والا بحث زیاده !!! از نظر من ویندوز با نرم افزار های قدرتمندش از لینوکس قوی تر خواهد بود اما در مورد امنیتش طبق گزارشات CERT میگن لینوکس امنیتش بالا تر هست از ویندوز !
اما شما که لینوکس خالی نصب نمیکنید که نرم افزار های متعددی نصب میکنه که خودش باعث تا امنی میشه ! و نرم افزار های امنیتی نیز هستند بزاری کامل قضیه باز کنم .
شما لینوکس داری نرم افزار نصب میکنی باعث نا امنی میشه بعضی از نرم افزار هاش خیلی باگ دارند و نرم افزار های امنیتی هم دارند اما پولی هاش هم با همه نرم افزار هماهنگ نیستند !
اما ویندوز آپدیت میشه خیلی سریع و نرم افزار هم نصب کنید چون پولی هستند بیشتر روشون کار میشه و حالا اگه بازم امنیت پایین بیارند کمتر از لینوکس خواهد بود اما نرم افزار های امنیتی ویندوز روی همه ویندوز تسلط دارند به طور مثال همین Kaspersky Open Space حالا این نرم افزار ساده هست اما IIS که فایروال قدرتمندی هست رو داره که روی همه چیز مسلط هست .
کلا این گزارشات از جمله گزارشات CERT خود سیستم عامل خام در نظر میگیرند اما خوب یک شخص با تجربه همه نیاز هاش رو در نظر میگیره و انتخاب میکنه
در مورد یونیکس هم که حرفی در موردش نمیشه زد چون فوق العاده امن و سریع هستاونطوری که شنیدم دقیق نمیگم چون شنیدم خودم نخوندم میگن هر یونیکس 10 میلیون پول سیستم عامل هست !!
موفق باشید![]()