل دیتاسنتر میکنند .
دوستان توجه داشته باشند که متاسفانه مشکلات مخابراتی دیگه به چیزی عادی تبدیل شده است در ایران . و تنها راه حل آن هم صبر هست چیزی که ما همه جا به گوشمان میخورد .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
@
RoobinaServer
دوست عزیز بنا به شناختی که من از شما دارم کلا تنها دوستدار سرور های شرکت خودتون هستید که قیمت خیلی مناسبی هم داره و قیمت مناسب برای سرور های دیگران به معنی کیفیت پایین سرور اون ها میدونید.
بنده هم یک سرور خریدم قیمتش حدود قیمت سرور های خودتون هست.
درضمن من میخواستم از شرکت شما سرور بگیرم ولی به دلیل این که به گیم سرور (اینترنت) نمیدین من نگیرفتم.
وگرنه فردی که ازش سرور گرفتم قیمتش شاید از شما هم بالا تر باشه :))
در آخر ممنون بابت شناخت من .
ظاهرا کامل پست بنده را نخواندید. از کجا معلوم سروری که خرید کردید رم و پردازنده اشتراکی ندارد، پهنای باند لیمیت نشده باشد . پهنای باند اصلی سرور به اتمام نرسیده است. oversell شدید نباشد. همیشه کیفیت با قیمت سنجیده نمیشه همانطور که در پست قبل گفتم (گفتم یا الکی گران یا واقعا کیفیت بالا.)
ما میتوانیم رم 15 گیگ یا 6 کور پردازنده را به شما ماهی 50 تومان بدیم(جهت اطلاع ادمین آفر نبود مثال بود):)
در مورد این که ذکر کردید فقط سرویس های خودمون را خوب میدونیم بگم خدمتتون که اشتباه فکر میکنید ، اگر کیفیت میخواهید همکاران زیادی هستند که قیمت های درست و معقولی دارند و میتوانید از آنها تهیه نمائید :
gatefa
amirfateh
nikserver
faraso
درسته ممکنه ترافیک این عزیزان مانند سرورهای نامحدود نباشه اما قیمت اصلی هست و در کیفیت و سخت افزاری که به مشتری میدهند قابل اطمینان هستند و اگر مشکلی باشد مطمئن باشید مشکل از جای دیگری هست یا چیزی هست که از دستشون دیگر خارج هست مثل مشکلات زیرساختی و ... که باز هم کیفیت دیتانستر زیر سوال نباید برود.
ما روی اینترنت به گیم سرور سرویس نمیدهیم چون میدونیم فردا اتکی بشه و مشکلی اینجوری پیش بیاد کاربر میاد در انجمن تاپیک میزنه و کیفیت کاری ما نیز زیر سوال میرود چون مطمئنا اتک یک VPS کل شبکه سرور اصلی را مختل میکند :)
و اگر 30 گیم سرور روی سرور باشد و میانگین هر روز یکی از آنها اتک داشته باشد که کل اتک 1 رو بیشتر طول نکشد کل سرور اصلی در 30 روز ماه زیر اتک میباشد.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
سلام خدمت شما.
بله بیشترین سرور هایی که بنده داشتم از شرکت افرانت بوده و راضی هم بودم .
تنها مشکلش پهنای باند نسبتآ گران هستش.
اما چون بحث اصلی درباره پارس آنلاین و سنجش کیفیت این دیتاسنتر نسبت به سایر دیتاسنتر ها (مثل افرانت)هست...
اگر شما با سایر شرکت ها(مثل پارس آنلاین) طرف قرارداد بودین کیفیتش رو چطوری ارزیابی میکنین.؟؟
مثلآ : UP-Time , pocket loss , جواب گو بودن و ...
- - - Updated - - -
باتشکر.
1. از نت به سرور
بنده هم چند بار از چند طریق با سرویس دهنده تماس گرفتم و ایشون گفتن از طرف دیتاسنتر هست و در حال پیگیری هستیم.
ولی بعد از چند ساعت که مشکل حل میشه 1 روز 2روز بعد یا حتی چند ساعت بعد مشکل کماکان باقی است.
و روزی از نو ...
پهنای باند افرا نت بخاطر این گرونه که اختصاصش میده به سرور شما تنها ، پارس آنلاین پهنا باندو اشتراکی بین سرورا تقسیم میکنه.
که اینکار باعث میشه سرور پرمصرفی حق سرور کم مصرف دیگه رو بخوره.
که کار بسیار بدون کیفیتی هستش ، افرا نت اینترنت میده با پهنای باند اختصاصی اجازه ماهی 50 تومن با تجهیزات و اگر بخوای کامل بگیرید حدود 2 میلیون تومن هستش.
ولی اینترنتش چجوریه که شما میتونی یه منطقه رو باش پشتیبانی کنید.
