1 فایل پیوست
پاسخ : اندراحوالات پورت های 10 گیگابیتی انجمن
در ایران سرور مجازی می فروشن ولی نه سروری که اسمش سرور گزاشت برای دو تا بچه شاید اسمش سرور باشه ولی برای حرفه ای ها شبیه یک اسباب بازی بچه گانه هست از ramnode چند سرور مجازی دارم بالای 200 ابر سرور داره برای فروی وی پی اس ایران هم طرف با 3-4 تا سرور اختصاصی فکر می کنه قوترین در دنیا هست !
طرف جوری می گه چند صد یوزر فعال انگاری کل بازار دنیا رو گرفته اینها که هزار , صد ها هزار حتی میلیون یوزر دارن دیگه باید کره مریخ هم گرفته بودن ;) این که می گه پورت 10 ولی 1 هست قطعا با شعور یوزر بازی می کنه و از دانش فنی پایین بعضی کاربران سو استفاده می کنه
جالبه یکی همن انجمن می زنه پورت 10 ولی عمرا 1 گیگ هم نمی شه مثل این می مونه طرف می زنه میزبانی با قوترین سرور ولی می ره سمت هاستش می بینی با سی پی یو 4 هسته رم 8 گیگ قوی ترین هاستینگ رو راه انداخته به قول خودش .
جالبه یکی از فروشندگان وی پی اس همین سایت سروری به به دلار سفارش دادم موقع پرداخت پی پال که دیگه نهایت هر دلار 3.200 معتبر ترین سایت ها پرداخت می کنن ایشون هر دلار 4.200 حساب می کنه بعد همین شخص در فروش سرور اختصاصی با دک و پوز اعلام می کنه فروش سرور بدون حتی 1 دلار کارمزد از اون ور هر دلاری 1000 تومان گرون میده این یعنی توهین شعور کاربران می خوای اعتراض کنی هم به دکلشون بر می خوره که تاپیک ما رو خراب می کنید و...
تا زمانی که هاستینگ ایران به صورت مافیایی اداره می شه همین ( سر بسته گفتم به کسی بر نخوره )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali123454
شما هم بنیان internet download manager را زیر سوال بردید.
جهت اطلاع بگم تمام دانلود منیجرهایی که من تاکنون دیدم بر حسب بایت سرعتشون نمایش داده میشده!
و این عکسی هم شما گذاشتید سرعتش بر حسب بایته.
در حال حاضر در دنیا مرسومه که B را بایت و b را بیت حساب می کنن!!!
هر چند که استثنات بسیار کمی هم مشاهده شده است
دیگه عکس گذاشتم حاجی. شما نمیتونی تشخیص بدی چی به چی هست مشکل خود شماست :71:
با کمی مطالعه بیشتر شماهم میتونی متوجه بشی :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
الان هم میفروشیم :) این رو شما برای من ترجمه کن :)
Unmetered 10Gbps Port - Contended (Free)
https://my.redstation.com/server/custom-configurator.aspx?gp=16
سرویسهای سری d8-730 و بالاتر رداستیشن با اسم 10 گیگابیت ارائه میشوند ولی ما که فروشنده قدیمی هستیم و 550 وی پی اس فعال داریم این رو میدونیم که پورت 10 گیگ رداستیشن 1 گیگابیت اختصاصی تضمین شده یعنی نهایت 120 مگابایت
مباحث این انجمن در مورد افرادی هست که تصور میکنند با یک سرور 700-800 هزار تومانی ابر سرور خریداری کردند و واقعا پورت 10 گیگ دارند :)
در حالی که فقط هزینه پورت 10 گیگ £1,799.00 پوند معادل 9627 هزار تومان میاشد(جدا از سرور)
سرعت تمامی وی پی اس ها هم در پنل های سایت به صورت تضمین شده درج شده :)
بیشتر از این هم نمیتونم بحث کنم چون وقت یاری نمیکنه ولی امیدوارم که به اندازه کافی شفاف سازی کرده باشم
دشمن دانا به از نادان دوست
موفق و موید باشید - افشار
اینکه خودتون رو استثنا کردین واسم یکم عجبیه!چرا که شرایط شما و دوستان دیگر دقیق به یک نوع است در نحوه ی ارایه خدمات!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
شما هم میزنید 1Gb/s اشتراکی با گارانتی 200Mb/s ؟ ایشون سرویس 10Gb/s از dc تهیه کردند بر همان مبنا هم تبلیغ می کنند.
خوب اونها هم عوام فریبی میکننن شماهم میخوای همونجوری رفتار کنی شما که داری مبینی کارت شبکه ی ده گیگی روی سرور نیست ! پس پورت ده گیگ رووو از عمش میاره میگه دیگه!
دیتاسنترم میخواست بگه باید بگه پورت یک گیگ برست سفارشی پرمیوم یا هرکوفتی! نه ده گیگ:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
تا زمانی که هاستینگ ایران به صورت مافیایی اداره می شه همین ( سر بسته گفتم به کسی بر نخوره )
این جملت رو قبول ندارم هرکسی میتونه فعالیت کنه و مافیایی بازی واقعا در کار نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
شما هم میزنید 1Gb/s اشتراکی با گارانتی 200Mb/s ؟ ایشون سرویس 10Gb/s از dc تهیه کردند بر همان مبنا هم تبلیغ می کنند.
بنده سروری ندارم که پورت یک داشته باشد و چیزی را دیتاسنتر گفته باشد گارانتی کرده است!!
