پاسخ : امروز سرور امن تا 99.99% دارای امنیت رو تجربه کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
والا بحث زیاده !!! از نظر من ویندوز با نرم افزار های قدرتمندش از لینوکس قوی تر خواهد بود اما در مورد امنیتش طبق گزارشات CERT میگن لینوکس امنیتش بالا تر هست از ویندوز !
اما شما که لینوکس خالی نصب نمیکنید که نرم افزار های متعددی نصب میکنه که خودش باعث تا امنی میشه ! و نرم افزار های امنیتی نیز هستند بزاری کامل قضیه باز کنم .
شما لینوکس داری نرم افزار نصب میکنی باعث نا امنی میشه بعضی از نرم افزار هاش خیلی باگ دارند و نرم افزار های امنیتی هم دارند اما پولی هاش هم با همه نرم افزار هماهنگ نیستند !
اما ویندوز آپدیت میشه خیلی سریع و نرم افزار هم نصب کنید چون پولی هستند بیشتر روشون کار میشه و حالا اگه بازم امنیت پایین بیارند کمتر از لینوکس خواهد بود اما نرم افزار های امنیتی ویندوز روی همه ویندوز تسلط دارند به طور مثال همین Kaspersky Open Space حالا این نرم افزار ساده هست اما IIS که فایروال قدرتمندی هست رو داره که روی همه چیز مسلط هست .
کلا این گزارشات از جمله گزارشات CERT خود سیستم عامل خام در نظر میگیرند اما خوب یک شخص با تجربه همه نیاز هاش رو در نظر میگیره و انتخاب میکنه :)
در مورد یونیکس هم که حرفی در موردش نمیشه زد چون فوق العاده امن و سریع هست :) اونطوری که شنیدم دقیق نمیگم چون شنیدم خودم نخوندم میگن هر یونیکس 10 میلیون پول سیستم عامل هست !!
موفق باشید :)
:65:
با سلام
دوستان من زیاد تو انجمن حرف نمی زنم یک جور سر به زیرم:ی
ولی من نظر خودمو میگم(از یک آماتور قبول کنید)
امنیت همینجور که همه میدونید 100% نیست همانطور که به بیشتر دوستان توضیح دادم روش های رایج رو شما نگاه نکنید روش های مخفی یا همون priv8 رو مد نظر داشته باشید
به لطف گروه های امنیتی ایرانی که اسم نمیگم بیشتر کسایی که تو اینترنت هستند با کلمات و روش هایی آشنا شدن یه وقت فکر نکنید من اوستامو فولان و چنان ولی تا جایی که تجربه دارم حرف میزنم
و برای بالا بردن امنیت یک سرور هاستینگ شیر 800 گیگ رم و ... لازم نیست شما یا باید دانش لینوکس و امنیت آن را داشته باشید که به نظر من کسی که خودش نفوذ بلد نباشه نمی تونه جلوی نفوذ رو بگیره و بازم هرچقدر هم بزرگ باشه بازم باید آبدیت باشه
بزرگترین تیم امنیتی ایران که فایروال بزرگی هم نوشتند بازم سایت اصلی هاستینگشون هک شد پس اینم بگم امنیت کافی نیست
و یک مشکل بزرگ تر از هم دیگر کمک بگیرید نه راه حل (برین تو این سخن گرانمایه من خودتون میفهمین چی گفتم:ی)
و در آخر این همه بالا منبر نشستن ببخشید که این همه حرف زدم ولی ته دلم بود:ی
غلط املایی شاید داشته باشم آخه سوات ندارم یک کمکی منظور رو بگیرید نه نوشته رو :ی
با تشکر
SharaX
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sharax
با سلام
دوستان من زیاد تو انجمن حرف نمی زنم یک جور سر به زیرم:ی
ولی من نظر خودمو میگم(از یک آماتور قبول کنید)
امنیت همینجور که همه میدونید 100% نیست همانطور که به بیشتر دوستان توضیح دادم روش های رایج رو شما نگاه نکنید روش های مخفی یا همون priv8 رو مد نظر داشته باشید
به لطف گروه های امنیتی ایرانی که اسم نمیگم بیشتر کسایی که تو اینترنت هستند با کلمات و روش هایی آشنا شدن یه وقت فکر نکنید من اوستامو فولان و چنان ولی تا جایی که تجربه دارم حرف میزنم
و برای بالا بردن امنیت یک سرور هاستینگ شیر 800 گیگ رم و ... لازم نیست شما یا باید دانش لینوکس و امنیت آن را داشته باشید که به نظر من کسی که خودش نفوذ بلد نباشه نمی تونه جلوی نفوذ رو بگیره و بازم هرچقدر هم بزرگ باشه بازم باید آبدیت باشه
بزرگترین تیم امنیتی ایران که فایروال بزرگی هم نوشتند بازم سایت اصلی هاستینگشون هک شد پس اینم بگم امنیت کافی نیست
و یک مشکل بزرگ تر از هم دیگر کمک بگیرید نه راه حل (برین تو این سخن گرانمایه من خودتون میفهمین چی گفتم:ی)
و در آخر این همه بالا منبر نشستن ببخشید که این همه حرف زدم ولی ته دلم بود:ی
غلط املایی شاید داشته باشم آخه سوات ندارم یک کمکی منظور رو بگیرید نه نوشته رو :ی
با تشکر
SharaX
هاست روی سرور اختصاصی رو میشه تا حد خیلی بالا برای یک سایت با دانش کافی امن کرد
ولی هاست شیر هرچی هم که بگی شیر هستش
هر چیزی رو اگه تغییر بدی تا امن بشه فردا یکی صداش در میاد
من همیشه شعارم این بوده
کار نشد نداره:ی
هاستینگی مثل هاست ایران امنیت خوبی داره و هر کسی هم نمیتونه هک کنه
اینم مشخصاتی که داخل شل از سرور هاست ایران میشه دید
نقل قول:
Linux linux1.centraldnserver.com 2.6.27.10-grsec-totalserversolutions #23 SMP Sun May 17 14:11:56 EDT 2009 x86_64 x86_64
نقل قول:
safe_mode: OFF PHP version: 5.2.12 cURL: ON MySQL: ON MSSQL: OFF PostgreSQL: OFF Oracle: OFF
Disable functions : NONE
HDD Free : 265.72 GB HDD Total : 356.4 GB
من از این کارش خوشم اومد و روش رو ما کلی کار و تجربه و ... تونستم پیدا کنم + دانشی که چندین ساله دارم باهاش کار میکنم در زمینه هک و امنیت
ولی اگر دقت کنید هر کس ببینه میگه بابا این زدنش کاری نداره ولی سخت در اشتباهه با چندین کار ساده و خیلی حرفه ای امنیت رو حاکم کرد
اینو بگم دوستان نزدیک من اینو میدونن که من یاد نمیدم ولی کمک میکنم ( دوستان نگن از خود راضیه و خودشو علم و الهدا میدونه :ی من قبلا هم گفتم که نظر من شخصی هست و اطلاعاتی که به دست میارم رو از روشی کسب میکنم که دوستان دیگر هم میتونند ولی نمی کنند )
اگر بازم نظری بود در خدمتیم من از بحث کردن خوش حال میشم ولی دعوا و کل کل نه و اگر کل کل بشه من در میرم:ی
با تشکر
SharaX
این نظر من هستش البته که میشه امنیت رو بالا برد ولی 100 درصد نمیشه
همه نظرشون همینه درسته نظر خوبیه ولی امنیت بالا همیشه منابع بالا نمیخواد
این نظر منه
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
وشکا جان راستی آدرس سایتت رو میدی:ی