پاسخ : هک شدن سایت | نمایش تبلیغ خارجی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosein1414
دوستان مشکل از مرورگر من نیست من به چندین نفر زنگ زدم برای اون ها هم اینجوری بود
امنیت سایتتون اگر فکر میکنید مشکل داره یا نیاز به چک و امنیت بالایی داره به این تیم مشاوره کنید iranhack.org
دوست عزیز بنده با سیستم عامل های مختلف چک کردم . تبلیغات دیده نمیشوند . این بیانگر این است که مشکل از سیستم شماست . لطفا مقاله ی زیر را در سایت ما مطالغه بفرمایید :
حذف بد افزار ، نرم افزارهای مخرب و ابزارهای تبلیغاتی مزاحم (Malware,Adware) برای ویندوز | پارسکیور
دوستان ممنون از کمک هاتون مشکل همون دیشب با کمک چند تا از دوستان و مدیر هاستینگ حل شد به خاطر همین است ک دیگر تبلیغ هارو نمیبینید . صفحه هدر را تغییر داده بودند که من با عوض کردن هدر با هدر اصلی این مشکل را حل کرده بودم اما باز بعد چند دقیقه این کد ها به هدر اضافه میشد اما این بار با ایجاد محدودیت دسترسی از طریق ip و ایجاد فایروال و آنتی ویریوس مشکل حل شد و اون تیلیغ ها رفت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosein1414
دوستان ممنون از کمک هاتون مشکل همون دیشب با کمک چند تا از دوستان و مدیر هاستینگ حل شد به خاطر همین است ک دیگر تبلیغ هارو نمیبینید . صفحه هدر را تغییر داده بودند که من با عوض کردن هدر با هدر اصلی این مشکل را حل کرده بودم اما باز بعد چند دقیقه این کد ها به هدر اضافه میشد اما این بار با ایجاد محدودیت دسترسی از طریق ip و ایجاد فایروال و آنتی ویریوس مشکل حل شد و اون تیلیغ ها رفت .
خوب به سلامتی مشکل برطرف شده.
اما بهتره هم سیستم خودتان را هر چند وقت یکبار به صورت کامل با آنتی ویروس آپدیت شده اسکن نمایید. و هم بهتره رمز پنل هاست و نیز رمز پنل ادمین سایت خود را نیز جهت اطمینان تغییر دهید.
اسم نرم افزار : adwcleaner
با این نرم افزار می تونید مشکل حل کنید
AdwCleaner Download