همجنین وقتی به مدیر هاستینگی در تاپیکش میگن پورتت چنده و چه پورتی را تضمین میکنی اونوقت میگه پورت 10 گیگ!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
حطاب به اون کاربری هم که به ما طعنه زده بودند هم عرض میکنم ما کاربر میلیونی نداریم چون سایت پور-نو نیست که میلیون تا یوزر داشتیم باشیم :) اما باعث افتخار هست که همین تعداد کاربر رو داریم و تا اخر این ماه بدون شک بزرگترین فروشنده ایران در حرفه خودمون میشیم :) - 3-4 تا سرور اختصاصی هم نیست 14 سرور میلیونی هست :) با 4 تا کارمند در سایت :)
موفق و موید باشید
موفق باشید
حتما همینطور خواهد بود و بیشتر هم خواهید داشت
امید واریم به بزرگترین سرویس دهنده جهان تبدیل بشوید
با سپاس
عیسی لو
2 فایل پیوست
نقل قول:
99% دیتاسنترهای شناخته شده که پورت 1 شر شده ارائه میکنند و 100-300 مگابیت تضمین شده.وضعیت دیتاسنترهای هتزنر ovh یس اپ و ... همه به این شکل هست
هر زمانی که فروشندگان این دیتاسنترها تصحیح و تاکید کردند که پورت سرورهاشون 1 گیگ کاملا شر شده هست یعنی 100-300 مگابیت واقعی
سلام
باز به اوی وی اچ گیر دادید :d
بقیه جاها رو کاری نداریم، او وی اچ شیر نیست
متخصصین تو تاپیک هستند
آپلینک سرور ها روی 200 لیمت شده، 1 گیگ شیر شده نیست که تا 40-50 بره یا نره
همین آپلینک 200 لیمیت شده ماهانه 64 ترابایت ترافیک میده بیچاره :71:
دانلود هم 2 تا تست می زارم ، همین الان گرفتم
دانلود داخل سرور هیچ لیمیتی نداره و 24 ساعته شبانه روز می تونید با این سرعت ترافیک داشته باشید، حالا اگر محدودیت های دیگه ای مثل هارد و رم و سی پی یو نداشته باشید ،
ماهانه می تونید همون 321 ترابایت ترافیک که رد استیشن تبلیغ می کنه رو داخل سرور دانلود کنید!!
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...6-untitled-png
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-untitled2-png
تست روی سرور های سو یو استارت انجام شده است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
اگر بنا باشه طبق صحبت های شما عمل بشه هیچ فروشنده ای هم حق نداره توی انجمن بنویسه پورت سرورش 1 گیگابیت هست و عوام فریبی کنه چون میدونیم 99% دیتاسنترهای شناخته شده که پورت 1 شر شده ارائه میکنند و 100-300 مگابیت تضمین شده.وضعیت دیتاسنترهای هتزنر ovh یس اپ و ... همه به این شکل هست
هر زمانی که فروشندگان این دیتاسنترها تصحیح و تاکید کردند که پورت سرورهاشون 1 گیگ کاملا شر شده هست یعنی 100-300 مگابیت واقعی ما هم که پورت 1 گیگ اختصاصی داریم به جای پورت 10 گیگ مینویسیم پورت 1 گیگ اختصاصی :) - مایی که ماهیانه فقط 2.5 میلیون بابت سرور رداستیشن هزینه میکنم با فروشنده ای که با 200 هزار تومان سرور المان داره فرقی نداره ؟ :) جفتمون هم بیایم بنویسیم پورت 1 گیگ؟پورت سرور های ما یکی هست؟ :)
اگر بنا به رعابت اصول و قوانین باشه همه باید رعایت کنند و این موردی که شما میفرمایید درست هست ولی یکطرفه و کامل نیست
حطاب به اون کاربری هم که به ما طعنه زده بودند هم عرض میکنم ما کاربر میلیونی نداریم چون سایت پور-نو نیست که میلیون تا یوزر داشتیم باشیم :) اما باعث افتخار هست که همین تعداد کاربر رو داریم و تا اخر این ماه بدون شک بزرگترین فروشنده ایران در حرفه خودمون میشیم :) - 3-4 تا سرور اختصاصی هم نیست 14 سرور میلیونی هست :) با 4 تا کارمند در سایت :)
موفق و موید باشید
شما سرورت ميليارد توماني اصلا
وقتي موقع فروش علنا مشتري رو گول! ميزني كارتون و سرويستون هيچ ارزشي نداره
من دوستم با يه شركت معروف مشكل داشت شما بهش گفتي پورت 10 گیگ داره سروراتون قبل انتقال گفتين سرعت دانلود 110 تا 150 مگابايت تظميني
وقتي سرور رو گرفت شد 50-60 به شما گفت فرمودين اون حداكثرش بوده !!!! بماند كه معلوم نيست كي به اون عدد قبل فروش ميرسه چون هنوز كه نرسيده ...
خيلي خوبه قبل خريد شفاف سازي كنين.
در ضمن پورت 1 گيگ كاملا اختصاصي هم داشته باشين با سرور 96 گيگ رم و 40-50 تا مشتري رو سرور اگه هم زمان كار كنن به هر كدوم 20 تا 30 مگ نهايت بيشتر نميرسه مگه اينكه رو عدم كار هم زمان يوزرا حساب كنين ...
پ.ن 1 = يوزراي واقعا قديمي كه چند ساله دارن كار ميكنن ادعا ندارن بعد يوزر 2013 كه سايتش هم همون موقع ثبت شده ...
پ.ن 2 = توهم خود بزرگ بيني موج ميزنه
در نتيجه ادب مرد به ز دولت اوست http://gigpars.com/upload/uyjm_untitled.gif
اين پست رو فقط بعد ويرايش مطلب و توهينتون گفتم باشد كه رستگار شويم.