شما هم میزنید 1Gb/s اشتراکی با گارانتی 200Mb/s ؟ ایشون سرویس 10Gb/s از dc تهیه کردند بر همان مبنا هم تبلیغ می کنند.
شما هم میزنید 1Gb/s اشتراکی با گارانتی 200Mb/s ؟ ایشون سرویس 10Gb/s از dc تهیه کردند بر همان مبنا هم تبلیغ می کنند.
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
شما سرورت ميليارد توماني اصلا
وقتي موقع فروش علنا مشتري رو گول! ميزني كارتون و سرويستون هيچ ارزشي نداره
من دوستم با يه شركت معروف مشكل داشت شما بهش گفتي پورت 10 گیگ داره سروراتون قبل انتقال گفتين سرعت دانلود 110 تا 150 مگابايت تظميني
وقتي سرور رو گرفت شد 50-60 به شما گفت فرمودين اون حداكثرش بوده !!!! بماند كه معلوم نيست كي به اون عدد قبل فروش ميرسه چون هنوز كه نرسيده ...
خيلي خوبه قبل خريد شفاف سازي كنين.
در ضمن پورت 1 گيگ كاملا اختصاصي هم داشته باشين با سرور 96 گيگ رم و 40-50 تا مشتري رو سرور اگه هم زمان كار كنن به هر كدوم 20 تا 30 مگ نهايت بيشتر نميرسه مگه اينكه رو عدم كار هم زمان يوزرا حساب كنين ...
پ.ن 1 = يوزراي واقعا قديمي كه چند ساله دارن كار ميكنن ادعا ندارن بعد يوزر 2013 كه سايتش هم همون موقع ثبت شده ...
پ.ن 2 = توهم خود بزرگ بيني موج ميزنه
در نتيجه ادب مرد به ز دولت اوست http://gigpars.com/upload/uyjm_untitled.gif
اين پست رو فقط بعد ويرايش مطلب و توهينتون گفتم باشد كه رستگار شويم.
http://gigpars.com/upload/fopq_dhdhh.gif
من نميدونم ديگه چي بگم ...
تصوير واسه 1 ماه قبل عيده .
میدونی چه دیتاسنتر بنام پورت ده گیگ بده
چه شما به نام پورت ده گیگ بفروشی فرقی نداره
وقتی کارت شبکه و سرعت پورت یک هست شما بابد بگی پورت یک داری!
پورت یک شیر شده یا پورت یک پرمیوم هردوتا پورت یک هستن و فروشنده ای که پورت یک شیر داره و گارانتی روی فلان هم
پورت یک میده شماهم پورت یک میدی! پس بازم ده گیگی هیچ وقت درکار نیست اونی یک گیگ شیر میده واقعا پورتش یک گیگ هست!
و چیز غیرواقعی عنوان نکرده چرا که کارت شبکش یک گیگ هست ولی آیا کسی که میگه ده گیگ کارت شبکش ده گیگ هست!!!
نه ...از اونجایی که این بحث به جایی شاید نرسه بهتره بیشتر ادامه پیدا نکنه یا شماها اصلاح کنیین روندی که طی میکنین یا اینکه ماها نظرمونو دادیم شماهم نظرت رو بنویس
وافراد خودشون تصمیم میگیرن راجبه این موضوع با استناد به همین تاپیک .
درضمن اگر اجازه داشته باشم یک امار از امار این و ون فروشنده بدم که کی چند تا مشتری داره دقیقا!وچقدر درامد خیلی ها رسوا خواهند شد و مجبور میشن باز دوباره تغییر دکوراسیون بدن
روم اصلا با شما نیست .درپناه حق
ما فقط داریم به عوام فریبی های پورت ده گیگ می پردازیم همین مثل اینکه شما با مثال های من بدتر گمراه میکنی خودت رووو
بیخیالش شو کلا ما حرفامونو زدیم بقیه هم زدن شماهم زدی همین کافیه دیگه ...بهترین روش هست برای روشن کردن اینکه کی درست میگه.
کی غلط میگه
انشالله بقیه هم میان دردو دلشون رو در رابطه با پورت های ده گیگی می نویسن خودش یک مرجع میشه .
پورت پورت پورت که همش یک گیگ هست چه سرور ایران چه امریکا چه انگلیس مهم میزان اب تو لوله هست که من فریادم اینه که توی خارح قرار نیست به فراتر ازپورت یک گیگ برسه ولی درحد پورت ده گیگ براش تبلیغ میشه توی ایرونم پورت یک گیگ هست که در حد یک پورت 100 هم آب توی لولش نیست.
پورت روو کارت شبکه قدرتش رو تعیین میکنه که دراینجا نهایت یک گیگ هست!قطر لوله آب.
و میزان آب توی لوله واقعیت قدرت و کیفیت پورت رو مشخص می کنه.
لطف کنین تست سرعت پورت های سرورهای قدرتمند خود رو به تاپیک ما ربط ندهید و با مشتری ها یا منتقدین جای دیگری دعوا کنین
ویرایش توسط ULTRAWEB : April 9th, 2014 در ساعت 14:36
از این بحث ها هم خارج بشیم اگر واقعا" پورت 10گیگ هم وجود داشته باشه باید سخت افزارشم باشه مثلا" هارد مخصوص مادربرد و.... که اگر اینها هم فراهم شده باشه بعضی از دوستان انقدر رو اون سرور وی پی اس میسازند چون میبینند پورت خالیه و... بازم سرعت دانلود کاربر به 20مگ هم شاید به زور برسه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)