شما افرا نت بزرگو با پارس آنلاین مقایسه نکنید.
افرا نت مثل بفرض شرکت تولید کارت شارژه ، ولی پارس آنلاین عین بقالی هست که کارت شارژم میفروشه ، همه ذهنشون رو متمرکز سرورا نمیکنند بیشتر به اینترنت دهی فکر میکنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
سلام
ممنون میشم اطلاعات غلط ارائه نکنید .
قصد جسارت به صورت عمومی نمیکنم و در پ.خ به صورت مختصر توضیح خواهم داد .
مهندس به مدرک لسانس نیست .
اطلاعات فنی ایشون بسیار خوب هست و از نظر اخلا و برخورد نیز شایسته هستند.
ضمن اینکه چندین بار با ایشون و مهندس زرکانی نیز صحبت شده .
تلاش و زحمت دیگران به بازی نگیرید. نظر شخصیتون پیش خودتون نگه دارید و احترام انسان ها رو بی ارزش جلوه ندهید
فکر کنید یه روز یه نفر با خودتون همچین برخوردی کنه.
بنده ایشون از لحاظ بخش فروش و.. در حد لول یک مهندس میدونم . بنده و همکارانم برای قرارداد سال 92 بیش از 6 بار جلسه حضوری داشتیم .
در ضمن تو سایتش این شماره زده که ما هم با همین شماره در تماس و به توافق رسیدیم . . 90% ایشون پاسخگو و راهنما هستند . حتما به نتیجه خواهی رسید همانطور که ما رسیدیم.
سپاس
بله شما درست میفرمائید ، اطلاعات خیلی کاملی دارند ، فقط در حد فروش که آن هم نیمدانند .
برای همین شما در جای مطرح کرده بودید که پارس آنلاین یک اس تی ام دارد . احتمالا همین جنابی که میفرمائید به شما اعلام کرده اند ، لطف کنید از ایشان مفهوم اس تی ام را جویا شوید تا درصد اطلاعات ایشان مشخص شود .
ما در این خصوص دیگر بحثی نداریم که تاپیک منحرف شود . آن شخص دومی هم که فرمودید فامیل ایشان را اشتباه گفتید جناب مهندس
موفق باشید
دوستانی که از پارس آفلاین عزیز حمایت میکردن به هر نحو و مشکل از سرویس دهنده میدونستن.
لطفآ در همین پست بیان اعلام کنن که چرا سرور های خودشون هم قطعی داره؟؟ :-<
من با صحبت های دوستان به این نتیجه برای چند روز رسیدم که پارس آنلاین مشکل نداره در اصل سرویس دهنده یا یک رک خاص ممکن مشکل پیدا کنه اما الان فهمیدم نه مشکل خود پارس آنلاین هست.
و باز هم دوستان مین از این شرکت مخوف حمایت کنن.؟؟
این نوسان پینگ و قطعی های مکرر چطوری نادیده میگیرین ؟
- - - Updated - - -
الان سرور بنده رو بستن میگن قطعی کلی دیتاسنتر برای این بوده که سرور بنده اتک خورده....
آخه کدوم آدم عاقلی این رو قبول میکنه ؟
با اتک خوردن سرور بنده کل دیتاسنتر مختل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در صورتی که من دائم سرورم رو چک میکنم با انواع نرم افزار ولی هیچ اتکی نداشتم ...
و همچنین چند رنج از ای.پی های این دیتاسنتر رو چک کردم همگی یا دان بودن یا پینگ خیلی بالایی میدادن.:107:
@RoobinaServer :
=D>=D><<زندگی به من آموخت هر چیزی قیمتی دارد پنیر مجانی در تله موش یافت میشود.>> =D>=D>
بله دقیقآ ...
بنده کاملآ به معنی این جمله پی بردم و ممنون بابت این جمله .
بنده از دوست دیگری سرویس گرفتم که هزینش بالاتر بود نسبت به سرور قبلیم ولی برای کیفیت بالا باید هزینه بیشتری کرد.
من سرور قبلی رو هم دارم (با توجه به اینکه سرور قبلی من روی اینترانت هست و بهانه ای شرکت قبلی درباره اتک خوردن من و کیفیت نابه سامان سرویس احتمالآ نداره) ولی سرور جدیدم اینترنت هست .
از هر دو پینگ میگرم . کیفیت تست میکنم . packet loss میبینم.
100 البته سرور هایی که دوستان برای بنده برای تست پینگ و ... فرستادند و سرور جدید من مشکلی نداره و تنها بین این IP ها سرور قبلی من هست که مشکل داره .
++البته این رو اضافه کنم نوسان پینگ هست و از لحاظ کیفیت افرانت بالاتر هست نسبت به پارس آنلاین ولی تا الان این نوسان ها بسیار کم بوده برای من از شرکت جدیدی که سرور خریداری کردم .